تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):پيامبر خدا صلى‏الله‏عليه‏و‏آله مردى را ديدند كه موهاى ژوليده و جامه‏اى چركين و سر و ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831198226




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

توسعه روش جديد ميكروسكوپي نوري با استفاده از نانوذرات نقره


واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: توسعه روش جديد ميكروسكوپي نوري با استفاده از نانوذرات نقره


تهران-خبرگزاري ايسكانيوز: فيزيكدان‌ها و شيمي‌دان‌هاي دانشگاه يوتا روش جديدي توسعه داده‌اند كه از آينه‌اي از نانوذرات كوچك نقره بهره برده و با استفاده از آن، ميكروسكوپ‌ها مي توانند ساختار داخلي مواد زيستي كدر مانند استخوان، سلول‌هاي تومور سرطاني، و پوسته سبز رنگين‌كماني «سوسك فوتونيكي» را آشكار نمايند.

به گزارش روز سه شنبه باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز" جان لاپتون، استاد فيزيك و رهبر اين كار پژوهشي مي‌گويد: «همچنين مي توان از اين روش براي تشخيص فرسودگي موادي همچون پلاستيك‌هاي الياف كربني كه براي ساخت نسل جديد بدنه هواپيما، دم و بال مورد استفاده قرار مي‌گيرند، بهره برد».
از زمان اختراع ميكروسكوپ نوري در قرن هفدهم، روش‌هاي مختلف ميكروسكوپي رشد بسيار زيادي داشته‌اند. در يك ميكروسكوپ نوري، نور سفيد از يك نمونه عبور داده مي‌شود تا بتوانيم آن را مشاهده كنيم. اما در اين روش، جزئيات و كنتراست تصاوير به دست آمده از داخل نمونه محدود هستند.
لاپتون مي گويد با استفاده از ميكروسكوپ الكتروني ساختارهاي ريزتر را مي‌توان مشاهده كرد، اما اين روش گران بوده و هميشه در دسترس نيست و همچنين نمي‌توان براي تمام انواع نمونه‌ها از آن استفاده كرد.
يكي از روش‌هاي بسيار معمول، ميكروسكوپي ليزري يا فلوئورسانس است كه در آن از ليزر براي مجبور كردن نمونه به نشر نور استفاده مي‌شود. حال يا خود نمونه اين قابليت را به صورت طبيعي داراست و يا اينكه با برچسب‌زني با استفاده از مواد رنگي فلوئورسانس، اين قابليت به نمونه داده مي‌شود. مشكل اينجاست كه اين مواد رنگي زماني كه با ليزر تحريك مي‌شوند، مواد شيميايي سمي توليد مي‌كنند كه سلول‌هاي زنده را مي‌كشد.
به گزارش ايسكانيوز به نقل از نانو لاپتون مي‌گويد: «بسيار بهتر است كه سلول را بدون هرگونه مواد رنگي روي نانوذرات فلزي قرار داده و نشر نور را اندازه بگيريم».
روش جديدي كه توسط لاپتون و همكارانش توسعه يافته است، نوعي ميكروسكوپي فلوئورسانس است، اما در اين روش از ليزر مادون قرمز براي تهييج خوشه‌هايي از نانوذرات نقره كه در زير نمونه مورد مطالعه قرار داده شده است، استفاده مي‌شود. اين ذرات «نقاط داغ پلاسمونيك» ايجاد مي‌كنند كه همانند چراغ دريايي عمل كرده و نور سفيد بسيار متمركز را به سمت نمونه رها مي‌كنند. طيف رنگي نور عبوري، اطلاعاتي در مورد تركيب و ساختار ماده مورد نظر به دست مي‌دهد.
دانشمندان تاكنون نتوانسته‌اند يك بلور فوتونيكي ايده‌آل براي دستكاري نور مرئي بسازند. اما قبل از اين كار، آنها بايد اطلاعات بيشتري راجع به بلور فوتونيكي طبيعي درون پوسته سوسك فوتونيكي به دست آورند.
لاپتون مي‌گويد اين كار با استفاده از ميكروسكوپ نوري معمولي امكان‌پذير نيست، زيرا پوسته سوسك موجب پراكندگي نور شده و امكان ديدن ساختارهاي درون آن از بين مي‌رود. حال آنها با استفاده از اين روش جديد توانسته‌اند اين ساختارها را مشاهده كنند./د/190/120

سه|ا|شنبه|ا|20|ا|اسفند|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[مشاهده در: www.iscanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن