واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: دبيركل جمعيت ايثارگران: احمدي نژاد بيشترين مقبوليت را در جمع اصولگرايان دارد
دبيركل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي با تاكيد بر اينكه سبد راي اصولگريان نبايد ريزش داشته باشد، گفت: در مراجعه به افكار عمومي و بر اساس نظر سنجي هاي اخير ، در بين اصولگرايان مقبوليت احمدي نژاد با فاصله بسيار زياد از ديگران محرز شده است.
به گزارش خبرنگار ايرنا، "حسين فدايي" دبيركل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي و نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي دوشنبه شب در سالن همايش دانشگاه امام صادق (ع) در جمع دانشجويان اين دانشگاه، ديدگاههاي خود را درباره "راهبرد اصولگريان در انتخابات دهم" بيان كرد.
وي در اين مراسم كه در ادامه سلسله جلسات بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق(ع) در خصوص انتخابات دهم برگزار مي شود، اظهار داشت: در عرصه سياسي اگر بخواهيم مسايل را تحليل كنيم نياز به مباني و شاخص هايي داريم تا بتوانيم تحليل صحيحي داشته باشيم.
فدايي افزود: تعميم انديشه ديالكتيكي به حوزه سياسي، روش تشكل هاي التقاطي در دوره هاي گذشته خصوصا مجاهدين خلق يا منافقين بود و تعميم روش علمي در حوزه سياسي و تجربي ،تجربه اي است كه نهضت آزادي و جريانات متمايل به غرب آن را سرلوحه خود قرار دادند و سرنوشتشان را هم ديديم.
اين نماينده مجلس ادامه داد: حضرت امام (ره) به عنوان تئوري پرداز ولايت فقيه آمد و با اتكاي به قدرت لايزال الهي و قدرت بي انتهاي مردمي و در مفهوم ولايت فقيه ظهور و تجلي يافت و اين فكر و انديشه پاسخگوي نياز عصرجديد شد و يك نظام برتري را در جهان پايه ريزي كرد و اين نظام برتر مقدمه اي براي تشكيل تمدن برتر شد.
وي شاخص هاي اصولگرايي را توسعه گفتمان دفاع مقدس، توسعه استكبار ستيزي و "نه" گفتن به سلطه گران جهاني و تلاش براي آباداني و پيشرفت كشور و توليد كار و تلاش و پرهيز از هدر دادن فرصت هاي ملي و عمر جوانان، استقلال طلبي، بالابردن اقتدار ملي و پرهيز از اختلافات قومي و مذهبي ، آزادي خواهي و توجه به كرامات انساني،اعتقاد به معاد، اعتقاد به تمدن بزرگ اسلامي و سامان جهاني آن و قدرت و توان تصميم گيري و پرهيز از مشي شاه سلطان حسيني، بدست آوردن اقتدار ملي براي ملت با تكيه بر سه اصل اسلام، وحدت ملت و ولايت فقيه .... عنوان كرد.
دبير كل جمعيت ايثارگران درادامه با اشاره به شرايط كشور در دهه هفتاد گفت: حوادث مهمي در دهه هفتاد براي ما رخ داد از جمله از دست دادن حضرت امام(ره) ،پذيرش قطعنامه 598 ،آغاز تهاجم فرهنگي و عمليات نرم عليه انقلاب اسلامي .
فدايي افزود:ايران پس از هشت سال جنگ و دفاع مقدس وارد عرصه سازندگي شد و انتظار طبيعي اين بود كه مجاهدان في سبيل الله در عرصه نبرد با همان روحيه و انديشه معنوي عصر سازندگي را سپري كنند ولي عواملي موجب شد خط مشي جديدي در كنار گفتمان اصلي انقلاب ظهور كند.
وي گفت: آنچه به عنوان توسعه اقتصادي وارد عرصه انقلاب اسلامي شد جوهر فكر مبتني بر انديشه ليبرالي بود نه مبتني بر گفتمان انقلاب اسلامي و همين امر زمينه ساز تهاجم فرهنگي شد.
اين فعال سياسي اصولگرا ادامه داد: كساني كه سردمدار حوزه انديشه چپ يا دولتي بودند، در دهه دوم طرفدار اقتصاد سرمايه داري شدند. كساني ديروز طرفدار اقتصاد بسته بودند با شعار توسعه اقتصادي طرفدار اقتصاد سرمايه داري شدند و باز هم اينها هستند كه توسعه سياسي را مطرح مي كنند. اينها عناصر واحدي هستند كه به خاطر كسب قدرت و مانايي در قدرت، شكل هاي مختلفي به خود مي گيرند.
وي افزود: اين جريان فكري قدرت طلب نتوانست پاسخگوي نيازهاي جامعه باشد و جامعه بشدت مشكل پيدا كرد و با زبردستي با شعار امام (ره) و ارزش ها و تكيه بر اصول اوليه انقلاب بازهم خو د را جاسازي و حادثه دوم خرداد رقم خورد.
دبيركل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي گفت: علت اصلي حاكميت آنان اين بود كه نيروهاي وفادار به انقلاب و ارزشي نتوانستند ساختاري تعريف كنند كه در حوزه سياسي براي عامه مردم مقبوليت داشته باشد .
وي افزود: بعد از حادثه دوم خرداد فرصتي پيش آمد و با بهره گيري از تجارب گذشته و با استفاده از نخبگان سياسي و دانشگاهي آرايش جديدي طراحي شد و با استعانت از رهنمودهاي رهبر معظم انقلاب در حوزه سياسي و استفاده از مفاهيم ارزشمندي همچون خودي و غير خودي، عوام و خواص، نهضت نرم افزاري، اصلاح طلبي انقلابي و اسلامي و اصلاح طلبي آمريكايي و مفاهيم اينچنيني را دستمايه قرار دادند .
