واضح آرشیو وب فارسی:آفتاب: حاشيههاي حضور مهندس موسوي در دانشگاه تهران
در قسمتهاي ديگر از بيانيه شوراي مركزي انجمن اسلامي دانشجويان آمده بود ما از خود ميپرسيم چرا پس از پيروزي انقلاب بايد نگران مخدوش نشدن آراي صندوقهاي راي باشيم كه اين قسمت نيز تشويق دانشجويان را در پي داشت.
آفتاب: حضور مهندس ميرحسين موسوي، نخستوزير سالهاي جنگ ايران، در دانشگاه تهران با حاشيههايي همراه بود.
انتقاد موسوي از روحانيت دولتي، اقتصاد صدقهاي و توقيف مطبوعات [كليك كنيد]
گزارش تصويري: مهندس موسوي در دانشگاه تهران [كليك كنيد]
به گزارش خبرنگار سياسي آفتاب، با ورود مير حسين موسوي به تالار، دانشجويان شعار «درود بر موسوي»، «صلي علي محمد يار خميني آمد» و «درود بر موسوي، سلام بر خاتمي» سر دادند و او را تشويق كردند.
تعدادي از دانشجويان حاضر در سالن از ابتداي مراسم عكس مير حسين موسوي را در دست داشتند.
پس از قرائت از آياتي چند از كلام الله مجيد و پخش سرود جمهوري اسلامي ايران كليپي توسط انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران و علوم پزشكي تهران پخش شد و حاضران با ديدن عكسهايي از شخصيتهاي مختلف از جمله امام (ره)، بازرگان، طالقاني، چمران، سيد محمد خاتمي و مهندس موسوي در اين كليپ، تشويق كردند.
در ادامه پخش اين كليپ با نمايش تكههايي از مطالب روزنامهها مربوط به 18 تير – حادثه كوي دانشگاه – و عكسهاي مرتبط با آن، هو كشيدند و با پخش تكهاي از يك روزنامه در همين ارتباط كه در رابطه با سخنان عبدالله نوري بود و عكس او را داشت تشويق كردند.
بر روي سن بنري از عكس امام (ره) و آرم انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران و علوم پزشكي تهران، بنر ديگري كه سه شعار محوري انجمن اسلامي را از جمله آزادي و عدالت ضامن جمهوريت، جنبش دانشجويي بازگشت به خويشتن، نهضت انقلاب اسلامي و بازخوانيانديشه امام خميني (ره) و همچنين بنري در رابطه با شصت و ششمين سالگرد تاسيس انجمن اسلامي دانشگاه تهران و علوم پزشكي تهران قرار گرفته بود.
در ادامه مراسم، فاضلي عضو شوراي مركزي انجمن اسلامي دانشگاه تهران و علوم پزشكي تهران به عنوان مجري، گفت: «شصت و ششمين جلسه ساليانه انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران و علوم پزشكي تهران يادآور مجاهدات و تلاشهاي شصت و شش سالهاي است كه 36 سال آن در طول زمان ظلمت و خفقان بوده است كه البته دانشجويان دانشگاه تهران در آن دوره نتوانستند سكوت كنند و 30 سال ديگر آن كه در دوران نوراني نظام جمهوري اسلامي ايران بوده است كه لحظه لحظه در طلب اصلاح در آمدند.
در ادامه با تشكر مجري از حضور مهندس مير حسين موسوي، دانشجويان حاضر در سالن وي را تشويق كردند.
در ادامه اين مراسم سيد عباس اشرفواقفي دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران و علوم پزشكي تهران، بيانيه شوراي مركزي اين انجمن را به مناسبت شصت و ششمين سالگرد تاسيس اين مجموعه قرائت كرد.
در قسمتهايي از اين بيانيه كه آورده شده بود ما منتظر زماني هستيم كه خبري از حذف دانشجويان منتقد نباشد، منتظريم تا رسانه بزرگي مانند صدا و سيما كه با بيتالمال اداره ميشود از انحصار يك سليقه سياسي به درآيد، منتقدان بتوانند آزادانه سخن بگويند و منتظر تهديد و ميلههاي زندان نباشند، منتظريم تا شاهد آسيب ديدن ضعفا زير پاي فشار و فاصله طبقاتي نباشيم. منتظريم تا به تحقق كامل فرمايش امام (ره) مبني بر اينكه ميزان راي ملت است دست يابيم كه اين قسمتهاي بيانيه با تشويق دانشجويان حاضر در سالن همراهي ميشد.
همچنين در قسمتهاي ديگر از بيانيه كه آمده بود ما از خود ميپرسيم چرا پس از پيروزي انقلاب بايد نگران مخدوش نشدن آراي صندوقهاي راي باشيم كه اين قسمت نيز تشويق دانشجويان را در پي داشت.
در ادامه بيانيه با اشاره به سخني از شهيد بهشتي مبني بر اينكه «ما شيفتگان خدمتيم نه تشنگان قدرت» دانشجويان تشويق كردند.
