واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: جليلي : مردم در حماسه 9 دي از جمهوريت، اسلاميت و ولايت نظام دفاع كردند
تهران - دبير شوراي عالي امنيت ملي جمهوري اسلامي ايران با تاكيد به اين كه " مردم در حماسه 9 دي از جمهوريت، اسلاميت و ولايت نظام دفاع كردند"، گفت : مردم در روز 9 دي به دشمنان ثابت كردند كه جمهوري اسلامي ايران ريشه دار تر از آن است كه فكرش را ميكنند.
به گزارش ايرنا، " سعيد جليلي " به فتنه سال 88 اشاره كرد و افزود: حضور مردم در حماسه 9 دي لبيك به ولايت فقيه بود كه در مقابل فشارها با تمام توان ايستادند و به عده اي اندك اجازه ندادند راي مردم را كه در انتخابات رياست جمهوري سال 88 تجلي يافته بود، وتو كنند.
در آستانه حماسه 9 دي ، همايشي روز پنجشنبه با ابتكار بسيج اساتيد دانشگاه هاي كشور و با همكاري ستاد 9 دي در محل مركز همايش هاي بين المللي صدا وسيما برگزار شد.
جليلي كه در اين همايش سخن مي گفت، با بيان اينكه حماسه 9 دي " تودهني مردم به مخالفان جمهوريت نظام اسلامي بود"، اظهار داشت:در انتخابات 22 خرداد سال 88 ثبات سياسي و رقابت سياسي متجلي شد اما دشمن براي ضربه به جمهوريت نظام وارد عمل شد و ثبات سياسي را در ايران هدف قرار داد.
دبير شوراي عالي امنيت ملي با بيان اينكه انتخابات 22 خرداد 88 تجلي مشاركت و رقابت سياسي در ايران بود و دشمن را نااميد و مايوس كرد، خاطرنشان كرد: دشمن درصدد بود اگر ثبات سياسي در ايران هست، رقابت سياسي شكل نگيرد و اگر رقابت سياسي شكل گرفت ثبات سياسي را به همراه نداشته باشد اما 22 خرداد نشان داد كه نظام در اوج رقابت، ثبات سياسي را هم در خود دارد، 22 خرداد نشان داد كه نه تنها جمهوريت پشتيبان نظام است بلكه ولايت فقيه بزرگترين حافظ جمهوريت است و با تمام قدرت مانع وتوي حق راي مردم ميشود.
وي به فرصت هاي روز افزون وغيرقابل باور براي دشمن در قبل از انتخابات 22 خرداد سال 88 اشاره كرد و گفت: دشمن
كه در دو جنگ 33 روزه و 22 روزه از مقاومت لبنان و فلسطين شكست هاي سنگيني را خورده بود، براي مقابله با جمهوريت نظام اسلامي ايران همه تلاش خود را بكار گرفت زيرا استمرار اين وضعيت براي آن ها غيرقابل قبول بود.
** اهميت 9 دي با دو روز بزرگ 22 خرداد و 22 بهمن قابل مقايسه است
جليلي با بيان اينكه حماسه 9 دي را بايد با 2 روز بزرگ 22 خرداد و 22 بهمن ماه مقايسه كرد، افزود: 22 بهمن مبدا يك اتفاق مهم در عصر ما بود نه از آن جهت كه ديكتاتوري سرنگون شد بلكه اهميت آن در اين بود كه يك مدل و نظريه جديد براي مناسبات حاكم در جامعه و مناسبات بينالمللي ارائه شد.
دبير شوراي عالي امنيت ملي اضافه كرد: جمهوري اسلامي نظريهاي مبتني بر انتخاب و حركت مردم در سايه دين و تحقق وعدههاي الهي بود و اين نظريه تاكيد داشت كه هم براي مبارزه و مقاومت و هم براي پيشرفت و تعالي حرف هاي زيادي دارد.
وي با بيان اينكه فكر و انديشه اسلامي در قالب عمل ظهور و بروز پيدا مي كند، تصريح كرد: سال پيروزي انقلاب اسلامي سالي بود كه مدتها از دوران ساخت يك نظام بين الملل بر اساس خواست قدرتهاي بزرگ كه مسائل مختلفي از جمله علم را در انحصار خود گرفته بود، ميگذشت و يكي از مسائل مهم ديگر كه سعي داشتند در انحصار خود نگاه دارند انحصار در ارائه مدل براي حكومت در جامعه بود.
