تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840384174




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

دبيركل مجمع‌مجالس آسيايي دستاوردهاي سفر هيات تروئيكا به سوريه،لبنان و اردن را تشريح كرد؛ پارلمان‌هاي آسيا خواستار محاكمه اسرائيل در دادگاه بين‌المللي شدند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: دبيركل مجمع‌مجالس آسيايي دستاوردهاي سفر هيات تروئيكا به سوريه،لبنان و اردن را تشريح كرد؛ پارلمان‌هاي آسيا خواستار محاكمه اسرائيل در دادگاه بين‌المللي شدند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: مجلس

دبيركل مجمع مجالس آسيايي از تصميم اين مجمع براي تشكيل كميته حقيقت ياب جهت بررسي و ثبت ابعاد مختلف تجاوز و جنايات رژيم صهيونيستي در غزه و زمينه سازي براي تشكيل دادگاه بين‌المللي جهت مجازات عاملان اين جنايات جنگي خبر داد.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، به نقل از دبيرخانه مجمع مجالس آسيايي سيدمحمد هادي نژادحسينيان، دبيركل مجمع مجالس آسيايي دستاوردهاي سفر هيات تروييكاي مجمع مجالس آسيايي به منطقه براي چاره جويي بحران غزه را تشريح كرد.

وي با اشاره به صدور بيانيه‌اي قوي در دمشق در محكوميت جنايات ر‍ژيم صهيونيستي گفت: اين بيانيه به امضاي سه رييس مجلس كه روساي پيشين، فعلي و آينده پارلمان آسيا هستند رسيده است و سند بين‌المللي مهمي تلقي مي‌شود.

دبيركل مجمع مجالس آسيايي با اشاره به درخواست پارلمان‌هاي آسيا براي ايجاد دادگاهي جهت محاكمه عاملان جنايات غزه افزود: ايجاد يك كميته حقيقت ياب جهت بررسي و ثبت ابعاد مختلف تجاوز و جنايات رژيم صهيونيستي و زمينه سازي براي تشكيل دادگاه بين‌المللي جهت مجازات عاملان اين جنايات جنگي از ديگر مفاد بيانيه دمشق بود.

وي تصريح كرد: جنايات صهيونيست‌ها نبايد همچون جنايات گذشته شان بدون عقاب بماند.

سفر تروئيكاي مجالس آسيايي برخي دولتهاي منطقه را تحت تاثير قرار داد

نژادحسينيان درباره سفر چند روز پيش تروئيكاي مجالس آسيايي به سه كشور سوريه، لبنان و اردن و ديدار با مقامات عالي رتبه اين كشورها و سران جنبش‌هاي مقاومت در منطقه، درباره چگونگي تشكيل اين تروئيكا تصريح كرد: بر اساس بند 12 قطعنامه مورخ 9 آذر 1387 مجمع مجالس آسيايي، كه در آخرين اجلاس عمومي مجمع در پايتخت اندونزي به تصويب رسيد، 39 پارلمان عضو اين سازمان بين المللي تصميم گرفتند كه هيات تروئيكاي مجمع مجالس آسيايي را به كشورهاي همسايه فلسطين اعزام نمايند.

وي افزود: بر اين اساس هيات تروئيكا متشكل از رؤساي پيشين، كنوني و آينده مجمع مجالس آسيايي (به ترتيب، رؤساي پارلمان‌هاي جمهوري اسلامي ايران، اندونزي و سوريه) اعضاي اين تروئيكا را تشكيل دادند تا در مورد راه‌ها و روش‌هاي رساندن كمك‌هاي فوري بشردوستانه به مردم غزه، با رهبران سياسي و پارلماني كشورهاي همسايه غزه مذاكره و تبادل نظر نمايند.

دشواري‌هاي سفر تروئيكا به منطقه

دبيركل مجمع مجالس آسيايي با اشاره به قصد دبيرخانه مجمع براي سفر تروئيكا به منطقه در روزهاي اول ژانويه، ايام تعطيلات و عدم امكان انجام تشريفات قانوني را علت اصلي تعويق چند روزه اين سفر ذكر كرد و گفت: در راستاي اجرايي نمودن تصميم مجمع، هماهنگي‌هاي لازم با اعضاي تروئيكا و همچنين كشورهاي همسايه غزه به عمل آمد كه نهايتاً به انجام سفر تروييكا به مدت دو روز (19 و 20 دي) به كشورهاي سوريه، لبنان و اردن انجاميد.

نژادحسينيان افزود: هماهنگي اين سفر از چند جهت پيچيده بود، نخست آن‌كه حضور آقايان آگونگ لاكسونو، رئيس مجلس نمايندگان جمهوري اندونزي و رئيس كنوني مجمع مجالس آسيايي، دكتر محمود الابرش، رئيس مجلس سوريه و رئيس آينده مجمع مجالس آسيايي و دكتر علي لاريجاني، رئيس مجلس شوراي اسلامي جمهوري اسلامي ايران و رئيس پيشين مجمع مجالس آسيايي، هر يك در رأس هيات پارلماني كشور خود، هماهنگي را چه در مورد زمان چه در مورد برنامه‌ها و چه در مورد محتواي بيانيه‌ها پيچيده كرده بود.

وي دشواري ديگر سفر تروئيكا را هماهنگي با كشورهاي منطقه و ملاقات با سران آنها ذكر كرد.

بيانيه دمشق بسيار قوي بود

سيدمحمد هادي نژادحسينيان با اشاره به نخستين نشست هيات تروئيكاي پارلماني در دمشق گفت: اولين نشست تروئيكاي مجمع مجالس آسيايي در صبح روز پنجشنبه 19 دي در محل مجلس شعب سوريه در شهر دمشق برگزار گرديد. در اين نشست، رؤساي هريك از هيات‌هاي شركت كننده، مواضع و پيشنهادات خود را در مورد روش‌هاي پايان دادن به تجاوز نظامي و بمباران گسترده وحشيانه و ضد انساني رژيم صهيونيستي در نوار غزه و كمك رساني فوري به فلسطينيان تحت محاصره در منطقه مزبور، تشريح كردند.

وي افزود: در پايان اين نشست بيانيه مشتركي منتشر شد كه به جهت اين‌كه از سوي مجالس آسيايي بود بسيار مهم قلمداد شد. ضمن آن كه در آن رژيم صهيونيستي به شدت محكوم گرديد.

نژادحسينيان با اشاره به مقدمه محكم اين بيانيه تصريح كرد: در مقدمه اين بيانيه ضمن اشاره به اينكه حملات ضدانساني و جنايتكارانه رژيم صهيونيستي و بسته بودن كليه گذرگاه‌ها، ارسال كمك‌هاي بشردوستانه به مردم ستمديده نوار غزه را غيرممكن ساخته و به كشته شدن بيش از ششصد نفر و مجروح شدن بيش از سه هزار نفر( تا زمان صدور اين بيانيه) و همچنين تخريب كليه امكانات زيربنايي، بيمارستان‌ها، مدارس و مساجد منجر شده، توقف كليه درگيري‌ها و كمك رساني فوري به مردم غزه را يك ضرورت حياتي براي فلسطينيان ساكن غزه توصيف شده است.

دبيركل مجمع مجالس آسيايي درباره بيانيه دمشق گفت: در اين بيانيه تروئيكا از همه سازمان‌هاي بين‌المللي، به ويژه ارگان‌هاي حقوق بشري، و همچنين اتحاديه‌هاي بين المجالس، خصوصاً اتحاديه بين المجالس جهاني، اتحاديه بين المجالس سازمان كنفرانس اسلامي و اتحاديه بين المجالس عرب، و نيز كليه پارلمان‌هاي ملي خواسته است كه به مسووليت‌هاي وجداني خود عمل نموده و براي بازگرداندن غزه به وضعيت عادي و كمك رساني به مردم ستمديده غزه، تلاشي جدي به عمل آورند.

بيانيه دمشق مي‌تواند نقطه عطفي در وحدت ارگان‌هاي مردمي كشورها عليه رژيم صهيونيستي باشد. نژادحسينيان در اين باره گفت: در سند دمشق تروئيكاي مجمع مجالس آسيايي، ضمن محكوم نمودن شديد اقدامات رژيم صهيونيستي، خواهان توقف فوري حملات زميني، هوايي و دريايي رژيم صهيونيستي بر عليه ساكنان غزه و برقراري آتش بس، خروج نيروهاي اسرائيلي از غزه و بازگشتشان به موقعيت پيش از شروع درگيري‌ها و رفع كامل محاصره غزه و بازگشايي مجدد همه گذرگاه‌ها و بندر و فرودگاه غزه شد.

وي افزود: تأمين فوري كمك‌هاي بشردوستانه، به ويژه مواد غذايي، سوخت و دارو، و انتقال مجروحين به كشورهاي همسايه جهت مداوا، پرداخت خسارات وارده به مردم فلسطين در نتيجه تجاوز نظامي اسرائيل و بازسازي مناطق خسارت ديده و تضمين ارسال كمك‌هاي نقدي و جنسي توسط كشورهاي عضو، ارسال نامه‌هايي به دبيركل سازمان ملل متحد، رئيس اتحاديه بين المجالس جهاني، رئيس پارلمان اروپا و شخصيت‌هاي دولتي و بين‌المللي ديگر، و درخواست از آنها جهت مبذول نمودن حداكثر تلاش خود در حمايت از مردم مظلوم غزه؛ از ديگر مفاد بيانيه دمشق بود.

