واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: به بهانه سالروز سفر رهبر انقلاب به يزد؛ انتخابات نمايشگاهي است براي نمايش پايبندي به نظام مردمسالاري ديني
رهبر معظم انقلاب در سال 86 در جمع مردم يزد با اشاره به انتخابات مجلس بيان كردند: انتخابات نمايشگاهيست كه صحنهاي براي نشان دادن عزم و رشد ملي ملت ايران است و پايبندي به نظام مردمسالاري ديني را نشان ميدهد.
گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»؛ در زندگي همه انسانها روزهايي هست كه هيچگاه از خاطرشان نميرود؛ مثل سالروز تولد. در تاريخ هر كشوري روزهايي هست كه آن راگرامي ميدارند مثل استقلال كشورها.
روز 12 دي ماه سال 1386 روزي است كه شهر قنات و قنوت و قناعت بهار جان تازه گرفت و در تاريخ اين شهر به يادگار ماند. دوازدهم دي 1386 نقطه عطف و برگ زريني در دفتر پر از افتخار مردم اين استان است كه در آن، مردم متدين و ولايت مدار يزد با حضور بي نظير و سراسر عشق و علاقه خود به استقبال سلاله پاك حضرت فاطمه زهرا (س)، رهبر معظم انقلاب، حضرت آيت الله العظمي خامنه اي (مدظله العالي) رفتند و با اين حضور گرم و بي نظير، دشمنان و بدخواهان نظام مقدس جمهوري اسلامي را براي بار ديگر مأيوس كردند تا اين واقعه مهم به حماسه اي جاويد و ماندگار مبدل شود كه هيچ گاه از خاطره مردم آيينه صفت، صادق، قدرشناس و نجيب اين ديار پاك نخواهد شد.
خنكاي صبحگاه دوازدهم، ميدان مركزي شهر به انتظار برپايي كلاس درسي از تبار نور نشسته بود، موضوع درس، عشق، دلدادگي و اقتدا به پاكي بود، آنروز پا به پاي تمام پنجرههايي كه به صبحگاهان شوق گشوده ميشد ميزبان صميميت آب، آيينه و آفتاب بود، از ابتدا تا انتهاي شهر پارچه نوشتهها خبر از مسير عبور يار ميداد «مولا و مقتدايم، سيد علي خوش آمدي»، «شهيدان برخيزيد به مقدمش گل ريزيد» «نور جلي ميآيد، سيد علي ميآيد» از خيابانهايي كه منتهي به فضاي ميدان شهر ميشد، خيل عظيم جمعيت با پاي پياده همچون رودي براي رسيدن بهدريا در تب و تاب بودند.
آن روزها نزديك به انتخابات مجلس شوراي اسلامي هشتم بود و در زمره مسائل مهم كشور در آن سال بود كه امام خامنه اي نيز در اين سفر در جمع پرشور مردم كه در ميدان مير چخماق حضور پيدا كرده بودند با اشاره به اين رويداد مهم در كشور به تبيين آن پرداختند و به اين بهانه برخي از اين سخنان را مرور كنيم و با تامل آن را در انتخاباتي كه در پيش و رو داريم به كار ببريم و ديگر شاهد حوادثي چون فتنه 88 نباشيم.
حضرت آيت الله العظمي خامنه اي در جمع مردم يزد، اين شهر را مركز دانش، مركز هنر، مركز كار و تلاش و ابتكار، مركز ايمان و دينباوري خواندند و اظهار داشتند: همواره مردم عزيز شهر يزد و استان يزد را به عنوان مردمي با استعداد، نجيب، سرشار از ايمان و باور ديني، سرشار از نيروي كار و ابتكار و تحرك و آماده در همه ميدان هايي كه در طول تاريخ معاصر ما از ملت ايران انتظار ميرفته است، هم قبل از انقلاب و هم بعد از پيروزي انقلاب، در عرصههاي دفاع مقدس، در عرصهي دفاع از هويت انقلاب اسلامي و پس از پايان دفاع مقدس و تا امروز هم در عرصه دفاع از ارزش هايي كه مورد تهاجم سياسي و فرهنگي دشمنان قرار گرفته بود، مشاهده كرديم و آزموديم.
رهبر معظم انقلاب اسلامي در سخنان خود با اشاره به انتخابات مجلس شوراي اسلامي اظهار داشتند: مسئله انتخابات، مسئله مهم امسالِ ملت ايران است و اين آخر سالي شايد مهمترين مسئله كشور كه در سال جاري ما اتفاق ميافتد، انتخابات مجلس است، البته هنوز تا آن وقت فاصله داريم و زمان براي حرف زدن و گفتن هنوز باقي است، بنده هم عرايضي دارم كه انشاءاللَّه در وقت خود خواهم گفت.
رهبر انقلاب در سخنان خود انتخابات را يك نمايشگاهي ناميدند كه صحنه اي براي نشان دادن عزم و رشد ملي ملت ايران، استقامت ملت ايران، دانايي و هوشياري ملت، پايبندي به نظام مردمسالاري ديني است. ايشان با تاكيد بر حضور مردمي و قدرداني مردمي درانتخابات بيان كردند: سعي شد در اين كشور، باب انتخابات بسته شود تا دشمنان بتوانند بگويند نظام جمهوري اسلامي نظام مردمي نيست، اما خداي متعال نگذاشت و اراده الهي بر اراده بدخواهان فائق آمد.
