واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: به علت كمبود فضا در دانشگاه پيام نور خرم آباد امتحانات دانشجويان دانشگاه پيام نور خرم آباد در فضاي غيردانشگاهي برگزار شد
در حالي كه دانشگاه پيام نور خرم آباد با بيش از 5000 دانشجو به عنوان بزرگترين مركز اين دانشگاه در استان مطرح است، اما به علت كمبود فضاهاي آموزشي و عمراني آزمونهاي نيمسال اول سال تحصيلي 88-87 اين دانشگاه در فضايي غيردانشگاهي و در مصلاي الغدير اين شهر برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از خرم آباد، اين دانشگاه نوبنياد در خرم آباد با گذشت كمتر از دو سال از فعاليتش با مشكلات عديده اي مواجه است كه مهمترين آنها كمبود فضاهاي آموزشي و عمراني است؛ بگونهاي كه با قرار گرفتن در ايام امتحانات نيمسال اول تحصيلي، براي برگزاري آزمونهاي پايان ترم بيش از 5000 نفر از دانشجويان خود، مجبور به اجاره سه هفتهاي مصلاي الغدير اين شهر شده است.
بر پايه اين گزارش، مصلاي تازه تاسيس الغدير خرم آباد نيز كه مراحل تكميل و ساخت را با حضور كارگران در قسمت تكميل سقف مي گذراند، براي برگزاري امتحانات به ازاي دريافت 60 ميليون ريال اجاره بها براي مدت سه هفته در اختيار دانشگاه پيام نور خرم آباد قرار گرفته شده است.
بر اين اساس، انجام ساخت و ساز در مجاورت و داخل و مشكل تامين گرمايش اين فضا خود از عواملي هستند كه روند برگزاري امتحانات را براي دانشجويان و مسئولان اين دانشگاه با مشكل مواجه كرده است.
طالب احمدپور، يكي از دانشجويان اين دانشگاه با بيان اينكه برگزاري امتحانات دانشجويان در محلي غير از فضاي دانشگاه در شان دانشجو نيست، اظهار داشت: اين مشكل تنها مربوط به زمان برگزاري امتحانات نيست و در طول ترم نيز دانشجويان اين دانشگاه با مشكل كمبود فضا و تحصيل در فضاهايي كه متناسب با محيط دانشگاه طراحي نشده اند، مواجه هستند.
بنا بر اين گزارش، يكي ديگر از دانشجويان اين دانشگاه با اشاره به مشكل بودن سوالات امتحاني در دانشگاه پيام نور گفت: تمركز بر سوالات امتحاني از عواملي است كه مي تواند بهترين پاسخ را براي سوالات به همراه داشته باشد، اما تمركز ما در محل حوزه امتحاني دانشگاه پيام نور خرم آباد به دليل آلودگيهاي صوتي كه در اثر فعاليتهاي ساخت و ساز ايجاد مي شود، كم است.
وي مشكل كمبود فضاهاي آموزشي اين دانشگاه را متاثر از تازه تاسيس بودن آن دانست و اذعان داشت: با اين حال متمركز شدن امتحانات در محل مصلاي الغدير با توجه به وضع موجود به نوبه خود نكته مثبتي است؛ چرا كه در ترمهاي گذشته دانشجويان اين دانشگاه براي شركت در امتحانات پايان ترم مجبور به حضور در حوزههاي استاني مختلف در سطح شهر بودند.
سعيد يوسف زاده، از ديگر دانشجويان اين دانشگاه با اشاره به سرماي اين مكان اظهار داشت: با وجود اينكه براي تامين گرمايش اين فضا تلاش شده است، اما به دليل گستردگي مصلاي الغدير، در بعضي از قسمتها دانشجويان با سردي هوا مواجه هستند.
مصلاي الغدير تنها گزينه مناسب در شهر خرم آباد
زارع، مدير آموزش دانشگاه پيام نور خرم آباد در خصوص برگزاري امتحانات پايان ترم اين دانشگاه در مصلاي الغدير گفت: با توجه به كمبود فضا در اين دانشگاه براي برگزاري امتحانات كه در هر ساعت امتحاني با شركت 1500 دانشجوي اين دانشگاه همراه است، پس از پيگيريهاي مستمر براي يافتن فضايي مناسب كه پاسخگوي پذيرش 1500 دانشجو باشد، تنها گزينه مناسب مصلاي الغدير خرم آباد بود كه با رايزنيهاي صورت گرفته اين مكان در ازاي دريافت شش ميليون تومان اجاره بها براي مدت سه هفته در اختيار دانشگاه پيام نور خرم آباد قرار گرفت.
وي در خصوص مشكل گرمايشي مصلاي الغدير با اشاره به نيمه تمام بودن اين مصلي افزود: مصلاي الغدير از وسعت زيادي برخوردار است؛ به همين منظور براي رفع مشكل سرمايشي اين فضا از بدو آغاز امتحانات در 14 دي ماه تاكنون 4000 ليتر نفت تهيه شده است و تا پايان برگزاري امتحانات نيز 8000 ليتر نفت تهيه خواهد شد.
ادامه روند موجود بحران زاست
مدير آموزش دانشگاه پيام نور خرم آباد اذعان داشت: راه اندازي دير هنگام مركز پيام نور خرم آباد پس از گذشت 18 سال از تاسيس اين دانشگاه در كشور موجب شد تا براي رفع خلاهاي موجود در خرم آباد، مسئولان اين دانشگاه بدون توجه به مسائل كيفي و آموزشي، فعاليت اين مركز را با پذيرش دانشجو در 62 رشته با حداقل امكانات آغاز كنند؛ اين در حالي است كه امكانات دانشگاه پيام نور مركز خرم آباد در بدو تاسيس در حد راه اندازي 10 تا 12 رشته تحصيلي بود.
زارع عدم همكاري مسئولان ارشد استان، محقق نشدن مصوبه سفر اول هيئت دولت به لرستان مبني بر واگذاري ساختمان موجود در منطقه كمالوند خرم آباد به اين مركز و عدم تامين زمين موردنياز را از اصلي ترين موانع در تامين فضاهاي آموزشي و عمراني اين دانشگاه ذكر كرد و اظهار داشت: دانشگاه پيام نور خرم آباد تنها مركز استاني است كه به دليل كمبود فضا تاكنون از پيام نور استان تفكيك نشده است و همچنان تحت نظارت استان به فعاليتهاي خود ادامه مي دهد.
وي تاكيد كرد: ادامه روند كنوني با توجه به تحصيل بيش از 5000 دانشجو در حال حاضر و افزايش اين تعداد تا بيش از 7000 نفر در سال آينده، دانشگاه پيام نور خرم آباد را در صورت عدم تامين فضاهاي مورد نياز با بحران مواجه مي كند./انتهاي پيام/
دوشنبه 23 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 250]