تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835401770
ظلم است اگر اين سينما را فرزند خلف انقلاب ندانيم
واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: ظلم است اگر اين سينما را فرزند خلف انقلاب ندانيم
شب گذشته مراسم اختتاميه بيست و هفتمين جشنواره فيلم فجر در ميان شوق و شور مردم و اهالي سينما در تالار بزرگ كشور برگزار شد.
«ابراهيم حاتميكيا» عضو هيأت داوران جشنواره فيلم فجر گفت: ظلم كردهايم اگر نگوييم اين سينما، سينماي شريفي است و اگر نگوييم سينماي باعزتي است، باور كنيم كه در اين صورت به انقلاب ظلم كردهايم چون اين جوان رعناي 30 ساله، فرزند خلف همين انقلاب است.
شب گذشته مراسم اختتاميه بيست و هفتمين جشنواره فيلم فجر در ميان شوق و شور مردم و اهالي سينما در تالار بزرگ كشور برگزار شد.
بنا به گزارش فارس، اين مراسم كه با اجراي «محمدرضا شهيديفر» همراه بود پس از قرائت قرآن مجيد و نمايش فيلم كوتاهي از فيلمهاي سينمايي كه در آن عزاداري حسيني بود به نمايش درآمد. در ادامه پس از پخش تيزر جشنواره، شهيديفر آغاز مراسم افتتاحيه را اعلام كرد و خلاصهاي از مراسم افتتاحيه براي حضار به نمايش درآمد.
* طياب: براي سينماي مستند محيط مناسبتر و بودجه بيشتري در نظر گرفته شود
با پخش كليپي كه داوران بخش مستند (چشم واقعيت) را معرفي كرد هيأت داوران شامل طهماسب صلحجو، منوچهر طياب، فريد فرخندهكيش، محمدرضا عرب، محمدرضا مختاري به روي صحنه آمدند. طياب كه به نمايندگي از هيأت داوران فيلمهاي بلند و كوتاه مستند سخن ميگفت اظهار داشت: امسال ميخواهم چند جمله كوتاه در مورد ساخت و امكاناتي كه در اختيار سينماي مستند قرار ميگيرد بگويم به هر حال هر ساله ما شاهد فيلمهاي خوب مستند هستيم كه البته نسبت به فيلمهايي كه ساخته ميشود، اندك است. به چندين دليل بعضي از اين فيلمها در تعريف سينماي مستند نميگنجد ما براي سينماي مستند در طول تاريخ و در دوران جديد فيلمسازي تعاريفي داريم كه اميدوارم سينماگران مستند ما در اين چارچوب حركت كنند.
«طياب» پايه و اساس سينماي مستند را تحقيق دانست و گفت: سينماي مستند حاوي اطلاعات بسيار زيادي است و اين اطلاعات است كه سينماي مستند را ارزشمند ميكند بنابراين هنرمندان جوان ما بايد در اين مورد تمركز كنند و مسئله تحقيق را جدي بگيرند.
اين مستندساز پيشكسوت زيباشناسي را مانيفست سينماي مستند دانست و گفت: اين زيباشناسي از زماني كه چيزي به عنوان سينماي مستند در سالنهاي سينما به نمايش درآمد مانيفست آن بود. اين كه حداقل بايستي به مسائل زيباشناسي توجه شود وگرنه فيلم حالت خبري و گزارشي به خود ميگيرد و به علاوه ساخت فيلم و چارچوب آن بايد در همين تعاريف بگنجد. وي آرزو كرد كه سال آينده سال بهتري براي سينماي مستند باشد و گفت: من معتقدم كه بايد زحمات فيلمسازان جوان را قدر بدانيم اما نكته حائز اهميت اين است كه براي سينماي مستند محيط مناسبتر و بودجه بيشتري در نظر گرفته شود تا نيروهاي جوان بتوانند با فراغ بال به دنبال ساخت فيلم مستند باشند.
