تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):روزه سپر آتش (جهنم) است. «يعنى بواسطه روزه گرفتن انسان از آتش جهنم در امان خواهد بود...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826604516




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ساخت دهكده المپيك در كرمانشاه‌


واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: ساخت دهكده المپيك در كرمانشاه‌


استان كرمانشاه اين هفته ميزبان دور دوم سفر رئيس جمهوري و هيات دولت است.

پيگيري مصوبات دور اول، تخصيص اعتبار براي تسريع در روند اجرايي پروژه‌ها و نيز طرح‌هاي جديد از موضوعاتي است كه در اين راستا مطرح مي‌شود.

بخش اول گزارش پيگيري مصوبات دور اول سفر رئيس جمهوري و هيات دولت و بازديد هيات رسانه‌اي در شماره قبل روزنامه اطلاعات منتشر شد و اكنون بخش پاياني اين گزارش از نظر خوانندگان ارجمند مي‌گذرد:

اشتباه تايپي در مصوبه دولت‌

يكي از مراكزي كه مورد بازديد هيات رسانه‌اي قرار گرفت دانشگاه پيام‌نور كنگاور بود. به گفته يكي از مسئولان دانشگاه پيام‌نور قرار بود كه از محل مصوبه هيات دولت 100 ميليون تومان براي تكميل و تجهيز دانشگاه پيام‌نور كنگاور اختصاص يابد كه اين موضوع عملي نشده است.

اميريان مسئول پيگيري مصوبات سفرهاي استاني در پاسخ به سؤال خبرنگار اعزامي اطلاعات كه چرا اعتبار 100 ميليون توماني مصوب هيات دولت هنوز براي تجهيز و تكميل دانشگاه پيام‌نور كنگاور تخصيص نيافته است، گفت: براي تكميل و تجهيز پروژه‌هاي نيمه‌تمام دانشگاه‌هاي پيام‌نور در استان كرمانشاه مبلغ 10 ميليارد ريال از منابع استاني كه مصوبه دولت بود اختصاص يافت.

وي افزود: براساس مصوبه ديگر راه‌اندازي دانشگاه پيام‌نور در شهرهاي قصرشيرين، ثلاث باباجاني، دالاهو، صحنه و روانسر بايد انجام مي‌شد كه به دليل اشتباه تايپي در مصوبه هيات دولت به جاي نام شهرستان صحنه نام شهرستان كنگاور قيد شده است و به همين دليل نيز براي مسئولين دانشگاه پيام‌نور كنگاور اين ابهام پيش آمد كه براي تجهيز اين دانشگاه بايد مبلغ 100 ميليون تومان اختصاص داده شود.‌

وي گفت: ساختمان دانشگاه‌هاي پيام‌نور در اين پنج شهرستان از سوي آموزش و پرورش واگذار و دانشگاه‌هاي پيام‌نور در اين شهرستانها راه‌اندازي شده‌اند و دانشجو نيز پذيرش شده است.

هرچند كه به گفته مسئولان استان كرمانشاه اشتباه تايپي موجب ابهام مسئولان دانشگاه پيام‌نور شهرستان كنگاور شده است اما مشخص نيست كه چرا استانداري كرمانشاه خبرنگاران را براي بازديد از تجهيز دانشگاه كنگاور به محل ساختمان اين دانشگاه مي‌برد و مسئولان دانشگاه پيام‌نور كنگاور نيز گلايه خود را مطرح مي‌كنند.

به گفته فرماندار شهرستان صحنه ساخت 5 موزه در اين شهرستان از مصوبات دور اول سفر رئيس جمهوري است و موزه مردم‌شناسي صحنه با 50 ميليون تومان اعتبار در سال 87 افتتاح شده است.

اين موزه از غرفه‌هايي شامل ابزار و ادوات دامپروري و كشاورزي، سازهاي موسيقي و جاجيم تشكيل شده است.

تأسيس 110 كلاس درس، ساخت 160 كيلومتر راه روستايي با 70 درصد پيشرفت، گازرساني 5 روستا، مطالعه 4 سد و ساماندهي پارك دربند و اختصاص يك ميليارد تومان از مصوبات هيات دولت است.

براي ساماندهي پارك دربند در صحنه 76 ميليون تومان هزينه شده است و 100 درصد پيشرفت فيزيكي دارد.

مجموعه فرهنگي و رفاهي و توريستي از ديگر پروژه‌هايي است كه از محل بنگاه‌هاي زودبازده 300 ميليون تومان دريافت كرده است.

در ادامه خبرنگاران از پروژه ساخت تعاوني مسكن بيستون ديدن كردند.

الماسي معاون مسكن و شهرسازي استان كرمانشاه درباره مصوبات بخش مسكن و شهرسازي در دور اول سفر رئيس جمهوري و هيات دولت گفت: 3 هزار و 400 مسكن اجاره‌اي در قالب سه مصوبه در سفر اول به تصويب رسيد كه در اين راستا بخش تعاوني مسكن بيستون از منابع بانكي استفاده مي‌كند و اقساط اول و دوم را دريافت كرده است. همچنين در كنار اين واحدهاي مسكوني، تعاوني مسكن پتروشيمي نيز در حال ساخت است.‌

خبرنگاران همچنين از پروژه ساخت 132 واحد مسكوني اجاره به شرط تمليك ديدن كردند. قرارداد ساخت اين واحدهاي مسكوني 5 ميليون تومان است و 600 واحد براي اين واحدها طراحي شده است كه 132 واحد با اعتبار دولتي و بقيه با اعتبار بخش خصوصي پرداخت مي‌شود.

ساخت دهكده المپيك كرمانشاه‌

ساخت دهكده المپيك كرمانشاه در زميني به مساحت 120 هكتار از ديگر مصوبات است كه با پيش‌بيني سالن 6 هزار نفري، سالن دووميداني و ديگر سالن‌ها در دست مطالعه و برآورد رديف بودجه است.

در دهكده المپيك كه يكي ديگر از پروژه‌هاي بزرگ استان كرمانشاه است و قابليت برگزاري مسابقات بين‌المللي را دارد مراحل ساخت استخر قهرماني اين دهكده آغاز شده است.

عمليات اجرايي ساخت دهكده المپيك نيز از سال 89 آغاز مي‌شود.

استخر قهرماني دهكده المپيك 117 متر طول دارد و قسمت داخلي استخر 63 متر است.

برآورد اوليه اعتبار براي اين استخر 66 ميليارد ريال است كه در سال 86 آغاز شده و تاكنون 40 ميليارد ريال براي آن هزينه شده است كه 60 درصد پيشرفت فيزيكي دارد و پيش‌بيني مي‌شود عمليات ساخت اين استخر تا سال 88 به پايان برسد.

مركز تخصصي كودكان‌

ساخت مركز تخصصي كودكان دكتر محمد كرمانشاهي در چهارراه هلال‌احمر كرمانشاه يكي ديگر از پروژه‌هاي عملياتي است كه مورد بازديد قرار گرفت.

اين بيمارستان 100 تختخوابي 12 هزار و 400 مترمربع زيربنا دارد و در 11 هزار مترمربع زمين ساخته خواهد شد.

مهدي رضي معاون اجرايي سازمان مسكن و شهرسازي استان گفت: ساخت اين بيمارستان در سال 54 آغاز شد اما در مرحله اسكلت‌بندي باقي ماند.

پس از آن تا سال 71 در مقاطعي ساخت اين بيمارستان پيگيري شد اما در سال 71 به طور كامل متوقف شد.

وي افزود: توقف ساخت اين بيمارستان به اين دليل بود كه سازمان مديريت و برنامه وقت اعتقادي به ساخت آن نداشت اما به اين دليل كه زمين بيمارستان وقف بود امكان تغيير كاربري وجود نداشت.

عمليات ساخت اين پروژه در سال 85 دوباره آغاز شد و در سال‌هاي 86 و 87 مبلغ 6 ميليارد تومان اعتبار به آن تعلق گرفت و هم اكنون 65 درصد پيشرفت فيزيكي دارد و پيش‌بيني مي‌شود در هفته دولت سال 88 عمليات ساخت تكميل شود.

ساماندهي رودخانه

طرح ساماندهي رودخانه راون از ديگر مصوبات دور نخست سفر هيأت دولت به كرمانشاه هم اكنون در حال اجرا است. علت ساماندهي رودخانه ايجاد آبگرفتگي در معابر به دليل بارندگي‌ها است. ‌

مصوبات هيأت دولت در بخش گاز در استان كرمانشاه شامل 4 مصوبه است. مطالعه گازرساني شهر باينگان با جمعيت 2هزار نفر انجام شده است. اجراي خط 30اينچ از پالايشگاه ايلام به كرمانشاه به طول 155كيلومتر به بهره‌برداري رسيده است.

خط انتقال گاز 30 اينچ اسلام آباد گيلانغرب نيز تاكنون 40 ميليارد تومان هزينه داشته است كه گاز را به سرپل ذهاب و قصر شيرين مي‌رساند.

اين خط براي تسريع در انجام عمليات به دو قسمت تقسيم شده است. بخش اول گيلانغرب به طول 42كيلومتر را شامل مي‌شود و 22بهمن امسال مشعل آن روشن خواهد شد.

خط دوم به سمت قصرشيرين نيز 7/55درصد پيشرفت دارد. ‌پيش از اين قرار بود عمليات گاز رساني از منطقه دشت د يره عبور كند اما به دليل اين كه دشت ديره از زمين‌هاي كشاورزي محسوب مي‌شود قرار است مسيرگاز رساني از پشت كوه آغاز شود البته اين طرح هنوز به تصويب نرسيده و به همين دليل عمليات گازرساني در اين منطقه پيشرفت چنداني نداشته است.

‌ساخت پايگاه‌هاي جاده‌اي

ساخت 8 پايگاه جاده‌اي از ديگر مصوبات هيأت دولت است اعتبار اين پايگاه‌ها در بخش تجهيزات از مصوبه هيأت دولت و ساخت آنها از اعتبارات استاني بوده است.

نوروزي فرماندار گيلانغرب در ادامه بازديد خبرنگاران رسانه‌ها از روند اجرايي مصوبات دور اول سفرهاي استاني در كرمانشاه گفت: در گيلانغرب 6 مصوبه با اعتبار 132 ميليارد و 690ميليون ريال به تصويب رسيد.

پروژه خط انتقال گاز به گيلانغرب قصرشيرين و سرپل ذهاب به طول 94 كيلومتر كه 42كيلومتر آن مربوط به شهرستان گيلانغرب است. 90درصد پيشرفت فيزيكي دارد. ‌

ساخت 2 سالن ورزشي براي خانم‌ها و آقايان با اعتبار 7 ميليارد ريال از مصوبات ديگر دولت است كه 3 ماه قبل مورد بهره‌برداري قرار گرفت. ‌

در گيلانغرب ساخت 6 خانه پزشك با 2 هزار و 490 ميليون ريال آغاز شده و 70 درصد پيشرفت فيزيكي دارد.

راه‌اندازي شبكه‌هاي خبري و آموزش صدا و سيما با اعتبار 300 ميليون ريال و مطالعه سد با اعتبار 3 هزار و 800ميليون ريال از مصوبات هيأت دولت است.

اين سد چهارمين سد گيلانغرب محسوب خواهد ‌شد. فرماندار گيلانغرب اضافه كرد: در مجموع ساخت 29 سالن ورزشي براي استان كرمانشاه مصوب شد كه 14 شهرستان هريك از دو سالن ورزشي برخوردار شده‌اند. ‌

به گفته فرماندار گيلانغرب تسريع در ساخت شبكه‌هاي 3 و 4 سد مخزني اين شهرستان كه آبگيري شده و همچنين سد مخزني زاگرس كه به زودي آبگيري مي‌شود از نيازهاي اين شهرستان است. ‌

وي روكش آسفالت به طول 40كيلومتر از مسير گيلانغرب به سه راهي ايوان ايلام و تأمين آب آشاميدني دهستان‌هاي شهرستان‌ را از نيازهاي مهم اين استان اعلام كرد.

بهره‌برداري از بيمارستان‌

ساخت و تجهيز اولين بيمارستان سرپل ذهاب از مصوبات رهاورد دور نخست سفر دولت بوده است.

ساخت بيمارستان شهداي سرپل ذهاب در سال 70تا مرحله اسكلت بتني 40 درصد پيشرفت داشته و پس از آن ساخت آن به تعليق درآمده بود.

ادامه ساخت اين بيمارستان در قالب يك مركز درماني 50تختخوابي به عنوان مصوبه دولت با اعتبار 3 ميليارد و 800ميليون تومان انجام شده و امسال به بهره‌برداري رسيد. ‌

عمليات تجهيز سيلوي 20هزار تني ذخيره گندم اين شهرستان كه از سال‌ها قبل ساخته شد با اعتبار 2 ميليارد تومان قرار است تا پايان امسال به اتمام برسد.

‌براي شهرستان دالاهو نيز15پروژه در دور اول سفر هيأت دولت به كرمانشاه به تصويب رسيد و ساخت بيمارستان 10تختخوابي دالاهو كه هم اكنون 50درصد پيشرفت فيزيكي دارد از جمله اين مصوبات است.

ساخت دانشگاه پيام نور دالاهو كه هم‌اكنون 244نفر در آن مشغول به تحصيل هستند از ديگر مصوبات بوده است.

عمليات ساخت مركز فني و حرفه‌اي دالاهو نيز در سال 85 با اعتبار يك ميليارد و 250ميليون تومان در دو فاز براي خانم‌ها و آقايان آغاز شد.

اين پروژه در سال 87 براي تكميل و رفع نقايص به پيمانكار تحويل داده شد. در حال حاضر اگر مشكل برق اين مركز حل شود تجهيزات آن به زودي نصب خواهد شد. ‌در اين راستا استاندار كرمانشاه مسئولان پروژه را موظف كرد تا 22 بهمن اين پروژه تجهيز كنند و تحويل دهند.

در اسلام‌آباد‌

فرماندار اسلام آباد نيز گفت: كل مصوبات اين شهر 22مصوبه در قالب 16 مصوبه عمراني و 6مصوبه اقتصادي بوده كه تاكنون 5/2 ميليارد تومان در بخش عمراني هزينه شده و 41 ميليارد تومان هم تسهيلات براي اين پروژه‌ها پرداخت شده است. ‌

حسين خوش اقبال افزود: از مجموع اين مصوبات 11مورد 100درصد انجام شده، 6مورد 50تا 70درصد پيشرفت داشته و 5 پروژه نيز هنوز عملياتي نشده است.

از جمله طرح‌هايي كه در اسلام‌آباد غرب اجرا نشده واگذاري كارخانه قند به بخش خصوصي است كه از سوي سرمايه‌گذار مورد استقبال قرار نگرفته است. همچنين عمليات ساخت راه ارتباطي اسلام آباد به پلدختر به دليل مشخص نشدن بودجه اجرا نشده است.

ساخت راه كميل به كرمانشاه و نيز اجراي فاز دوم بيمارستان امام‌خميني(ره) از جمله مصوباتي است كه در شهرستان اسلام‌اباد اجرا نشده است. ‌

ساخت و راه‌اندازي اورژانس نيز در اين شهرستان هنوز در مرحله مطالعات قرار دارد. ‌

در شهرستان هرسين

به گفته فرماندار هرسين ساخت دانشگاه پيام نور، تملك اراضي بيستون با 100درصد پيشرفت، ساخت يك سالن ورزشي در بيستون با 96درصد پيشرفت، ساخت ايستگاه ماهواره‌اي با 100درصد پيشرفت، پرداخت تسهيلات براي بافت‌هاي فرسوده، پروژه پتروشيمي هرسين با 100درصد پيشرفت از جمله مصوبات دور سفر اول رئيس جمهوري بود. اعتبار بنگاه‌هاي زودبازده در اين شهرستان نيز 47ميليارد تومان بود كه در اين راستا 400طرح زودبازده ايجاد شد كه 3هزار و 300نفر اشتغالزايي درپي داشته است. ‌

بازديد از پروژه‌ها در كنگاور

چند پروژه نيز در شهرستان كنگاور مورد بازديد قرار گرفت.

مهم‌ترين پروژه‌هاي كنگاور ، تملك اراضي معبد آناهيتا با 245 ميليون، ساخت پايگاه‌ امداد و فوريت‌هاي پزشكي با 35ميليون تومان و كمك به تجهيز دانشگاه پيام‌نور به ميزان 100 ميليون تومان است. ‌

در سال 86 براي بنگاه‌هاي زودبازده اين شهرستان 51ميليارد تومان اختصاص يافت كه در اين قالب هزار و 181طرح با 29 ميليارد تومان مصوب شد و 149 طرح نيز با 26 ميليارد تومان منعقد شده است. اعتبار طرح بنگاه‌هاي زودبازده در سال 87 به ميزان 8 ميليارد و 200 ميليون تومان بوده است. ‌

بازديد از شركت شيرودام كنگاور نيز از جمله طرح‌هاي بنگاه‌هاي زودبازده بود.

بهرامي زاده مدير اجرايي توسعه اين شركت گفت: اين گاوداري ظرفيت پرورش 3 هزار راس گاو را دارد و در حال حاضر 2هزار و 700راس گاو در آن نگهرداري مي‌شوند در اين دامداري روزانه 34 هزار تن شير توليد مي‌شود. ‌

توليد گاز و برق از كود نيز در دستور كار اين شركت قرار دارد، براي اين گاوداري يك ميليارد تومان از طرح بنگاه‌هاي زودبازده استفاده شد و 130 نفر در آن مشغول به كار هستند.‌

گزارش و عكس: آزيتا رجبي‌




 سه شنبه 24 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: اطلاعات]
[مشاهده در: www.ettelaat.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 351]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن