واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: آموزش هاي مجازي در اولويت دانشگاه پيام نور قرار دارد
سبزوار، مهرنيا-قائم مقام وزير علوم تحقيقات و فناوري و رئيس دانشگاه پيام نور كشور در سبزوار گفت:آموزش هاي مجازي و الكترونيكي در حال حاضر در راس فعاليت هاي اين دانشگاه قرار دارد.
دكتر سيد محمد حسيني در حاشيه بازديد از دانشگاه پيام نور سبزوار در گفت وگو با خبرنگاران اولويت هاي حوزه كاري خود را تشريح كرد و افزود: در گذشته بحث آموزش از طريق دانشستان هايي انجام مي شد كه تعداد محدودي دانشجو در آن قادر به تحصيل بودند.
وي با اشاره به اين كه در حال حاضر علاوه بر كتاب، آموزش الكترونيكي نيز در دستور كار قرار دارد افزود: هم اكنون تهيه زير ساخت ها، زمينه سخت افزاري و نرم افزاري و توليد محتوا براي ارائه آموزش هاي مجازي در دست اقدام است.
وي گفت: سقف زماني براي راه اندازي آموزش مجازي سه سال در نظر گرفته شده كه در اين مدت بايد به اين هدف دست يابيم افزود: از سال آينده اين دانشگاه ميزبان دانشگاه هاي از راه دور و باز آسيا مي باشد.
وي تمام تاكيد دانشگاه پيام نور را در حال حاضر بر ارتقاي كيفي دانست و اظهار داشت: در دروس فيزيك و شيمي به عنوان دروس نمونه آموزش مجازي، اقداماتي انجام شده كه پس از آن گسترش خواهد يافت.
اين مسئول لازمه ارتقاي كيفي را داشتن امكانات كافي در زمينه هاي مختلف دانست و گفت: ايجاد فضاهاي آموزشي، كمك آموزشي، آزمايشگاه ها، تجهيز كتابخانه ها و نيز كارگاه ها در برخي از واحدهاي پيام نور در اولويت كار ما براي دستيابي به ارتقاي كيفي قرار دارد و اعتبارات خوبي براي اين بخش در نظر گرفته شده است.
در حال حاضر هدف ما اضافه كردن واحدهاي دانشگاهي نيست
وي در بخش ديگري از سخنانش گفت: اضافه كردن واحدهاي دانشگاه پيام نور در حال حاضر در اولويت اين دانشگاه نيست.
دكتر حسيني در ادامه تجهيز و تكميل واحدهاي موجود پيام نور را از ديگر اولويت هاي اين دانشگاه برشمرد و افزود:توجه به حوزه هاي محتوايي، آموزشي و پژوهشي و به ويژه فرهنگي هم مورد تاكيد است.
دكتر حسيني با اظهار اين كه دانشجويان اين دانشگاه در گذشته تنها در روزهاي پنج شنبه و جمعه در سر كلاس درس حاضر مي شدند گفت: در حال حاضر امكان حضور دانشجويان در طي هفته در كلاس درس فراهم شده است.
رئيس دانشگاه پيام نور كشور از فراخوان اين دانشگاه براي جذب استادان در مقطع دكترا هم خبر داد و گفت: علاوه بر آن در حال بورسيه كردن دانشجويان در دانشگاه هاي مختلف پيام نور و بورسيه سال آخر دانشگاه حتي در دانشگاه هاي خارج از كشور هستيم.
وي انجام اين اقدام را در راستاي كيفي كردن سطح هيئت علمي اين دانشگاه در آينده موثر دانست و گفت: مدرساني كه در حال حاضر با مدرك كارشناسي ارشد در حال تدريس هستند براي ادامه تحصيل آنان برنامه ريزي خواهد شد.
افتتاح فاز دوم دانشگاه پيام نور كاشمر با حضور قائم مقام وزير علوم
كاشمر، خبرنگار خراسان - فاز دوم دانشگاه پيام نور مركز كاشمر شامل كتابخانه، سالن اجتماعات، آمفي تئاتر و فضاي اداري در زميني به مساحت ۱۶۰۰ مترمربع با حضور قائم مقام وزير علوم، تحقيقات و فن آوري و رئيس دانشگاه پيام نور كشور، به بهره برداري رسيد.
خباز نماينده مردم كاشمر نيز طي سخناني از احداث دانشگاه پيام نور در خليل آباد با موافقت رئيس دانشگاه پيام نور كشور خبر داد و ابراز اميدواري كرد با پي گيري هاي مستمر مسئولان اين شهرستان شاهد راه اندازي اين مركز دانشگاهي در خليل آباد باشيم.در ادامه مسئول امور اجرايي دانشگاه پيام نور مركز كاشمر با اشاره به راه اندازي و آغاز فعاليت رسمي اين مركز در سال ۱۳۶۹ گفت: اين مركز در حال حاضر با ۲۴ رشته مختلف در مقطع كارداني و كارشناسي نقش به سزايي در سطح علمي منطقه دارد به طوري كه اين مركز با ۳۸۰۰ دانشجو بيشترين جمعيت دانشجويي را در بين مراكز آموزش عالي شهرستان را دارا مي باشد.احمد فدوي با بيان اين كه مركز كاشمر تا سال ۱۳۸۴ تنها يك عضو هيئت علمي ثابت داشته تصريح كرد: اكنون پيام نور مركز كاشمر داراي ۱۲ عضو فعال هيئت علمي است.
