واضح آرشیو وب فارسی:حيات نو: الو حيات
8489 - آقاى تركان، معاون وزير نفت (به نقل از نشريه مشعل) گفته است كه هدفمند كردن يارانهها تاثير مثبت و سودآورى بر شركتهاى قابل واگذارى دارد.جالب است اگر ايشان مىگفت گران كردن اجناس شركتهاى قابل واگذارى براى صاحبان شركتها خيلى خوب و مثبت است روشنتر و واضحتر مىبود خيلى روشن است كه سهامداران شركتها هميشه دلشان مىخواهد درآمدشان بالا باشد هر چند به قيمت خانه خراب شدن مردم مصرفكننده.
8490- اعلام شد كه واردات بنزين 50 درصد كاهش مىيابد. خيلى خوشحال شدم كه به حمدالله دولت موفق شده الگوى مصرف سوخت و حاملهاى انرژى را طورى به اجرا بگذارد كه مردم ناچار به صرفهجويى بشوند ولى بعد ديدم نوشته است ظرفيت توليد بنزين داخلى (پالايشگاه شازند اراك) بالا مىرود.
8491- دبير اجرايى هيئت مركزى گزينش وزارت نفت در مصاحبهاى گفته است: گزينش، ابزارى براى صيانت از ارزشها، اگر منظور از ارزشها، ارزشهاى واقعى اسلامى باشد نه ارزشهاى خيالى كه در ذهن بعضى متحجران جوان زده و حضرت امام (ره) از دست آنها دلى پرخون داشت در اين صورت صيانت از چنين ارزشهايى بسيار خوب و لازم است، اما اين صيانت توسط چه كسانى مىخواهد انجام گيرد؟ آيا كسانى كه مىخواهند خود را ميزانالاعمال ديگران قرار دهند از سلامت لازم برخوردارند؟ واقعا اظهارنظر در اين زمينه خيلى جرات و جسارت مىخواهد كه انسان خودش را در جايگاهى قرار دهد كه بخواهد ديگران را محك بزند و از غربال حق و باطل عبور دهد. خدا به همه ما رحم كند.
8492- حالا كه فرودگاه امام خميني(ره) رسما فعال شده است براى كمك به مردم كه براى پرداخت مبالغ خيلى گران به خودروها مجبور و ملزم نباشند ضرورت دارد خطوط اتوبوسرانى مجهز و سريع براى انتقال مسافران يك يا چند ميدان اصلى به كار بيفتد متشكرم.
8493- بعضى از اصلاحات رايج در زبان فارسى حاوى پيام منفى است مثلا مىگويند: فلان كس را به امان خدا رها كرد. منظورش اين است كه او را تنها گذاشت و حمايتى از او نكرد. يكى از شعرا هم (عليرضا قزوه) در شعر خود به مناسبت مردم غزه گفته است: نه، اين نمايش خونين اين سان نبود و آنكه بايد از آتش مىگذشت ابراهيم بود. بنا نبود كه هاجر، بنا نبود كه اسمعيل، با زخم بمبهاى فسفرى غرب، دوباره بگذرد از آتش. و ما چه تلخ رها كرديم، اين همه اسمعيل را، به امان خدا و اين همه هاجر را، بىآب و نان و آنكه نقش ابراهيم را بازى مىكند، نمرود است.
8494- چون زمان انتخابات رياستجمهورى نزديك است خود به خود همه چيز رنگ تبليغات به خود مىگيرد حداقل، صدا و سيما بايد مراقب باشد كه به نام گزارشهاى رسمى و روزمره به نفع بعضى از كانديداها تبليغات يكطرفه نكند. گزارش سفرهاى استانى رئيسجمهور از جمله اين موارد است، همچنين تاكيد وى بر هدفمند كردن يارانهها كه مخالفان بسيارى در ميان مردم و كارشناسان زبده دانشگاهى دارد. در عين حال دولت اصرار دارد كه پركردن فرمهاى يارانه توسط عده زيادى از مردم دليل موافقت آنان مىباشد در حالى كه دهها بار جواب داده شد كه اين كار آنها ربطى به موافقت يا مخالفت ندارد از روى اجبار است و از ترس اينكه چيزى از دستشان برود.
8495- يك خبر مهم و هيجانانگيز و بىسابقه! بالاخره پس از كشمكشهاى بسيار وزير رفاه وجود خط فقر را پذيرفت!!
8496- پيشنهاد دارم گروهى بزرگ و متخصص از پزشكان و جراحان با وسايل و تجهيزات به غزه بروند و درمان زخمىها را به عهده بگيرند گزارش كاملى هم از جريانات به جهان بدهند.
8497- همه مسلمانان دنيا و ما مردم ايران جا دارد كه به مردم غزه به اعتقادات و پايمردىهاى آنها افتخار كنيم و دعاى هر صبح و شام ما اين باشد كه خداوندا اين ملت مظلوم را پيروز كن و حاكميت سرزمين آنها را به دست خودشان بسپار. آمين.
8498- با سلام، اگر ممكن است لطفا از دستاندركاران نشست اخير غزه كه توسط سازمان جوانان و دانشجويان احزاب ايرانى برگزار شد سوال شد كه برنامه آينده در اين مورد چيست وجوانان چگونه مىتوانند با آنان و برنامههايشان در تماس باشند. فكر مىكنم از پتانسيل اين همه جوان در كشور مىتوان به خوبى استفاده كرد.
8499- با سلام و خسته نباشيد. روزنامه خوب و پر محتواى حيات نو را مطالعه مى كردم در شماره 77 (چهارشنبه 25 دى 1387) صفحه 6 (ادب و هنر) آقاى جليل رسولي، خطاط و خوشنويس معروف مصاحبهاى داشتند. ايشان به مناسبت ارائه يك تابلو از خط شكسته نستعليق كه به زيبايى تزيين شده بود، گفتند: وقتى نقاشى به خدمت خط در مى آيد، من فقط در مورد همين جمله نظرى داشتم كه اصولا خط نستعليق بخصوص نوع شكسته آن خودش يك نقاشى است كه هم هنر است و هم فن به معناى تكنيك، البته عرب ها كلمه فن را به معناى هنر به كار مى برند. با تشكر.
8500- خيلى ببخشيد من هر روز كه صفحات حوادث جنايى روزنامهها را مى خوانم واقعا از خودم خجالت مى كشم و بابت عملكرد مسئولان خيلى ناراحت و متاسف مى شوم.
8501- در مورد دانشگاه آزاد و مكاتبات و مناظرههاى غير مستقيم كه گاهى در روزنامه ها مى بينيم و مى خوانيم همه مردم منتظر هستند ببينند حرف كداميك از دو طرف درست و منطقى است ولى در اين ميان هيچ مرجع قانونى دخالتى نمى كند و نظرى نمى دهد تا مردم مطمئن بشوند و اين مورد اعتراض و سوال مردم است كه چرا؟ چرا مقامات مسئول قضايى در كشور، بازرسى و دادستانى و غيره در اين ميان ساكت نشسته اند و تماشا مى كنند. يك طرف دارد اتهامات سنگينى به طرف مقابل وارد مى كند و مى گويد اموال دانشگاه آزاد را به نام شخص درآورده و تصاحب كرده است! اين اگر درست است بايد پيگيرى قضايى صورت گيرد. اگر درست نيست جلوى اتهام زننده گرفته شود. بالاخره بلاتكليفى تا كي؟
دوشنبه 30 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: حيات نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]