واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در بيانيه جبهه پايداري به مناسبت نهم دي آمده است:
خبرگزاري فارس: در بيانيه جبهه پايداري انقلاب اسلامي به مناسبت يوم الله نهم دي آمده است: آنچه مايه اميدواري است، هشياري ملت در تبعيت محض از رهبري گرانقدر است كه با نصب العين قرار دادن رهنمودهاي راهبردي و كليدي معظم له مسير نفوذ دشمن به مجلس را مسدود خواهند نمود.
به گزارش خبرگزاري فارس ، پايگاه اطلاع رساني جبهه پايداري انقلاب اسلامي بيانيه اي به مناسبت يوم الله نهم دي به شرح زير صادر كرد.
در آستانه يوم الله نهم دي ماه سالروز حماسه جاويد عاشورايي ملت بزرگ ايران قرار داريم، نهم دي روز تجديد عهد ديرينه امت اسلامي ايران با اهل بيت پيامبر(ص) و روز جوشش خون پاك حسيني(ع) در رگهاي آحاد ملت بزرگ ماست.
روز نمايش امواج بلند عشق و محبت حسيني(ع) در ژرفاي دلهاي پاك پير و جوان و زن و مرد اين مرز و بوم است. بي ترديد اعتقاد عميق به انقلاب عاشورا، حصن حصين در حفاظت و حراست از اسلام ناب محمدي(ص) در كشور ماست، اسلامي كه پايه هاي استقلال و سربلندي و اقتدار نظام را براي هميشه بيمه و تثبيت نموده است و عزت ملي ما را پايدار و ماندگار ساخته است و امت را در محوري ترين اهدف نظام از جمله استكبارستيزي استوار نموده است ،ملتي كه خدا محوري و دين مداري را بعنوان ارزشمندترين مبناي تعالي و پيشرفت در همه ابعاد حيات براي خود برگزيده است.
نهم دي فرصتي براي ريشه يابي و بازخواني بنيان هاي اين حادثه عظيم است و همچون پانزدهم خرداد نياز به تحليلي عميق دارد. پانزدهم خرداد آغاز نهضتي بزرگ و الهي است كه نهم دي تداوم بخش آن است.
استكبار جهاني به سركردگي شيطان بزرگ و صهيونيزم غاصب بعنوان طراحان اصلي فتنه 88، اعتقادات و ارزشهاي ديني مردم را هدف گرفتند و در طول 8 ماه تمامي مباني نظام و انقلاب را توسط ايادي مزدورشان به چالش كشيدند. اما با خلق حماسه بزرگ نهم دي و 22 بهمن طومار دسيسه ها و حجم سنگين توطئه ها در جنگ نرم، پيچيده و بافته هاشان، تافته و از هم گسسته شد.
از آنجا كه جبهه پايداري انقلاب اسلامي يكي از ضرورتهاي تاسيس خود را مرزبندي با فتنه گران و منحرفان اعلام نموده است، تبيين بيشتر ديدگاههاي مبنايي خود در مورد فتنه و انحراف را ضروري دانسته و برخود لازم مي داند كه خطر آنان را بر اساس مباني اسلام ناب مورد قرائت امام عظيم الشان راحل(قدس الله نفسه الزكيه) و خلف حاضر و صالح آن امام، تحليل و ارزيابي نمايد، لذاجهت روشن شدن اذهان و شفاف شدن بيشتر مواضع، بر موارد زير تاكيد مي نمايد:
• هويت و ارزش انقلاب ما به مكتبي بودن آن است و هرگونه انحراف از اسلامي كه با قرائت امام راحل و مقام معظم رهبري (مدظله العالي)در تضاد باشد بي ترديد استحاله و تحريف هويت انقلاب اسلامي است.