جليلي خاطر نشان كرد: در اين دوران نظريه جمهوري اسلامي ايران بروز پيدا كرد كه تنها در كتابها نبود و توانست خود را بر ديگران تحميل كند و لذا طبيعي است كه دشمنان اجازه تثبيت اين مدل را ندهند و از همان ابتدا شاهديم كه براي مقابله با اين مدل مركزيتي شكل گرفت و اين موضوع قابل انكار نيست.
دبير شوراي عالي امنيت ملي گفت: دشمنان ابتدا فكر ميكردند ميتوانند با جنگ سخت در مقابل مدل جمهوري اسلامي ايران بايستند اما پس از مدتي متوجه شدند جمهوري اسلامي ، مدلي نيست كه بتوانند آن را با تجهيزات سخت افزاري از سر راه بردارند لذا در مرحله دوم تلاش كردند با اعمال فشارهاي سياسي و رواني و تحريمها جلوي آن را بگيرند ولي باز هم موفق نشدند.
وي با بيان اينكه دشمن بعد از آن وارد جنگ نرم شد، افزود: كساني كه خود بطور جدي پشتيبان ديكتاتورها بودند و سنگين ترين حمايت ها را از شاه جنايتكار در ايران انجام داده بودند مدعي دموكراسي و حقوق بشر شدند كه اين از طنزهاي تاريخ است، آنها مفاهيمي را براي خود تعريف ميكنند و انتظار دارند كه بقيه هم بر اساس آن تعاريف عمل كنند؛ بطور مثال در موضوع تروريسم آنها تعريفي ارائه ميدهند و هركس موافق آن نباشد او را متهم به تروريست ميكنند و در موضع حقوق بشر نيز اين چنين است.
جليلي اظهار داشت: در دهه سوم كساني كه خود از ديكتاتورها حمايت ميكردند به بهانه جمهوريت و ادعاي دموكراسي به تقابل با انديشه ديني پرداختند، آنها ميگفتند كه جمهوريت يعني مشاركت همگاني و در اين جمهوريت رقابت نيز بايد وجود داشته باشد و در اين دهه با طرح چنين بحثهايي تقابل را ادامه دادند و اهميت 22 خرداد 88 نيز از همين جهت است.
دبير شوراي عالي امنيت ملي به انتخابات 22 خرداد 88 اشاره كرد و ادامه داد: 22 خرداد 88 اوج جمهوريت نظام اسلامي را به جهانيان نشان داد و دشمنان ديگر نميتوانستند مشاركت 85 درصدي مردم را در انتخابات انكار كنند، 22 خرداد نشان داد نظام اسلامي از جمهوريتي برخوردار است كه بيشترين رقابت در آن وجود دارد.
وي تصريح كرد: در انتخابات 22 خرداد 88 مشاركت و رقابت به عنوان دو بال جمهوريت در كنار هم به صورت پرشور و در قالب جمهوري اسلامي شكل گرفت اما مركزيتي كه سي سال به دنبال مقابله با اين مدل بود از همه ظرفيتهاي خود استفاده كرد و آخرين بهانه آن هم همين بحث جمهوريت بود و ميخواست از اين طريق نظام را به چالش بكشد اما موفق نشد.
** 22 خرداد88 اوج نمايش مدل نظام اسلامي
جليلي با تاكيد بر اينكه اوج نمايش مدل نظام اسلامي 22 خرداد 88 بود، خاطرنشان كرد: 22 خرداد نشان داد كه نظام اسلامي بر اساس يك جمهوريت قوي متكي است و اسلاميت و جمهوريت در كنار هم پيشرفتهاي بزرگي را به وجود آورده اند.
دبير شوراي عالي امنيت ملي به پيشرفتهاي نظام جمهوري اسلامي اشاره كرد و گفت: دشمنان تلاش داشتند تا نظام را از درون به چالش بكشند اما 22 خرداد 88 جمهوريت نظام را در بالاترين شكل و در قالب مشاركت و رقابت همزمان به نمايش گذاشت.
وي با بيان اينكه يكي از مباحث اصلي در دانشگاهها اين است كه علم بايد مبتني بر مشاهده باشد، گفت: در يكي از موسسههاي مطرح آمريكايي درباره انتخابات ايران نظرسنجي شد و آنها نتيجه اين نظرسنجي را بطور رسمي اعلام كردند، نتيجه هماني بود كه در انتخابات ايران حاصل شد مگر با اختلاف يكي دو درصدي كه آن هم طبيعي است.