وي با اشاره به كسب عناوين مختلف در مسابقات، انتشار ۱۳ نشريه دانشجويي، فعاليت ۱۷ انجمن علمي، پايگاه بسيج و كانون در مركز كاشمر يادآور شد: اين مركز در طول عمر ۱۸ ساله خود گام هاي بلندي براي ارتقاي سطح علمي برداشته كه فارغ التحصيل شدن بيش از ۲ هزار نفر در مقاطع كارداني و كارشناسي گواه اين ادعاست.
دكتر سيدمحمد حسيني در جريان بازديد از دانشگاه پيام نور مركز كاشمر در گفت وگو با خبرنگاران با بيان اين كه دانشگاه پيام نور بيشترين زمينه دوره هاي فراگير را فراهم ساخته از ثبت نام داوطلبان در مقاطع كارشناسي ارشد و كارشناسي از ۳۰ بهمن و ۱۱ اسفند ماه سال جاري در همه مراكز و واحدهاي اين دانشگاه خبر داد و افزود: آزمون اين دوره ها در روزهاي ۲۹ و ۳۰ مردادماه سال ۱۳۸۸ برگزار مي شود و قبول شدگان در اين آزمون از اول مهرماه به عنوان دانشجو مي توانند تحصيل كنند.وي ادعاي برخي موسسات را مبني بر وعده هاي بي جا كه تضميني و صددرصد فرد دانشجو مي شود را بي اساس دانست و اظهار داشت: داوطلبان در مراكز پيام نور با گذراندن يك ترم و كسب حداقل معدل ۱۲ براي مقطع كارشناسي و معدل ۱۴ براي مقطع كارشناسي ارشد براي پنج درس علاوه بر اين كه منابع آن ها به طور دقيق اعلام شده مي توانند با پرداخت كمترين هزينه ادامه تحصيل دهند.
دكتر حسيني با تأكيد بر اين كه مدرك دوره هاي فراگير با ساير مدارك دانشگاهي يكسان است خاطرنشان كرد: كساني كه در اين دوره ها ثبت نام مي كنند و آزمون مي دهند چون يك ترم بيشتر از بقيه تحصيل كرده اند در صورت كسب حد نصاب لازم اين مدت يك ترم تحصيلي براي آن ها محسوب مي شود.وي كمبود فضاهاي آموزشي و كمك آموزشي را يك مشكل و معضل اساسي دانست و گفت: تاكنون با حمايت هاي دولت و مجلس در راستاي ارتقاي كيفي دانشگاه پيام نور تلاش هاي گسترده و گام هاي موثري برداشته شده است.
رئيس دانشگاه پيام نور كشور با بيان اين كه برخي از كتب درسي مربوط به زمان آغاز فعاليت اين دانشگاه است اظهار داشت: در حال حاضر با تشكيل شورايي براي بازنگري كتاب هاي درسي سعي مي كنيم با بازنگري كتاب هاي درسي مطالب آن را به روز كنيم تا استفاده كنندگان به راحتي مطالب را درك نمايند.
وي با بيان اين كه به تناسب فعاليت ها در استان ها و مراكز برنامه هاي مختلفي در حال انجام است يادآور شد: به طور متوسط ماهانه يك جشنواره، مسابقه، المپياد يا يك برنامه سراسري در سطح واحدها و مراكز دانشگاه پيام نور برگزار مي شود.
قائم مقام وزير علوم، تحقيقات و فناوري يكي از اولويت هاي دانشگاه پيام نور را حمايت از كانون ها و فعاليت هاي فرهنگي دانشجويان و راه اندازي مجلات تخصصي اعلام كرد و يادآور شد: اگرچه در گذشته يك مجله علمي پژوهشي وجود نداشته اما با تأكيدي كه به اعضاي هيئت علمي در زمينه پژوهش شده در حال حاضر به دنبال راه اندازي پژوهشكده هاي متعددي در استان ها هستيم كه خوشبختانه زمينه آن هم فراهم شده است.
بهره برداري از ساختمان آموزشي دانشگاه پيام نور با حضور قائم مقام وزير علوم
چناران، باقري - ساختمان آموزشي دانشگاه پيام نور مركز چناران با ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع زير بنا و يكصد هزار مترمربع مساحت افتتاح شد.
به گزارش خبرنگارما در مراسم افتتاح اين مركز حسيني قائم مقام وزير علوم رئيس دانشگاه پيام نور كشور، دكتر آقايي رئيس دانشگاه پيام نور خراسان رضوي، عظيمي مشاور عالي رئيس دانشگاه پيام نور، دكتر فداكار معاون توسعه، رشيد معاون سياسي و شمقدري مديركل اجتماعي استاندار خراسان رضوي و مسئولان اجرايي خراسان حضور داشتند.
سرپرست دانشگاه پيام نور چناران نزديكي چناران به مشهد، مجاورت دانشگاه با مراكز صنعتي، بافت كشاورزي و صنعتي منطقه را از پتانسيل هاي اين دانشگاه براي گسترش توصيف كرد.دكتر آقايي رئيس دانشگاه پيام نور خراسان رضوي هم طي سخناني با اشاره به فعاليت ۲۶ مركز در استان گفت: در زمينه توسعه و ساخت مراكز رتبه دوم كشور را پيام نور خراسان رضوي كسب كرده است.
پنجشنبه 3 بهمن 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خراسان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 372]