واضح آرشیو وب فارسی:فارس: با هدف تعميق باورهاي ديني صورت ميگيرد
خبرگزاري فارس: مشاور امور بانوان استاندار كردستان از اجراي طرح ملي رحمت ويژه زنان خانهدار استان با هدف تعميق باورهاي ديني خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس از سنندج سهيلا نصرصادقي ظهر امروز در جلسه مشاوران فرمانداران شهرستانهاي استان و كارشناس امور بانوان كه در سالن شهداي گمنام استانداري كردستان برگزار شد، اظهار داشت: زنان با توجه به رسالت خطير خود در مسير توسعه و تكامل نظام آفرينش نقش محوري و زيربنايي داشته و در مقام معلم و مربي نسل بشر نيز اساسيترين خدمات مقدس را ارائه كردهاند.
وي افزود: مركز امور بانوان و خانواده با اعتقاد راسخ اقدام به اجراي طرح ملي رحمت در راستاي تقويت و تعالي فرهنگ و تعميق باورهاي ديني بانوان براي آشنايي زنان با آموزههاي حياتبخش قرآن و سيره نبوي و عترت طاهره ايشان و عملياتي كردن و معرفي الگوهاي رفتاري به صورت شيوا، آسان و قابل درك در راستاي تحكيم بنيان خانواده كرده است.
مشاور امور بانوان استانداري كردستان در ادامه بيان داشت: اين طرح با همكاري امور بانوان وزارت كشور و مشاورين امور بانوان استانداريها و حوزههاي علميه ويژه بانوان از سال 85 در سراسر كشور اجرا كرده است.
نصرصادقي اضافه كرد: كتابهاي آموزشي در راستاي معرفي خانواده موفق، كاركردهاي زن در خانه، خانواده كانون مهرورزي و عطر عفاف از محتواي اجراي طرح ملي رحمت ويژه زنان خانهدار است.
وي با اشاره به اهداف اجراي طرح ملي رحمت، تصريح كرد: مركز امور بانوان وزارت كشور به منظور گسترش آموزشهاي امداد و نجات و ارتقاي سطح آگاهي مختلف جامعه در ارتباط با حوادث و سوانح دورههاي آموزش عمومي امداد و نجات را با همكاري سازمان هلال احمر در چندين مرحله برنامهريزي و اجرا خواهد كرد.
مشاور امور بانوان استانداري كردستان در ادامه يكي ديگر از اهداف اجراي اين طرح ملي را توسعه آگاهيهاي ديني، فرهنگي و اجتماعي زنان در پايبندي به ارزشها و ايجاد مصونيت در برابر القاي شبهات ديني و نيز مجهز شدن مخاطبين به سلاح بصيرت و آسيبشناسي خانواده در فضاي مجازي كرده است.
نصرصادقي افزود: نظارت بر اجراي طرح و هزينههاي مرتبت به صورت ملي بر عهده مركز امور بانوان و خانواده رياستجمهوري است و مشاوران امور بانوان استانها نيز به منظور اطمينان از صحت و درستي اجراي برنامه لازم است نظارت استاني خود را با استفاده از امكانات سازمانهاي ذيربط در طول اجراي طرح اعمال كنند.
وي اضافه كرد: طرح ملي رحمت در استان كردستان نيز از طرف مركز امور بانوان رياستجمهوري هر بار براي قشر ويژهاي از بانوان در راستاي عترت و پيامهاي قرآني، الگوپذيري بانوان، اسلام و ارتباط با خانواده اجرا ميشود.
مشاور امور بانوان استاندار كردستان در ادامه تاكيد كرد: بايد با تلاش دستگاهها و نهادهاي دولتي و سازمانهاي مردمنهاد جايگاه زناني كه براي كشف حجاب شهيد شدند در 17 ديماه گرامي داشته شود.
* بانوان پيشقراولان صحنههاي انتخاباتي هستند
نصرصادقي در ادامه اين جلسه با اشاره به نقش و رسالت بانوان در صحنههاي انتخاباتي، اظهار داشت: در اين شرايط زماني كه دشمنان سعي دارند فضاي انتخاباتي را با تبليغات مسموم و با بهرهبرداريهاي سياسي مردم را از حضور در انتخابات بازدارند، بانوان در اين راستا به عنوان پيشقراولان انتخاباتي نقش مهمي ايفا ميكنند.
وي بر حضور آگاهانه و پرشور و با بصيرت بانوان و خانوادهها در انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي و خبرگان رهبري تاكيد كرد و گفت: به منظور افزايش سطح آگاهي مردم و ايجاد فضاي انتخاباتي سالم و تشويق بيطرفانه بانوان نيز ميتوانند با حضور پررنگ خود اين صحنه را حماسي كنند.
مشاور امور بانوان استاندار كردستان در پايان خاطرنشان كرد: در شهرستان سنندج سه نفر از بانوان در بيجار يك نفر و سقز يك نفر كانديداي نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي شدهاند.
انتهاي پيام/صا10
يکشنبه|ا|11|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]