وي افزود:ظلم بزرگي دراين مقطع به نظام اسلامي شد تا دستاوردهاي اين نظام كه حاصل هوشمندي مردم بود به چالش كشيده شود اما اين بار نه تنها از سوي قدرتهايي كه با نظام مقابله ميكردند بلكه از سوي برخي چهرهها، به غير از اين ، ظلم ديگر اين افراد به طرفداران كساني بود كه پيروز انتخابات نبودند.
جليلي با اشاره به حوادث سال 88 و شكل گيري فتنه اظهارداشت: فتنه نشان داد برخي افزاد نه تنها منكر اسلام بلكه منكر جمهوريت نيز هستند و اين افراد به عنوان پادوي آن مركزيتي كه درصدد براندازي بود، حركت ميكنند، اين افراد با سخيفترين منطقها برخورد كردند و اين ظلم ديگري بود كه در حق دانشگاهيان و اساتيد صورت گرفت.
دبير شوراي عالي امنيت ملي تصريح كرد:زني را به عنوان روشنفكرترين زن ايراني معرفي كردند او در پاسخ به اين پرسش چرا ميگوييد در انتخابات تقلب شده است ، مي گفت، من لر هستم و نميشود لرها به داماد خود راي ندهند، اين بزرگترين ظلمي بود كه به جامعه روشنفكري ايران شد، اين خانم با همسرش در ختم كسي شركت كرد كه آن فرد زنده بود و هنوز هم زنده است، آنها حتي كشته سازي ميكردند، از ترانه موسوي به عنوان يكي از كشته شدگان نام بردند در حالي كه بنده اعلام ميكنم اگر كسي مدعي اين خانم هست و يا با چنين اسمي دوستي خاصي دارداعلام كند و ما آماده شنيدن هستيم، چنين فردي اصلا وجود خارجي ندارد.
وي با بيان اينكه " طبيعي بود كه پس از موفقيتهاي مقاومت فلسطين و لبنان در جنگهاي 22 روزه و 32 روزه شعار" نه غزه، نه لبنان" را بشنويم، خاطرنشان كرد:دشمن متوجه شده است كه ناكام مانده و اين به خاطر كثرت انديشه جمهوري اسلامي است و طبيعي است كه بخواهد از امام (ره) كه مبدا و مبدع اين انديشه بوده است انتقام بگيرد و به تصوير ايشان اهانت كند.
جليلي با بيان اينكه مدل جمهوري اسلامي از سه ركن مردم، انديشه اسلامي و ولايت فقيه به عنوان پيوند دهنده اين دو تشكيل ميشود، گفت: هر سه اينها برگرفته از عاشورا است و لذا طبيعي بود كه در روز عاشورا از اينها انتقام گرفته شود و البته طبيعي بود كه به آنها در روز عاشورا تودهني زده شود پس مردم در حماسه 9 دي به صحنه آمدند تا از جمهوريت، اسلاميت و ولايت نظام دفاع كنند.
دبير شوراي عالي امنيت ملي با اشاره به فشارهاي سياسي و رواني آمريكا و كشورهاي غربي عليه برنامه صلحآميز هستهاي ايران گفت: كساني كه زرادخانه سلاح هستهاي داشتند،مدعي فعاليت صلح آميز هستهاي ايران شدند اما ايران با افتخار اعلام كرد كه آنها بايد خلع سلاح شوند؛ سميناري برگزار كردند با عنوان "انرژي هستهاي براي همه، سلاح هستهاي براي هيچ كس" تا كساني را كه به دروغ مدعي بودند را رسوا كند.
** انتخابات ظرفيتي بزرگ براي نظام اسلامي
وي در بخش ديگري از سخنان خود به انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي اشاره كرد و اظهار داشت:انتخابات يكي از ظرفيتهاي بروز مدل انقلاب اسلامي است ومشاركت مردم بار ديگر نشان خواهد داد كه اين نظام داراي ظرفيتي بالنده و پوياست و ميتواند الهام بخش ديگران باشد.
دبير شوراي عالي امنيت ملي تصريح كرد: امروز دشمنان با تمام ظرفيت وارد جنگ نرم با نظام شدهاند اما من معتقدم اين يك عرصه و فرصت براي ايران است، ورود آنها به جنگ نرم ورود به عرصهاي است كه اين عرصه مزيت نسبي نظام ما است ، اگر در جنگ سرد آنها زرادخانههاي هستهاي دارند زرادخانههاي ما در جنگ نرم انديشه و تفكر است.
سيام**
انتهاي خبر / خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) / كد خبر 30738838
پنجشنبه|ا|8|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 289]