واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: وانت پيكان و فراز به پليس تحميل شد
پليس > پليس راهنمايي - گروه اجتماعي:
فرمانده نيروي انتظامي با انتقاد از سازمان استاندارد بهدليل كوتاه آمدن در برابر برخي از خودروسازان تاكيد كرد: اين سازمان در برخي موارد براي رفع مشكل ديگران قانون را اجرا نميكند و به نفع خودروسازان مهلت تمديد ميكند حال آنكه نميتوان با مصلحتانديشي و مدارا با جان مردم بازي كرد.
سردار اسماعيل احمدي مقدم اظهار داشت: دريافت نشان استاندارد يعني دريافت حداقلهاي لازم براي ورود يك كالا به بازار لذا ضروري است استانداردها هرساله مورد بازنگري قرار گيرد و با افزايش روبهرو شوند اين در شرايطي است كه ما نه تنها استانداردها را در كشور افزايش نميدهيم بلكه به عقب حركت ميكنيم و از اين طريق مصيبتي بزرگ را رقم ميزنيم.وي گفت: در برخي از موارد مسئولان سازمان استاندارد با طلبكاري با ما برخورد ميكنند و ميگويند كه ما مسئول استاندارد هستيم. آنها با مماشات خودبهخودروسازان فرصت ميدهند و از اين طريق از وظايف خود عدول ميكنند كه اين موضوع به هيچ وجه قابلقبول نيست.
فرمانده ناجا اظهار داشت: طي يك دستورالعمل سازمان استاندارد وانت پيكان و فراز را استاندارد ندانست اما در يك بازه زماني كوتاه مجدداً اين خودروها واجد شرايط دريافت استاندارد شدهاند. اين تغيير رويكرد در سازمان استاندارد از نظر ما مورد قبول نيست.احمدي مقدم با اشاره به تلفات رانندگي گفت: برخيها حداقل استانداردها را نيز كاهش ميدهند. مسئولان راهور نبايد در برابر مخالفان قانون كوتاه بيايند و كمكاري كنند چرا كه بعد از گذشت مدتي تمامي آمارهاي تلفات بر سر پليس ريخته ميشود. پليس هم بايد در برابر مخالفان قانون مقاومت كند. پليس بايد بتواند از حق مردم دفاع كند نميتوانيم به نفع صاحبان قدرت كم كاري كنيم و مشكلات را ناديده بگيريم. اگر مقاومت پليس در برابر برخي افراد و سازمانها نبود اوضاع تلفات رانندگي بدتر از اين نيز ميشد.
وي با اشاره به اجراي قانون جديد و افزايش نرخ جريمهها تاكيد كرد: برخي از افراد همانند رانندگان تاكسي داراي معيشت سخت هستند اما كمتر تلاش ميكنند كه تخلف نكنند اين افراد وقتي جريمه ميشوند احساس ميكنند كه پليس نان خانواده آنها را بريده است متخلفان بايد بدانند اگر در قوانين سختگيري ميشود براي خودشان است و پليس از روي محبت و دلسوزي و نه خالي كردن عقدهها و خواستههايش در مورد آنها اعمال قانون ميكند.فرمانده نيروي انتظامي با انتقاد از برخي رسانهها و خبرنگاران در بزرگنمايي برخي از رفتارهاي پليس از جمله كمين و صدور برگههاي جريمه گفت: اين افراد ميتوانند يك روز همراه پليس شوند تا ببينند جريمهها به درستي صادر ميشود. هيچگاه به افسران در اعمال قانون سهميه نميدهيم.
اگر پليس بخواهد با بهانهگيري رانندگان را جريمه كند اين امر بسيار زشت است اين در حالي است كه اگر بخواهيم براي اجراي صحيح قانون اقدام كنيم بايد زير هر تابلو يك پليس قرار دهيم. اكنون قانون راهنمايي و رانندگي را در حد توان خود اجرا ميكنيم و اين در حالي است كه مدتي قبل از اجراي مرحله دوم با صدور برگههاي هشدار اطلاع رسانيهاي لازم را انجام داديم.
احمدي مقدم با بيان اينكه برخي از رانندگان در برابر قانون مقاومت رواني دارند تاكيد كرد: اجراي قانون بهصورت كامل نياز به فرهنگسازي دارد كه اين نيز يك امر تدريجي است.وي به ديدارش با مقام معظم رهبري اشاره كرد و افزود: در آن ديدار به ايشان گفتم كه با وجود افزايش تعداد خودروهاي كشور به بيش از 14 ميليون، ميزان تلفات با سالهاي گذشته برابر است و افزايش نيافته است اما ايشان فرمودند كه با انتظارات بسيار فاصله داريم چرا كه تعداد كشتهها در دهه گذشته بيشاز تلفات جنگ تحميلي است.
احمدي مقدم با بيان اينكه سختگيريهاي پليس منافاتي با اعمال قانون ندارد اظهار داشت: امروز يكسوم كشتههاي رانندگي را موتورسواران و عابران تشكيل ميدهند كه بايد فكري به حال آنها شود، البته پليس بايد الگو باشد اما متأسفانه در برخي از صحنهها ميبينيم كه ماموري كه كلاه ايمني بر سر ندارد از راكب موتورسيكلت ميخواهد كه كلاه بر سر بگذارد. رفتار، شخصيت و ادب مامور بايد الگو باشد تا شهروندان نيز از آن تبعيت كنند.
دوشنبه|ا|12|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: همشهری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]