تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس نيّتش خوب باشد، توفيق ياريش خواهد نمود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837965552




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

با تاكيد بر ساماندهي بخش خصوصي و دولتي معاون وزير بهداشت خبر داد: پيگيري قرارداد پزشكان جهت فعاليت تنها در يك بخش خصوصي يا دولتي


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: با تاكيد بر ساماندهي بخش خصوصي و دولتي معاون وزير بهداشت خبر داد: پيگيري قرارداد پزشكان جهت فعاليت تنها در يك بخش خصوصي يا دولتي
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بهداشت و درمان - خانواده

معاون هماهنگي و دبير شوراي سياست‌گذاري وزارت بهداشت، كمك به بخش خصوصي براي ارايه بهتر خدمت را از معيارهاي برنامه‌ريزي در برنامه پنجم توسعه عنوان كرد و گفت: پيگير قرارداد پزشكان ارايه دهنده خدمات هستيم تا فقط در بخش خصوصي و يا دولتي فعاليت كنند، زيرا در غيراين صورت ساماندهي بخش خصوصي و دولتي امكان‌پذير نيست

دكتر عليرضا دلاوري، در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت ودرمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كنترل تعرفه‌هاي بخش خصوصي را به معناي واقعي كردن تعرفه‌ها برشمرد و افزود: بخش خصوصي از ابزارهاي مناسب براي ارايه خدمت به شمار مي‌رود.

وي توضيح داد: در مناطقي كه بخش خصوصي در حوزه سلامت حضور ندارد، دانشگاه‌هاي علوم پزشكي كشور موظف به ارايه خدمت هستند، حال آن كه در مناطقي كه بخش خصوصي حضور فعالي دارند، مراكز دولتي سوپاپ اطميناني محسوب مي‌شوند تا مردم متضرر نشوند.

دكتر دلاوري، با تاكيد مجدد براينكه تشويق بخش خصوصي و واگذاري ارايه خدمت به اين بخش از راهبردهاي اصلي در تدوين برنامه پنجم توسعه است، افزود: بخش خصوصي بايستي واقعا خصوصي باشد.

وي، با اشاره به بند 5 - 19 از سياست‌هاي ابلاغي مقام معظم رهبري براي تدوين برنامه پنجم توسعه مبني بر توسعه كمي و كيفي بيمه‌هاي سلامت و كاهش سهم مردم از هزينه‌هاي سلامت به 30 درصد تا پايان برنامه پنجم، گفت: براي تحقق اين هدف صرفا تامين منابع مالي كافي نيست، بلكه مباحث نظارتي نيز از درجه اهميت بالايي برخوردار است از اين رو تلاش مي‌شود، سهمن دولت و منابع عمومي بيمه‌اي از ميزان سلامت در برنامه پنجم مشخص شده تا سهم مردم هم تعيين شود.

معاون هماهنگي و دبير شوراي سياست‌گذاري وزارت بهداشت، با بيان اين كه از اهداف برنامه پنجم توسعه كاهش سهم هزينه‌هاي سلامت در هزينه‌هاي غيرخوراكي از هشت به سه درصد است، بار ديگر تاكيد كرد از راهبردهاي دستيابي به اين هدف، كنترل بخش خصوصي است.

دكتر دلاوري، راهبرد بعدي در برنامه پنجم توسعه را ساماندهي كمك خيرين عنوان كرد و پوشش صد درصدي بيمه اجتماعي سلامت تا پايان برنامه پنجم از ديگر اهداف دانست.

معاون هماهنگي و دبير شوراي سياست‌گذاري وزارت بهداشت، دسترسي صد درصدي خانوارهاي ايراني به فرآورده‌هاي كشاورزي دامي سالم و مرتبط براساس سبدغذايي مطلوب خانوار را از اهداف پيگيري شده در برنامه پنجم توسعه در راستاي سياست‌هاي كلي ابلاغي اعلام كرد و افزود: كاهش آلاينده‌هاي محيطي صوتي، سيليس در محيط كار، آلاينده‌هاي محيط زيست شامل پسماندها و مواد شيميايي و بحث ارگونومي از ديگر موارد است.

