واضح آرشیو وب فارسی:موج: با تشكيل كميته راهبري؛شركت ملي نفت ايران به سازمان دانشمحور تبديل ميشود خبرگزاري موج -
۱۰ دي ۱۳۹۰ (۱۵:۲ب.ظ)
با تشكيل كميته راهبري؛
شركت ملي نفت ايران به سازمان دانشمحور تبديل ميشود
خبرگزاري موج - سال گذشته به منظور چابكسازي در روند فعاليتها، پروژهاي تحت عنوان تبديل شركت ملي نفت ايران به سازماني دانش محور در هيات مديره اين شركت تصويب شد كه در اين راستا با موافقت مديرعامل شركت ملي نفت ايران، كميته راهبري براي اجرايي كردن اين پروژه تشكيل شده است.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي وزارت نفت، يوسف جوادينيا معاون مدير توسعه منابع انساني در مهندسي ساختار و بهرهوري شركت ملي نفت ايران اظهار داشت: شركت ملي نفت ايران از جمله شركتهاي بزرگ نفتي جهان به حساب ميآيد و از اين رو چابكسازي در فعاليتهاي اين شركت بسيار حائز اهميت است.
وي گفت: به همين منظور در سال گذشته طرحي تحت عنوان تبديل شركت ملي نفت ايران به سازمان دانش محور، در هيات مديره شركت تصويب شد و از همان زمان، آماده كردن مقدمات اجرايي اين طرح در دستور كار قرار گرفت؛ بر مبناي اين طرح، چندين پروژه در قالب بستهاي جامع تعريف ميشوند و اين بسته طي سالهاي آينده به تدريج در سطح اين شركت اجرايي ميشود.
جوادينيا با تاكيد بر اينكه در پروژه ياد شده، بايد مزيتها، جايگاه فعلي و اهداف كوتاه مدت، ميان مدت و بلندمدت شركت ملي نفت ايران را تعيين كنيم، بر ضرورت تدوين نقشه راه براي اين شركت تاكيد كرد و افزود: معاونان آموزش و بهبود منابع انساني و مهندسي ساختار و بهره وري مديريت توسعه منابع انساني، مديريت پژوهش و فناوري اين شركت و موسسه مطالعات بين المللي انرژي مي توانند به عنوان عوامل اصلي در راستاي اجرايي شدن پروژه تبديل شركت ملي نفت به سازماني دانش محور، موثر باشند.
به گفته وي، در حال حاضر با موافقت مديرعامل شركت ملي نفت ايران و به منظور پياده سازي طرح تبديل اين شركت به سازمان دانش بنيان، كميته اي راهبري متشكل از تعدادي مديران ستادي و مديران عامل شركت هاي فرعي به وجود آمده است.
معاون توسعه منابع انساني شركت ملي نفت ايران، تمركززدايي در ساختار شركت، تفويض اختيار و كاهش سطوح سازماني را به منظور نزديك شدن فاصله راس سازمان تا سطوح پايينتر و تسهيل فرايندهاي ارتباطي، حائز اهميت عنوان و اذعان كرد: با ايجاد تغييرات مثبت در ساختارها و نگرش هاي موجود، شركت ملي نفت ايران بايد در آينده اي نزديك به سازماني دانش محور و صادركننده فكر و خدمات فني تبديل شود.
جوادي نيا با بيان اينكه طي 2 سال اخير در تلاشي بوده ايم رويكرد خود را از كارهاي روزمره به سمت كارهاي برنامه اي و هدفمند تغيير دهيم، ادامه داد: واحدهاي سازماني ما تحت فشار كارهاي روزمره هستند و بايد با نگاهي نوين به فعاليت ها و كاهش موازي كاري ها و سازماندهي برنامه اي، اثربخشي سازماني را افزايش دهيم.
وي گفت: در اين راستا واحدي به نام واحد اثربخشي و معماري سازماني در حوزه اين معاونت ايجاد شده تا اثربخشي سازمان ها را پس از تصويب و اجرا با تعيين شاخص هايي ارزيابي كند.
شنبه|ا|10|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 253]