واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: وزير بازرگاني: وضعيت بازار شب عيد خوب است
وزير بازرگاني گفت : وضعيت بازار شب عيد خوب است و حداقل درباره اقلام مورد نياز مردم در شب عيد ،همكاري خوبي ميان توليد كننده و مصرف كننده وجود دارد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران،سيد مسعود ميركاظمي در حاشيه هشتمين همايش روز ملي حمايت از مصرف كننده در پاسخ به سوال يكي از خبرنگاران درباره بازار شب عيد ، با تقدير از مشاركت و تعامل اصناف و توليد كنندگان براي تنظيم بازار شب عيد گفت : تاكنون بيش از 307 نمايشگاه عرضه كالا وخدمات درسراسر كشور برپا شده است و كالاهاي عرضه شده دربازار مصرف نيز با قيمت مناسبي عرضه مي شود .
ميركاظمي در خصوص حمايت از مصرف كنندگان نيز گفت : براي حمايت از مصرف كننده بايد ساختار بازار به گونه اي باشد كه عرضه كننده كالا و خدمات، خود را ملزم به رعايت حقوق مصرف كننده بداند درغير اين صورت فضاي كسب و كار از دست مي رود.
وي افزود : براي حمايت از حقوق مصرف كننده لايحه اي در مجلس شوراي اسلامي در دست بررسي و ضروري است در سياست هاي كلي اصل 44 نيز در نظر گرفته شود.
ميركاظمي گفت: لايحه حمايت ازمصرف كننده از سال 72 تاكنون در مجلس شوراي اسلامي بوده و بارها در دولت هاي مختلف و در كميسيون هاي اقتصادي مورد بررسي قرارگرفته است .
وزير بازرگاني بااشاره به اينكه دولت نهم برغم اختيارات خود با هدف تسريع در تصويب لايحه ، آن را براي بازنگري از مجلس درخواست نكرد، گفت: اين لايحه درسال 85 به تصويب كميسيون اقتصادي مجلس رسيد اما شوراي نگهبان آن را به دليل برخي ايرادات وارده بازگرداند و مقرر شد به مجمع تشخيص مصلحت نظام ارسال شود .
وي افزود: وزارت بازرگاني براي رسيدن به نتيجه مطلوب به علت زمان بر شدن بررسي لايحه در توافقي با مجلس ، شوراي نگهبان و مجمع تشخيص مصلحت نظام پيشنهاد تصويب آن را داد كه با توجه به توافقات حاصله اميدواريم لايحه به زودي به تصويب برسد .
ميركاظمي درباره زمان ابلاغ لايحه اظهاربي اطلاعي كرد و درعين حال افزود : به طور قطع با تصويب قانون حمايت از مصرف كننده بسياري از برنامه هاي حمايتي تسريع مي شود .
وي با بيان اينكه ، سازمان حمايت مصرف كننده و توليد كننده ، توسعه بازرسي را از دو سال قبل در دستور كار خود قرار داده است ، افزود: هر چند كه سازمان بازرسي از سال 83 رسما منحل شده اما به دليل ضرورت، نظارت به صورتي كه با برنامه چهارم توسعه منافاتي نداشته باشد ، در دستور كار نظارت و بازرسي قرار گرفت و بخشي ازاين كار نيز با تلاش اصناف و تشكل هاي غيردولتي انجام شد .
وزير بازرگاني درپاسخ به پرسشي ديگر مبني براينكه آيا با توجه به كاهش قيمت هاي جهاني ضرورت كاهش تعرفه خودرو احساس نمي شود ، گفت : سازمان حمايت مصرف كننده و توليد كننده دراين باره درحال مذاكره است .
وي افزود: با توجه به اينكه گفته مي شود در اين بخش افزايش نهاده هاي توليد نداشته ايم اين موضوع درحال بررسي است و تا جايي كه لازم باشد ، با افزايش قيمت برخورد مي شود .
ميركاظمي گفت: افزايش و كاهش تعرفه واردات انواع كالا و خدمات منطقي است و كميسيون ماده يك نيز براساس منطق و نظرات كارشناسي عمل مي كند .
وي افزود : اين كميسيون آن زمان كه هجمه براي افزايش نرخ تعرفه بود ، تحت تاثير قرار نگرفت و حالا نيز كه برخي اصرار بركاهش نرخ تعرفه دارند ، نيز تاثيرپذير نخواهد بود .
به گفته وي تصميمات كميسيون ماده يك براساس قيمت هاي جهاني ، وضعيت توليد داخل و قيمت هاست.
يکشنبه|ا|18|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 210]