واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: حماسه 9 دي ثمره هشت سال دفاع مقدس رزمندگان است
خبرگزاري آريا- حماسه 9 دي روز بصيرت ملت و يومالله است و ثمره 8 سال دفاع مقدس و تلاش بيش از 30 سال مردم پس از انقلاب اسلامي است.
به گزارش خبرگزاري آريا، حجتالاسلام «تاجآبادي»، از وعاظ شهر اراك به مناسبت سالروز شهادت بنتالحسين حضرت رقيه(س) كه در سالن 2000 نفري مجموعه ورزشي شهداي 5 مرداد برگزارشد، گفت: حماسه 9 دي روز بصيرت ملت و يومالله است و ثمره 8 سال دفاع مقدس و تلاش بيش از 30 سال مردم پس از انقلاب اسلامي است.
وي با بيان اينكه شهادت حضرت رقيه(س) اين دو منظر را به هم متصل كرده است، ادامه داد: از قيام عاشورا درسهاي بسياري ميتوان گرفت كه از مهمترين آنها بصيرت است، چراكه خروج اين امام هام از مكه و ناتمام گذاشتن حج تمتع خود و تبديل آن به عمره و به همراه داشتن اهلبيت(ع) خود براي افراد بيبصيرت كاري نابجا بود.
حجتالاسلام تاجآبادي به فرمايش نبياكرم الاسلام حضرت محمد(ص) كه فرمودند؛ «هر كس بميرد و امام زمانش را درك نكرده باشد به مرگ جاهليت مرده هرجند كه با پاي پياده هزار حج به جاي آورده باشد»، تصريح كرد: علماي بزرگي كه به امام حسين(ع) بصيرت نداشتند و امام زمان(عج) خود را نشناختند به آگاهي نسبت به يگانه زني كه ميتواند به حادثه كربلا را به نسلهاي ديگر منتقل كند اشراف نداشتند، لذا اگر زينب(س) در حادثه كربلا حضور نداشت محرم و صفري نبود.
وي به داستان زندگي حضرت رقيه(س) اشاره و با بيان اين مطلب كه حضرت(س) در عاشورا حضور مظلومانه داشتند كه مهاندان نگويند اسارتي در بين نبوده، وجود مبارك حضرت رقيه (س)وخرابه هاس شام گواه اين مطلب است، افزود: سيدالساجدين(ع) در مورد خرابههاي شام فرمودند: «روزها از نابش سوزناك آفتاب در امام نبوديم شبها از سرما».
اين واعظ اراك بيان كرد: عدهاي جاهل و بيبصيرت بر اين باور بودند كه امام حسين(ع) براي قدرت قيام كرد كه اين نكته كاملا نابجا و نابخردانه است، لذا اگر حسين براي قدرت قيام ميكرد اهلبيت(ع) را با خود به اين سفر پر فراز و نشيب راهي نميكرد و از خود و اهلبيتش درس عبرت و آموزههاي ديني را به يادگار نميگذاشت.
وي به اعتقاد گروهي سودجوي آل اميه كه پس از شهادت حضرت سيدالشهدا(ع) گفتند «كل من عليها فان» امام حسين(ع) تمام شد، اشاره كرد و گفت: معاندان اسلام دستور دادند بدن مطهر شهدا را دفن نكنند و با سم ستوران بر پيكران پاكشان بتازند تا اثري از انان باقي نماند.
اين واعظ اراك در پايان، با تاكيد بر اينكه برگزاري مجالس حسيني و عاشوراييان مجلس ختم نيست بلكه احياست، بيان كرد: رمز ماندگاري كربلا در قبولي خداست و اگر كسي در عمل پسنديدهاي خدا را شريك كند خداوند تمامش را برميگرداند و نتيجهاش اين است كه آن اثر ماندگار خواهد بود. همچنين اين مراسم با اجراي نمايش «ياس خرابه نشين» و مداحي «ابوذر رستگار» به پايان رسيد.
يادآور ميشود؛ اين مراسم با همكاري اداره كل ورزش و جوانان استان مركزي، مركز آموزش مداحي «مصباح الهدي» و موسسه فرهنگي - هنري «راويان فرهنگ معاصر» برگزار شد.
يکشنبه|ا|11|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آریا نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 167]