واضح آرشیو وب فارسی:کيهان: آيت الله سيداحمد خاتمي در خطبه هاي نماز جمعه تهران:
امام جمعه موقت تهران گفت كه داخلي هاي حقيري كه بيانيه مي دهند و مي گويند كه نمي آيند و انتخابات را تحريم مي كنند، به خارجي ها گرا مي دهند كه هواي ما را داشته باشيد و اين دلارها را كم نكنيد و ما را همچنان جزو اپوزيسيون ببينيد و گوشه چشمي و عنايتي به ما داشته باشيد.
به گزارش فارس، آيت الله سيداحمد خاتمي امام جمعه موقت تهران در خطبه دوم نماز جمعه پايتخت، ضمن سفارش همگان به رعايت تقواي الهي، به موضوع انتخابات مجلس نهم اشاره كرد و اظهار داشت: اولين مرحله انتخابات مجلس نهم يعني ثبت نام از داوطلبان انجام شد و اميدوارم مراحل ديگر نيز با موفقيت طي شود.
وي افزود: حضور در انتخابات و شركت در آن هم حق و هم تكليف شرعي است؛ در كشوري كه ساليان طولاني كمترين ارزش و حقي براي مردم قائل نبودند، به بركت پيروزي انقلاب، اين شرايط پيش آمد كه «مردم» سرنوشت ساز باشند و تمام مسئولان را بدون استثنا خودشان انتخاب كنند، اين موفقيت بسيار بزرگي است كه تمام مسئولان يا با واسطه يا بي واسطه به وسيله خود مردم انتخاب مي شوند، حتي اولين شخص كشور يعني رهبري نيز با واسطه توسط مردم انتخاب مي شود.
امام جمعه موقت ديروز تهران در بخش ديگري از سخنانش يادآور شد: رئيس مجلس را نمايندگان مردم انتخاب مي كنند، رئيس قوه قضائيه را نيز مقام معظم رهبري انتخاب مي كند كه علاوه بر مشروعيت الهي، مردم ايشان را با واسطه انتخاب مي كنند.
«اين نعمت بزرگ و فرصت ارزشمندي است كه مردم بيايند و در انتخابات حضور يابند و شركت كرده و حق شان را ايفا كنند و البته تكليف شرعي نيز است، چرا كه حفظ نظام از اوجب واجبات است.»
وي ادامه داد: امروز همه ما جزع و فزع استكبار جهاني را خوب متوجه مي شويم كه مدام تلاش مي كنند تا فضاي انتخابات را سرد جلوه دهند، البته اگر آنان چنين تلاشي نداشته باشند، ما بايد شك كنيم، اما تعجب ما از بازي خورده هاي حقير آنهاست كه يك بار در انتخابات رياست جمهوري دهم سيلي جانانه از مردم خوردند، ولي باز هم دست بردار نيستند، همان نسخه هاي مرعوبانه مقلدانه غرب را براي اين مردم مي پيچند و تصورشان اين است كه اگر بيانيه دهند و بگويند كه انتخابات را تحريم مي كنيم و نمي آييم، اتفاقي مي افتد، با اين شناختي كه ما از مردم داريم، مردم ما ذره اي به اين بيانيه هاي آمريكايي بها نمي دهند. «بايد به داخلي هاي حقيري كه بيانيه مي دهند و مي گويند كه نمي آيند و انتخابات را تحريم مي كنيم، بگويم كه همه اين مسائل شعار است، اين شعارها هم گرا دادن به خارجي هاست كه هواي ما را داشته باشيد و اين دلارها را كم نكنيد و ما را همچنان جزو اپوزيسيون ببينيد و گوشه چشمي و عنايتي به ما داشته باشيد، بيانيه هاي اين افراد، اين اهداف را دنبال مي كند، وگرنه در پشت صحنه، فعال تر از ديگران فعاليت مي كنند، مثل روزه سياسي تحصن مجلس ششم.»
اين عضو هيئت رئيسه مجلس خبرگان رهبري در بخش ديگري از سخنانش با انتقاد از بحث تحريم انتخابات كه از سوي جريان اصلاحات مطرح شده است، اين افراد و رفتار آنان را منافقانه خواند و گفت: آنان همان طور كه در 9 دي شكست خوردند، در انتخابات مجلس نهم نيز با شكست مواجه خواهند شد.
وي دعوت اين افراد به عدم حضور مردم در انتخابات را ضديت صريح با امام راحل(ره) دانست و تصريح كرد: در تمام بيانات امام(ره) دعوت به حضور گسترده مردم در انتخابات است و در وصيت نامه سياسي- الهي امام(ره)، آمده است كه ملت بايد در تمام انتخابات ها در صحنه باشند.
آيت الله خاتمي خطاب به جريان اصلاحات و حاميان تحريم انتخابات مجلس نهم، گفت: شما كه اين همه به امام(ره) ظلم كرديد و پشت عكس امام(ره) سنگر گرفتيد، اين چنين به امام(ره) جفا مي كنيد؛ تحريم انتخابات در تاريخ انقلاب سابقه دارد، نهضت منحله به اصطلاح آزادي در سال 1363 دومين انتخابات مجلس را تحريم كرد تا نسل هاي دوم و سوم انقلاب بدانند كه نهضت آزادي از چه كساني تشكيل شده است.
وي ادامه داد: نهضت آزادي طرفدار جدي كشور ايران وابسته به آمريكاست؛ امام(ره) فرمود «بايد با نهضت آزادي و افراد آن چون موجب گمراهي بسياري از افراد شدند، قاطعانه برخورد شود».
امام جمعه موقت تهران تأكيد كرد: راهي كه امروز آقايان اصلاح طلب دنبال مي كنند، همين راه «نهضت آزادي» است اما اگر خدا بخواهد، خروجي تحريم انتخابات مجلس نهم، ان شاءالله برگزاري با شكوهترين انتخابات در 12 اسفند ماه و با حضور گسترده مردم پاي صندوق هاي رأي خواهد بود. «آنان با بيانيه هايشان انتخابات را دو قطبي كردند، جبهه انقلاب و ضد انقلاب، اما آنان 32 سال است، تجربه كردند كه هيچ گاه مردم در جبهه ضد انقلاب قرار نگرفتند، 32 سال پيش برخي مي گفتند اين انقلاب كار خود طاغوتي هاست و با راهپيمايي ها نمي شود، حساب كرد اما بايد به آنان گفت پاي صندوق هاي راي كه مي شود حساب كرد، مردم تونس و مصر پاي صندوق هاي راي آمدند و به اسلام گرايان رأي دادند و ان شاءالله آمريكا در آينده خواهد شنيد كه «اتحاديه جماهير اسلامي» در كشورهاي اسلامي تشكيل شده است.
امام جمعه موقت ديروز تهران تصريح كرد: استراتژي آمريكا و استكبار جهاني در شرايط كنوني كه شاهد قيام ها و انقلاب هاي منطقه هستيم، سركوب اين قيام ها و مهار كردن «بيداري اسلامي» است تا بتوانند با نفوذ در حاكميت انقلاب ها، قيام ها را به حداقل برسانند.
وي در خاتمه گفت: هم اكنون شكنجه هاي قرون وسطايي در برخي كشورهاي منطقه انجام مي شود؛ با حمايت عربستان در بحرين شاهد شكنجه مردم هستيم، عربستان در كشور خودش نيز مباشر جنايات است و البته شريك جنايات در بحرين نيز است اما بايد بگويم كه اين برخوردها گوياي وحشت آنهاست و به ملت هاي به پا خاسته نويد «آزادي» مي دهيم.
آيت الله سيداحمد خاتمي هم چنين در خطبه اول نمازجمعه ديروز پايتخت، با بيان اينكه آنچه در اين دنيا انجام داده ايم، در آخرت مورد بازجويي قرار مي گيرد، اظهار داشت: برخي كوله بار سنگيني براي اين سفر طولاني با خود مي برند، اعمال صالح فراوان با خودشان مي برند و آنان سربلندهاي قيامتند.
وي افزود: اين افراد براساس حق و عدالت بازگويي مي كنند و كوله بار شايسته اي از عمل دارند و جزو رستگاران قيامت محسوب مي شوند.
آيت الله خاتمي در بخش ديگري از سخنانش به حماسه تاريخي ملت بزرگ كشورمان در 9 دي اشاره و تصريح كرد: حماسه 9 دي از مقاطع افتخارآفرين تاريخ انقلاب و روز تجلي بصيرت عاشورايي مردم و روز تجديد بيعت با شكوه ملت بزرگ ايران با ولايت فقيه بود.
وي افزود: اگر بخواهيم براي فتنه اي كه فتنه گران در سال 88 آفريدند، مشابهي در تاريخ پيدا كنيم، مشابه آن سه جرياني هستند كه در برابر امام علي(ع) صف كشيدند ، يعني جبهه ناكثين، قاسطين و مارقين.
امام جمعه موقت ديروز تهران در بخش ديگري از سخنانش تصريح كرد: امام علي(ع) در خطبه 93 نهج البلاغه، كه به خطبه فتنه شناسي معروف است، نام اين جريان ها را جريان فتنه مي گذارد.
وي ادامه داد: همه چيز با تحليل اين سه جريان در خصوص فتنه به دست مي آيد، اينكه انگيزه و ابزار و ويژگي هاي فتنه چه بود؛ 12 وجه شباهت بين جريان فتنه 88 با عصر حكومت امام علي(ع) وجود دارد.
اين عضو هيئت رئيسه مجلس خبرگان رهبري در ادامه سخنانش راه برون رفت از فتنه را با سه چراغ «بصيرت»، «ولايت فقيه» و «تقوا» دانست و تصريح كرد: در كلمات مولا سه چراغ معرفي شده كه انسان با استفاده از آنان در فضاهاي فتنه، گرد و غباري نمي شود و راه را گم نمي كند و چراغ اول «بصيرت» است؛ بصيرت يـعني فرد ظاهربين نباشد و عمق مسائل را بنگرد و فريب شعار را نخورد، بلكه به محتواي شعارها بيانديشد.
وي يادآور شد: امام علي(ع) فرمود «بايد ديد در اردوگاه حق و اردوگاه باطل چه كساني هستند و دشمن در كدام اردوگاه است»؛ اگر كسي كمي انصاف داشته باشد و يك نگاه سطحي به اردوگاه جريان فتنه 88 بيندازد، شاهد آن خواهد بود كه اين اردوگاه مملو از حضور دشمنان ملت ايران است و آنان از همان روزهاي اول از فتنه گران و اغتشاش گران حمايت كردند و تعبيرشان اين بود كه «اين افراد در حال شكل دادن به تاريخ ايران هستند.» «قصه «تقلب» در انتخابات 88 را قبل از آغاز انتخابات، وزيرخارجه آمريكا گفت، حاميان اين اردوگاه اين افراد هستند، نخست وزير انگليس از 22 خرداد تا 22 تير 88، 7 بار به صراحت از اغتشاش گران حمايت كرد، وزارت خارجه آمريكا از 22 خرداد 88 تا سوم خرداد 89، 29 بار از فتنه گران حمايت كردند و رسانه هاي انگليس نيز 175 بار از فتنه گران گفتند.»
امام جمعه موقت ديروز تهران با بيان اينكه 32 عضو منافقين، 15 عضو برجسته بهائيت، 7 چپ مسلح و 9 جاسوس در جريان فتنه دستگير شدند، تاكيد كرد: آيا با همه اين دلايل باز هم شك و ترديدي باقي مي ماند كه اين اردوگاه يزيدي است؟
وي تاكيد كرد: چراغ دوم در فضاي فتنه، چراغ «ولايت فقيه» است، مواضعمان بايد جهت شرعي داشته باشد و جهت شرعي ما نيز امام معصوم است و امام معصوم امروز ما و اميد همه انبياء، حضرت عصر(عج) است و در غيبتش نيز ده ها دليل مي گويد كه نايب او ولي فقيه است.
آيت الله خاتمي با ذكر اين نكته كه ذره اي انحراف از خط ولايت، افتادن در خط «فتنه» است، گفت: ادبيات ما بايد ادبيات ولايت فقيه باشد، رهبر معظم انقلاب اغتشاشات 88 را «فتنه» مي نامد، اما گويا برخي از به كار بردن اين تعبير ابا دارند، رهبر معظم انقلاب 9 دي را روز تجلي بصيرت مردمي مي نامد، اما گويا برخي سختشان است كه بگويند «بصيرت»، رهبر معظم انقلاب از قيام هاي مردم منطقه به «بيداري اسلامي» تعبير مي كنند، ما نيز بايد همين تعبير و ادبيات را داشته باشيم و اين چراغ پيدا كردن راه در شرايط فتنه است. وي تصريح كرد: آن فتنه گذشت، ولي فتنه هاي ديگر در پيش است، اگر مي خواهيم در فتنه ها غرق نشويم، بايد پيوسته چراغ «ولايت فقيه» پيش رو ما باشد.
اين عضو هيئت رئيسه مجلس خبرگان رهبري در ادامه سخنان خود «تقوا» را سومين چراغ روشن براي عبور از فتنه ها دانست و متذكر شد: كسي كه خدايي موضع بگيرد و الهي عمل كند، در فتنه ها نمي افتد و در تاريكي ها راه گم نمي كند.
وي گفت: تقواي سياسي آن است كه ما به دشمنان نگاه سياسي داشته باشيم و باورمان شود كه رسانه هاي بيگانه دشمن و فاسقند.
آيت الله خاتمي بر همين اساس از موضوع ثبت نام كانديداهاي نمايندگي مجلس نهم سخن به ميان آورد و تصريح كرد: تقواي سياسي يعني آنكه كانديداها، مردم، مجريان و مسئولان در هر مرحله اي از انتخابات «خدا» را در نظر داشته باشند و مصلحت شخصي را به مصلحت نظام ترجيح ندهند و باغ سبز دروغين به مردم نشان ندهند و به مردم دروغ نگويند.
وي در خاتمه سخنانش در خطبه اول نمازجمعه تهران به سخني از امام علي(ع) اشاره كرد و گفت؛ مولا علي(ع) فرمود «اگر مي خواهيد در فتنه ها غرق نشويد، با تقوا راه را دنبال كنيد.» هم چنين خاطرنشان مي شود در پايان نمازجمعه تهران نمازگزاران تهراني در سالروز حماسه نهم دي تا ميدان انقلاب به راهپيمايي پرداختند، راهپيمايان در اين تظاهرات پرچم ها و بنرهايي تحت عنوان لبيك يا خامنه اي در دست داشتند.
شنبه|ا|10|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: کيهان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 465]