تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى هر چيزى زكاتى است و زكات بدنها روزه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871915755




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

در گفتگو با مهر اعلام شد:متنوع‌سازي سبد صادرات پتروشيمي/محدوديتي در صدور پتروشيمي به اروپا نداريم


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: در گفتگو با مهر اعلام شد:متنوع‌سازي سبد صادرات پتروشيمي/محدوديتي در صدور پتروشيمي به اروپا نداريم
متنوع‌سازي سبد صادرات پتروشيمي/محدوديتي در صدور پتروشيمي به اروپا نداريم
معاون وزير نفت با اشاره به برنامه ريزي براي متنوع سازي سبد توليد و صادرات پتروشيمي ايران، اعلام كرد: در حال حاضر با دريافت مجوز بين‌المللي هيچ محدوديتي در صادرات محصولات پتروشيمي به اروپا وجود ندارد.

عبدالحسين بيات در گفتگو با مهر با اشاره به برنامه ريزي براي متنوع سازي بازارهاي صادرات محصولات پتروشيمي ايران، گفت: در حال حاضر صادرات محصولات پتروشيمي و فرآورده هاي پليمري ايران به كشورهاي عضو اتحاديه اروپا بدون هيچ گونه محدوديتي در حال انجام است.

مديرعامل شركت ملي صنايع پتروشيمي با اشاره به استفاده از آخرين تكنولوژي و فنآوري‌هاي توليد محصولات در مجتمع‌هاي مختلف پتروشيمي ايران، تصريح كرد: بر اين اساس در شرايط فعلي محصولات پتروشيمي ايران در بازارهاي جهاني داراي بالاترين استاندارد و كيفيت توليد هستند.

معاون وزير نفت از صادرات محصولات پتروشيمي و فرآورده هاي پليمري ايران به بيش از 60 كشور جهان خبر داد و افزود: در برنامه پنجم و ششم توسعه در كنار افزايش ظرفيت توليد، متنوع سازي سبد توليد و صادرات محصولات پتروشيمي در دستور كار قرار گرفته است.

اين عضو هيئت مديره شركت ملي صنايع پتروشيمي با يادآوري اينكه هم اكنون حدود 25 نوع محصول پتروشيمي در صنايع پتروشيمي ايران توليد مي شود، تاكيد كرد: پيش بيني مي شود با راه اندازي طرحهاي جديد پتروشيميايي تنوع توليد محصولات به 83 نوع محصول در برنامه پنجم و ششم توسعه افزايش يابد.

وي همچنين در خصوص آخرين وضعيت صادرات محصولات پتروشيمي به كشورهاي اروپايي، توضيح داد: در شرايط فعلي تمامي محصولات صنعت پتروشيمي ايران مطابق نظام نامه REACH مجوزهاي لازم براي صادرات به اتحاديه اروپا را دريافت كرده اند.

بيات با تاكيد بر اينكه اخذ مجوز بين المللي ريچ از بالا بودن كيفيت توليد محصولات پتروشيمي در ايران حكايت دارد، تبيين كرد: با وجود اجراي قانون جديد ريچ براي صادرات محصولات پتروشيمي به اروپا هيچگونه محدوديتي در صادرات فرآورده هاي پتروشيمي ايران به كشورهاي اروپايي وجود ندارد.

به گزارش مهر، اتحاديه اروپايي سال 2007 ميلادي تصميم گرفت سيستمي را تحت عنوان "ريچ" طراحي كند كه بر اساس اين پروژه جديد زيست محيطي بايد تمامي مواد شيميايي قبل از ورود به بازار اروپا مورد آزمايش قرار گيرند.

بر اساس نظام ‌نامه ريچ بايد تمامي محصولات شيميايي صادراتي به اتحاديه منطقه يورو زير پوشش اين قانون قرار بگيرند و توليدكنندگان و وارد كنندگان محصولات پتروشيمي و شيميايي بايد آمار دقيقي از مواد توليد و وارد شده ارائه كنند، ضمن آنكه هيچ شركتي حق توليد و يا بازاريابي مواد ثبت نشده را ندارد.

از ابتداي سال 2011 ميلادي تاكنون نزديك به 30 محصول پتروشيمي و فرآورده پليمري ايران در ليست اتحاديه اروپا ثبت نام شده است و از اين رو سهم حدود 11 درصدي كشورهاي اروپايي در بازار محصولات پتروشيمي ايران حداقل تا سال 2013 ميلادي حفظ خواهد شد.

در حال حاضر انواع محصولات پتروشيمي ايران به 17 كشور اروپايي صادر مي شود به طوريكه در شرايط فعلي ايران دومين صادركننده بزرگ صادرات پلي اتيلن سنگين و متانول به كشورهاي اروپايي است.

بر اساس آمارهاي نيمه رسمي، جمهوري اسلامي ايران سالانه حدود 2 ميليارد دلار انواع محصولات پتروشيمي و فرآورده‌هاي پليمري به كشورهاي مختلف اروپايي صادر مي كند.

© 2003 Mehr News Agency .

يکشنبه|ا|11|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 179]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن