محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827788897
كنفرانس خبري رئيس جمهور با خبرنگاران داخلي و خارجي/ 4 احمدي نژاد خطاب به سران عرب: امروز روز تفرقه نيست، غزه را دريابيد
واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: كنفرانس خبري رئيس جمهور با خبرنگاران داخلي و خارجي/ 4 احمدي نژاد خطاب به سران عرب: امروز روز تفرقه نيست، غزه را دريابيد
رئيس جمهور خطاب به سران كشورهاي عربي گفت: امروز روزي نيست كه رقابت ها و درگيري هاي داخلي اعراب مانع از رسالت عظيم انساني آنها شود، چون هر روز بر تعداد كشته هاي فاجعه غزه افزوده مي شود.
به گزارش «شبكه خبر دانشجو»، در ادامه كنفرانس خبري رئيس جمهور كه عصر امروز با حضور خبرنگاران داخلي و خارجي برگزار شد، احمدي نژاد در پاسخ به سئوالي درباره واكنش سرد و انفعالي كشورهاي اسلامي و عربي درباره فاجعه غزه گفت: سلطه گران اجازه ندادند نشست اضطراري سازمان كنفرانس اسلامي برگزار شود اما ما همچنان اميدواريم همين نشست هاي متفرقه هم به نتيجه برسد.
وي افزود: اصلاً سازمان كنفرانس اسلامي براي حمايت از مردم مظلوم فلسطين راه اندازي شده است.
احمدي نژاد در پاسخ به اين سئوال كه "با توجه به بحران مالي دنيا، اولويت هاي اقتصادي دولت براي نشاط بخشي به فعالان اقتصادي و بويژه توليد كنندگان چيست؟" گفت: بخش توليد امروز نشاط و پويا در حال حركت و رشد است؛ آمار سال گذشته و مقايسه آمار سال 86 با سال هاي قبل، روند رشد صعودي ما كه ناشي از سرمايه گذاري است را نشان مي دهد. بحران مالي غرب با توجه به خودكفايي اقتصادي ما، تاثير چنداني بر اقتصاد ايران ندارد و حتي براي ما فرصت هم بوجود آورده است.
رئيس جمهور در ادامه پيرامون احتمال مخالفت مجلس شوراي اسلامي با پرداخت نقدي يارانه ها و واكنش دولت در اين زمينه گفت: خوشبخانه امروز فضاي بين مجلس و دولت فضاي خوبي است؛ دولت همه توان كارشناسي اقتصادي را براي هدفمند كردن يارانه ها به كار گرفته است.
وي افزود: ما نگراني خاصي از تصويب اين طرح نداريم زيرا وظيفه دولت تهيه لايحه است و هر چيزي كه در مجلس تبديل به قانون باشد لازام الاجرا است.
احمدي نژاد با اعلام اينكه "هدفمند كردن يارانه ها، نشاطي را به اقتصاد ما وارد مي كند" گفت: دولت هاي قبلي هم پيگير اين موضوع بودند اما شرايطي در اين دولت فراهم شد كه در تحقق اين هدف ديرينه تلاش كند؛ اگر در مجلس هم بر سر اين قانون بحث شود، اين طرح كامل تر مي شود و از اين نظر خوشحاليم.
رئيس جمهور در ادامه در پاسخ به سئوال خبرنگار روزنامه آمريكايي واشنگتن پست مبني بر اينكه " واكنش دولت ايران به اقدام يك گروه سياسي در ايران كه جايزه نقدي 5/1 ميليون دلاري براي سر حسني مبارك در نظر گرفته است چيست؟" گفت: من چنين چيزي نشنيدم. البته بايد اساس جنايتكاري رژيم صهيونيستي و ماهيت صهيونيستي و حاميانش برچيده شود و تلاش هايي كه دولت هاي حامي صهيونيستي براي تفرقه انجام مي دهند به نتيجه نخواهد رسيد.
وي ادامه داد: ما مي گوييم بايد عامل جنايت و حاميانش برچيده شوند و اجازه بدهند ملت فلسطين با راي خودشان سرنوشت خود را تعيين كنند.
احمدي نژاد به خبرنگار شبكه تلويزيوني الفرات عراق كه از احتمال عدم حضور دولت عراق در اجلاس دوحه خبر داده بود گفت: امروز روزي است كه اتحاديه عرب بايد نقشش را ايفا كند، اگر اعراب بين خودشان درگيريهايي دارند، امروز روزي نيست كه اين رقابت ها و دلخوري ها مانع از رسالت عظيم انساني آنها باشد چون هر روز كه مي گذرد انسان هاي بيشتري كشته مي شوند.
وي ادامه داد: البته ما مي دانيم كه رژيم صهيونيستي به دنبال اين است كه دولت هاي عربي دور هم جمع نشوند اما امروز كشورهاي عربي بايد بدانند در برابر ملت خود، پيامبر گرامي و در برابر خدا قرار دارند و نسل هاي آينده درباره رفتار امروز آنها به قضاوت مي نشينند.
احمدي نژاد در پاسخ به سئوال خبرنگار شبكه تلويزيوني آي تي ان انگليس كه پرسيده بود"تحولات غزه نشان دهنده پيروزي براي غزه است يا ايران؟" گفت: امروز مردم غزه پيروز شدند و به خوبي از شرافت انساني خود پاسداري كردند و پيروزي مردم غزه پيروزي همه ملت ها است؛ اين پيروزي، پيروزي كرامت انساني در برابر تحقير ملت ها است، حتي ملت آمريكا و انگليس هم با مشاهده مقاومت مردم غزه احساس افتخار مي كنند.
رئيس جمهور همچنين درباره روي كار آمدن رئيس جمهور جديد آمريكا و شعار تغيير وي و همچنين نحوه تعامل اوباما با ايران، گفت: در موضوع تغييرات، همانگونه كه قبلا به آن اشاره داشتم، دنيا در حال تحول است؛ كسي به آمريكا حق نداده كه در امور مختلف دخالت هاي بيجا داشته باشد و اين كشور بايد دايره دخالت هايش را به داخل آمريكا محدود كند.
دكتر احمدي نژاد درباره احتمال تغيير رفتار آمريكا نيز اظهار داشت: آمريكا از سال 32 تا امروز هميشه در مقابل ملت ايران بوده است؛ ما نمي خواهيم نظري بر آنها تحميل كنيم، آنها اگر مي خواهند شرايط خودشان را تغيير بدهند بايد رويكردشان را تغيير دهند، البته فشارهاي آمريكا باعث كه شد كه سرعت پيشرفت ما بيشتر باشد و آينده درخشاني داشته باشيم.
وي افزود: اگر تغييرات ادعايي اصولي باشد از طرف ملت ها استقبال مي شود و اگر همان رفتارها با بسته بندي جديد باشد ارزشي ندارد.
رئيس جمهوري اسلامي ايران پيرامون موضع ايران درباره طرح آتش بس دائمي و احقاق حقوق ملت فلسطين گفت: ما هم با صلح و آتش و بس موافقيم اما صلح و آتش بسي كه متضمن تامين حقوق يك ملت باشد، اگر حقوق ملت فلسطين را به طور كامل بدهند ما هم موافق صلح هستيم.
احمدي نژاد افزود: ملت غزه خودش بايد براي آتش بس تصميم بگيرد، ما هم همواره خواهان روابط حسنه بين كشورهاي اسلامي هستيم و خواهيم بود و نيز مراقب هستيم كه طراحي هاي دولت امريكا و انگليس موجب كدورت ها و دوري ملت ها نشود.
وي درباره شكست پروژه ايران هراسي كه از سوي دشمنان جمهوري اسلامي صورت مي گيرد، گفت:آنها از طراحي شان نتيجه نگرفتند؛ اولا رابطه ملت ايران با ملت هاي منطقه بسيار صميمي و دوستانه است و از سوي ديگر روند ارتباطات سياسي دولت هاي منطقه با دولت جمهوري اسلامي هم در مجوع يك روند صعودي دارد، حالا اگر قضيه غزه را از اين منحني برداريد رابطه در حال گشترس است.
احمدي نژاد افزود: فكر مي كنم دوران امپراطوري آمريكا و طراحي اين تفرقه ها به پايان رسيده است.
رئيس جمهور درباره ابلاغ برنامه پنج ساله از سوي رهبر انقلاب گفت: در برنامه پنج ساله برنامه سياست ها بسيار هوشمندانه و دقيق و منسجم تنظيم شده و مسائل كلان و جهت گيري كلان درست در آن ديده شده است.