فدايي ادامه داد: اصولگرايان همچنين با چهار اصل اسلام اعتقاد به اسلام ،نظام اسلامي، سيره و روش عصر امام، ولي فقيه به عنوان يك واقعيت و .... در دستور كار قرار دادندكه منجر به تشكيل يك گروه وفاق و شوراي هماهنگي نيروهاي انقلاب شد.
دبيركل جمعيت ايثارگران گفت:اكنون وارد عرصه جديدي شده ايم اشكالاتي داشته ايم و نارسايي ها و كمبودهايي بوده است ولي ما برايند عمومي را مثبت ارزيابي مي كنيم و توفيقاتي هم در عرصه سياسي حاصل شده است و اكنون نيز اصل اين است كه چه كنيم تا اصل گفتمان اصولگرايي حفظ شود.
وي اضافه كرد: از دهه هفتاد آرام آرام يك ريل گذاري صورت گرفت كه تلاش مي كرد هم عرض انقلاب اسلامي و گفتمان انقلاب اسلامي گفتمان ديگري را جايگزين كند. دغدغه اصلي ما حفظ گفتمان انقلاب اسلامي است.
فدايي گفت:اگر هدف گذاري ما اين باشد كه بتوانيم اولا حضور و مشاركت گسترده مردمي داشته باشيم كه به جهت شرايط بين المللي ضروري و لازم است، دوم اينكه كاري كنيم كه حتما يك عنصر اصولگرا پيروز انتخابات باشد كه اين هدف گذاري ما است .
دبير كل جمعيت ايثارگران افزود:انتخاب راهبردي بايد داشته باشيم كه هم وفاق حداكثري در بين اصولگرايان باشد و هم اينكه خط قرمز ما انتخاب يك دوم خردادي باشد.بايد ساز و كاري در اين باره طراحي كنيم.
وي اهميت وفاق ملي را اينگونه توصيف كرد كه برخي دوستان اصولگرا معتقدند ما بايد طرح دولت وحدت ملي را دنبال كنيم ، طرح دولت وحدت ملي يا نجات ملي معنا و مفهوم ش اين است كه ما در كشور با بحران و اضطرار مواجه هستيم و همچون لبنان بايد طرح وحدت ملي را با دوم خردادي ها مطرح كنيم در حالي كه در كشور ما نه بحران است نه اضطرار، هر چند كه دو سه سالي است تلاش مي شود و عمليات رواني ايجاد مي كنند كه در كشورمان بحران مديريت وجود دارد ولي ما اين را قبول نداريم.
وي ادامه داد: از طرف ديگر دوم خرداد خط قرمز ماست ، آناني كه طراح بحران هستند در ارودگاه دوم خرداد جاي پايشان را مي بينيم، آنگاه چگونه با آنها مي توان ائتلاف كرد.
نماينده تهران در مجلس هفتم و هشتم گفت: در مراجعه به افكار عمومي و بررسي سنجش ها در چند ماه اخير مشخص شده است كه در بين اصولگرايان مقبوليت احمدي نژاد با فاصله بسيار زياد از ديگران محرز است.
وي تاكيد كرد: سبد راي اصولگريان نبايد ريزش داشته باشد چون به نفع ديگري تمام مي شود تعصبي به هيچ كس نداريم و مي خواهيم از روي يك ساز و كار منطقي به فرد برسيم نه اينكه القا كنيم، ما تحميل فرد به ديگران را قبول نداريم.
وي در پاسخ به سووال يكي از دانشجويان در باره اينكه چرا در جبهه اصولگرايان گاهي گفته مي شود كه فلاني كانديد مي شود و يا فلان كس نيز مي آيد، گفت: تاكنون اصولگراها به يك نقطه نظر واحد دست نيافته اند و فرد خاصي را به عنوان سخنگو نيز معرفي نكرده اند.
فدايي همچنين در پاسخ به سوال دانشجوي ديگري درباره نقش هاشمي رفسنجاني در تحولات انتخاباتي پيش رو گفت: آقاي هاشمي يك عنصر سياسي كهنه كار و با تجربه است كه نمي خواهد از صحنه سياسي خارج شود و او معادلات را به گونه اي تنظيم مي كند كه خواسته هايش تحقق يابد.
فدايي افزود: البته ايشان حق دارند همانگونه كه ديگران حق دارند، ولي روي سخن جدي ما با اطرافيان است و از ايشان نيز انتظارات جدي داريم، وقتي مي گوييم خط قرمز ما دوم خرداد است حرف اصلي ما اين است كه در افراد داخل اين جبهه لائيك است، سكولار است، توهين كننده به امام (ره) است، توهين كننده به مقدسات و ارزش ها وجود دارد. حال سوال ما اين است آناني كه دل در گروه امام داشتند چرا ساكتند، نمي گوئيم مثل ما فكر كنند ولي مراعات سياسي كنند، چرا ساختار شكني را در جبهه دوم خرداد ديدند و سكوت كردند. با وجود احترامي كه براي همه قائل هستيم ولي پاسخ مي خواهيم.
دبير كل جمعيت ايثارگران، آمدن يا نيامدن برخي افراد و عناصر جديد را هم نوعي عمليات رواني دانست كه عليه اصولگرايان مطرح مي شود.
سه|ا|شنبه|ا|13|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 193]