واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: پايتخت
4 برابر شدن آلودگي هواي تهران
نسبت به سال گذشته
معاون اجتماعي شهردار تهران گفت: آمارها نشان مي دهد ميزان آلودگي هواي تهران امسال نسبت به سال گذشته 4 برابر افزايش داشته است.
به گزارش ايسنا، دكتر نوريان در نشست خبري كه در آستانه هفته هواي پاك برگزار شد، افزود: آمارها نشان مي دهد آلودگي خودروهاي فرسوده در تهران 100 برابر خودروهاي جديد است از سوي ديگر موتورسيكلت هاي نو نيز 7 برابر خودروهاي نو آلودگي توليد مي كنند.
مهندس نوروزي، مشاور محيط زيست معاون ترافيك شهردار تهران نيز در اين جلسه با اشاره به اينكه پديده ترافيك و آلودگي هوا پديده اي اجتماعي است كه با ديد كارشناسي بايد به آن نگريسته شود افزود: هفته هواي پاك امسال در سطح ملي و با شعار «معاينه فني، خودروي سالم، هواي پاك» برگزار مي شود.
هشدار جديد مديرعامل شركت كنترل كيفيت هوا پيرامون آلا ينده هاي خاص
مديرعامل شركت كنترل كيفيت هواي تهران در آستانه هفته هواي پاك، با هشدار نسبت به بالا بودن ميزان آلاينده هاي خاص در هواي تهران گفت: جديدترين اندازه گيري ها نشان مي دهد ميزان اين آلاينده ها 10 برابر استانداردهاي جهاني است.
دكتر يوسف رشيدي در گفت وگوي اختصاصي باايسنا، افزود: شايد وقتي صحبت از آلودگي هوا به ميان مي آيد تمام ذهنها به سوي آلاينده هايي نظير منوكسيدكربن، ذرات معلق، اكسيدهاي ازت و گوگرد و ازن معطوف شود، اما در ميان اين آلاينده ها، بحث آلاينده هاي خاص بسيار مهم است چرا كه اين آلاينده ها از نظر سلامتي اثرات بسيار سوئي بر انسان دارند.
وي تصريح كرد: اغلب آلاينده هاي خاص قابليت تجمع در بافتهاي بدن را دارند و به همان سرعت كه جذب بدن مي شوند، قابل دفع نيستند.
وي در عن حال گفت: مسوولان بايد هرچه سريعتر در اين خصوص اقدامي جدي انجام دهند.
تاكيد قاليباف بر روشنايي بيشتر شهرتهران
شهردار تهران با حضور در نخستين همايش و نمايشگاه بين المللي نورپردازي شهري، بر روشنايي شهر تهران براي ايجاد رفاه و امنيت بيشتر براي شهروندان تاكيد كرد.
به گزارش ايسنا، دكتر محمد باقر قاليباف پنج شنبه پس از بازديد از غرفه هاي نمايشگاه نورپردازي شهري با حضور در كارگاه تخصصي همايش به بحث پيرامون نورپردازي تهران پرداخت.
وي با اشاره به اين كه شهر تهران تاريك و نيازمند روشنايي بيشتر است، گفت: به مجموعه سازمان زيباسازي اعلام كرده ام كه شهر تهران تاريك است و بايد آن را روشن كنيم، البته نه هر روشنايي، بلكه بايد از تجربيات كشورها و متخصصان در اين زمينه استفاده كنيم تا بتوانيم هم رفاه و آسايش و هم بحث زيباشناسي شهري و و از همه مهم تر امنيت روحي شهروندان تهراني را فراهم كنيم، لذا شهرداري بايد زمينه اين كار را فراهم كند.
سهيم شدن دانش آموزان
در ارتقاي سلا مت جامعه
مشاور شهردار تهران در امور سلامت معتقد است: عوامل اجتماعي، بيش از 70 درصد در سلامت افراد تاثيرگذار هستند.
به گزارش ايسنا، دكتر گلمكاني در همايش «طلايه داران فردا» در جمع دانش آموزان، ضمن تاكيد بر اهميت عوامل اجتماعي و رواني و رفاه در سلامت افراد، عوامل اجتماعي را داراي بيش از 70 درصد تاثيرگذاري در اين زمينه خواند و تاكيد كرد كه عوامل رواني نيز آرامش دروني در انسان ايجاد مي كنند.
وي در اين راستا از در دستور كار قرار داشتن اجراي طرح همياران سلامت اجتماعي خبر داد و تاكيد كرد: از اين طريق، دانش آموزان در ارتقاي سلامت جامعه سهيم مي شوند.
تحويل4200دستگاه اتوبوس و ميني بوس به وزارت كشور تا پايان تير88
معاون هماهنگي امور عمراني وزير كشور و رييس سازمان شهرداري ها و دهياري هاي كشور از تحويل چهار هزار و 200 دستگاه اتوبوس و ميني بوس ساخت كارخانه ايران خودرو ديزل به وزارت كشور جهت ورود به ناوگان حمل و نقل عمومي شهري كشور تا پايان تيرماه 88 خبر داد.
به گزارش ايسنا، مهندس نيكزاد پنج شنبه در حاشيه تحويل 400 دستگاه اتوبوس در كارخانه ايران خودروديزل در جمع خبرنگاران سخن مي گفت، افزود: تا پايان تيرماه 88 كه پايان سال مالي 1387 است، در مجموع چهار هزار و 200 دستگاه اتوبوس و ميني بوس ساخت كارخانه ايران خودرو ديزل شامل بر دو هزار و 700 دستگاه اتوبوس و يك هزار و 500 دستگاه ميني بوس تحويل وزارت كشور مي شود.
وي در ادامه اظهار كرد: تا پايان سال 87، يك هزارو600 دستگاه اتوبوس و يك هزار دستگاه ميني بوس از سوي كارخانه ايران خودروديزل تحويل وزارت كشور مي شود تا جهت اضافه شدن به ناوگان حمل و نقل عمومي شهري بين شهرداري ها توزيع شود.
معاون هماهنگي امور عمراني وزير كشور همچنين افزود: طي چهار ماهه نخست سال 88 و تا پايان تيرماه 88، يك هزار و 100 دستگاه اتوبوس و 500 دستگاه ميني بوس ديگر جهت اضافه شدن به ناوگان حمل و نقل عمومي شهري كشور از سوي كارخانه ايران خورو ديزل تحويل وزارت كشور مي شود.
مهندس نيكزاد در ادامه گفت: 82/5 درصد بهاي هر دستگاه اتوبوس از سوي دولت و 17/5 درصد مابقي از سوي شهرداري ها پرداخت مي شود.
وي همچنين درباره تعداد اتوبوس هايي كه قرار است در اختيار شهر تهران قرار گيرد، با بيان اين كه امسال بايد 700 دستگاه اتوبوس در اختيار شهرداري تهران قرار بگيرد، گفت: تاكنون 600 دستگاه اتوبوس تحويل شهرداري تهران شده است و سعي مي كنيم تا پايان امسال، حدود 250 دستگاه اتوبوس ديگر به ناوگان حمل و نقل عمومي شهري تهران واگذار كنيم.
سرنوشت طرح جامع ترافيك تهران در ابهام
ريس ستاد ساماندهي حمل و نقل و مديريت سوخت كشور گفت: دولت نهم به اجراي منوريل اصرار ندارد بلكه اين طرح مصوبه دولت هشتم است.
محمد رويانيان در گفت وگو با ايلنا در پاسخ به اين سوال كه «در جلسه مشترك دولت و شهرداري كه فردا برگزار مي شود بر منوريل در طرح جامع ترافبك تهران تاكيد خواهد شديا نه؟» اعلام كرد:تاكيد اصلي دولت روي توسعه ريلي و ناوگان يكپارچه حمل و نقل عمومي خواهد بود.
رييس ستاد مديريت و حمل و نقل سوخت كشور ادامه داد: ابن طور نيست كه طرح جامع تهران به علت منوريل تصويب نشده باشد بلكه به دليل ابهامات قانوني و مغايرت زماني آن با قانون مصوب مجلس شوراي اسلامي است كه به تصويب دولت نرسيده و با آن مخالفت شده است.
