واضح آرشیو وب فارسی:سازمان خبری اقتصاد ایران: درآمدزايي بخش گردشگري نبايد از طريق فروش بليت باشد
رئيس ميراث فرهنگي همدان:تهران - خبرگزاري اقتصادي ايراناكونيوز: رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان همدان گفت: درآمدزايي در بخش گردشگري نبايد از طريق فروش بليت اماكن ديدني باشد، بلكه برنامههاي جانبي بايد درآمدزايي كنند.
به گزارش خبرگزاري اقتصادي ايران، "اسدالله بيات" امروز در گردهمايي دهياران روستاهاي هدف گردشگري استان همدان افزود: هر يك از روستاهاي همدان داراي جاذبههاي گردشگري منحصر به فردي است و آيينهاي محلي فراواني در اين روستاها برگزار ميشود كه بايد با جذب گردشگر در اين روستاها و رونق دادن به مكانهاي اسكان توريست و مراكز فروش صنايع دستي درآمدزايي كرد نه اينكه در بازديد گردشگر از جايي همانند غارعليصدر با فروش بليت درآمد كسب كرد.
وي بر فعال كردن مسيرهاي گردشگري نيز تأكيد كرد و گفت: اميدواريم با فعال شدن مسيرهاي گردشگري روستاهاي هدف سيلي از توريست روانه اين روستاها شود و چنانچه در اين خصوص مسيري نياز به اصلاح دارد اين كار بايد انجام شود.
بيات 11 روستاي خاكو، وركانه، سيمينابرو، حبشي، گيان، مانيزان، پري (پيروز)، گشاني، قلعهجوق، عليصدر و اشتران را روستاهاي هدف گردشگري استان همدان برشمرد و گفت: طرح مطالعاتي روستاي خاكو انجام شده و بقيه روستاها نيز در دست مطالعه هستند كه به طور مثال تا پايان سال مالي جاري مبلغ 80 ميليون تومان اعتبار براي شناسايي بيشتر جاذبههاي روستاي سيمينابرو هزينه ميشود.
رئيس ميراث فرهنگي همدان با اشاره به اينكه در 201 روستاي اين استان صنعت فرشبافي فعال است و در 74 روستا صنايعدستي و 70 روستا نيز به طور مشترك به كار فرشبافي و صنايع دستي مشغول هستند، خاطر نشان كرد: 345 روستاي اين استان همين امروز داراي جاذبهاي هستند كه گردشگران براي ديدن آن مسيرهاي طولاني را طي ميكنند كه كارگاههاي قاليبافي و صنايع دستي ميتواند انبوهي از اين گردشگران را به استان جذب كند.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان همدان نيز در اين گردهمايي از برگزاري تورهايي با عنوان تورهاي علايق ويژه در سال آينده خبر داد.
عليرضا ايزدي تصريح كرد: اين تورها با هدف معرفي بيشتر جاذبههاي گردشگري روستايي و عشايري برگزار خواهند شد.
وي ابتداييترين بحث گردشگري را تبليغات، اطلاعرساني و تعريف يك برند مشخص براي جامعه گردشگري بيان كرد و گفت: در دو سفر هيئت دولت به استان همدان 27 منطقه نمونه گردشگري و 11 روستاي هدف گردشگري انتخاب شدند كه داراي معماري قابل قبول، صنايع دستي و آداب و رسوم خاص هستند و ميتوان با راهاندازي تورهاي علايق ويژه در معرفي هرچه بيشتر اين مناطق و روستاها و افزايش حضور توريست تلاش كرد.
ايزدي هدف از برگزاري جشنواره زمستاني را بهرهبرداري مناسب از چنين ظرفيتهايي بيان كرد و افزود: نيمه اول سال بين 60 تا 70 درصد هتلهاي استان همدان در اشغال مسافران است و ماههاي پيك گردشگري است در صورتي كه نيمه دوم سال تنها كمتر از 30 درصد از هتلها مورد استفاده قرار ميگيرد كه جشنواره زمستاني راهي براي معرفي ظرفيتهاي اين استان و جذب گردشگر در اين برهه از زمان است.
انتهاي پيام//
سه شنبه 1 بهمن 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سازمان خبری اقتصاد ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]