رهبر معظم انقلاب با درجه بندي در انتخابات، حضور در انتخابات در راس و پيدا كردن نمايندهي اصلح را در درجه دوم قرار دادند و تاكيد كردند آن كساني كه به وسيله شوراي نگهبان صلاحيت آنها اعلام ميشود، معنايش اين است كه اين از حداقل صلاحيت مورد نياز برخوردار است، اما در بين اين افراد برخي نسبت به ديگران داراي صلاحيت بيشترند كه هنر ملت ايران و مردم شهرها و حوزههاي انتخابيه اين است كه دقت كنند، نگاه كنند، اصلح را بشناسند و بهترين را انتخاب كنند.
مقام معظم رهبري در ادامه خاطرنشان كردند: مردم توجه بايد داشته باشند كه تبليغات رنگين و متنوع ملاك نيست، وعدههاي غير عملي ملاك نيست، من با خودِ نمايندههاي محترم در دورههاي مختلف وقتي مواجه شدم، به اينها گفتم كه آقايان و خانم هاي نماينده وظيفه نماينده اين نيست كه وعده عمراني و فلان پروژه، فلان كار را در منطقه انتخابي خود به مردم بدهد اينها كار اجرايي و كار دولت است، وظيفه نماينده اين است كه بتواند قانون مورد نياز كشور را پيدا كند، آن قانون را جعل كند.
ايشان تصريح كردند: بداخلاقي هاي انتخاباتي از طرف علاقهمندان به نامزدهاي انتخاباتي گوناگون شايسته ملت ما نيست و تهمت زدن آدم هاي مؤمن، مصونيتدار از لحاظ اسلامي و شرعي، در معرض هتك آبرو قرار دادن در شبنامهها، مطبوعات، پايگاه هاي اينترنتي و غيره، اينها اصلاً مصلحت نيست و من به طور جد از همه كساني كه نسبت به نامزدهاي مختلف علاقهمندياي دارند، درخواست ميكنم، اصرار ميكنم كه اين علاقهمندي خودتان را از راه تخريب ديگران، اهانت به ديگران، متهم كردن ديگران نشان ندهيد و هرچه ميخواهيد، از نامزد مورد علاقهي خودتان تمجيد كنيد تعريف كنيد، اما ديگران را تخريب نكنيد كه اين علامت بدي است.
رهبري با اشاره به سفر خود در اوايل انقلاب به يزد اظهار داشتند : وضعيتي كه در شهر يزد در آن روز ديدم، شگفتآور بود، آن روحيه پرتپش انقلابي در كنار نظم و انضباط و آرامش و متانت كه در اين شهر من مرحوم آيت اللَّه شهيد صدوقي را در آن دوره نه به عنوان فقط يك روحاني برجسته در يك شهر بلكه به عنوان يك رهبر ديني و سياسي و فرهنگي، يك رهبر انقلابي تمام عيار در اين شهر و در شهرهاي سرتاسر استان -مشاهده كردم و احساس كردم.
مقام معظم رهبري همچنين در اين سفر در جمع دانشجويان دانشگاه هاي يزد در خصوص رابطه با آمريكا اظهار داشتند: رابطه سياسي با آمريكا براي ما مضر است بدين دليل كه اولاً خطر آمريكا را كم نميكند. آمريكا به عراق حمله كرد، در حالي كه با هم رابطهي سياسي داشتند، سفير داشتند؛ اين آنجا سفير داشت، آن هم اينجا سفير داشت و رابطه كه خطر جنونآميز و سيطرهطلبانهي هيچ قدرتي را از بين نميبرد و ثانياً وجود رابطه براي آمريكاييها - نه امروز، هميشه اينطور بوده وسيلهاي براي نفوذ در قشرهاي مستعد مزدوري در آن كشور بوده است و انگليسيها نيز هم همين طور بودند.
ايشان همچنين بيان كردند: ما هر سال يك انتخابات داريم راه مياندازيم؛ مگر غير از اين است؟ مگر مردم در انتخابات شركت نميكنند؟ مگر در جاهاي ديگر دنيا كه ادعاي دموكراسي دارند، بيش از اين كاري انجام ميگيرد؟ با اين شور و شوق، مردم در انتخابات هاي گوناگون شركت ميكنند؛ با رقابت هايي كه وجود دارد؛ رقابت كامل بين جناحهاي مختلف، باز - حالا آنكه ميگويد، دشمن است - در داخل چرا يك عدهاي همينطور يا صريحاً مي گويند دموكراسي و مردم سالاري نيست، يا صريحاً نميگويند؛ جوري مي گويند كه معنايش همان «نيست» است؟ مي گويند آقا ما بايد براي ايجاد مردمسالاري در كشور تلاش كنيم! چيزي كه هست. ميخواهيد براي ايجاد آن چيزي كه هست، تلاش كنيد!؟ اينها آن چيزهايي است كه نقطه مقابل اعتماد به نفسي است كه ملت ما به آن احتياج دارد و بايد آن را داشته باشد. در پايان اگر به اين سخنان گهر بار ايشان توجه كرده بوديم هرگز اين قضاياي انتخابات در دوره هاي بعد از آن به خصوص فتنه 88 بوجود نميآمد، پس با كمي درنگ اين بار با تجربه تلخي كه داشتيم آنها را كه چهار سال قبل به ما گوشزد كرده بودند فرا گرفته و به كار بريم تا ديگر شاهد اين گونه ماجراها نباشيم.
دوشنبه|ا|12|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 207]