وي، ارتقاي كيفيت صد درصدي فرآورده منتخب دارويي آرايشي و بهداشتي، توجه به ملزومات و تجهيزات پزشكي و ارتقاء سطح ايمني و سلامت محصولات غذايي آشاميدني را از اهداف پيگيري شده در برنامه پنجم توسعه برشمرد و افزود: افزايش سطح دانش سلامت عمومي نيز از آن جمله است.

معاون هماهنگي و دبير شوراي سياست‌گذاري وزارت بهداشت، با اشاره به بند 1-19 سياست‌هاي مقام معظم رهبري با مضمون يكپارچگي در سياست‌گذاري، برنامه‌ريزي، ارزشيابي، نظارت و تخصيص منابع عمومي گفت: در اين بند بر يكپارچگي در همه مقوله‌ها تاكيد شده است.

دكتر دلاوري، با اعتقاد به اين كه سياست‌گذار بايد از ابزار لازم اعم از منابع انساني و مالي مناسب برخوردار باشد، افزود: از اين رو لايحه نظام جامع سلامت كشور نيز تدوين شد.

وي، با اشاره به وجود تفكري مبني بر اين كه فرد سياست‌گذار نبايد ارايه دهنده و خريدار خدمت باشد، گفت: طبق قانون مصوب مجلس، قانون مصوب شوراي عالي انقلاب فرهنگي و نيز ماده 49 برنامه چهارم توسعه به دانشگاه‌هاي علوم پزشكي كشور نگاه مستقلي شده است؛ اين در حالي است كه وزارت بهداشت نيز سياستگذار بخش خصوصي و دولتي است.

معاون هماهنگي و دبير شوراي سياست‌گذاري وزارت بهداشت، با اشاره به وجود جزاير متعدد تصميم‌گيري در نظام سلامت گفت: در چند سال اخير سازمان‌ها و وزارتخانه‌هاي متعددي در اين زمينه تصميم‌گير بوده‌اند كه از آن مي‌توان به عنوان چالشي اساسي نام برد.

دكتر دلاوري، با بيان اين كه برنامه پنجم توسعه نگاه به مشكلات دارد، افزود: از اين رو برنامه ‌ريزي‌ها براساس رفع مشكلات است و براين اساس بسته‌هاي اجرايي تدوين شده كه براي عملياتي شدن بايد الزاماتش در دولت به تصويب برسد.

وي، با بيان اين كه برنامه پنجم توسعه دومين برنامه از سند چشم‌انداز 20 ساله است در ادامه بر ضرورت واقع گرايانه بودن اين برنامه تاكيد كرد و افزود: اگر الزامات برنامه به درستي ديده نشود در واقع برنامه‌اي نوشته نشده است.

معاون هماهنگي و دبير شوراي سياست‌گذاري وزارت بهداشت، با اشاره به آغاز تهيه برنامه پنجم توسعه از دو سال پيش تاكنون در ادامه مهلت تكميل اين برنامه را تا 15 اسفند 87 عنوان كرد و افزود: چون اين برنامه با رويكرد انسان سالم و سلامت همه جانبه تدوين شده است، از اين رو نمي توان بدون در نظر گرفتن همه مولفه‌هاي اجتماعي موثر بر سلامت آن را تهيه كرد.

گفتني است، در راستاي تدوين برنامه پنجم توسعه اقتصادي، اجتماعي و سياسي چندي پيش از سوي مقام معظم رهبري سياست‌هاي كلي برنامه پنجم توسعه به رياست جمهوري ابلاغ شد كه در بند 19 اين سياست‌ها با تاكيد بر رويكرد انسان سالم و سلامت همه جانبه بر توجه به يكپارچگي در سياست‌گذاري، برنامه‌ريزي، ارزشيابي، نظارت و تخصيص منابع عمومي، ارتقاء شاخص‌هاي سلامت هوا، امنيت غذا، محيط و بهداشت جسمي و روحي، كاهش مخاطرات و آلودگي‌هاي تهيه كننده سلامت، اصلاح الگوي تغذيه جامعه با بهبود تركيب و سلامت مواد غذايي و توسعه كمي و كيفي بيمه‌هاي سلامت و كاهش سهم مردم از هزينه‌هاي سلامت به 30 درصد تا پايان برنامه پنجم تاكيد شده است.

انتهاي پيام
 جمعه 4 بهمن 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 255]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن