واضح آرشیو وب فارسی:فارس: موسوي در دانشگاه تهران- 1ملت ايران قويا سرخم كردن مقابل قدرتهاي بزرگ را رد ميكند
خبرگزاري فارس: نخست وزير كشورمان در دوران دفاع مقدس با بيان اينكه جامعه از باج ندادن به قدرتهاي بزرگ استقبال ميكند، گفت: جامعه سر خم كردن مقابل قدرتهاي بزرگ را رد كرده و قويا از داشتن تكنولوژي هستهاي حمايت ميكند.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس، ميرحسين موسوي نخستوزير كشورمان در دوران دفاع مقدس بعد از ظهر امروز سه شنبه در مجمع ساليانه انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران و علوم پزشكي تهران كه به مناسبت شصت و ششمين سال اين تشكل دانشجويي و با حضور اعضاي فعلي و سابق اين تشكل دانشجويي و همچنين دانشجويان دانشگاه تهران در سالن شهيد چمران دانشكده فني دانشگاه تهران برگزار شد با بيان اينكه مردم ما نه اينكه نخواهند روحانيت از نظام و دولت حمايت كند، اما اين حمايت را در گرو آن ميدانند كه روحانيت مستقل بوده و تحت تاثير قرار نگيرد، اظهارداشت: من از اول انقلاب خاطرهاي دارم و آن اينكه در دولت بنده از برخي روحانيون تهران و ائمه جماعات تهران و برخي شهرستانها دعوت ميكرديم كه هر از گاهي در سالني جمع شوند تا مشكلات را براي آنها شرح دهيم و هميشه احساس ميكرديم در اين جمعشدن بركات زيادي وجود دارد، بدون اينكه شائبهاي در آن باشد، اما يادم هست كه آيتالله مهدويكني نگران بودند كه اين جمع باعث دولتي شدن روحانيت شود. لذا پيغامي براي من فرستادند، ولي من شرح دادم كه ما نه به روحانيت پول ميدهيم و نه امتيازاتي در اختيار آنها ميگذاريم بلكه تنها از آنها دعوت ميكنيم كه در اين جمع مشكلات را بشنوند.
وي افزود: اعتقاد داريم روحانيت پاك و انقلابي ميتواند مديران اجرايي كشور را نقد كند و اين روحانيت خود ميداند كه كجا از دولت حمايت كند.
نخستوزير كشورمان در دوران دفاع مقدس با بيان اينكه ما براي حفظ و تداوم نقش روحانيت در كشور بايستي به مسئله اشاره شده توجه ويژهاي داشته باشيم، افزود: جامعه خود ميداند كه روحانيت در چنين حالتي ميتواند يار انقلاب، مردم و دولتها باشد.
موسوي در ادامه سخنان خود با بيان اينكه جامعه ما موافق بهبود فضاي كسب و كار است و از خصوصيسازي و تقويت اين بخش نيز حمايت ميكند، اظهار داشت: اما جامعه موافق تبديل يك فضاي ارزشي به جامعه سوداگرانه كه همه چيز در آن قابل خريد و فروش باشد، نيست و مردم نميخواهند ارزشهايشان مانند يك كالا كه قيمتي دارد؛ قابل خريد و فروش باشد يا اينكه نهادهاي برآمده از مردم چنين وضعيتي را پيدا كند و اين حساسيت مردم ميتواند بسياري از مشكلات فرهنگي، اقتصادي، سياسي و اجتماعيمان را حل كند.
وي با اشاره به اينكه در جامعهاي كه تجارت با خداست، سوداگري و حاكميت پول به حداقل خود تقليل مييابد، افزود: اما اين بدان معنا نيست كه در جامعه توليد ثروت و رشد نباشد، ولي در عين حال اگر ضرورتي باشد مردم حاضرند از همه چيز خود در راه خدا بگذرند و به كشور و انقلاب كمك كنند.
ميرحسين موسوي تاكيد كرد: در چنين جامعهاي ميشود بدون اينكه به مردم صدقه بدهيم و پول كف دست آنها بگذاريم، انتظار داشته باشيم بحرانها را براي مردم شرح دهيم و آنها را با حفظ عزت به طاقت و سختكوشي دعوت كرده و پاسخگويشان باشيم.
وي با بيان اينكه براي ما حفظ عزت مردم و صيانت از آن، صيانت از بزرگترين سرمايههاست، افزود: اگر به اين نكته توجه نداشتيم نميتوانستيم انقلاب كرده و هشت سال در مقابل تجاوز دشمنان مقاومت كنيم. لذا در حال حاضر نيز اگر مشكلي هست و بعضا در برخي از موارد راه را اشتباه و كج رفتهايم و يا هزينه زيادي كردهايم كه دستمان تهي شده است، ميتوانيم با حفظ حرمت و عزت مردم به آنها رجوع كرده و از اين مردم كمك بخواهيم.
موسوي ادامه داد: مردمي كه در طول دوران دفاع مقدس فرزندان خود را به جبهههاي جنگ ميفرستادند و زيورآلات و مال خود را هديه ميكردند هيچ دليلي ندارد كه براي زنده شدن ارزشها از كمك خود دريغ كنند.
وي افزود: كساني كه امور را ميگردانند بايد توجه كنند كه ما نميتوانيم راجع به عزت مردم غزه و حزبالله صحبت كرده، ولي عزت مردم خود را فراموش كنيم.
نخست وزير دوران دفاع مقدس در ادامه سخنان خود با بيان اينكه جامعه ما از باج ندادن به قدرتهاي بزرگ استقبال ميكند، اين ويژگي جامعه را يك ويژگي عدالتخواهانه توصيف كرد و گفت: جامعه ما سر خم كردن در مقابل قدرت هاي بزرگ را رد كرده و قويا از داشتن تكنولوژي هستهاي حمايت ميكند و آماده است كه از هر نوع فداركاري دراين زمينه از خود نشان دهد. اما در عين حال جامعه ما كه در آن يك عقل جمعي حاكم است، از تحريك بيهوده جهان دلخوشي ندارند.
موسوي همچنين با اشاره به اينكه يكي از وظايف گروههايي كه دلشان به حال مملكت ميسوزد اين است كه با تكيه بر روحيه مردم امكان وحدت بيشتر را در ميان صفوف ملت تقويت كنند، تصريح كرد: اين گروهها بايد توجه داشته باشند كه سرمايه عظيمي كه جامعه متمدن و پيشرفته ميتواند در خود داشته باشد را با انگيزههاي محدود خود تكه تكه و قسمت قسمت نكند، بلكه از اين سرمايه عظيم به خوبي بايد استفاده شود.
نخستوزير كشورمان در دوران دفاع مقدس در پايان سخنان خود تاكيد كرد: در ميان ملت ايران ظرفيتهاي بزرگي براي دفاع از انقلاب و دولتها داريم.
انتهاي پيام/
سه|ا|شنبه|ا|13|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]