وي تاكيد كرد: بناي سياست ها در برنامه پنج ساله اين است كه ما به يك نظام برنامه ريزي و برنامه ايراني اسلامي برسيم كه اين هم جزو آرزوهاي تاريخي ملت ايران بوده است.
رئيس جمهور ضمن تشكر از اهتمام ويژه مقام معظم رهبري به سياست هاي پنج ساله، گفت: تشكر مي كنم از مقام معظم رهبري به خاطر اهتمامي كه در اين سياست ها داشتند و دولت هم پيگير اين سياست ها خواهد بود و اميدواريم قانون برنامه پنجم هم گوياتر منسجم تر و كارامدتر تنظيم شود.
رئيس جمهور در پاسخ به خبر نگار ايلنا كه پرسيد آيا با هدفمند كردن يارانه ها، حقوق كاركنان دولت كم مي شود گفت: يكي از نتايج هدفمند كردن يارانه ها كنترل تورم است افزايش حقوقي در كار نخواهد بود.
احمدي نژاد دليل اين امر را اين گونه بيان داشت كه؛ چون تورم مهار مي شود افزايش هم معنا ندارد و هيچ جاي نگراني نيست.
دكتر محمود احمدي نژاد در پاسخ به خبر نگار شبكه ام بي سي آمريكا كه با اشاره به روي كار آمدن دولت جديد در كاخ سفيد و سياست چماق و هويچ درباره، از آينده روابط ايران و آمريكا پرسيد، پاسخ داد: ادبيات چماق و هويچ متروك است و همه سياستمداران متوجه اين تغيير در ادبيات سياسي جهان شده اند.
وي تاكيد كرد: موضع ما نيز روشن است؛ اگر تغييرات بر اساس عدالت و احترام به قانون باشد، ملت ها استقبال خواهند كرد واگر همان مواضع قبلي مي خواهد ادامه پيدا كند جواب منفي خواهد بود.
رئيس شوراي امنيت ملي در پاسخ به خبرنگار شبكه تلويزيوني چين كه درباره رابطه ايران با آمريكا و از طرفي رابطه ايران با چين سوال كرده بود، گفت: ما مي خواهيم همه دنيا پر از برابري و آسايش باشد و ملت ايران هم در صلح و آسايش باشد.
رئيس جمهور رابطه ايران با چين را متفاوت با رابطه آمريكا دانسته و گفت: رابطه با چين و رابطه با آمريكا مثل هم نيستد روابط با چين دوستانه و تاريخي بوده است الان هم روابط بسيار خوبي داريم كه حجم سرمايه گذاري هاي مشترك در حال روبه رشد است.
وي افزود: بنا بر توافقي كه ميان روساي جمهور ايران و چين منعقد گشت، مقرر شد تا مبادلات دو كشور در ده سال دويست ميليارد دلار باشد كه سهم سال اول و دوم هر دو بيش از بيست ميليارد دلار يعني بيش تر از ميزان معيين شده بوده است.
رئيس جمهور درباره رابطه ايران با ايالات متحده گفت: رابطه آمريكا با ما يك رابطه خاص است؛ دولت آمريكا چون دنبال استيلا بوده است اقدامات ناشسايست و موضع گيري هاي ناپسندي داشته است.
احمدي نژاد با اشاره به ساقط كردن دولت مردمي ايران در سال 32 گفت: طي اين سالها هم آمريكا هميشه مقابل ملت ما بوده است و هشت سال دشمن را بر عليه ما ياري كردند.
رئيس جمهور در جواب خبرنگار رويترز كه به پيشنهاد استفاده از نفت به عنوان سلاح اشاره كرد، گفت: فعلا چنين چيزي در دستور كار نيست ولي اگر باشد جاي خوشحالي است.
دكتر محمود احمدي نژاد در جواب سوال ديگري درباره كوچك سازي دولت و اينكه آيا در آخرين سال دولت اين امر محقق شده است يا خير پاسخ داد: كوچك سازي به كم شدن مسئوليت ها باز مي گردد و وقتي مسئوليت ها افزايش پيدا كند حجم دولت هم در نتيجه افزايش پيدا مي كند اما دولت هم 6 درصد در بخش كارمندي حجم خود را كاهش داده و در بخش اقتصادي هم نهادهاي وابسته به دولت كه مجاز به واگذاري آنها است به ميزان 60 درصد در حال انقطاع است.
رئيس جمهور درباره خلاء حضور دانشمندان و نخبگان در ماجراي غزه اظهارداشت: شرايط امروز جهان حاصل حاكميت انديشه غيرديني است اين معنايش اين است كه عرصه براي دينداران واقعي باز شده است.
وي افزود: عدالت واقعي، پاكي واقعي و فصل ميدان داري دين مداران واقعي است و اين اتفاق خواهد افتاد.
دكتر محمودنژاد پيرامون كاهش قيمت هاي كالاهاي مصرفي و مسكن است گفت: همه تلاش ما اين است كه روند نزولي تا رسيدن به نقطه مطلوب ادامه داشته باشد و ما هم در بوجه 87 اين را به طور جدي دنبال كرده ايم.
وي جهش به وجود آمده در قيمت ها را متوقف شده دانست و افزود: پيش بيني هم اين است كه سير نزولي ادامه دارد و دولت اجازه نداده آن ركودي كه در دنيا هست در كشور ما ادامه داشته باشد و حركت روند اقتصادي كشور را روند مثبتي مي بينم.
رئيس شوراي امنيت ملي درباره اين موضوع كه دستور كار وزير خارجه دولت آينده آمريكا گفتگو با ايران است، گفت: مواضع ما كاملا روشن و منطقي و عادلانه است ما از گذشته هم گفتيم از گفت گو و رابطه استقبال مي كنيم.
وي درباره شرايط اين گفت وگو تاكيد كرد: اگر تغييرات حقيقي اتفاق بيفتند، شرايط عوض شده و اگر موضع ظالمانه عوض شود، تغييرات حاصل خواهد شد. تغيير دولت به خودي خود اعتباري ندارد مهم اين است كه رفتاري را كه در پيش خواهد گرفت چه خواهد و ما دقيقا همه مواضع را كنترل مي كنيم.
رئيس قوه مجريه درباره بودجه سال 1388 و تاثير نوسانات قيمت نفت در اين بودجه گفت: بودجه مراحل نهايي را سپري مي كند و هفته آينده مشخص مي شود.
وي افزود: درست است كه نوسانات قيمت نفت تاثير دارد اما در گذشته با قيمتهاي خيلي كمتر از اين كشور اداره شده است و بودجه ما بودجه برنامه ريزي شده است.
رئيس جمهور در پاسخ خبرنگار خبرگزاري برنا كه فعاليت هاي وزارت امور خارجه درباره فجايع غزه را ناكافي دانست، اظهار داشت: برداشت من از صحنه اين نيست. وزارت خارجه و دولت با تمام توان تلاش كردند ولي عرصه بسيار پيچيده است بعضي جاها به سرعت پيش مي رويم و بعضي جاها ميلييمتري.
دكتر محمود احمدي نژاد در پاسخ به خبرنگارآسوشيتدپرس درباره كمتر مطرح شدن موضوع فعاليت هاي هسته اي درماهاي اخير و اينكه آيا اين نشان از عقب نشيني غرب در قبال موضوعات هسته اي نيست اظهار داشت: در برابر حق قطعي ملت ما غرب موضع گيري كرده و به نتيجه رسيدند كه برنامه هاي هسته اي ما بر اساسي درست سازماندهي شده است. اين عقب نشيني نيست بلكه پذيرش اطلاعات نادرست بود و اگر كساني بخواهند اشتباهات گذشته را تكرار كنند راه به جايي نخواهند برد.
وي افزود: مشكلي وجود ندارد و عده اي اگر بخواهند مشكل درست كنند ما تجربه مقابله با اين مشكلات را داريم.
رئيس شوراي عالي انقلاب فرهنگي درباره تاكيد مقام معظم رهبري در برنامه پنجم بر زنده نگه داشتن انديشه هاي امام گفت: امروز راه امام، هويت انساني و انقلابي ما است.
وي افزود: فضاي عمومي قواي ما بايد فضاي آرماني باشد. خدمتگزاري، دوري از ثروت اندوزي و توجه به عزت و كرامت ايران و همه ملت ها از مواردي است كه بايد نهادينه شود كه اين ديدگاهها همان ديدگاه امام و رهبري است.
رئيس جمهور تاكيد كرد: از همين جا از كارشناسان دعوت مي كنم كه راهكارهاي خود را ارائه بدهند. /انتهاي پيام/
شنبه 28 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[مشاهده در: www.snn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]
-
گوناگون
پربازدیدترینها