در پايان بيانيه زماني كه در رابطه با خواست انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران و علوم پزشكي تهران مبني بر معرفي كانديداي واحد براي انتخابات رياست جمهوري قرائت شد تشويق دانشجويان را در پي داشت.
در ادامه مجري برنامه متني از سيد محمد خاتمي در رابطه با بازگشت به خويشتن و همچنين صحبتهاي امام (ره) در اين رابطه را قرائت كرد كه با تشويق دانشجويان همراه شد و همچنين فرازهايي از دعاي افتتاح را خواند.
در ادامه با دعوت مجري از مير حسين براي حضور بر روي سن و سخنراني دانشجويان پس از قرائت سه صلوات به تشويق پرداختند.
در ادامه دانشجويان پس از صحبتهاي موسوي در رابطه با اينكه جامعه ما دوست ندارد كه به هر بهانهاي روزنامهها بسته شوند و يا كتابها محدود شوند او را تشويق كردند.
همچنين در قسمتهاي ديگري از سخنراني مير
” در ادامه پخش اين كليپ با نمايش تكههايي از مطالب روزنامهها مربوط به 18 تير – حادثه كوي دانشگاه – و عكسهاي مرتبط با آن، هو كشيدند و با پخش تكهاي از يك روزنامه در همين ارتباط كه در رابطه با سخنان عبدالله نوري بود و عكس او را داشت تشويق كردند.... “
حسين موسوي در رابطه با اينكه مردم ما دوست ندارند روحانيت دولتي شود، مردم ما حمايت روحانيت از دولت را در گرو آن ميدانند كه روحانيت مستقل باشد و تحت تاثير قرار نگيرد، جامعه ما موافق تبديل فضاي ارزشي جامعه به سوداگري نيست كه در آن همه چيز قابل خريد و فروش باشد، مردم نميخواهند ارزشهايي كه باعث بقاي آنهاست مثل كالايي كه قيمت پولي دارد قابل خريد و فروش باشد، دانشجويان به تشويق وي پرداختند.
در ادامه صحبتهاي مهندس موسوي، زماني كه وي گفت در جامعهاي كه اگر ضرورت باشد مردم از همه چيزشان در راه خدا ميگذرند ميتوان بدون آنكه به مردم صدقه داد و پول كف دست آنها گذاشت بحرانها براي مردم شرح داد، حفظ عزت مردم و صيانت از آن بسيار بسيار مهم است و اگر اين را نداشتيم نميتوانستيم با آن شرايط هشت سال تحمل كنيم، دانشجويان به تشويق او پرداختند.
همچنين در ادامه زماني كه به علت پريدن آب در گلوي مير حسين موسوي صحبتهاي او قطع شد دانشجويان به تشويق او پرداختند تا او بتواند به صحبتهاي خود ادامه دهد.
همچنين در ادامه وقتي مير حسين گفت ما نميتوانيم راجع به عزت مردم غزه، حزبالله و لبنان صحبت كنيم و عزت خود را ناديده بگيريم دانشجويان به تشويق او پرداختند.
در اين هنگام يكي از دانشجويان به علامت شكايت خواست صحبتي كند كه با اعتراض و هو كشيدن ديگر دانشجويان همراه شد و همه شعار درود بر موسوي را سر دادند تا صحبتهاي او قطع شود.
به گزارش آفتاب، در ادامه صحبتهاي موسوي در رابطه با اينكه چون جامعه ما داراي عقل جمعي است از تحريك بيهوده جهان دلخوشي ندارد، دانشجويان وي را تشويق ميكردند.
همچنين در پايان صحبتهاي موسوي در رابطه با اينكه كشور را همه ميسازند نه يك فرد، گروه و دسته دانشجويان او را تشويق كرده و شعار درود بر سه سيد فاطمي، خميني و موسوي و خاتمي را سر دادند.
در ادامه اين مراسم مجري برنامه اعلام كرد كه حضور مير حسين و صحبتهاي او يادآور حضور شخصيتهايي چون امام (ره) و بهشتي بوده است اعلام كرد به رسم هميشگي مجمع ساليانه انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران و علوم پزشكي تهران قرار است از اعضاي سابق اين انجمن تقدير شود كه با حضور مير حسين موسوي از امير معتمدي عضو شوراي مركزي انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران و علوم پزشكي تهران در سالهاي 79 تا 82، رضا زماني عضو شوراي مركزي در سال 83، سيد جليل موسوي سالهاي 84 تا 85 و صادق صدرايي در سالهاي 84 تا 86 تقدير به عمل آمد و در پايان مراسم همزمان با خروج مير حسين از سالن شعار درود بر موسوي را سر دادند.
در پايان اين مراسم اعضاي انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران و علوم پزشكي تهران به روي سن رفتند و عكس يادگاري گرفتند.
سه|ا|شنبه|ا|13|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 187]