واضح آرشیو وب فارسی:الف: اخبار ويژه كيهان؛ براى اسرائيل منزوى فقط اوباما باقى مانده
فرار به جلو پس از درج رپرتاژ آگهى MI6 (خبر ويژه)
سايت نزديك به حسن روحاني و حزب اعتدال و توسعه به جاي عذرخواهي نسبت به درج مقاله ستايش آميز و آگهي گونه درباره شبكه تلويزيوني دولت انگليس (بي بي سي فارسي) به توجيه اين اقدام و تخطئه كيهان پرداخت.
كيهان ديروز در تحليلي مستند، از «نگاه ستايش آميز مقاله مذكور (به قلم صادق زيبا كلام) نسبت به رسانه رسمي وابسته به وزارت خارجه و MI6 انگليس»، «مانند هم معرفي كردن سيماي جمهوري اسلامي و صداي آمريكا» و «مقابل هم وانمود كردن BBC و VOA» ابراز تعجب كرده و پرسيده بود اگر از نگاه سايت مذكور و نويسنده آن، صداي آمريكا تا اين حد مبتذل و منفور است، چرا شخص آقاي زيباكلام 2 روز پس از انتشار مقاله خويش در «آفتاب» به مصاحبه با همان صداي آمريكا و تبليغ خط سازش پرداخته است؟!
سايت آفتاب بي آنكه لااقل مقاله مستند كيهان را منتشر كند و سپس به تخطئه آن بپردازد مدعي شد «كيهان به تئوري توطئه پناه برده» و «ما در آن مقاله خواستار ارتقاي برنامه هاي صداوسيما شده بوديم. كيهان نقش داروغه مطبوعات را ايفا مي كند»! اين سايت با بي پاسخ گذاشتن پرسش هاي اصلي كيهان همچنين ادعا كرد «كيهان خود در گذشته براي تخريب بزرگان كشور به BBC متوسل شده است». منظور آفتاب، استنادات كيهان به گزارش هاي بي بي سي- و برخي رسانه هاي مشابه نظير صداي آمريكا و راديو فردا- درباره وخامت اوضاع اقتصادي در غرب است در حالي كه برخي جريان هاي سياسي داخلي سعي به كتمان آن دارند. معلوم نيست استناد به اعتراف رسانه هاي بيگانه درباره وخامت اوضاع اقتصادي غرب چه ربطي به درج رپرتاژ آگهي براي بي بي سي به قيمت فحاشي به سيماي جمهوري اسلامي دارد؟!
در اينكه دولت انگليس بودجه 15 ميليون دلاري تلويزيون فارسي بي بي سي را مي پردازد و وزارت خارجه اين كشور آن را هدايت مي كند و نيز در اين كه 55 سال پيش راديو بي بي سي با MI6 و سازمان سيا در اجراي كودتاي 28 مرداد 32 همكاري داشته هيچ ترديدي نيست و آفتابي ها بايد لااقل براي خود مشخص كنند كه آگهي تبليغاتي چنين رسانه اي را از چه كانالي دريافت كرده و چرا منتشر كرده اند؟
نيوزويك:
براى اسرائيل منزوى فقط اوباما باقى مانده (خبر ويژه)
مجله آمريكايي نيوزويك اعلام كرد: اسرائيل پس از جنگ غزه بيش از هر زمان ديگري در دنيا منزوي شده است.
به گزارش خبرگزاري قدس، اين مجله آمريكايي با بيان اين كه آمريكا نزديكترين هم پيمان اسرائيل در سه دهه گذشته بيش از 41 قطعنامه شوراي امنيت عليه اسرائيل را وتو كرده افزود: آمريكا سرانجام در جنگ غزه و تحت فشار افكار عمومي جهان جرات نكرد كه به اين روند ادامه دهد و مجبور شد به قطعنامه پايان جنگ، راي ممتنع بدهد.
