تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه از رسول اكرم صلى‏الله‏عليه‏و‏آله چيزى تقاضا مى‏شد، اگر ايشان آن را مى‏خواستن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837557582




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ركود در دره سيليكون


واضح آرشیو وب فارسی:آی تی ایران: ركود در دره سيليكون
- ركود اقتصاد جهاني هر روز بخش‌هاي جديدي از صنعت را نشانه مي‌رود.
اين ركود فراگير حالا بسيار نزديك‌ و درست پشت دروازه‌هاي دره تكنولوژي قرار دارد و شركت‌هاي بزرگ و فعال اين عرصه را تهديد مي‌كند.اين وضعيت اما گويا قرار نيست به اين زودي‌ها تغيير كند.

در واقع كاهش تعداد هزاران شغل در شركت‌هاي تكنولوژي و مهار قيمت‌ محصولات براي افزايش درآمد و جلب اعتماد كاربران و خريداران، همه و همه نشانه‌هايي هستند كه نفوذ اين ركود را فرياد مي‌زنند.
اخراج‌هاي پي‌درپي و كاهش مشاغل در بخش تكنولوژي حتي در هفته‌هاي اخير به صنايع و بخش‌هاي ديگر هم كشيده شده است. اين بحران شغلي به سرعت همانند ركود اقتصادي بر «سيليكون ولي» كه منطقه‌اي در شمال كاليفرنيا و خانه اصلي بزرگان دنيا‌ي تكنولوژي مانند Google و Microsoft است و تاثير مي‌گذارد. غول‌هاي تكنولوژي جهان مانند intel و Microsoft بيش از هزاران نفر از كارمندان خود را اخراج كرده‌اند، در حالي كه اين تعداد اخراج‌ها در روزهاي اول ركود به خاطر اميد به نجات از اين وضعيت حتي با تعداد كمي از كاربران و سرمايه‌گذاري‌هاي مخاطره‌آميز، بسيار كمتر بود. با تمام اين‌ها، اين تنها يك آغاز است. اگرچه نااميدكننده، اما اين پيش‌بيني بسياري از تحليل‌گران مسائل اقتصادي است. آن‌ها معتقدند كه امسال به دنبال نفوذ بيشتر ركود اقتصادي و كاهش چشمگير سرمايه‌گذاري‌ها و سهم بازار، تعداد بسيار بيشتري از كارمندان شركت‌هاي تكنولوژي از كار خود اخراج مي‌شوند.
«آدام چارلسون» يك محقق و تحليل‌گر موسسه بين‌المللي Korn/Ferry كه از نزديك با بخش‌هاي گزينش و استخدام كارمندان شركت‌هاي تكنولوژي بزرگ ارتباط داشته و كار مي‌كند، در اين مورد مي‌گويد: «سازمان‌ها مي‌گويند اين چه زمستان سردي است كه ما را از انجام برنامه‌ريزي و پيش‌بيني‌هاي دقيق عاجز كرده؟» در حقيقت شركت‌هاي تكنولوژي بزرگ اين روزها سعي دارند بيشتر از گذشته بر اساس واقعيت‌هاي موجود در بازار براي آينده برنامه‌ريزي كنند.»
آمار منتشر شده از سوي مركز مطالعات اقتصادي كاليفرنيا (CCSCE) در اين مورد نشان مي‌دهد كه در سال گذشته ميلادي (2008)، سيليكون ولي 11هزار و 700 نفر از كارمندان خود را اخراج كرده است. اين رقم اگرچه در مقايسه با اخراج 200هزار نفري كارمندان اين بخش بعد از انفجار حباب دامنه‌هاي دات‌كام در سال 2000 بسيار كمتر است، اما نبايد فراموش كرد كه رقم اعلام شده براي اخراج كارمندان بخش تكنولوژي در سال 2008 بدون در نظر گرفتن اخراج‌هاي بحران مشاغل روزهاي اخير محاسبه شده است.
اين روزها ديگر بحران اقتصادي در صنعت تكنولوژي به تيتر بسياري از خبرها تبديل شده است تا جايي كه اغلب كارشناسان معتقدند كه با توجه به اين وضعيت بايد درباره پيش‌بيني‌هاي شغلي در سال 2009 تجديدنظر كرد.
بر اساس آمارهاي اعلام شده توسط مقامات رسمي، نرخ بيكاري در كاليفرنيا بعد از چهارده سال ثبات در دسامبر گذشته از مرز 3/9درصد فراتر رفت.
اين رقم حتي از نرخ‌ بيكاري كشور آمريكا كه به طور متوسط 2/7درصد اعلام شده، هم بسيار بيشتر است.
مار گزيده و ريسمان سياه و سفيد
اين روزها ركود و شرايط بحراني موجود باعث به وجود آمدن يك جو هيجاني در شركت‌هاي تكنولوژي شده است. در حقيقت بعضي از تحليل‌گران اقتصادي با مطالعه و بررسي دقيق‌تر روند ايجاد بحران شغلي در شركت‌هاي تكنولوژي به اين نتيجه رسيده‌اند كه در ركودهاي اقتصادي گذشته ميزان كاهش قيمت‌ها و مشاغل بسيار كمتر بوده است.
«اندي ميلر» يكي از تحليل‌گران موسسه تحقيقاتي «ادوارد جونز» در اين مورد مي‌گويد: «حالا اما اين حجم از كاهش قيمت‌ها و مشاغل تاسف‌آور است. به عقيده من اين شركت‌ها مي‌بايست در چنين شرايطي درباره تصميمات خود بيشتر فكر كرده و موقعيت‌هاي مالي خودشان را حفظ كنند».
از طرفي تحليل‌هاي ديگري هم در اين مورد وجود دارد. به عنوان مثال پروفسور «مارك كينس» استاد دانشگاه سانفرانسيسكو در زمينه تجارت، درباره اين موضوع مي‌گويد: «منشاء اين اتفاق در واقع به چندين سال پيش و بعد از بحران دامنه‌هاي دات‌كام‌ مربوط است. در آن زمان بسياري از شركت‌ها نتوانستند خودشان را از بحران به وجود آمده نجات دهند. در مقابل تعداد كمي از اين شركت‌ها هم كه نجات پيدا كردند، آنهايي بودند كه با استفاده از مدل تجارت عمقي توانستند تصميمات بهتري بگيرند».
به عقيده اين پرفسور دانشگاه شركت‌هاي واقع در دره سيليكون ولي به خصوص آنهايي كه بر اساس سرمايه‌گذاري‌هاي مخاطره‌آميز تاسيس شده‌اند، در مقابل چنين بحران‌هايي ايمن نيستند. شركت‌هاي بزرگي مانند Google و Microsoft
نمونه‌هايي هستند كه با انجام سرمايه‌گذاري‌هاي مخاطره‌آميز و نه چندان مطمئن اوليه تاسيس و راه‌اندازي شده‌اند.
بر اساس آمار، ميزان سرمايه‌گذاري‌هاي مخاطره‌آميز در فصل چهارم سال 2008 تا 71درصد نسبت به سال 2007 كاهش داشته است و اين اتفاق چنين شركت‌هايي را تحت فشار قرار داد.
با اين همه اين حجم زياد كاهش مشاغل در بخش تكنولوژي لزوما نياز نيست. در واقع اين شركت‌ها مي‌توانستند در مقابل با استخدام تعداد كمي از كارمندان فعال و متخصص ميزان نوآوري خود را افزايش داده و آنها را به رشد ايده‌هاي خلاقانه‌شان تشويق كنند. بسياري از كارشناسان اظهار خوش‌بيني كرده‌اند كه كنترل ميزان كاهش مشاغل در چنين شرايطي مي‌تواند موج جديدي از خلاقيت را به دنبال داشته باشد.
آنها معتقدند كه اخراج كارمندان در واقع يك روش قديمي و غير موثر است و ديگر نبايد در شركت‌هاي بزرگ تكنولوژي به كار گرفته شود.
از طرف ديگر عده‌اي هم معتقدند استفاده از تكنولوژي‌هاي سازگار با محيط زيست در توليد محصولات مختلف مي‌تواند ضمن مزاياي بسيار، حتي به اشتغال‌زايي هم منجر شود.

سه|ا|شنبه|ا|8|ا|بهمن|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آی تی ایران]
[مشاهده در: www.itiran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 194]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن