واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: ساخت ادامه فيلم «خالكوبي اژدها» به آينده موكول شد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فرهنگ و هنر - سينما
ساخت ادامه پروژه سينمايي «دختري با خالكوبي اژدها» كه قرار بود به زودي كليد بخورد، به آينده موكول شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، جديدترين درام « ديويد فينچر» كه با هزينهاي بالغ بر 90 ميليون دلار ساخته شد، با 60 ميليون دلار فروش نتوانست توقعات كمپاني سوني را براي ساخت نسخه اي ديگر از آثار نويسنده آن را برآورده كند.
به نوشته پايگاه اطلاعرساني ديجيتال اسپاي، اين پروژه قرار بود نخستين فيلم از يك اثر سهگانه باشد و توسط كمپانيهاي فيلمسازي سوني و كلمبيا پيكچرز تهيه و توليد شد.
«دختري با خالكوبي اژدها» اثر استيگ لارسون، نويسنده فقيد سوئدي است و فيلم ديگري كه قرار بود در دستور كار سوني قرار گيرد، با نگاهي به ديگر كتاب اين نويسنده با عنوان «دختري كه با آتش بازي كرد» ساخته شود.
دختري با خالكوبي اژدها توسط فينچر خالق آثاري چون «بازي»، «هفت» و «مورد عجيب بنجامين باتن» ساخته شده است و بازيگراني چون دانيل كريگ را به خدمت گرفته است.
فيلمنامهي «دختري با خالكوبي اژدها» توسط فينچر و استيو زيليان براساس كتاب پرفروش لارسون به نگارش در آمد.
اين سهگانه با عنوان «هزاره» شامل «دختري با خالكوبي اژدها»، «دختري كه با آتش بازي كرد» و «دختري كه لانه زنبورهاي قرمز را لگد كرد» است.
اين كتابها داستان روزنامهنگاري بيباك به نام ميكل بلومكويست و ليزبت سلندر، هكر رايانهاي است كه با كمك هم پروندههاي مرموز را حل ميكنند. تاكنون 50 ميليون نسخه از اين كتابها در سراسر دنيا به فروش رفته است.
اگر كمپاني سوني سري بعدي اين سهگانه را بسازد همچنان بخت فينچر از ديگر كارگردانها براي كارگرداني آن بيشتر است.
فيلم بعدي فينچر بانام «بازي» در سال 1997 ساخته شد. اين فيلم ماجراي بانكدار پولدار، اما تنهايي است كه غيراز پول و مسائل اقتصادي به مسئله ديگري نميانديشد.
فينچر با ساخت فيلمهاي مطرح شهرت خود را بيشتر ميكرد تا اينكه در سال 1999 فيلم «باشگاه مشت زني» را ساخت. اين فيلم كه تجربه متفاوتي براي تماشاگر است، ماجرايي براساس خيالپردازيهاي يك بيمار رواني است كه در آن يك مامور شركت بيمه (ادوارد نورتون) ماجراي آشنايياش با تايلر داردن (براد پيت) و راهاندازي باشگاههاي زيرزميني مشتزني را تعريف ميكند كه آبستن حوادث عجيب و مهيجي ميشود.
پس از آن در سال 2002 بود كه فينچر فيلم «اتاق وحشت» را ساخت. ماجراي اين فيلم در يك خانه اتفاق ميافتد و به تلاشهاي يك زن براي نجات خود و فرزندش از دست دزداني كه به خانه هجوم آوردهاند ميپردازد.
فينچر پس از پنج سال دوري از سينما در سال 2007 تصميم به ساخت فيلم «زودياك» گرفت كه براساس داستان واقعي درباره يك قاتل زنجيرهاي بهنام زودياك ساخته شده است. اين فيلم در گيشه فروش بسيار كمي داشت، اما ازنظر منتقدين، يكي از برترين فيلمهاي سال لقب گرفت كه البته نتوانست در جوايز اسكار موفق باشد.
در سال 2009 بود كه ديويد فينچر فيلم موفق و تحسين برانگيز «ماجراي عجيب بنجامين باتن» را ساخت كه در هشتادويكمين دوره جوايز اسكار در 13 بخش نامزد بود و موفق به كسب سه جايزه اسكار شد.
اين فيلم كه براساس داستان كوتاهي از «اسكات فيتزجرالد» ساخته شد، داستان بنجامين (با بازي براد پيت) است كه در اواخر قرن نوزدهم و در سن 80 سالگي به دنيا آمده و با گذشت زمان، درحالي كه ديگران پيرتر ميشوند، او جوانتر ميشود. او در كهنسالي به دختري علاقهمند ميشود كه در سنين كودكي بهسر ميبرد، اما در طي سالها درحالي كه دختر بزرگتر ميشود، او در روندي وارونه بهسوي خردسالي پيش ميرود.
اين كارگردان سرشناس در سال 2010 فيلم «شبكه اجتماعي» را ساخت كه سخت مورد انتقاد منتقدان سينما قرار گرفت. اين فيلم كه توسط كمپاني كلمبيا پيكچرز تهيه و توليد شده، به راهاندازي و توسعه شبكه «فيس بوك» در سال 2004 توسط چند دانشجوي دانشگاه هاروارد ميپردازد. «شبكه اجتماعي» سال گذشته در هشتادوسومين دوره مراسم اسكار برنده جايزه اسكار بهترين فيلمنامه اقتباسي، بهترين تدوين و بهترين موسيقي شد.
فينچر دو بار در سالهاي 2009 و 2011 نامزد جايزه اسكار بهترين كارگرداني شد و سال گذشته با فيلم «شبكه اجتماعي» جايزه "ديويد لين" بافتا انگليس و گلدن گلوب آمريكا را براي بهترين كارگرداني گرفت. وي در سال 2007 با فيلم «زودياك» نامزد نخل طلاي كن بود.
انتهاي پيام
چهارشنبه|ا|14|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 197]