* اعلام برندگان بخش مستند و ويدئو سينما و پخش كليپ «عصر روز دهم»
در ادامه ديپلم افتخار بهترين فيلم مستند كوتاه و نيمه بلند به همراه بيست ميليون ريال به امير جغتايي (حباب سرد) اهدا شد كه تورج اصلاني تهيه كننده آن اين جايزه را دريافت كرد. v دومين جايزه از آن مرتضي شعباني براي فيلم «زاويه» شد كه جزو كانديداها اعلام نشده بود.
سيمرغ بلورين اين بخش به همراه يك دستگاه خودرو پرايد به فرشته جغتايي (چه سرسبز بود دره ماه) اهدا شد.
بنا به گزارش فارس مجري برنامه در ادامه سهوا برنده جايزه بهترين فيلم مستند بلند را اعلام كرد كه پس از آن نامزدهاي اين بخش معرفي شدند. عميد راشدي و تورج رباني (عكس ناتمام بهمن جلالي) به روي صحنه آمدند و سيمرغ بلورين بهترين فيلم مستند بلند را به همراه يك دستگاه خودرو مينياتور دريافت كردند.
شهيدي فر پس از اعلام جايزه يك دستگاه خودرو مينياتور كه با تشويق حضار همراه بود گفت: اميدوارم دوستان بتوانند در روزهاي زوج و فرد از اين خودرو استفاده كنند.
بنا به گزارش فارس فيلم كوتاهي با موضوع دستاوردهاي سي سال انقلاب اسلامي كه هديه حامي جشنواره خودروسازي سايپا بود پخش شد و در همين هنگام «محمدحسين صفارهرندي» وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي و همراهانش به جمع حضار اضافه شدند.
سپس برندگان بخش فيلمهاي ويدئويي بلند(ويدئو سينما) توسط هيأت داوران شامل عبدالله باكيده، بهمن حبشي، سيروس حسنپور، غلامرضا رمضاني، سهيلا نجم اعلام شدند.
پس از اعلام نام كانديداها، وقتي نام شهرام مكري خوانده شد حضار به شدت ابراز احساسات كردند و در اين بخش سه ديپلم افتخار و سي ميليون ريال به پوريا آذربايجاني (آب و آيينه) حسن لفافيان (بازي مهره سفيد)، شهرام مكري (اشكان، انگشتر متبرك) و چند داستان ديگر اهدا شد.
پس از اعلام نام مكري به عنوان دريافت كننده ديپلم افتخار حضار متعجب شدند و براي او چندان دست نزدند.
سيمرغ بلورين اين بخش و يك دستگاه خودروي پرايد از آن جمشيد بهمني (ميكائيل) اهدا شد. وي در هنگامي كه جايزه را از سهيلا نجم گرفت، يادآوري كرد كه شاگرد او بوده است.
در ادامه اين مراسم جايزه بهترين فيلم ويدئو سينما شامل سيمرغ بلورين و يك دستگاه پرايد به عليرضا توانا (زينب) اهدا شد. سپس كليپ كوتاهي با عنوان سي و امين سال پيروزي انقلاب اسلامي، سي سال سينماي ايران پخش شد و سپس «شهيديفر» هنگامي كه آمار و ارقام فيلمهاي جشنواره امسال را اعلام ميكرد از «محمدرضا جعفريجلوه» معاونت سينمايي پرسيد كه آيا اين آمار درست است و جعفريجلوه نيز اشتباه وي را در مورد تعداد فيلمهاي بخش اول و دوم و بلند به او گوشزد كرد.
مجري برنامه در مورد فيلمهايي كه امكان حضور در جشنواره را به دليل طولاني بودن مراحل توليدشان نيافتند، اشاره كرد و اسامي فيلمهاي ملك سليمان، بيداري، يك گزارش واقعي را در شمار اين فيلم آورد سپس پلانها و برخي از عكسهاي فيلم «عصر روز دهم» به كارگرداني مجتبي راعي پخش شد كه با بازي هانيه توسلي آفرين عبيسي و احمد مهرانفر همراه بود.
* قليپور: تنوعكاري جوانها موجب افزايش جوايز بخش «نگاه نو» شد
در ادامه مراسم نوبت به اعلام فيلمهاي اول و دوم، نگاه نو رسيد كه هيأت داوران محمدعلي باشهآهنگر، ناصر غلامرضايي، قاسم قلي پور، سعيد مستغاثي، مهدي مسعودشاهي به روي صحنه آمدند.
پس از اعلام كانديداهاي اين بخش سه ديپلم افتخار و مبلغ سي ميليون ريال به سامان استركي (صندلي خالي)، مسعود نقاش زاده (كودك و فرشته)، حميد نعمت الله (بي پولي) اهدا شد. ديپلم افتخار و سي ميليون ريال نيز براي بازي در فيلم دلخون به حامد بهداد تعلق گرفت كه با آوردن نام وي حضار شروع به سوت زدن و ابراز احساس كردند اما بهداد درسالن حضور نداشت.
همچنين ديپلم افتخار و 30 ميليون ريال به بازيگر فيلم كودك و فرشته مونا احمدي اهدا شد.
بنا به گزارش فارس به دليل تعدد ديپلمهاي افتخار در اين بخش، شهيديفر از هيأت داوران در اين مورد سئوال كرد و قاسم قلي پور به عنوان نماينده داوران گفت: جوانها در اين بخش آنقدر خوب پرانرژي و زيبا كار كردند و كارشان آنقدر تنوع داشت كه هيأت داوران درخواست كرده بود كه اگر امكان داشت به تعداد همه آنها سيمرغ بدهدو با همكاري محمدرضا جعفري جلوه و مجيد شاه حسيني اين امكان فراهم شد كه حداقل از بچه ها قدرداني شود. جايزه بعدي اين بخش به فريدون شير دل براي فيلمبرداري «وقتي ليموها زرد شدند» اهدا شد.
* كريممسيحي: اميدوارم در 18 سال آينده، فيلم بهتري بسازم
سيمرغ بهترين كارگرداني بخش نگاه نو و يك دستگاه خودرو مينياتور به واروژ كريم مسيحي كارگردان فيلم «ترديد» تعلق گرفت و چون تا قبل از آن هچ يك از برندگان پشت تريبون سخني نگفته بود به درخواست شهيديفر كريم مسيحي سخنان كوتاهي را ايراد كرد.
كريم مسيحي گفت: نميدانم پس از 38 سال چرا فيلم دوم ساختم ولي اگر قرار باشد در 18 سال آينده فيلمي بسازم و فرصتي پيش بيايد اميدوارم فيلم بهتري بسازم.
سپس اسامي كانديداهاي بهترين فيلم بخش فيلمهاي اول و دوم اعلام شد كه با آوردن نام «اخراجيها2» دوباره سالن پر از هياهو و هيجان شد. در اين بخش سيمرغ بلورين و يك دستگاه خودرو مينياتور به سيدحسين حق گو تهيه كننده فيلم «دلخون» داده شد.
حقگو گفت: از سيدمسعود اطيابي تشكر ميكنم كه بدون تلاشهاي ايشان اين فيلم ساخته نميشد.
* عكسالعمل تماشاگران به جايزه فيلم «دهنمكي»
در ادامه، سيمرغ بلورين ويژه هيأت داوران و يك دستگاه خودرو مينياتور نيز به «مسعود دهنمكي» كارگردان فيلم «اخراجيها2» داده شد كه عليرغم اين كه حضار در سالن او رابه شدت تشويق كردند، اما هنگام دريافت جايزه صداي «هو» از بخشي از سالن به گوش رسيد كه با توجه به تشويق گسترده اين فيلمساز در ابتدا و نيز در اختتاميه دو سال پيش تالار وحدت، شنيدن اين صدا عجيب مينمود!
نكته جالب، عكسالعمل «دهنمكي» بود كه بيتوجه به جريانات مختلف انتخاب فيلم در جشنواره، گفت: من تشكر ميكنم از تمام كساني كه در ساخت اين فيلم همكاري كردند بيش از 40 بازيگر و هزار نفر از هنروران و عوامل فني تا اين محصولي شود كه ميبينيد و اگر آنها نبودند، اين فيلم ساخته نميشد و من مهره كوچكي بودم در ساخته شده «اخراجيها2».
به رسم هميشگي اين گونه مراسم اجراي موسيقي در ميانه راه باعث شد تا حضار كمي تجديدقوا كنند و سالار عقيلي به همراه گروهش به اجراي موسيقي پرداختند.
در بخش موسيقي اغلب سينماگران و حضار بيرون سالن رفتند و همه يا بطري آب به دست داشتند يا به صرف تنقلات مشغول بودند. بازار گرفتن عكسهاي يادگاري با هنرمندان نيز داغ بود و اغلب علاقهمندان سينما با ليلا حاتمي و علي مصفا عكس ميگرفتند.
* صفارهرندي:
بنا به گزارش فارس، در ادامه اين مراسم، صفار هرندي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي به سخنراني پرداخت و گفت: در اين سي سال با ظهور انقلاب اسلامي اميدهاي زيادي در دلها درخشيد. بخشي از آن اميدها آسماني بود و بخشي اميدهاي زميني. آخرين نمونه آسماني ما توسط رصدخانه بزرگ مثل ستارهاي تعقيب ميشود و آن طور كه گزارشهاي دقيق شاهد و گواه است، پربينندهترين سايت در اين حوزه متعلق است به اميد ما. همان كه در پس دانش و فناوري اين سرزمين و به دستان جوانان توانمند اهل دانش و هنر ما خلق شد.
وي ادامه داد: اما اميدهاي خيلي بيش از اين است كه به شمار آيد اميدهاي محسوس و ملموس در دسترس ما بالاترينهايش همين سرمايههاي انساني و هنرمندان ما و دانشوران و اهالي انديشه هستند كه امروز تجمع آنها در اقشار جوانتر جامعه بيشتر ديده ميشود.
وزير فرهنگ و ارشاداسلامي در مراسم اختتاميه جشنواره فيلم فجر افزود: حقيقتا اگر كاركرد انقلاب اسلامي را در نقطه اصلي آن بخواهيم دنبال كنيم يعني همين تغيير و تحول بنيادين و باور كردن خود آنگونه كه كارهاي ظاهرا نشدني به دستان همين مردم جوانان و دانشمندان ما گشوده ميشود و در دسترس قرار ميگيرد.
وي افزود:در ساحت هنر حقيقتا كاري كه در طول اين 30 سال اتفاق افتاده در خور انقلاب اسلامي است اگرچه ما خودمان را محدود به يافتهها نبايد قرار دهيم و افق هاي پيش رو بلندتر و برجستهتري براي خودمان گستردهايم. صفار هرندي به هنر سينما اشاره كرد و گفت: در حوزه هنر و به طور مشخص زيباترين جلوه هنر امروزي و پرطرفدارترين آن يعني هنر سينما در اين چند سال تلاش دوستان و همكاران بنده در همه عرصهها بهخصوص سينما با همه ويژگيظ هايش اين بود كه مبادا اين بلور ترد و نازك هنر سينما بر اثر غفلت ما عدم مراقبتها، تنشها، عدم اعتماد و هر آن چيزي كه ميتوانست آسيب و خللي به آن وارد كند مبادا چنين شود.
وي با اشاره به بيست و هفتمين جشنواره فيلم فجر گفت: امروز شاهد به ثمر نشستن اين دلمشغوليها براي بارور شدن آنها هستيم. آن طور كه همه گواهي ميدهيم و از زبان اهالي سينما و منتقدان جشنواره امسال گواه بضاعت بزرگ اهالي سينماست كه هم جوانان ما را شامل ميشود و هم پيران زبردست و كارآزموده را.
صفار هرندي در ادامه افزود: منظومه اي از آثار زيبا و تأثيرگذار و داراي پايگاه بلند هنري در همين دوره و به خصوص در سال اخير خلق شد و در معرض ديد اهل هنر قرار گرفت و مقبول افتاد.
وي افزود: سپاسگزاري ويژه به محضر همه اهالي سينما و همه دلسوزان اين هنر وتشكر ويژه از دوستان و عزيزان من در معاونت سينمايي برادرم مهندس جعفريجلوه و همكارانشان و سپاس از همياري مردم كه با حمايتهاي خودشان چارغ سينما را در اين كشور روشن نگه ميدارند و عليرغم ورود رقيبان جدي سينما همچنان درخشش ماهواره گونه خودش را در آسمان هنر كشور ما دارد.
صفار هرندي در انتهاي سخنانش گفت: سپاس خاصي را تقديم ميكنم به محضر رهبر معظم انقلاب اسلامي كه با عنايتهاي ويژه خودشان و نشست تاريخي كه با كارگردانان داشتند تحرك تازهاي به كالبد سينما بخشيدند و آرزوي من اين است كه سالهاي آينده ما پرثمر و پربارتر باشد.
* حاتميكيا: چشمانمان را بستهايم اگر نگوئيم اين سينما، نجيب و شريف و فرزند خلف انقلاب است
در ادامه اين مراسم نوبت به اعلام برندگان سوداي سيمرغ رسيد و هيأت داوران اين بخش شامل مجيد مجيدي، حسن بلخاري، ابراهيم حاتميكيا، داود رشيدي ، محمد سرير، منوچهر شاهسواري، رسول صدرعاملي به روي صحنه آمدند.
پس از اعلام اسامي داوران و تشويق حضار به دعوت مجري برنامه، «ابراهيم حاتميكيا» از روي يادداشتي كه به همراه داشت سخنان كوتاهي را ايراد كرد و گفت: ما فيلمها را ديديم به دقت هم ديديم. قضاوت خيلي سخت است به خصوص با اين رنگ آميزي كه شاهد بوديم. ما اينهايي را كه پسند كرديم به شما ميگوييم و ممكن است كسان ديگر پسندشان چيز ديگري باشد.
عضو هيأت داوران جشنواره بيست و هفتم افزود: اما اين اصلا مهم نيست. مهم اين است كه روح مشترك همه فيلمها با چند واژه چراغ ميزنند.
چشمانمان را بستهايم اگر نگوييم اين سينما سينماي نجيبي است. ظلم كردهايم اگر نگوييم اين سينما، سينماي شريفي است و اگر نگوييم سينماي باعزتي است، باور كنيم كه به انقلاب ظلم كردهايم چون اين جوان رعناي 30 ساله فرزند خلف همين انقلاب است.
به گزارش فارس پس از سخنان حاتمي كيا ديپلم افتخار و مبلغ 20ميليون ريال به بهترين فيلم كوتاه داستاني به سارا نامجو (كليدهاي رويا) اهداشد و سيمرغ بلورين بهترين فيلم اين بخش و يك دستگاه پرايد به فريدون نجفي (خانه فاطمه كجاست) تعلق گرفت.
در ادامه نوبت به جايزه بهترين چهره پردازي رسيد. در اين بخش سيمرغ بلورين و يك دستگاه خودروي پرايد به سعيد ملكان طراح چهره پردازي فيلم وقتي همه خوابيم اهدا شد.
سپس جايزه بهترين جلوههاي ويژه شامل سيمرغ بلورين و يك دستگاه خودروي پرايد به داود رسوليان براي فيلم «به كبودي ياس» تعلق گرفت كه رسوليان ضمن تبريك سي امين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي گفت: سينماي يك كار جمعي است و در كار پرمشقت و سخت جلوههاي ويژه طبيعي است به اين نقطه رسيدن يك تيم خوب ميخواهد از تيمم ممنونم. وي افزود:اي كاش فيلم در بخشهاي كارگرداني، بازيگري، طراحي صحنه مورد التفات بيشتري قرار ميگرفت.
در بخش بهترين طراحي صحنه و لباس سيمرغ بلورين و يك دستگاه خودرو پرايد به طراحان صحنه فيلم وقتي همه خوابيم (ايرج رامينفر و آتوسا قلمفرسايي) اهدا شد.
