واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مجيد غفوري:عدم صداقت مسئولان باعث جفا به مردم و نظام مي شود
كرمانشاه - خبرگزاري مهر: استاندار كرمانشاه گفت: حقايق بايد به مردم گفته شود در غير اين صورت به آنها، نظام و دولت جفا خواهد شد.
به گزارش خبرنگار مهر در كرمانشاه، مجيد غفوري ظهر بعد از اعلام تعويق سفر رئيس جمهور و هيئت دولت به استان كرمانشاه و پس از انتشار بيانيه انتقادي و اعتراض آميز مجمع نمايندگان استان مبني بر عدم همراهي هيئت دولت در سفر به كرمانشاه در جمع خبرنگاران با بيان اينكه بايد از موضع اقتدار، كارشناسي و دوستانه مطالبات استان را پيگيري و از منافع استان دفاع كنيم، اظهار داشت: بايد همگي با همدلي، وحدت وانسجام به فكر منافع استان باشيم زيرا خصومت و درگيري براي استان زيان بار است.
وي با بيان اينكه همگي بايد همدل و همصدا در يك فضاي دوستانه و مقتدارانه مطالبات استان را دنبال كنيم، گفت: ايجاد فضاي اميد و نشاط در جامعه با منعكس كردن فعاليتها و تلاشهاي دولت و تشريح اثرات گسترده مصوبات هئيت دولت منجر به فراهم شدن بسترهاي لازم براي انجام كارهاي بيشتر در استان مي شود.
غفوري در ادامه به تشريح اقدامات و كارهاي صورت گرفته در دولت نهم در استان پرداخت و گفت: خوشبختانه با سفر دوره اول هئيت دولت به استان كرمانشاه مصوبات ارزشمندي با اعتباري بالغ بر شش هزار و800 ميليارد تومان براي استان به تصويب رسيد كه هم اكنون بيش از 90 درصد آنها اجرايي شده است.
وي به نتيجه رسيدن و بهره برداري از طرحها و مصوبات هئيت دولت در استان را مستلزم گذشت زمان و سپري شدن پنج الي شش سال ذكر كرد و اظهار داشت: طرحهاي مهم و اساسي پس از گذشت يك الي دو سال آماده بهره برداري نخواهند شد و اين زمان تنها براي اجرايي شدن و فراهم ساختن بسترهاي لازم براي اجراي اين طرحها كفايت مي كند.
استاندار كرمانشاه با بيان اينكه پس از آماده شدن بسترها و فراهم ساختن زمينه هاي لازم، اجراي طرحها به صورت جهشي دنبال خواهد شد، بيان داشت: تلاش گسترده اي جهت اجراي طرحها به صورت كارشناسي و دقيق در استان صورت گرفته كه به عنوان مثال پس از گذشت دو سال در طرحي مانند پالايشگاه 150 هزار بشكه اي كرمانشاه كارهاي زيادي جهت مكان يابي و تملك زمين آن انجام شده و اين طرح ،طرحي نيست كه پس از ابلاغ مصوبه سريعاً انجام شود.
وي اعتبار اين طرح بسيار مهم را دو هزار و 600 ميليارد تومان اعلام و تصريح كرد: تيمهاي كارشناسي مختلفي در زمينه هاي مكان يابي، تملك زمين، مسئله زيست محيطي، تعيين خط لوله گاز و آب و انتقال برق تشكيل شد و اينكه اين طرح عظيم كجا احداث شود مدتها به زمان و كار كارشناسي نياز داشت.
غفوري يكي از ديگر از مصوبات مهم سفر رياست جمهوري را افزايش ظرفيت نيروگاه بيستون عنوان و اظهار داشت: در مصوبه هئيت دولت مقرر شد كه ظرفيت اين نيروگاه از 640 مگاوات به 1280 مگاوات افزايش پيدا كند اما خوشبختانه با پيگيريهاي به عمل آمده مقرر شد كه ظرفيت آن به سه برابر يعني 1710 مگاوات افزايش يابد كه ماه گذشته نيزعمليات اجرايي آن رسماً با حضور وزير نيرو شروع شد.
استاندار كرمانشاه با بيان اينكه پيگيريهاي گسترده اي جهت گشايش اعتبار ارزي اين طرح صورت گرفت، گفت: وزير نيرو بارها اعلام كرد كه تا اقدامات لازم براي گشايش اعتبار ارزي اين طرح صورت نگيرد عملاً هيچ اقدامي جهت شروع عمليات اجرايي آن انجام نخواهد شد بنا براين اندكي اين طرح با تاخير اجرايي شد.
وي با بيان اينكه اعتبار اين طرح يك هزار و200 ميليارد تومان است، تصريح كرد: پيمانكار طرح به شكل قابل قبولي كار را شروع كرده و اقدامات خوبي جهت اجراي آن نيز انجام گرفته است.
غفوري ادامه داد: در اجراي طرحها به هر اندازه كه دقت و كارهاي مطالعاتي خوبي صورت گيرد به همان اندازه اجراي طرحها و مصوبات با ساخت، كيفيت و طراحي مناسبي دنبال مي شوند و به عنوان افتخاري براي آيندگان به ارمغان خواهد ماند.
وي با بيان اينكه مديريت استان با دقت كامل تلاش خود را براي اجراي درست و صحيح طرحها و پروژه ها به كار گرفته است ، گفت: هر ساختمان، طرح و امكاناتي كه در استان با مطالعه و كار كارشناسي اجرا شود استان در آينده داراي امكانات مجهز و مدرن خواهد شد و اين افتخاري و ميراثي به ياد ماندني براي مردمان شريف استان كرمانشاه خواهد بود.
وي با اشاره به ديگر مصوبات مهم سفر هئيت دولت به استان از جمله دهكده المپيك، اجراي چندين سد و راه آهن غرب گفت: هم اكنون بيش از90 درصد مصوبات اجرايي شده و نيروگاه بيستون، پالايشگاه 150 هزار بشكه اي، دهكده المپيك، چهار سد و ديگر مصوبات مهم در چرخه اجرايي قرار گرفته اند.
استاندار كرمانشاه در ادامه علت عدم حضور هئيت دولت در استان كرمانشاه در هفته جاري را برودت و سردي هوا ذكر كرد و اظهار داشت: با توجه به اينكه رئيس جمهور راضي به اذيت شدن مردم بر اثر سرما و برودت هوا نيستند مقرر شد كه اين سفر در اولين فرصت انجام گيرد و اميدواريم كه استان كرمانشاه جزو اولين استان در هفته هاي بعد در ميزباني از هئيت دولت منظور شود.
وي در بخش ديگري از سخنان خود به تحولات صورت گرفته در استان كرمانشاه با روي كار آمدن دولت نهم اشاره كرد و با بيان اينكه با توجه به اقدامات صورت گرفته و جذب بيش از 800 ميليارد تومان تسيهلات از محل بنگاههاي اقتصادي زود بازده كمر بيكاري در استان شكسته شده است گفت: از ابتداي دولت نهم نسبت به مدت دوره مشابه قبل اقدمات خوبي در بخش صنعت در استان صورت گرفته و شهركهاي صنعتي از هشت شهرك به 14 شهرك، تعدادكارگاههاي صنعتي از 402 واحد به 717 واحد و تعداد شاغلين اين بخش از 10 هزار نفر به 19 هزار نفر افزايش يافته است.
غفوري با بيان عملكرد استان در بحث بنگاه هاي زود بازده گفت: طبق تحقيقات و بررسيهاي انجام شده توسط بانك مركزي ميزان انحراف در انعقاد قرادادهاي تسهيلات بنگاههاي اقتصادي در استان هشت درصد بوده كه استان در اين زمينه به عنوان استان موفق در زمينه جذب اين تسهيلات شناخته شده است.
رئيس كارگروه اشتغال و سرمايه گذاري استان با بيان اينكه نسبت به برنامه هاي پيش بيني شده در بخش سرمايه گذاري 160 درصد از برنامه ها جلوتر هستيم، كاهش نرخ بيكاري در استان را در نتيجه استفاده اثر بخش از تسهيلات بنگاههاي اقتصادي زود بازده عنوان كرد و گفت: در گذشته به دليل عدم تفكر اقتصادي و توليدي در استان، كارهاي خوبي در زمينه اشتغالزايي صورت نگرفته اما خوشبختانه طي سه سال گذشته يك هزارو200 ميليارد تومان سرمايه گذاري در استان انجام شده به طوري كه زمينه براي رونق اقتصادي، توليد و كارآفريني ايجاد شده است و بخش هاي مختلف كشاورزي و صنعت براي جذب تسهيلات بيشتر تلاش گسترده اي دارند.
استاندار كرمانشاه با اشاره به نرخ بيكاري استان گفت: نرخ بيكاري در تابستان 1386در استان كرمانشاه 12.7 درصد بود كه اين رقم در تابستان امسال به 10.7 درصد كاهش يافته است.
وي همچنين با اشاره به تحولات رخ داده در بخش كشاورزي نيز اظهار داشت: عليرغم خشكسالي امسال كه 800 ميليارد تومان خسارت براي استان داشت اما اقدامات خوبي براي توسعه اين بخش انجام شده است .
غفوري افزود: در ابتداي دولت نهم اراضي آبي استان 147 هزار هكتار بود كه اين رقم هم اكنون به 192 هزار تن رسيده است و اين اراضي نسبت به مدت مشابه دوره قبل از شش برابر رشد برخوردار هستند.
وي تصريح كرد: توليد ذرت از 246 هزار تن سال 1383 به 500 هزار تن افزايش يافته و شهرستان روانسر به قطب توليد اين محصول كشاورزي در كشور تبديل شده است.
غفوري در ادامه يكي از اهداف پيش بيني شده در استان را توليد 40 هزار تن گوشت مرغ سفيد عنوان و بيان داشت: نياز استان به گوشت مرغ 40 هزار تن است اشد كه تا پايان سال اين رقم محقق و استان در زمينه توليد گوشت مرغ خودكفا خواهد شد.
استاندار كرمانشاه با بيان اينكه طي سه سال گذشته جهت توسعه و مكانيزه شدن بخش كشاورزي ماشين آلات كشاورزي جديدي وارد استان شده است، گفت: بايد با اجراي كارهاي اقتصادي، توليدي و سرمايه گذاري تلاش كنيم تا نرخ بيكاري بيش از پيش در استان كاهش يابد.
وي همچنين با اشاره به تلاشهاي صورت گرفته جهت افزايش ميزان صادرات استان، گفت: از همان روزهاي اول از دستگاههاي ذيربط در خصوص صادرات خواستيم كه تلاشهاي خود را براي افزايش سهم استان در صادرات به كار گيرند و زمينه هاي لازم را براي تحقق ميزان يك ميليارد دلار در سال را مهيا سازند كه خوشبختانه در 10 ماهه اول سال جاري استان 850 ميليون دلار صادرات داشته كه همگي منجر به اشتغال و رونق اقتصادي در استان خواهد شد.
استاندار كرمانشاه خاطر نشان كرد: با توجه به اقدامات انجام شده و جذب بيش از 800 ميليارد تومان تسهيلات اشتغالزايي و اجراي مصوبات هئيت دولت و همچنين ايجاد تفكر اقتصادي و سرمايه گذاري و كار آفريني استان آماده يك جهش به سوي بالندگي و توسعه است.
چهارشنبه 25 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 228]