تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):ما اهل بيت، وعده‏هاى خود را براى خودمان، بدهى و دِين حساب مى‏كنيم، چنانكه رسول اكر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817091034




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تحزب در جامعه از نگاه قرآن/18عضو كميسيون فرهنگي:تحزب در ايران با معيارهاي اسلامي و بين‌المللي فاصله دارد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: تحزب در جامعه از نگاه قرآن/18عضو كميسيون فرهنگي:تحزب در ايران با معيارهاي اسلامي و بين‌المللي فاصله دارد
گروه سياسي: عضو كميسيون فرهنگي مجلس معقتد است آنچه در كشور ما تحت عنوان حزب وجود دارد، نه تنها با آنچه در دين و آيين اسلام تعريف شده، تا حد زيادي منطبق نيست بلكه با همان تعاريف بين‌المللي حزب نيز فاصله دارد.
حجت‌الاسلام والمسلمين سيدجلال يحيي‌زاده، عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در گفت‌وگو با خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) با بيان اينكه در آموزه‌هاي ديني هيچ حركت و سكوني بدون حكم نيست، گفت: طبيعتا تشكيل حزب و تحزب در اين آيين كه يك آيين جامع است، نيز داراي حكم شرعي است.

وي افزود: تشكيل احزاب اصولا با اهداف متفاوتي است و افرادي كه در اين احزاب حضور مي‌يابند، مقاصد مختلفي دارند و آن چيزي كه در اين مورد حكم را روشن مي‌كند، مقاصد و اهداف آن حزب است.

نماينده مردم تفت در مجلس يادآور شد: تشكيل حزب در جامعه اسلامي في‌نفسه يك كاري نيست كه نسبت به آن نهي شده باشد ولي در عين حال ممكن است افرادي با شكستن خط قرمز‌هاي آيين اسلام، بخواهند در قالب احزاب و گروه‌هاي مختلف فعاليت كنند كه اسلام با اين تشكيلات مخالف است.

اين نماينده هشتم در ادامه با اشاره به نوع و شيوه فعاليت احزاب در ساير كشورهاي دنيا، ابراز كرد: آنچه تحت عنوان فعاليت حزبي در اين كشورها مطرح است، به نظر مي‌رسد كه چيز خيلي بدي هم نباشد ولي متأسفانه آنچه در كشور ما تحت اين عنوان وجود دارد، نه تنها با آنچه در دين و آيين اسلام تعريف شده، تا حد زيادي منطبق نيست بلكه با همان تعاريف بين‌المللي حزب نيز فاصله دارد.

وي توضيح داد: هم به ويژه قبل از انقلاب و هم اكثرا بعد از انقلاب تشكيلاتي كه به وجود آمده‌اند، در خدمت قدرت بوده‌اند و زماني كه آن قدرت افول كرده، از فعاليت آن حزب نيز كاسته شده است كه اين نوع عملكرد تأثير مطلوبي در كشور و جامعه اسلامي ما ندارد و نمي‌تواند پي‌گيري مطالبات مردم باشد و بيشتر به دنبال كسب قدرت است.

عضو كميسيون فرهنگي مجلس با بيان اينكه البته در سال‌هاي پس از انقلاب تعداد محدودي حزب خوب در كشور داشته‌ايم، متذكر شد: ولي در قبل از انقلاب حزبي كه جايگاه مردمي داشته باشد، نداشته‌ايم و در بعد از انقلاب نيز قالبا به همين شكل بوده است.

يحيي‌زاده درباره راهكارهاي خروج احزاب از اين وضعيت گفت: افراد يا بايد نگاه به دين و آموزه‌هاي اسلام داشته باشند و با آن نگاه به دنبال تشكيل حزب بروند و يا حداقل معيارهاي بين‌المللي را در اين ارتباط بپذيرند.

اين نماينده مجلس هشتم در ادامه درباره علت عملكرد ضعيف احزاب در سال‌هاي پس از انقلاب ابراز كرد: ما در كشور نهادها، سازمان‌ها و افراد و گرو‌ه‌هايي را داريم كه به نحو سالم، منطقي و اخلاقي كار احزاب را انجام مي‌دهند كه از اين جمله مي‌توان به حوزه‌هاي علميه، روحانيون، مساجد و حسينيه‌ها اشاره كرد كه در واقع نقش يك حزب اسلامي را ايفا مي‌كنند و مردم از اين جهت ارضا و اغنا مي‌شوند.

وي افزود: در اين صورت اگر تشكيلاتي بخواهد ايجاد شود و با اين گرو‌ه‌ها مخالفت كند، نمي‌تواند در بين مردم جايگاهي به دست آورد؛ هرچند احزابي كه در مقاطعي قدرتي را در دست دارند، با سوءاستفاده‌هاي مالي بتوانند افرادي را به خود جلب كنند، ولي با پايين آمدن از مسند قدرت، هيچ پايگاهي نخواهند داشت.

نماينده مردم تفت در مجلس در پايان اين گفت‌وگو از حزب جمهوري اسلامي كه در اوايل انقلاب تأسيس شد به عنوان نمونه‌اي از حزب اسلامي نام برد و خاطرنشان كرد: البته متأسفانه اين حزب در ادامه فعاليت خود دستخوش انشعاباتي شد كه باعث فاصله‌گرفتن از اهداف و اصول اوليه آن شد.

دوشنبه|ا|12|ا|اسفند|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 325]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن