واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: دبير علمي دومين همايش شهر الكترونيكي: مشكل اصلي، تقسيم بودجه IT ميان سازمان هاي مختلف دولتي است
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: دبير علمي دومين همايش شهر الكترونيكي با بيان اينكه مشكل فن آوري اطلاعات پراكندگي تقسيم بودجه IT ميان سازمان هاي دولتي است گفت: در برنامه پنجم توسعه بايد بودجه IT به صورت مستقل از ساير بودجه ها ديده شود و به طور متمركز نهادي خاص متولي آن شود.
به گزارش روز دوشنبه خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، دكتر علي اكبر جلالي در نشست خبري كه در ارتباط با دومين كنفرانس شهر الكترونيكي در دفتر مركزي جهاد دانشگاهي برگزار شد، با بيان اينكه شهر الكترونيكي جايي است كه در آن تمام خدمات دولتي و خصوصي بايد 24 ساعته قابل دسترسي باشد خاطر نشان كرد: در كره جنوبي 550 كار و در كانادا 350 كار توسط اينترنت به انجام مي رسد و مردم براي اقدام به آنان نيازي به خارج شدن از منزل ندارند و ما نيز اين خدمات رسمي را بايد در كشور خود به اجرا در آوريم.
وي يادآور شد: هم اكنون كارهاي بانكي، ثبت نام كنكور و كارت سوخت هوشمند از طريق اينترنت ميسر است و برخي سازمان ها از قبيل بنياد شهيد و امور ايثارگران و سازمان بازنشستگي توانستند از طريق الكترونيكي كردن خدمات خود گام هاي مطلوبي بردارند كه بايد براي ديگر سازمان ها الگو شود.
وي هدف از برگزاري اين كنفرانس را ارايه مقالات سفارشي توسط افراد متخصص براي شناسايي مشكلات زير ساختي، ارايه ايده هاي جديد در اين زمينه و گزارش دستگاه هاي اجرايي در مورد خدمات الكترونيكي خود و ارايه تجارب به ديگر سازمان ها عنوان كرد.
دكتر جلالي اظهار داشت: در اين كنفرانس برگزاري ميزگردها با مسوولين سازمان هاي دولتي و نمايندگان مجلس به انجام مي رسد چرا كه مردم ما آمادگي استفاده از خدمات الكترونيكي را دارند اما در حال حاضر مشكل اصلي به لحاظ فرهنگي و دانايي مسوولين ما هستند كه از آگاهي هاي لازم برخوردار نيستند.
دبير علمي اين كنفرانس اعلام كرد: امسال قصد داريم كتاب خدمات تعاملي دستگاه هاي دولتي و بخش خصوصي را در همايش شهر الكترونيك توزيع كنيم و سايتي به اين عنوان بوجود آوريم.
جلالي با اشاره به اينكه دراستان گلستان 40 خدمت تعاملي در حال حاضر توسط اينترنت به انجام مي رسد گفت: در سال جاري فرهنگسازي همايش به سوي مسوولين پيش مي رود و چهار محور اصلي ما خدمت الكترونيكي، زير ساخت شهروند الكترونيكي و حاكميت الكترونيكي است.
وي بيان كرد: در همايش سال جاري بر اساس تعاملي كه با موسسه خيريه كهريزك صورت گرفته مشكلات معلولين در ميزگردي بررسي و مرتفع خواهد شد.
دبير علمي همايش با اشاره به اينكه در برنامه پنجم توسعه به فن آوري IT بسيار نزديك شديم و نظام متوجه اهميت امنيت داده ها شده و بايد براي ارتقاي اين فناوري بيش از پيش اقدامات جدي به عمل آيد، اذعان داشت: چرا تصويب MMS كه يك اقدام معمولي است 16 ماه به طول مي انجامد و بايد حوزه حاكميت را به چالش گرفته با برگزاري ميزگردهاي متعدد آنان را با اهميت IT آشناتر سازيم.
وي با تاكيد بر اينكه ما به دبنال كاربردي شدن مسير و ارايه دستاوردهاي بخش دولتي و خصوصي در اين زمينه هستيم عنوان كرد: در اين راستا نمايشگاهي از دستاوردهاي خدماتي تعاملي سازمان ها ايجاد خواهد شد.
دكتر جلالي ادامه داد: علاقه منديم جشنواره اي براي استفاده خانواده ها از اينترنت در جهت سهولت كارهاي بانكي و يا خريد اجناس مورد نيازشان برگزار كنيم و به اين وسيله به فرهنگ سازي بپردازيم./02
اخبار مرتبط
• فرهنگ سازي نخستين گام براي ايجاد شهر الكترونيك در كشور است
دوشنبه 23 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 122]