وي اضافه كرد: در همين جلسه متن نامه تروئيكا، به نمايندگي از طرف پارلمان‌هاي عضو مجمع مجالس آسيايي، به رئيس جمهور مصر، تنظيم و به امضاي سه رئيس مجلس عضو ترويكا رسيد و فوراً جهت تسليم به آقاي حسني مبارك، به سفارت مصر در دمشق تحويل گرديد.

در اين نامه، يادآوري شده است كه حملات گسترده زميني و هوايي، بستن مرز، محاصره شديد و جلوگيري از ورود مواد غذايي و دارو به مناطق فلسطيني، به ويژه نوار غزه، به وقوع يك فاجعه انساني انجاميده است، همچنين تجاوز نظامي رژيم اشغالگر قدس به نوار غزه، شديداً محكوم شده و لزوم رسيدگي فوري به اين بحران شديد انساني از طريق تأمين كمك‌هاي مالي، دارويي، غذايي و ساير كالاهاي ضروري براي مردم غزه، مورد تأكيد قرار گرفته است.

نژادحسينيان همچنين با اشاره به درخواست تروئيكا براي قطع رابطه با اسرائيل توسط آن دسته از پارلمان‌هاي آسيايي كه گروه‌هاي دوستي با پارلمان اسرائيل دارند يكي ديگر از مفاد بيانيه دمشق را زمينه سازي برگزاري نشست رؤساي پارلمان‌هاي آسيايي و پارلمان هاي ملي ديگر در آينده نزديك ذكر كرد: بنا شد به سرعت اجلاسي در سطح سران پارلمان‌هاي آسيايي در تهران و به ميزباني مجلس شوراي اسلامي براي بررسي اوضاع غزه و نحوه كمك رساني به مردم اين شهر تشكيل شود كه اين تصميم مي‌تواند گام مهمي براي دفاع بين المللي از مبارزات مردم غزه باشد.

وي با اشاره به ديدار تروييكاي مجمع مجالس آسيايي با بشار اسد، رئيس جمهور سوريه، رمضان شلح، دبيركل جنبش جهاد اسلامي فلسطين، خالد مشعل، مسوول دفتر سياسي جنبش حماس و احمد جبريل، دبيركل دفتر سياسي جبهه خلق براي آزادي فلسطين، اين ديدارها را بسيار مفيد و سازنده ارزيابي نمود و تصريح كرد: اين ديدارها نشانه مشروعيت مقاومت فلسطيني‌ها از ديدگاه مردم و پارلمان‌هاي آسيا است.

ديدار با نصرالله تاكيد بر مشروعيت مقاومت از نظر مجالس آسيايي بود

دبيركل مجمع مجالس آسيايي در ادامه اين گفت‌وگو به سفر تروييكاي پارلمان‌هاي آسيايي به

لبنان اشاره و ضمن ارزيابي مثبت از ديدار اين هيات با نبيه بري، رييس پارلمان لبنان گفت: در اين جلسه، متن نامه‌اي كه قرار شده بود براي چند سازمان بين المللي ارسال گردد تنظيم شده و سه نسخه از آن با امضاي چهار رئيس پارلمان آسيايي حاضر در جلسه، براي دبيركل سازمان ملل متحد و رؤساي پارلمان اروپا و اتحاديه بين المجالس جهاني ارسال گرديد.

وي در تشريح مفاد نامه‌هاي مجالس آسيايي اظهار كرد: در اين نامه‌ها، مجمع مجالس آسيايي ضمن اشاره به وضعيت وحشتناك كنوني در نوار غزه فلسطين، يادآور شده است كه حملات انبوه زميني و هوايي، بستن مرزها، محاصره شديد و ممانعت از ورود مواد غذايي و دارو به مناطق فلسطيني، به ويژه نوار غزه، يك فاجعه انساني را موجب شده و جان يك و نيم ميليون جمعيت غزه در معرض تهديد قرار گرفته است.

در اين نامه همچنين آمده است كه رژيم صهيونيستي با كمك برخي از قدرت‌هاي جهاني، حقوق اوليه بشري و كنوانسيون‌ها و قراردادهاي بين المللي را زير پا گذاشته و بدترين جنايت‌هاي خشونت آميز و شنيع را در سرزمين مقدس اديان توحيدي مرتكب شده است.

