واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون استاندار قزوين: بيثباتي، آفت مديريت كشور است
خبرگزاري فارس: معاون امور عمراني استاندار قزوين گفت: در كشور و همچنين استان قزوين مديران احساس ثبات ندارند و به نوعي جابه جا كردن مديران آفتي در كشور ما است.
به گزارش خبرگزاري فارس از قزوين، محمد صادق پورمهدي سهشنبه شب در هشتاد و هشتمين جلسه شوراي اسلامي شهر قزوين اظهار داشت: ما براي حل مشكلات، بيش از اينكه بايد در بيرون به دنبال حل مشكل باشيم بايد ابتدا خود را شناخته تا بتوانيم مشكل را حل كنيم.
وي ادامه داد: در بحث مديريت نيز تا ما از خود شناخت نداشته و غرور خود را نشكسته و خود را هم سطح مردم ندانيم، استفاده از نظرات ديگران براي ما سخت است، از اينرو بايد خود را در كنار مردم ببينيم تا بتوانيم از تفكرات ديگران نيز استفاده و به بهترين وجه مديريت كنيم.
معاون امور عمراني استانداري قزوين با اشاره به مشكلات جذب سرمايه در استان قزوين افزود: استان قزوين به چند دليل نتوانسته سرمايه جذب كند كه نخستين دليل آن وجود بازار تهران در نزديكي قزوين است كه موجب شده تا افراد براي سرمايهگذاري، تهران را بر قزوين ترجيح دهند.
پورمهدي اظهار داشت: از طرفي نيز در استان ما يك فضاي رواني ناامني براي سرمايهگذاري وجود دارد كه تمام مجموعهها بايد بكوشند، تا اين فضا شكسته شود.
وي ادامه داد: از ديگر مشكلات اين بخش در استان قزوين، ترجيح منافع فردي بر منافع اجتماعي است كه اين امر نياز به فرهنگسازي و تشويق افراد دارد.
وي در ادامه عدم ثبات مديريتي را آفتي در كشور دانست و تصريح كرد: در كشور و استان ما مديران احساس ثبات ندارند به طوري كه برخي احساس كردند كه قزوين پله ترقي است و برخي نيز احساس كردند كه جايي پيدا نشده و به قزوين آمدهاند.
معاون امور عمراني استانداري قزوين تصريح كرد: مدير بايد حداقل پنج تا شش سال مديريت كند و طي اين مدت با برنامهريزي پيش رود و عملكرد مديران نيز بايد بر اين اساس ارزيابي شود، اما شاهد هستيم كه فردي هشت ماه در دستگاه و يا سازماني مديريت كرده و سپس به جاي ديگري منتقل ميشود و اين جابه جا كردن مديران آفتي در كشور ما است.
پورمهدي با اشاره به موقعيت و ظرفيتهاي استان قزوين گفت: قزوين شهري ثروتمند به لحاظ مادي، فكري و ... است و لازم است تا ما خود را بيشتر در كشور نشان داده و در نمايشگاههاي مختلف شركت، تا با شناساندن قزوين، سرمايهگذاران را به سمت اين استان جذب كنيم.
پورمهدي تصريح كرد: براي توسعه و پيشرفت هرچه بيشتر شهر قزوين لازم است شوراي اسلامي شهر قزوين يك استراتژي براي خود تدوين كرده و براي 5 تا 10 سال آينده، چندين پروژه بزرگ و مهم را براي قزوين تعريف كنند كه اگر در اين دوره شورا نيز اين پروژهها به پايان نرسيد، توسط آيندگان به اتمام ميرسد.
در ادامه فرماندار سابق قزوين گفت: سه دهه از انقلاب اسلامي ميگذرد و عليرغم تمام حوادث به نقطهاي رسيدهايم كه سيامين سالگرد اين انقلاب را با پيشرفت در عرصههاي مختلف جشن ميگيريم.
مرتضي روزبه افزود: استان قزوين از جمله استانهايي بود كه در انقلاب و در زمان جنگ، وضعيت ويژهاي داشت و چندان متحمل خسارت نشد و بعد از آن دوران نيز قزوين داراي يك استاندار بومي شد كه در گذشته نماينده مجلس بود، اما جاي سئوال است كه چرا بايد با اين شرايط ويژه، مشكلات حل نشود.
وي اضافه كرد: مشكلاتي كه در ديگر استانها وجود دارد، غيرقابل قياس با قزوين است و اين جاي سئوال است كه چرا قزوين در وضعيت اين چنيني قرار دارد، از اينرو بايد ريشههاي اين مسائل بررسي شود.
فرماندار سابق قزوين اظهار داشت: ما بايد دوستانه گردهم آمده و اين دوران را نقد كنيم كه چرا با توجه به موقعيت خوب استان قزوين، طي اين دوران مشكلات برطرف نشد و با اين اقدام ميتوانيم مدل و الگويي صحيحي در دستور كار قرار دهيم و گرههاي توسعه استان را باز كنيم.
انتهاي پيام/م20
چهارشنبه|ا|9|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]