واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: رييسكل بيمه مركزي خبر داد: تا 2 سال آيندهخسارت تمامي قربانيان حوادث رانندگي پرداخت ميشود
رييسكل بيمه مركزي ايران اطمينان داد طي 2 الي 3 سال شركتهاي بيمه خسارت قربانيان حوادث رانندگي را پرداخت ميكنند.
جواد فرشباف ماهريان در گفتوگو با خبرگزاري مهر به نامهاي كه به شخص وزير دادگستري در ارتباط با مشخص كردن تكليف زندانيان ديه داراي بيمهنامه ارسال كرده است اشاره كرد و افزود: طي نامهاي به دكتر الهام وزير دادگستري اعلام كردهايم در صورتي كه درآمدهايي كه در قانون بيمه شخص ثالث پيشبيني شده در 6 ماهه دوم سال به ما پرداخت شود آمادگي داريم براي پرداخت خسارت به قربانيان حوادث رانندگي اقدام كنيم تا اين مشكل را از سيستم قوه قضائيه پاك كنيم. اين در حالي است كه هماكنون 4هزار و 500 راننده به دليل ناتواني در پرداخت ديه و عدم حمايت بيمه در پرداخت خسارت، سالهاي سال است كه زندگي را پشت ميلههاي زندان سپري ميكنند.از سوي ديگر مشاور وزير دادگستري در گفتوگو با خبرنگار مهراز عملكرد مالي 40 ساله صندوق تامين خسارتهاي بدني انتقاد كرده و مدعي شده است شركتهاي بيمه بواسطه ابهام در عملكرد مالي اين صندوق، ميلياردها تومان به قربانيان حوادث رانندگي و زندانيان ديه بدهكارند.
به گفته رحيمي اصفهاني، صندوق تامين خسارتهاي بدني در حق مردم و بچههاي يتيم و معلولان تخلف كرده و خسارتها را در همان سال وقوع حادثه پرداخت نكرده و يا با سالها تاخير پرداخت كرده و اين وظيفه بيمه مركزي به عنوان متولي بوده كه جلوي اين كار را بگيرد كه از اين امر ممانعت كرده است.
افزايش درآمد صندوق تامين خسارتهاي بدني
رييسكل بيمه مركزي ايران در ارتباط با درآمد صندوق تامين خسارتهاي بدني گفت: درآمد صندوق در سال گذشته 50ميليارد تومان بوده كه با اضافه شدن درآمدهاي جديد درآمد صندوق به 150ميليارد تومان خواهد رسيد. فرشباف در پاسخ به انتقادات وزارت دادگستري مبنيبر عدم پرداخت واقعي خسارتها از سوي شركتهاي بيمه گفت: هر ميزاني كه دادگستري به عنوان خسارت تعيين كند ما به التفاوت آن را شركتهاي بيمه مكلف هستند در حق خسارتديدگان و زيانديدگان پرداخت كنند. از سوي ديگر واحد رسيدگي به شكايات و بازرسي عملكرد شركتهاي بيمه را بررسي ميكند و به شكايات افراد تحت پوشش رسيدگي ميكند.رييسكل بيمه مركزي ايران تاكيد كرد: تا كنون موردي نداشتهايم كه صندوق رسيدگي كرده باشد و شركتهاي بيمه از پرداخت خسارت خودداري كرده باشند.فرشباف صندوق تامين خسارتهاي بدني را يك واحد سازماني مستقل تعريف كرد و افزود: اين صندوق تحت نظر بيمه مركزي ايران فعاليت ميكند و پرسنل آن نيز توسط بيمه مركزي تامين ميگردد و به عبارتي صندوق واحدي است كه حساب درآمد هزينه دارد و در ترازنامه صندوق كه به تصويب مجمع بيمه مركزي نيز رسيده درآمدها، هزينهها، پرداختها و وصوليها مشخص شده و هر سال اين ترازنامه به صندوق ارائه ميشود و در مجمع بيمه مركزي مورد بررسي قرار ميگيرد. وي در ارتباط با تعيين مدير صندوق تامين خسارتهاي بدني نيز گفت: از 20 شهريور بايد مدير جديد صندوق انتخاب شود كه بررسي لازم در اين خصوص انجام شده و در جلسه فوقالعاده مجمع تصميمگيري ميشود.فرشباف در ارتباط با افرادي كه بهرغم در اختيار داشتن بيمهنامه به دليل تصادفات و عدم پرداخت ديه در زندانها به سر ميبرند، گفت: تعدادي حتي از اينكه بايد به كجا مراجعه كنند اطلاعي ندارند و جاي سوال است كه آيا بنده بايد به تكتك زندانها مراجعه كنم و تعداد افرادي كه مشمول دريافت خسارت از بيمه ميشوند را مشخص كنم؟ رييسكل بيمه مركزي ايران تاكيد كرد: بيمه مركزي مسووليت رسيدگي به وضعيت زندانيان را ندارد و بايد وزارت دادگستري و سازمان زندانها اطلاعات زندانيان مشمول دريافت خسارت را به بيمه مركزي ايران اعلام كنند و اطمينان داشته باشند بلافاصله نسبت به پرداخت خسارت اقدام خواهد شد.
فرشباف با اشاره به اينكه قوه قضائيه تا كنون هيچ گونه ليستي از زندانيان مشمول دريافت خسارت از بيمه را معرفي نكرده است، افزود: ما نميتوانيم تمام فعاليتهايمان را تعطيل كنيم و به زندانها سركشي كنيم و زندانيان مشمول دريافت خسارت از بيمه را شناسايي كنيم و اين اطلاعرساني به طور حتم وظيفه قوه قضائيه است اما بايد گفت متاسفانه تاكنون حتي دو صفحه گزارش هم در ارتباط با اين موضوع از دادگستري به دست ما نرسيده است.
حذف فشارهاي تحميلي به شركتهاي بيمه
مديرعامل بيمه آسيا با اشاره به زيانهاي سنگين شركتهاي بيمه در بخش بيمه شخص ثالث، گفت: اجراي اصل 44 در بخش بيمه بدون حذف فشارهاي تحميلي شركتهاي بيمه امكانپذير نيست.سيد محمدعلي پوريزدي در گفتوگو با خبرگزاري مهر در خصوص تاثير واگذاري سهام شركتهاي بيمه در سوددهي آنها، گفت: قرار است نقش دولت در صنعت بيمه كشور به حداقل برسد، بيمه نوعي كسبوكار است و بايد مديريت و سرمايه دولت در اين صنعت كاهش يابد و سرمايه و مديريت بخش خصوصي فعال شود.
مديرعامل بيمه آسيا افزود: مسلما در اين زمينه بخش خصوصي زماني وارد عرصه و فعال ميشود كه فعاليتي كه انجام ميدهد، داراي سودآوري باشد، تا زماني كه مشكلات بخش خصوصي رفع نشود، انگيزه براي ورود به عرصه بيمه نيز كاهش مييابد.
وي يكي از دغدغههاي صنعت بيمه را سهم بيمه شخص ثالث در پرتفوي شركتهاي بيمه به ميزان 60درصد عنوان و بر حفظ حقوق شركتهاي بيمه تاكيد كرد و افزود: زياندهي در بخش بيمه شخص ثالث باعث شده تا فشارهاي زيادي به شركتهاي بيمه وارد شود.
يزدي از افزايش 33درصدي تعهدات شركتهاي بيمه در بخش بيمه شخص ثالث خبر داد و تصريح كرد: اين در حالي است كه اين شركتها حق بيمه سال 85 را دريافت كردهاند، بنابراين اين امر زيانهاي سنگيني را به شركتهاي بيمه وارد كرد. وي خاطرنشان كرد: اگر خواهان خصوصيسازي شركتهاي بيمه و اجراي اصل 44 قانون اساسي هستيم، بايد براي برداشتن فشارهايي كه بر شركتهاي بيمه تحميل ميشود، چارهجويي كرد.
يکشنبه 22 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]