اين مجله آمريكايي در ادامه با اشاره به اين كه دوستان اسرائيل در اروپا كمتر از گذشته شده اند به اقدامات انجام گرفته در فرانسه، سوئد و بلژيك عليه منافع اسرائيل اشاره كرد و نوشت: در حالي كه اسرائيل پيشتر با انتقادات جريان هاي چپگرا و برخي گروه هاي سازمان ملل مواجه مي شد اين بار به عنوان جنايتكار جنگي از سوي سازمان عفو بين الملل به دليل استفاده از فسفر سفيد تحت تعقيب قرار دارد. حتي لحن دبيركل سازمان ملل عليه اسرائيل بي سابقه بود و عملكرد انگليسي ها نيز در قبال جنايت اسرائيل به شدت تغيير كرده است تا آنجا كه پارلمان انگليس، رژيم صهيونيستي را به كشتار شهروندان متهم كرد و اين در حالي است كه واكنش هاي جهاني نسبت به جنايات اسرائيل در جنگ 2006 لبنان تا اين حد نبوده است.
اين مجله آمريكايي نوشت: اسرائيل پس از جنگ غزه در خاورميانه به كلي منزوي شد و به رغم تلاش براي به رسميت شناخته شدن از سوي دولت هاي عربي شاهد كاهش شديد روند عادي سازي روابط با اعراب بود. اكنون اسرائيل يك دوست بيشتر ندارد. آيا اوباما كه وعده تغيير را به مسلمانان داده است حاضر است به حمايت هاي خود از تل آويو ادامه دهد؟
دختر خودمان بود شوهرش داديم رفت! (خبر ويژه)
نخست وزير فراماسونر رژيم طاغوت درباره خيانت «جداسازي بحرين از ايران» در جلسه خصوصي يكي از احزاب فرمايشي تأكيد كرده بود «بحرين مثل دختري بود كه شوهر كرد»!
سايت مركز اسناد انقلاب اسلامي، تصوير يكي از اسناد ساواك را منتشر كرد كه به گزارش جلسه خصوصي كنگره حزب ايران نوين در تاريخ 16 ارديبهشت 1350 اختصاص دارد. به گزارش ساواك «در اين جلسه از عكاسان و خبرنگاران و فيلم برداران خواسته شد كه در جلسه شركت نكنند چون از صبح مرتب اعلام شد آقاي هويدا صحبت هاي خصوصي دارند».
در گزارش ساواك آمده است: «نخست وزير به مسئله بحرين اشاره كرد كه مثل دختر ما مي باشد و او شوهر كرده، از او پشتيباني خواهيم كرد»!
هويدا همچنين با اشاره به برخي اعتراضات دانشجويان ايراني به ويژه در خارج از كشور مي گويد:« ما از اين كه دانشجو به سر كلاس نمي رود هيچ ناراحت نمي شويم يا درس نخوانند. تا زماني كه در مملكت ما كارگر و كشاورز است چه احتياجي به دانشجو داريم.»
ما را كه سر خورده كردي، عقبگرد هم مى كني؟! (خبر ويژه)
طرح سناريوي «يا من نامزد مي شوم يا ميرحسين» با ناخرسندي سايت اپوزيسيوني گويا نيوز مواجه شد. اين سايت كه با نگرشي افراطي و ضد انقلابي مدعي حمايت از اصلاح طلبي است، با اشاره به سخنان خاتمي مي نويسد: با توجه به كمبود و قحطي رجال معلوم بود اصلاح طلبان حكومتي دست به دامن فردي شده اند كه قرار است كارنامه خالي و بي تحرك خود در 20 سال گذشته را به عنوان سند تنزه و پاكدامني سياسي و سرمايه شركت در اين بازي كند.
گويانيوز اضافه مي كند: مشكل آقاي خاتمي اين است كه يا نمي داند و يا به عمد فراموش مي كند كه محبوبيت واقعي خود او در دوم خرداد 1376 از قضا دوري جستن او از بيشتر مظاهر فرهنگي سياسي دوران حكومت همين موسوي ها و پشتيبانان و مرادهاي فكري و عقيدتي آنها بود كه نويد روزگاري ديگر را ترسيم مي كرد. اينكه اين اميدها سپس به يأس و سرخوردگي انجاميد بحث ديگري است. به عبارت ديگر، كشاندن موسوي به صحنه انتخابات، حتي اگر باور كنيم كه دوران مشقت او گويا يادآور «ايام خوش» آنهاست- ادعايي كه خاتمي هفته پيش مي كرد- نه گامي به سوي آينده بلكه عقبگردي از سر ناچاري و اعتراف به بن بست است.
مردم تهران لج گزارشگر آمريكايى را درآوردند (خبر ويژه)
روزنامه آمريكايي واشنگتن پست از اينكه بيانات رهبرانقلاب درباره لزوم كمك به مردم غزه باعث بسيج ملت ايران در اين زمينه شده، ابراز شگفتي و ناراحتي كرد.
خبرنگار ايراني اين شبكه اگرچه در گزارش خود از تهران سعي كرد ملت ايران را طرفدار اسرائيل كه «با پوشش خبري پراحساس ]!؟[ و با مهارت زيادي به چرخش عليه اسرائيل واداشته شده اند»! معرفي كند اما در عين حال اذعان كرد: اظهارات رهبر ايران مبني بر اينكه هر كس در دفاع از مردم غزه كشته شود، شهيد است، بسياري از مردم را متقاعد كرد بايد به فلسطيني ها كمك كرد.
گزارشگر واشنگتن پست كه گويا در ايام جنگ 22روزه در تهران بوده، اگرچه مدعي شد «عكس العمل مردم عليه اسرائيل به خاطر سوءاستفاده دولت از پيامي بود كه در دومين بعدازظهر از تهاجم اسرائيل در قالب سخنان آيت الله خامنه اي نمود پيدا كرد» اما اذعان كرد: طيف متنوعي از احساس كمك به فلسطيني ها را در مطب يك چشم پزشك مشاهده كردم. يك مرد جوان مي گفت: «اين بار بايد اسرائيل را سر جاي خود نشاند.» يك مرد ديگر در حرف پريد و گفت: «اگر اعراب همكاري كنند، مي توانيم كار آنها را تمام كنيم و به حق مان برسيم.» بقيه هم موافقت مي كردند.
وزير تندرو دولت اصلاحات ، اين بار در نقش آينه عبرت (خبر ويژه)
به موازات ستايش صداي آمريكا از مواضع اخير وزير كشور معزول دولت اصلاحات، وي نيز به ستايش آمريكا و تخطئه جمهوري اسلامي پرداخت.
به گزارش سايت گروهكي ادوار نيوز، عبدالله نوري در ديدار با طيفي از فعالان دانشجويي ضمن جمع بستن خود با فعالان و مبارزان انقلاب گفت: «از گذشته خود ما عبرت بگيريد ما دچار مشكل مطلق انگاري بوديم از دوران مبارزه تا پس از پيروزي انقلاب».
نوري اگرچه مدعي شد نبايد مسائل را سياه يا سفيد ديد اما به ستايش از روي كارآمدن اوباما پرداخت و بي آنكه به وابستگي و سرسپردگي وي به لابي صهيونيستي و هيئت حاكمه اصلي آمريكا اشاره كند، ادعا كرد «برابري حقوق و دموكراسي در آمريكا نهادينه شده است». وي در عين حال درباره عملكرد سياه آمريكا در دنيا و نقض برابري حقوق و دموكراسي در جهان به يك جمله كوتاه بسنده كرد كه «من در اينجا به عملكرد آمريكا در دنيا كه مي تواند پسنديده يا ناپسند باشد اشاره نمي كنم»! نوري سپس با تحقير مسلمانان گفت: آيا به راستي امروز كشورهاي اسلامي پرچم دار دفاع از حقوق و كرامت انسان و نهادينه كردن دموكراسي هستند يا ديگران و غربيان- به تعبير برخي- از خدا بي خبر؟
وي در اظهارات مفصل خود با وجود ستايش مبسوط از آمريكا و غرب، حتي يك كلمه هم به ماجراي ذبح دموكراسي و حقوق بشر و كرامت انسان در غزه (به دست رژيم صهيونيستي و با حمايت همه جانبه آمريكا و ديگر مدعيان حقوق بشر) اشاره نكرد تا معلوم شود كه حقيقتاً وضعيت امروز وي مايه عبرت است.
گفتني است سايت خرداد (حاميان نوري) اخيراً از تمايل گروهك نهضت آزادي به حمايت از وي خبر داد و نوشت «شرايط اين گروه درباره عدم پذيرش حكم حكومتي و نظارت خارجي بر انتخابات به عبدالله نوري نزديك تر است تا خاتمي». چند هفته پيش گروهك خارجه نشين فدائيان خلق هم از نوري حمايت كرده بود. همچنين محسن سازگارا و عليرضا نوري زاده از پادوهاي صداي آمريكا به تمجيد از مواضع اخير نوري پرداخته اند.
دوشنبه 7 بهمن 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: الف]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]