اما اين در حالي است كه بر اساس اظهارات يك منبع آگاه رويانيان روز سه شنبه با دو نفر از نماينگان مجلس مذاكره كرده و به آنها گفته است كه شنبه منوريل را در طرح جامع حمل و نقل و ترافيك تهران مي گنجانيم.
واكنش تشكري هاشمي
به نشست مشترك احمدي نژاد - قاليباف
معاون حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران با اشاره به ديدار مجدد احمدي نژاد و قاليباف در مورد معضل ترافيك تهران، گفت: راه حل ترافيك تهران راه شناخته شده اي است و كشمكش هاي سياسي معضلات را بيشتر مي كند.
به گزارش ايلنا جعفر تشكري هاشمي شب گذشته با حضور در برنامه تلويزيون تهران 20 در مورد بحران ترافيك تهران اعلام كرد: امروز به تمام گره هاي كور ترافيك واقف هستيم و بارها راه حل ها را ارايه داده ايم و در حال حاضر حل بحران ترافيك را ابداع نخواهيم كرد.
او با بيان اين كه راه حل ترافيك تهران راه شناخته شده اي است، ادامه داد: چنانچه علم، تخصص و تجربه دنيا در كنار هم جمع شود مي تواند معضل ترافيك را مرتفع كند و كشمكش هاي سياسي معضلات را بيشتر مي كند.
انتقاد شوراي شهر تهران از اصرار دولت درمورد منوريل
اعضاي شوراي شهر تهران اصرار دولت بر گنجاندن منوريل در طرح جامع حمل و نقل و ترافيك تهران را به شدت مورد انتقاد قرار داده و بر اين نكته اتفاق نظر دارند كه منوريل به موضوعي سياسي تبديل شده و اظهارنظر پيرامون آن بي فايده است.
به گزارش ايلنا در حالي كه شنيده مي شود دولت در نظر دارد منوريل را در جامع حمل ونقل و ترافيك تهران بگنجاند چند نفر از اعضاي شوراي شهر تهران از اين رويكرد دولت نهم انتقاد كردند.
بيادي نائب رئيس شوراي شهر تهران در اين رابطه مي گويد: اصرار دولت بر اجراي منوريل عجيب است چرا كه اگر اين پروژه بر مبناي كار كارشناسي آغاز شده بود ادامه آن هم اجرا مي شد و تهران تاكنون صاحب منوريل شده بود.
وي خاطر نشان مي كند كه ابتدا بايد تكليف پايه هاي منوريل روشن شود و رها كنندگان اين طرح من درآوردي معرفي شوند سپس سخن از منوريل به ميان كشيده شود.
دانشجو سخنگوي شوراي شهر تهران نيز در گفت و گو با ايلنا تاكيد كرد: درحال حاضر شرايط به گونه اي است كه هراظهارنظري پيرامون منوريل شود برداشت سياسي از آن مي شود چرا كه فضا سازي ها پيرامون اين مساله فني تبديل به يك موضوع سياسي شده است.
اجراي طرح انضباط اجتماعي
در خيابان پاسداران و دولت
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ گفت: از شنبه طرح انضباط اجتماعي در خيابان هاي پاسداران و دولت به اجرا در مي آيد و با متخلفان برخورد قانوني مي شود.
به گزارش فارس، سرهنگ سيد هادي هاشمي پنج شنبه در جمع خبرنگاران گفت: ساكنان خيابان هاي پاسداران و دولت در صورت توقف دوبله، پارك غيرمجاز و عبور از چراغ قرمز خودرو توسط پليس توقيف و در صورت لزوم از قفل چرخ و جرثقيل براي برخورد با خودورهاي متخلف استفاده خواهد شد.
وي افزود: اجراي طرح انضباط اجتماعي كاهش 30 درصدي ترافيك و آلودگي هوا و ترافيك را در پي داشته و كه اين كاهش تنها با همكاري شهروندان محقق شده است .
شنبه 28 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مردم سالاری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]