پيش از اهداي اين جايزه شهيديفر از محمود فرشچيان كه از مراسم حضور داشت درخواست كرد كه چند ثانيه بايستد تا حضار او را يك دل سير تماشا كنند كه اين هنرمند مورد تشويق حضار قرار گرفت.
* رامينفر: 40 سال هيچكس به بيضايي فحاشي نكرد
در ادامه ايرج رامينفر گفت: با تشكر از هيأت داوران فكر ميكنم اين جايزه از من گذشته است و بايد بيشتر به نسل جواني كه وارد سينما شدهاند اهدا ميشد.
وي افزود: دليلي كه من در فيلم بهرام بيضايي بودم اين بود كه ميخواستم با آدمي به اسم «بيضايي» كه كارگردان مورد علاقه من است (تشويق حضار) همكاري كنم و خيلي ناراحت شدم كه حس كردم دل آزرده است براي يك سري نقدهايي كه شده است.
ايرج رامين فر به 40 سال همكاري با بهرام بيضايي اشاره كرد و گفت: ما 40 سال همكار بوديم ولي هيچ وقت نديدهام كه كسي به بيضايي فحاشي كرده باشد و اين جاي تأسف دارد.
بهترين طراح صحنه جشنواره بيست و هفتم گفت: يكي ديگر از دلايلي كه من در اين كار بودم اين است كه به بيضايي كمك كنم و چيزي كه از دستم برميآيد را انجام دهم. ولي به دليل سفري كه برايم پيش آمد مجبور شدم تا آخر فيلم نباشم و مقداري از اين كار به گردن خود بيضايي افتاد ولي از آنجايي كه در طول اين همكاري ما سلايق همديگر را ميشناسيم صحنههايي هم كه او خودش كار كرد سليقه من نيز در آن مستتر است. خوشحالم حتي در اين زمان كوتاه با آدمي كار كردم كه پنجاه سال است با او كار ميكنم.
به گزارش فارس بهترين صداي فيلم در ادامه مراسم اعلام شد و جايزه سيمرغ بلورين اين بخش به همراه يك دستگاه خودرو پرايد به حسن زاهدي براي صداگذاري فيلم «درباره الي» اهدا شد.
زاهدي با دريافت اين جايزه گفت: فقط آمدم اينجا كه بگويم براي سلامتي اصغر شاهوردي دعا كنيد.
* خمسه: قلب اين سيمرغ ميزند
بر اساس اين گزارش در ادامه مراسم اختتاميه جايزه بهترين بازيگر نقش مكمل مرد اعلام شد كه در اين بخش با اعلام اسامي كانديداها حضار به تشويق و ابراز احساسات پرداختند و هر كدام در مورد برندگان اين بخش اظهارنظر ميكردند كه در نهايت سيمرغ بلورين و يك دستگاه خودرو پرايد به عليرضا خمسه رسيد.
خمسه بر روي صحنه داود رشيدي را در آغوش كشيد و بوسيد و پس از دريافت جايزهاش پاورچين پاورچين جلوي ميكروفن قرار گرفت. در اين هنگام ميكروفن او به زمين افتاد و گفت: براي كمدينها اين اتفاق ميافتد كه با خنده حضار مواجه شد.
وي گفت: اين اولين بار است كه در چنين موقعيتي قرار ميگيرم (تشويق) قلب من و اين سيمرغ هردو ميزند دليل من كه مشخص است ولي قلب اين سيمرغ ميزند چون از هفت شهر عشق گذشته و آمده است.
اين بازيگر سينما افزود: امروز روز بزرگي است ضمنا سالروز ازدواج من و همسرم نيز هست.(تشويق) اين پرايد را به همسرم تقديم ميكنم كه اينجاست و اميدوارم كه ديگر ماشين من را نگيرد. پدرخانم من آشپز خيلي خوبي است و به نوعي نقشي كه بازي كردم درباره اوست وقتي ميخواستم بيايم اينجا چون شمالي است به من گفت اگر سيمرغ گرفتي دوتامرغش را بيار فردا فسنجان درست كنيم.
عليرضا خمسه از همكاري سازندگان فيلم بيست قدرداني كرد و گفت: از پوران درخشنده،عبدالرضا كاهاني و همه بچههايي كه در اين فيلم زحمت كشيدند تشكر ميكنم و اگر اين امكان بود اين سيمرغ را تقسيم ميكردم و به هركدام از بچهها يك مرغ ميدادم از اعتمادي كه سازندگان فيلم به من كردند سپاسگزارم و از شما كه مشوق ما هستيد اميدوارم سالهاي بهتري در انتظار سينماي كشورمان باشد.
خمسه كه به رسم باقي برگزيدگان در كنار دوربين عكاسان قرار ميگرفت با لبخند معروف خودش جلوي دوربين قرار گرفت.
جايزه بهترين بازيگر مكمل زن شامل سيمرغ بلورين و يك دستگاه پرايد به مهتاب كرامتي اهدا شد كه براي گرفتن جايزه تا بالاي سن دويد و پشت تريبون هيچ صحبتي نكرد.
بنا به گزارش فارس فيلم كوتاهي از اداي دين جشنواره و سينماگران به مظلومان غزه پخش شد كه هنرمندان شهاب حسيني، مهناز افشار، باران كوثري طي سخناني نسبت به اين واقعه ابراز تأسف كردند. سپس نوبت به اهداي جايزه بهترين موسيقي متن شد كه كارن همايونفر جايزه اين بخش را شامل سيمرغ بلورين و يك دستگاه خودرو پرايد از آن خود كرد او با تأمل بسيار به روي صحنه حاضر شد و خيلي آرام صحنه را ترك كرد.
جايزه بهترين تدوين نيز شامل سيمرغ بلورين و يك دستگاه پرايد به بهرام بيضايي و سپيده عبدالوهاب اهدا شد كه با تشويق حضار همراه بود و هيچ يك از برندگان صحبتي نكردند.
بيضايي كه به سمت صندلي خود مي رفت در پاسخ به سوال شهيدي فر و تعداد جوايزي كه فيلم «وقتي همه خوابيم» دريافت كرده سكوت كرده و حتي سرش را برنگرداند.
به گزارش فارس، در اين مراسم نوبت به اهداي جوايز بهترين فيلمنامه رسيد كه مجري برنامه اعلام كرد كه فيلمنامه كانديداهاي فيلمنامه اقتباسي را در دست ندارد و قرار هم نيست كه كليپ آنها پخش شود.
* داوودي: خوشحالم كه بعد از اين همه مدت توانستيم ياد بگيريم كه كم اشكالتر فيلمنامه بنويسيم
«مجيد مجيدي» عضو هيأت داوران اين نكته را به «شهيديفر» يادآوري كرد كه هيچ كانديدايي در اين بخش نداشتند و فقط يك فيلم اعلام ميشود. جايزه اين بخش شامل سيمرغ بلورين و يك دستگاه خودروي مينياتور به «واروژ كريممسيحي» براي فيلم «ترديد» اهدا شد و جايزه بهترين فيلمنامه نيز به فريد مصطفوي و ابوالحسن داوودي براي فيلم «زادبوم» تعلق گرفت. داودي پشت تريبون گفت: من و فريد مصطفوي از سال 1352 و از دوران دانشگاه با هم شروع كرديم و در سال 1360 اولين فيلمنامهمان را براي تلويزيون نوشتيم كه مسئول شوراي طرح و برنامه تلويزيون از ما 272 اشكال گرفت و همه را هم روي فيلمنامه نوشت طوري كه حجم نوشتههاي او از فيلمنامه ما بيشتر شد.
وي افزود: به هر حال خوشحالم كه بعد از اين همه مدت ما توانستيم ياد بگيريم كه يك خرده كم اشكالتر فيلمنامه بنويسيم
يکشنبه|ا|11|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 199]
-
گوناگون
پربازدیدترینها