واضح آرشیو وب فارسی:کيهان: استاندار اعلام كردافزايش 20درصدى اعتبارات عمرانى لرستان در سال آينده
خرم آباد- خبرنگار كيهان:
اعتبارات عمراني سال 88 لرستان با 20درصد افزايش نسبت به امسال به 201ميليارد تومان رسيد كه از لحاظ رشد رتبه اول كشور را دارد.
استاندار لرستان با اعلام اين خبر به خبرنگاران افزود: 100درصد اعتبارات عمراني امسال نيز تخصيص يافته است.
دكتر سيدحسين صابري گفت: در اعتبارات استاني و تبصره هانيز با وجود آنكه بودجه سال آتي به خاطر كاهش قيمت نفت انقباضي است رشد خوبي خواهد داشت.
وي اعلام كرد: دهه مبارك فجر تعداد 30 پروژه در لرستان به بهره برداري مي رسد.
استاندار اظهار داشت: مصوبه هاي سفر دوم هيئت دولت به لرستان طي يك دوره يك تا سه ساله با تخصيص اعتبارات اجرا خواهد شد كه در اين راستا دو روستاي شيخ گله و چهار آب چگني با 64 خانوار ظرف مدت 17 روز برق رساني شدند.
صابري با اشاره به مصوبه اجراي 31 طرح بزرگ در استان در سفر دوم هيئت دولت گفت: براي8 طرح تاكنون سرمايه گذار پيدا نشده است و تعداد 15 طرح به تصويب استان و وزارتخانه ها رسيده و در حال تكميل در بانك است و بعضي نيز با سرمايه سرمايه گذار در حال اجرا هستند. همچنين تعداد 11 طرح نيز در حال بررسي در كار گروه است و باتوجه به قابليت هاي استان هرچه طرح تهيه شود تصويب مي شود و به 31 طرح محدود نخواهد شد.
وي گفت: تعدادي از مصوبه ها در حوزه دانشگاه علوم پزشكي- راه و ترابري، آموزش و پرورش، ارشاد و جهاد نيازبه مجوز ماده 32 دارد كه راه و ترابري و دانشگاه مجوز را دريافت كرده اند.
استاندار با اشاره به پروازهاي فرودگاه خرم آباد گفت: مقرر شده است شركت قشم ايرهفته اي سه پرواز به خرم آباد را از 15بهمن انجام دهد و يكي ديگر از شركت ها نيز قول داده كه هفته اي سه پرواز به فرودگاه خرم آباد انجام دهد كه اين پروازها به پنج پرواز فعلي شركت تابان افزوده خواهد شد و سعي مي شود اولين پروازها همه روزه 6 صبح انجام شود.
استاندار گفت: طرح مسكن مهر در هفت شهر استان عملياتي شده و مشكل اجرايي خاصي ندارند.
وي افزود: توزيع صنايع در شهرهاي استان عادلانه نيست و دولت آمادگي دارد براي جذب سرمايه گذار در مناطق محروم 49 درصد مشاركت داشته باشد.
استاندار با بيان اين مطلب كه صنعت در لرستان با ركود مواجه است، گفت: زيرساخت ها در لرستان بويژه در شهرك هاي صنعتي هنوز مهيا نيست و منطقه ويژه سنگ ازنا كه به منطقه ويژه اقتصادي استان تغيير نام يافته حداقل ها را هم ندارد.
استاندار احداث كارخانه سيمان خرم آباد را به دليل عدم كارشناسي مناسب باعث تحميل خسارت زيست محيطي بر روستاهاي اطراف و شهر بويژه نيروگاه گازي دانست و گفت: بنياد مستضعفان اعلام كرده است درصورت احداث سيمان در جوار نيروگاه ناگزير نيروگاه را به اصفهان و يا زنجان منتقل مي كند كه با انتخاب مكان جديد عمليات ساخت كارخانه به زودي آغاز مي شود.
دوشنبه 30 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: کيهان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 263]