• در شرايطي ملت بزرگ ايران به نظام «جمهوري اسلامي» با اكثريت قاطع 98.2 درصد راي مثبت داد كه برخي گروه ها، اشخاص و احزاب با طرح ديدگاه هايي منبعث از مباني و تفكرات غربگرايانه خود همچون جمهوري دمكراتيك يا جمهوري دموكراتيك اسلامي، و از اين قبيل از ابتداي پيروزي انقلاب در صدد ايجاد انحراف از صراط مستقيم انقلاب برآمدند. رهبر فقيد و فرزانه انقلاب با تاكيد بر تفكر ناب اسلامي ، جمهوري اسلامي "نه يك كلمه كم و نه يك كلمه زياد" در برابر آن تفكر انحرافي قاطعانه ايستادند و امت ضمن لبيك به نداي بصيرت افزا و سرنوشت ساز امام و رهبر خويش، حكومت اسلامي را بعنوان مترقي ترين نظام حكومتي برگزيد و خبرگان ملت نيز در تدوين قانون اساسي ضمن احتراز از تعابير مبهم، مجمل، قابل تفسير و برداشت هاي انحرافي، مباني نظام را در اصل دوم قانون اساسي به صراحت و شفافيت بيان نمود به نحوي كه تمامي بندهاي آن تاكيد بر اين دارد كه فلسفه تشكيل نظام جمهوري اسلامي فقط تحقق حاكميت اسلام و اجراي احكام نوراني آن است.
• بعد از پيروزي انقلاب اسلامي در طول عمر سي و سه ساله آن، جريانات انحرافي متعددي ظهور كردند كه سعي داشتند انقلاب و نظام را از هويت اصيل خود دور سازند و ماهيتي غير ديني و غير اسلامي به آن بدهند كه از اين دست ميتوان به گروهك تروريستي منافقين، جبهه ملي، نهضت آزادي، حزب كارگزاران و حزب مشاركت و تفكر موسوم به دوم خرداد اشاره نمود.
در اين ميان جريان دوم خرداد به عنوان جرياني سكولار با شعار اصلاح طلبي در صدد زدودن دين از سياست برآمده و تلاش نمود از طريق نفوذ در حكومت و مديريت جريان فرهنگي، با سازمان دهي تهاجمي گسترده در قالب شبيخون، قتل عام و غارت فرهنگي و با استفاده از ابزار رسانه اي و رانت هاي حكومتي، ملت و دولت را از تعقيب آرمان هاي امام و شهدا باز داشته و مسير امت را از تبعيت ولي فقيه، منصرف و بستر را براي اجراي اهداف راهبردي غرب در ايران اسلامي فراهم نمايد. اين جريان با بحران آفريني و ايجاد چالش و تنش در تقابل با نظام، شرائط سخت و دشواري را بر نظام تحميل نمود كه با ارشادات و رهبري حكيمانه ي مقام عظماي ولايت، ملت عزيز ايران به يك تصميم بزرگ تاريخي رسيد در سوم تير ماه 84 ملت ايران در يك اقدام سرنوشت ساز، اين جريان بيگانه از اصول و ارزشهاي انقلاب را قاطعانه از كانون هاي اجرايي نظام كنار زد و قدرت اجرايي را بازوان قدرتمند ولايت ساخت كه دست آوردهاي ارزشمند و بسيار مهمي براي ملت بزرگ ايران وساير ملل جهان به همراه داشت.
• كارگزاران و اصلاح طلبان پس از شكست سنگين در انتخابات نهم رياست جمهوري و مجالس هفتم و هشتم، با طراحي اربابان خارجي خويش در صدد تحقق فتنه اي پيچيده برآمدند تا بتوانند به بهانه انتخابات رياست جمهوري دهم، بر اندازي نظام را با سو استفاده از فضاي انتخابات عملي سازند.
بر اين اساس در فتنه 88 تمام جريانات ضد انقلاب در هماهنگي كامل با دشمن بيروني با اقدامات تروريستي و اغتشاشات و آشوب هاي خياباني تحت عنوان نافرماني مدني به ستيز با اصل نظام پرداختند.
در اين مرحله نيز همانند گذشته دشمن مكار و حيله گر آن چنان سيلي محكمي از رهبر عزيز و امت بيدار خوردند كه به مراتب از شكست هاي گذشته برايشان دردناكتر بود.
• متاسفانه به موازات آن، جريان انحراف كه نابودي انقلاب اسلامي را در دوران مسئوليت خود هدف گزاري كرده بود، در دولت نهم و دهم به شكل ديگري ظهور نمود و علائمي از خود بروز داد كه دلسوزان هوشيار و تيز بين نظام همان موقع به دولت محترم هشدارهاي لازم را دادند، ولي متاسفانه اين تذكرات مشفقانه نه تنها موثر واقع نشد بلكه در برنامه اي حساب شده در اثر نفوذ و تاثير بيش از حد اين نگرش انحرافي ، اكثر نيروهاي ولايي موثر از دولت كنار زده شدند و در نهايت منتهي به رفتارهايي گرديد كه دل امت حزب الله يعني پديدآورندگان سوم تير 84 را شكست . براي روشن شدن بيشتر موضوع و عمق فاجعه به برخي وجوه مشترك اين پديده شوم انحرافي با بعضي جريانهاي انحرافي گذشته اشاره مي شود، در آغاز شكل گيري نظام كه رييس دولت آقاي مهندس بازرگان بود، اختلاف نظر خود با امام را چنين بيان مي كند:
«هدف اتخاذي دولت موقت، خدمت به ايران از طريق اسلام بود، در حاليكه آقاي خميني از انقلاب و رسالت خود، خدمت به اسلام از طريق ايران را اختيار كرده بود، به عقيده ايشان (امام) ملت ايران با دادن خون خودشان بر اسلام خدمت كردند»
نهضت آزادي در طول حضور خود در حكومت، مكتب ناب اسلام را انحصار گرا توصيف مي كرد و آنرا مانع بزرگ وحدت و همكاري ملي مي ناميد.
بازرگان وجه تمايز خود نسبت به حركت امام را در توجه خاص امام به اسلام و كنار گذاشتن يا فرعي شناختن ايران و ايراني گرايي مي دانست.
اين رويكرد متاسفانه در قسمتي از دولت دهم ظهوري پر رنگ داشت و طرح موضوعات بي پايه و بي اساس مكتب ايراني كه موجب تضعيف گفتمان اصيل انقلاب اسلامي مي شد، با روشنگري هاي رهبر معظم انقلاب(مد ظله العالي) رنگ باخت.
پديدآورندگان اين گفتمان انحرافي به دنبال نفي تدريجي گفتمان ديني بودند و با تاكيد بر نمادهاي ايران قبل از اسلام در صدد تداعي ارتداد به جاهليت قبل از اسلام بر آمدند.
در حقيقت اين حركت نسخه ي ديگري از فرهنگ "تعرب بعدالهجره" و بازگشت به جاهليت قبل از اسلام بود. تكيه بر اين ارزشهاي جاهلي، نه موجب وحدت ملت مي شود و نه جاذبه جهاني دارد و نه تواني براي پاسخ به مطالبات ملت. بلكه موجب ترديد و تشكيك در جهت گيري هاي تاريخ ساز ملت ايران مي شود.
ضربه مهلك ديگر بر گفتمان انقلابي دولت، تبديل گفتمان اسلامي كرامت انسان، به مفاهيم اومانيستي و شبه اومانيستي است كه انسان را به صورت مطلق و بدون تعيين نسبت او با نفخه الهي و بعد آسمانيش مطرح مي كند و او را محور كل هستي قرار مي دهد، تا آنجا كه شائبه تقدم انسان بر خداوند پيش مي آيد.
اين گونه سخن گفتن درباره انسان، تكيه بر ستونهاي متزلزل ادبيات ماسوني را تداعي مي كند كه امثال محمدعلي فروغي به دنبال آن بودند.
متاسفانه پديده انحرافي جاگرفته در مركزيت دولت، كه هيچ پيشينه علمي قابل توجه در حوزه دين و هيچ اثر علمي منتشر شده در اين مباحث ندارد، در باورهاي برخي از اعضاي دولت نيز تاثير گذار بوده به نحوي كه مفاهيم توحيدي و فلسفه انتظار و مهدويت را با اين ديدگاه تفسير مي كند.
• از آنجا كه انتخابات پيش رو از حساس ترين انتخابات در طول تاريخ انقلاب به حساب مي آيد، شايسته است ملت بصير، هوشياري در خور شان نظام را در اين برهه مهم و حساس از خود به نمايش بگذارد و با حضور پر شور و تكليف محور خود در پاي صندوقهاي راي، دشمن را مثل هميشه مايوس گرداند. بايد توجه داشت دشمن غدار با تمام ساز و كار خويش در تلاش است كه حضور پر نشاط ملت را در پاي صندوقهاي راي بشكند كه ان شاءا.. ملت با حضور حماسي خود همچون گذشته سيلي محكمتر از قبل بر گونه بد خواهان داخلي و اربابان خارجي شان خواهد نواخت و دشمن مكار و حيله گر را براي چندمين بار زمين گير خواهد نمود.
• نكته مهم ديگر، انتخاب نمايندگان اصلح مد نظر امام و رهبري عظيم الشان است به لطف خداوند منان، ملت بزرگ ايران با بهره گيري از تجارب گذشته در ادوار هشت گانه مجلس شوراي اسلامي و با ارزيابي دقيق از عملكرد مجلس هشتم ، نامزد هاي دنيا طلب و سياست زده، ساكتين و مردودين در فتنه و مرتبطين حلقه انحراف را طرد، وبا گزينش نمايندگاني صالح ،انقلابي،ولايتمدار، كارآمد و پايبند به ارزشهاي الهي ، مجلسي مقتدر، انقلابي، متدين و مطيع رهبري در جميع شئون شكل خواهد داد و برگ زرين ديگري در تاريخ ميهن اسلامي رقم خواهد خورد.
• جبهه پايداري رسالت اول خود را تبيين مسايل و بصيرت دهي و آگاهي بخشي حسب رهنمودهاي ارزشمند مقام معظم رهبري (مدظله العالي)مي داند و مي كوشد، با تبيين و تحليل حقيقت محور، راه انتخاب اصلح را بر مردم هموار نمايد. راس همه خواسته هاي مردم مطالبات رهبري حكيم و فرزانه است. معظم له رهنمودهاي كليدي در ايام فتنه به ملت و نخبگان ارائه فرمودند كه بايد همه ي آنها در انتخابات اجرائي شود تا زمينه سازان فتنه در مجلس شوراي اسلامي جايي نداشته باشند.
ملت بر كساني اعتماد خواهد كرد كه در جريان فتنه 88 نمره قبولي از رهبري و ملت دريافت كرده باشند و افرادي كه كوچكترين شائبه ي ارتباط با مراكز مديريت فتنه داشته باشند از نظر ملت مردود به حساب مي آيند. آنچه در اين ميان مايه اميدواري است هشياري ملت در تبعيت محض از رهبري گرانقدر است كه با نصب العين قرار دادن رهنمودهاي راهبردي و كليدي معظم له مسير نفوذ دشمن به مجلس را مسدود خواهند نمود.
در پايان ضمن گراميداشت يوم الله نهم دي كه به تعبير رهبر معظم انقلاب حركت برخاسته از بصيرت و متكي بر ايمان و اراده الهي است عموم مردم ايران اسلامي را به بازخواني و شناخت ريشه هاي اصيل يوم الله نهم دي بعنوان تجلي عيني وحدت و مظهر يكپارچگي و انسجام ناگسستني ملت بزرگ ايران در پرتو نور ولايت،دعوت مي نمائيم تا با بصيرت افزايي و آگاهي بخشي اقشار مختلف كشور و با اداي تكليف الهي در راستاي منويات رهبر معظم انقلاب(مدظله العالي) در اين برهه حساس موجبات رضايت خداوند بزرگ ، اولياي خدا و شهداي گرانقدر را فراهم نمائيم.
جبهه پايداري انقلاب اسلامي
انتهاي پيام/
چهارشنبه|ا|7|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 251]