تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):برترین عبادت مداومت نمودن بر تفکر درباره خداوند و قدرت اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867861536




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

هشدار وزير مسكن به مديران مسكن مهر


واضح آرشیو وب فارسی:بازتاب آنلاین: هشدار وزير مسكن به مديران مسكن مهر
وزير راه و شهرسازي از افتتاح 193 هزار مسكن مهر در تهران تا تابستان سال آينده خبر داد و گفت‌: هر مديري كه در سال 91 كار واحدهاي مسكوني مهر را تمام نكرده باشد بايد استعفا دهد و برود.

به گزارش خبرنگار مهر، علي نيكزاد امروز در مراسم توديع و معارفه مديرعامل شركت عمران شهرهاي جديد، با بيان اينكه در حال حاضر 372 هزار واحد مسكوني در شهرهاي جديد در حال احداث است، گفت: هر مديرعاملي كه در سال 91 كار اين واحدهاي مسكوني را تمام نكرده باشد بايد استعفا دهد و برود.

وي با بيان اينكه اين 372 هزار واحد با آب و برق و گاز تكميل و تحويل داده مي‌شود، گفت: مديران عامل شهرهاي جديد بايد بدانند كه لازمه زندگي در شهرهاي جديد را بايد تهيه و تكميل كنند.

وزير راه و شهرسازي به اهميت شهرهاي جديد اشاره كرد و گفت: اگر ساخت مسكن مهر در شهرهاي بالاي 25 هزار نفر و كمتر از 25 هزار نفر تمام شود، اما شهرهاي جديد به اتمام نرسد از نمره 100 بايد نمره 60 را در نظر گرفت پس مي‌بينيد كه ساخت مسكن در شهرهاي جديد در اين وضعيت بسيار مهم و ضروري است.

وزير راه و شهرسازي با بيان اينكه اهميت شهرهاي جديد براي كلانشهرهايي چون مشهد، اهواز، تبريز، شيراز و تهران بسيار زياد است زيرا اين شهرهاي جديد مي‌توانند چاره كار اين كلانشهرها باشند، گفت: چنانچه در سال آينده اتفاق ديگري در بازار مسكن رخ دهد كه اجاره‌بها و قيمت‌ها را بيش از حد تحت تاثير خود قرار دهد از ابزارهاي قانوني خود براي كنترل قيمت و اجاره بهاي مسكن استفاده خواهيم كرد.

نيكزاد با اشاره به اينكه تا تابستان سال آينده 193 هزار واحد مسكوني در تهران افتتاح خواهد شد كه همين افتتاح‌ها باعث كمك به كاهش قيمت مسكن و اجاره‌بها خواهد بود، افزود: اگر اتفاق ديگري براي اجاره‌بها و قيمت مسكن رخ دهد از ابزارهاي قانوني خود استفاده خواهيم كرد.

وي تصريح كرد: بطور حتم افتتاح‌هاي مسكن مهر در كشور و در تهران تب و تاب مسكن را در كشور و تهران مي‌خواباند و كمك مي‌كند تا ما به راحتي از هرم سني عبور كنيم.
وزير راه و شهرسازي تأكيد كرد: در شمال، جنوب، شرق و غرب تهران واحد مسكوني ساخته شده است پس بهترين مكان براي ساخت واحد مسكوني شهرهاي جديد است.

وي تصريح كرد: اگر قرار نبود معضل مسكن را اين شهرهاي جديد حل كنند مطمئن باشيد كه از همان روزي كه وزير مسكن و شهرسازي شدم دستور تعطيل شدن ساخت و ساز در شهرهاي جديد را صادر مي‌كردم.

وي خاطرنشان كرد: هيچ سالي را شما نمي‌توانيد به عنوان نمونه به من نشان دهيد كه 100 هزار واحد مسكوني در دو سال ساخته شده باشد، اما همين الان مي‌بينيد كه طي دو سال دو ميليون و 700 هزار واحد مسكوني در بخش روستايي شهري در دو سال گذشته احداث شده است.

وي ادامه داد: باز هم تأكيد مي‌كنم بايد موضوع مسكن مهر را به جايي برسانيم كه بتوانيم هم كسري 1.5 ميليوني را پوشش دهيم و هم نياز انباشته را در پرمتقاضي‌ترين سال يعني سال 91 و 92 به سرانجام برسانيم.

وزير راه و شهرسازي در ادامه سخنان خود در مراسم توديع و معارفه مديرعامل شهرهاي جديد با بيان اينكه نورصالحي مديرعامل سابق شهرهاي جديد از فردا قائم مقام وزير در امور بين‌الملل است به بيان يك خاطره‌اي كه بسيار او و حاضران در مراسم را متاثر كرد پرداخت.

نيكزاد با بيان اينكه مديران بايد بيشتر به مشكلات افرادي كه پارتي ندارند بپردازند، افزود: يكي از مراجعه كنندگان كه پيرزني بود از من درخواست زمين كرد تا بتواند براي فرزندان خود سرپناه مسكوني و در همان زمين يك مغازه كوچك احداث كند.

وي افزود: بنده نيز به هر حال با اين درخواست موافقت كردم اما وقتي اين خانم دست خود را بر روي زمين كشيد و گفت هر چه خاك رهت را توتياي چشم مي‌كنيم بسيار متاثر شدم.

وي در حالي كه اين خاطره را تعريف مي‌كرد بغض كرد و گفت: مديران عامل دقت كنيد كه خدمت به افرادي كه پارتي ندارند واقعا ارزش بالايي دارد، بدانيد كه با اين كارها اگر بتوانيد فردي را صاحب مسكن كنيد مطمئن باشيد كه براي آخرت خود كار كرده‌ايد.

نيكزاد افزود: از مديراني كه دو سال است در وزارتخانه هستند اما يك واحد مسكوني را افتتاح نكرده‌اند، هيچ خوشم نمي‌آيد، البته نمي‌گويم بدم مي‌آيد بلكه خوشم نمي‌آيد.

وي ادامه داد:‌ برخي از شهرهاي جديد از سه اداره كل استاني مهم‌تر هستند پس مديران بدانيد كه كارتان را از ساعت 7 صبح آغاز و تا 12 شب ادامه دهيد.

گفتني است كه جمشيد نورصالحي پس از توديع از سمت مديرعامل شركت عمران شهرهاي جديد به عنوان قائم مقام وزير در امور بين الملل انتخاب و رستميان در اين شركت جايگزين وي شد.
نظر شما:
------------

چهارشنبه|ا|7|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: بازتاب آنلاین]
[مشاهده در: www.baztabonline.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 161]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن