تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):كسى كه خداى سبحان را مى شناسد، شايسته است دلش از بيم و اميد به او خالى نباشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840630484




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

خرازي درگفتگو بامهر عنوان كرد:تدوين سند علوم شناختي / برنامه پنجم دولت تصميمات فوري نمي‌خواهد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: خرازي درگفتگو بامهر عنوان كرد:تدوين سند علوم شناختي / برنامه پنجم دولت تصميمات فوري نمي‌خواهد
دكتر كمال خرازي از تهيه سند علوم شناختي در كميسيون تخصصي نوآوري و فناوري شوراي عالي انقلاب فرهنگي خبر داد و گفت: اگر سند علوم شناختي تصويب شود پايه هاي لازم براي سرمايه گذاري و توسعه اين علم در ايران فراهم خواهد شد.

كمال خرازي در گفتگو با خبرنگار مهر با بيان اين مطلب افزود: توسعه دانش و فناوري همواره جزو برنامه هاي دولتها از ابتداي انقلاب اسلامي تاكنون بوده و پيشرفتهاي خيلي خوبي نيز حاصل شده است. البته ميزان پيشرفت در علوم به ميزان حمايت دولت و ارزشي كه دولت براي دانشهاي نو قائل است بستگي دارد لذا اميدواريم دولت در همه دانشهاي نو سرمايه گذاري بيشتري انجام دهد و بخش خصوصي نيز براي سرمايه گذاري در زمينه دانشهاي نو ترغيب شود تا استعدادهاي عظيم ايران فرصت توسعه پيدا كنند و ايران نيز پا به پاي ساير كشورها در زمينه علوم نو پيش رود.

اين متخصص، تاثير علوم شناختي در حل مسائل اجتماعي را خيلي زياد دانست و گفت: درك درست از پديده هاي اجتماعي مي تواند راه حل درستي نيز درباره آنها به مسئولان ارائه دهد. علوم شناختي اين درك درست را ارائه مي كند كه ريشه گرايشات، تصميمات و اشتباهات چيست و اصلا چگونه مي توان ذهن را تغيير داد. موضوع تغيير ذهن خود يا ديگران مقوله اي است كه بسيار بر روي آن كار مي شود. مسئله تغيير ذهن در زمينه تاثير بر حوزه هايي نظير رسانه، سياست و مسائل اجتماعي و ... مي تواند صادق باشد بنابراين اگر سرمايه گذاري بيشتري در اين رشته نوين صورت گيرد در حل و فصل مسائل اجتماعي نيز مي توانيم موفق باشيم.

وي درباره تهيه سند علوم شناختي در شوراي عالي انقلاب فرهنگي به مهر گفت: سند علوم شناختي در شوراي عالي انقلاب فرهنگي در دست تهيه است. همان طور كه اسناد فناوري اطلاعات، بايو تكنولوژي و تكنولوژيهاي ديگر به تصويب شوراي عالي انقلاب فرهنگي رسيده است حوزه علوم شناختي نيز سند دار مي شود و سند علوم شناختي مبناي سرمايه گذاري و توسعه اين رشته خواهد بود.

خرازي درباره جايگاه علوم شناختي در نقشه جامع علمي كشور به مهر گفت: علوم شناختي به عنوان يكي از حوزه هاي جديد در نقشه جامع علمي كشور ديده شده است. نقشه جامع علمي كشور مي تواند زمينه رشد علوم نو مانند علوم شناختي را فراهم كند و از طرفي نيز برنامه پنجم توسعه بر روي حوزه علم و فناوري نگاه ويژه دارد. دانش و فناوري شناختي در حوزه هاي مختلف تاثير گذاشته بطوريكه آموزش و پرورش شناختي، روانشناسي شناختي، اقتصاد شناختي، علوم دفاعي شناختي و ... مطرح هستند لذا علوم شناختي بر همه زمينه ها در حال تاثيرگذاري است. لذا در راهكارهاي اجرايي شدن اهداف برنامه پنجم توسعه بايد به حوزه هاي مختلف و كاركردهاي علوم شناختي توجه شود.

رئيس شوراي راهبردي سياست خارجي جمهوري اسلامي ايران درباره مهمترين ويژگي دولتي كه مي خواهد الزامات و اهداف برنامه پنجم توسعه را محقق كند به مهر گفت: دولتها نمايندگان مردم هستند و بايد از همه ظرفيتهايي كه در بين مردم است استفاده كنند. دولت بايد در مباحث علمي متكي به فرهيختگان، دانشمندان و صاحبان علم و دانش باشد و يكي از الزامات هر دولتي اين است كه از قوه فكري و ذهني انديشمندان جامعه اش استفاده كند تا بتواند شناخت بهتري را كسب كند.

خرازي افزود: همه ما انسان هستيم و تجاربمان محدود است. آنچه مي تواند پاسخگوي رفع نيازها باشد تجارب جمع است بنابراين حتما بايد ارتباط قوي بين موسسات تحقيقاتي، دانشگاهها و مراكز فكري و دولت وجود داشته باشد تا دولت بتواند به حل و فصل مشكلات اجتماعي كشور نائل آيد در غير اين صورت اگر تصميمات عميق نباشد و دولت بخواهد تصميمات فوري بگيرد، طبيعي است كه اشتباه نيز خيلي زياد مي شود بنابراين استفاده از تجارب جمع و تصميمات عميق يكي از الزامات بسيار مهم توفيق هر دولت است.

وي در تشريح وضعيت فعلي علوم شناختي در ايران گفت: پيشرفتهاي خيلي خوبي در زمينه علوم شناختي چه در زمينه دست مصنوعي، چه درباره كار با رايانه و چه امور خيلي پيچيده تر حاصل شده است. در ايران، مقدماتي در زمينه علوم شناختي در حال چيدن است منتها هنوز توسعه زيادي پيدا نكرده است. البته علوم شناختي اصولا رشته جديدي است و هنوز چندان در ايران مطرح نشده است اما چند موسسه و دانشگاه در اين زمينه كار مي كنند منتها ايران نيازمند سرمايه گذاريها و تامين امكانات بيشتري در اين حوزه است.

خرازي با بيان اينكه كشورهاي پيشرفته سرمايه گذاري زيادي در بخش علوم شناختي مي كنند، يادآو شد: علوم شناختي متشكل از چند رشته است. يعني حوزه اي بين رشته اي شامل علوم اعصاب، روانشناسي، زبانشناسي، علوم كامپيوتر، هوش مصنوعي و فلسفه ذهن است.

وي اضافه كرد: پيشرفتهاي كشورهاي پيشرفته در زمينه علوم شناختي نيز متناسب با سرمايه گذاريهايشان بوده است. علوم شناختي كه مسئله يادگيري، حافظه، احتراز از اشتباهات در داوريها و تصميم گيريها را نشانه مي رود در توسعه اجتماعي نقش بسزايي دارد. علوم شناختي كه با كاركردهاي مغز و چگونگي تقويت و استفاده بهتر از مغز سر و كار دارد خيلي مي تواند در زندگي بشر بخصوص در زمينه آموزش و پرورش تاثيرگذار باشد.

سه|ا|شنبه|ا|13|ا|اسفند|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 138]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن