واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: انتقاد رفسنجاني ازبي تفاوتي اروپا در قبال غزه
آيت الله هاشمي رفسنجاني افزود: اكنون نيز اين رژيم با حضور نيروهاي نظامي خود در غزه، اشتباه ديگري مرتكب شده است كه عواقب نامناسبي براي آنان به همراه خواهد داشت.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در ديدار سفير فرانسه در تهران با اشاره به حوادث اخير غزه مواضع اتحاديه اروپا و فرانسه را در اين خصوص متناسب با نقش و جايگاه آنها ندانست.
به گزارش شبكه خبر به نقل از واحد مركزي خبر، آيت الله هاشمي رفسنجاني افزود: اتحاديه اروپا در اين فاجعه انساني نقش مناسبي ايفا نكرد و از كنار جنايت هاي ضد بشري رژيم صهيونيستي با كم توجهي گذشت.
وي اضافه كرد: فرانسه نيز با توجه به حضور طولاني مدت خود در آن منطقه مي توانست اقدامات عملي مناسب تري براي جلوگيري از اين حوادث انجام دهد.
رئيس مجلس خبرگان رهبري اعلام آتش بس يكجانبه از سوي رژيم صهيونيستي پس از كشتار 1200 نفر و زخمي شدن پنج هزار نفر از مردم بي گناه غزه و خرابي هاي فراوان را ديرهنگام عنوان كرد.
وي گفت : اين رژيم از حركات و كارهاي ضد انساني نتيجه اي نخواهد گرفت و اين از ابتداي حمله به غزه مشخص بود.
آيت الله هاشمي رفسنجاني افزود: اكنون نيز اين رژيم با حضور نيروهاي نظامي خود در غزه، اشتباه ديگري مرتكب شده است كه عواقب نامناسبي براي آنان به همراه خواهد داشت.
وي با اشاره به مواضع جمهوري اسلامي ايران در خصوص استفاده صلح آميز از انرژي هسته اي از برخي مواضع مقامات ارشد فرانسه در اين خصوص انتقاد كرد و گفت: استفاده از زبان تهديد، الفاظ نامناسب و ادبيات غيردوستانه كمكي به رفع مشكل نخواهد كرد.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام تصريح كرد: ايران حقيقتا آماده است از طريق مذاكره بدون هيچ گونه پيش شرط و در چارچوب مقررات بين المللي، مسائل را به طور منطقي حل و فصل كند.
وي همچنين با اشاره به مسائل و مشكلات در افغانستان، عراق و لبنان تاكيد كرد: جمهوري اسلامي ايران از صميم دل با تروريسم مخالف است و اگر كشورهاي غربي واقعا خواهان حل مسائل باشند ايران كمك خوبي در منطقه خواهد بود.
رئيس مجلس خبرگان رهبري افزود: ايران يكي از بزرگ ترين قربانيان تروريسم است و اين باعث تاسف است كه برخي از اين تروريست ها امروز در پناه كشورهاي غربي به اقدامات خود ادامه دهند.
آيت الله هاشمي رفسنجاني تصريح كرد: در افغانستان با حضور نيروهاي ناتو؛ مشكلات مربوط به نبود امنيت حل نشد و توليد مواد مخدر نيز رشد بي سابقه اي را به همراه داشت و مردم براي زندگي روزمره خود با مشكل مواجه اند.
وي افزود: در عراق نيز اگر كمك هاي ايران كه براي كاهش آلام و رنج هاي مردم عراق انجام شد نبود نيروهاي اشغالگر با مشكلات وسيع تري مواجه مي شدند.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام درادامه اين ديدار خواهان تلاش دو كشور براي رفع نقاط منفي در روابط تهران و پاريس شد و افزود: حضور حضرت امام (ره) در پاريس تاثير مثبتي در نگاه ايرانيان به فرانسه به وجود آورد و اين كشور را به شريكي جدي براي ايران تبديل كرد ولي فرانسويان با جانبداري هاي نادرست از عراق در جنگ تحميلي و پايبند نبودن به قراردادهاي هسته اي خود با ايران تاثير منفي در اين روابط ايجاد كردند و اميدواريم در آينده شاهد اين گونه اقدامات نباشيم.
سفير فرانسه در تهران نيز جمهوري اسلامي ايران را از قربانيان تروريسيم خواند و گفت: كشورهاي بسياري از اين موضوع خسارت ديده اند و تهديدات تروريستي تهديد مشترك همه كشورهاست.
برنارد پوله تي با بيان مسائل و حوادث غزه به تلاش هاي اتحاديه اروپا و فرانسه براي حل اين موضوع اشاره كرد و گفت: اتحاديه اروپا در اين خصوص منفعلانه و جانبدارانه عمل نكرد و از ابتدا بر خاتمه دادن به شرايط غيرانساني در اين منطقه تاكيد داشت و در اين خصوص تلاش كرد.
سفير فرانسه با اشاره به مسائل هسته اي ايران تاكيد كرد: فرانسه نيز خواهان اين است كه مسائل بدون تهديد و تقابل و از مسير مذاكره حل و فصل شود و در اين مسير از هيچ تلاشي دريغ خواهد كرد.
پوله تي با اشاره به قرنها روابط پاريس و تهران تاكيد كرد: روابط كهن و ديرينه دو كشور اكنون در همه سطوح جريان دارد و اين طبيعي است كه دو كشور بزرگ و قديمي ايران و فرانسه نقطه مشتركي درباره برخي مسائل با يكديگر نداشته باشند.
يکشنبه 29 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 154]