نژادحسينيان با تاكيد بر اين‌كه مجمع مجالس آسيايي، اشغالگران و حاميان بين المللي ايشان را تنها مسوول هر پيامد فاجعه آميزي در غزه دانسته است، تصريح كرد: كه دولت‌ها و سازمان‌هاي به اصطلاح حامي حقوق بشر و دموكراسي، هيچ قدمي براي جلوگيري از اين اقدامات نژادپرستانه رژيم صهيونيستي انجام نمي‌دهند.

وي ديدار هيات تروئيكا با ميشل سليمان و فؤاد سينيوره، رئيس جمهور و نخست وزير لبنان را ديدارهاي صميمانه و خوب ارزيابي كرد و گفت: ديدار با سيدحسن نصرالله، دبيركل حزب الله لبنان، نيز تاكيد مجددي بر مشروعيت مقاومت حزب الله لبنان از ديدگاه پارلمان‌هاي آسيايي بود.

سفر به اردن، شكستن سكوت رسانه‌اي دنيا توسط تروئيكاي مجالس آسيايي

سيدمحمد هادي نژادحسينيان در پاسخ به پرسشي درباره برنامه‌هاي تروئيكاي مجالس آسيايي در اردن هم گفت: روز جمعه گذشته در اردن جلسه‌اي با حضور عبدالهادي مجالي، رئيس مجلس نمايندگان پادشاهي اردن، و هياتي از نمايندگانشان برگزار گرديد. كه در آن جلسه هم دو نسخه از نامه تنظيم شده جهت ارسال به سازمان‌هاي بين المللي، با امضاي چهار رئيس پارلمان حاضر در نشست، براي رؤساي اتحاديه پارلماني آمريكاي لاتين و اتحاديه پارلماني پان آفريكن ارسال شد.

وي از قصد تروئيكاي مجالس آسيايي براي سفر به غزه هم خبر داد: تلاش‌هايي توسط تروئيكا براي هماهنگي سفر به مصر و غزه نيز انجام پذيرفت كه متأسفانه به علت عدم همكاري وزارت امور خارجه مصر، انجام سفرهاي مزبور امكان پذير نگرديد.

محمدهادي نژداحسينيان با اشاره به انعكاس خبري مناسب سفر هيات تروئيكاي مجالس آسيايي به منطقه در رسانه‌هاي دنيا اين مساله را براي شكسن سكوت رسانه‌اي در ايام تعطيلات سال نو ميلادي بسيار مهم دانست: پس از هر يك از جلسات و ملاقات‌هاي برگزار شده در طول سفر تروئيكا، رؤساي پارلمان‌هاي شركت كننده در جلسه مزبور، در مصاحبه مشتركي با مطبوعات و كانال‌هاي تلويزيوني محلي و بين المللي، مواضع تروئيكاي مجمع مجالس آسيايي را در رابطه با بحران غزه تشريح كردند و اين موضوع در شرايطي كه برخي رسانه‌هاي مهم خبري دنيا قصد داشتند تا به بهانه سال نو نسل كشي غزه را به سكوت ببرند بسيار مهم بود.

مجمع مجالس آسيايي به سازماني تاثيرگذار تبديل شده است

دبيركل مجمع مجالس آسيايي در پايان اين گفت‌وگو ظرفيت اين مجمع را براي حضور در عرصه‌هاي مهم بين المللي و تاثيرگزاري در موضوعات بين المللي بسيار زياد دانست و گفت: با ابتكار جمهوري اسلامي ايران و پشتيباني پارلمان‌هاي آسيايي امروز پس از دو سال نهادي قدرتمند و تاثيرگزار تشكيل شده است كه در ابعاد گوناگون سياسي، اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي و .. فعاليت مي‌كند.

وي با اشاره به تصويب 20 قطعنامه در اجلاس ماه گذشته اين مجمع در جاكارتا آن را نشانه همگرايي بيشتر كشورهاي آسيايي در سال‌هاي اخير دانست: اميدوارم با حمايت‌هاي مجلس شوراي اسلامي دبيرخانه بتواند به وظايف خود براي تحقق قطعنامه‌هاي مجمع عمل كند.

نژادحسينيان اولويت دبيرخانه را هماهنگي براي هر چه بهتر برگزار شدن اجلاس سران پارلمان‌هاي آسيا در مورد غزه ذكر كرد.

مجمع مجالس آسيايي 39 عضو ثابت و 18 عضو ناظر دارد كه در سال 2006 به پيشنهاد جمهوري اسلامي ايران تشكيل و با تصويب اعضاي دبيرخانه آن در تهران مستقر شد.

انتهاي پيام
 سه شنبه 24 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 147]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن