تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):هر که می خواهد که قویترین مردم باشد بر خدا توکل نماید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831485964




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

درنشست خبري عنوان شد: مدارس علوم و معارف اسلامي راه‌اندازي مي‌شود 20ارديبهشت ماه، روز «پيوند حوزه و آموزش‌وپرورش» لحاظ مي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: درنشست خبري عنوان شد: مدارس علوم و معارف اسلامي راه‌اندازي مي‌شود 20ارديبهشت ماه، روز «پيوند حوزه و آموزش‌وپرورش» لحاظ مي‌شود


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - آموزش و پرورش

دبير ستاد همكاري‌هاي حوزه و آموزش و پرورش از در دستور كار قرار داشتن راه‌اندازي مدارس علوم و معارف اسلامي در كشور خبر داد.

كتب تخصصي رشته علوم و معارف اسلامي در آموزش و پرورش تكميل نيست

به گزارش خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حجت‌الاسلام والمسلمين علي ذوعلم در نشستي خبري با تشريح برنامه‌هاي ستاد همكاري‌هاي آموزش و پرورش و حوزه‌هاي علميه، در پاسخ به پرسش ايسنا مبني بر سطح فعلي اجراي پروژه راه‌اندازي و تاسيس مدارس علوم و معارف اسلامي (پيش حوزوي)، با اعلام اين كه هم‌اكنون رشته علوم و معارف اسلامي در آموزش و پرورش تدريس مي‌شود، گفت: در حال حاضر مدارسي وجود دارند كه دانش‌آموزان را خاص اين رشته پذيرش ‌كنند، اما زمينه‌سازي و سياست‌ورزي اصلي ما در اين حوزه، راه‌اندازي مدارس ويژه‌ علوم و معارف اسلامي توسط خود حوزه‌هاي علميه است كه عملا هنوز نتيجه محسوسي در اين زمينه به دست نيامده و البته اميدواريم كه بتوانيم در اين زمينه فعاليت‌هاي مشترك را گسترش دهيم.

ذوعلم در ادامه با بيان اين كه تاسيس مدارس علوم و معارف اسلامي در قالب‌هاي مختلفي همچون مدارس غيرانتفاعي، مدارس هيات امنايي يا مدارس تحت اجراي سياست‌هاي برنامه چهارم توسعه، يعني واگذاري تصدي‌گري به افراد ذي‌صلاح، مورد نظر آموزش و پرورش است، از تكميل نبودن كتب تخصصي رشته علوم و معارف اسلامي در آموزش و پرورش نيز انتقاد كرد و با بيان اين كه اين امر هم‌اكنون به طور جدي در ستاد همكاري‌هاي حوزه و آموزش و پرورش مطرح شده است، عنوان كرد: هنوز كتب تخصصي اين رشته تاليف نشده و تنها از سرفصل‌هاي كتب استفاده مي‌شود.

به گفته مشاور وزير آموزش و پرورش، اين وزارتخانه معتقد است كه توانمندي‌هاي حوزه‌هاي علميه فراتر از فعاليت‌هاي انفرادي يا حاشيه‌اي در آموزش و پرورش است؛ اگرچه اين توانمندي‌ها با تاسيس مدارس كيفي و قوي و تلاش بيشتر حوزه‌ها در كمك به آموزش و پرورش در عرصه‌هاي مختلف، نمايان مي‌شود.

دبير ستاد همكاري‌هاي حوزه و آموزش و پرورش تاكيد كرد: حوزه‌هاي علميه مي‌توانند الگوهاي بسيار نويي را به صورت كاملا متفاوت از نهادهاي ديگر در سطوح آموزشي ارائه دهند.

وي اين موضوع را نيز خاطرنشان كرد كه در حال حاضر، از ظرفيت‌ها در حوزه‌هاي علميه در حد مناسب استفاده نشده است كه يكي از اين ظرفيت‌ها مي‌تواند غني‌سازي كتب درسي در عرصه علوم انساني باشد كه برخي موسسات حوزه در اين عرصه وارد شده‌اند و از آن جمله مي‌توان به روان‌شناسي، جامعه‌شناسي، ديني مقطع راهنمايي و نقد و بررسي كتب علوم انساني با نگاه تخصصي و علمي اشاره كرد.

20 ارديبهشت ماه، روز پيوند حوزه و آموزش و پرورش

دبير ستاد همكاري‌هاي حوزه و آموزش و پرورش كه اين سخنان را به عنوان زمينه‌سازي در راستاي برگزاري سومين همايش سالانه همكاري‌هاي حوزه علميه و آموزش و پرورش در ارديبهشت ماه 88 عنوان مي‌كرد، در ادامه اعلام كرد: به شوراي فرهنگ عمومي كشور پيشنهاد كرده‌ايم كه در تقويم فرهنگي كشور، 20 ارديبهشت ماه به عنوان «روز پيوند مبارك حوزه علميه و آموزش و پرورش» نامگذاري شود كه اين موضوع هم اكنون در دست بررسي است.

طرح نهادينه‌سازي همكاري‌هاي حوزه و آموزش و پرورش، در دست اقدام

ذوعلم در ادامه اشاره به اقدامات ستاد همكاري‌هاي حوزه و آموزش و پرورش، خاطرنشان كرد: طرح نهادينه‌سازي همكاري‌هاي حوزه و آموزش و پرورش، هشت ماه قبل آماده شد كه اميدواريم به زودي به شوراي عالي انقلاب فرهنگي كشور ارائه شود كه البته در اين طرح پيش‌بيني شده كه شوراي همكاري‌هاي حوزه و آموزش و پرورش با شرح وظايف مشخص تثبيت شود.

به گزارش ايسنا، وي پيگيري پروژه‌هاي علمي و پژوهشي عميق و نو با نگاه‌هاي جديد در عرصه تدوين فلسفه تعليم و تربيت اسلامي را نيز از ديگر اقدامات ستاد همكاري‌هاي حوزه و آموزش و پرورش ذكر و اظهار كرد: اين اقدام در حال حاضر، توسط موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) در قم با همكاري يك تيم بسيار قوي بين رشته‌اي دنبال مي‌شود كه قطعا پس از تدوين كامل به آموزش و پرورش بسيار كمك خواهد كرد.

ستاد همكاري‌هاي حوزه و آموزش و پرورش در دولت هفتم، تشكيل و در دولت نهم فعال شد

دبير ستاد همكاري‌هاي حوزه و آموزش و پرورش در ادامه، اين دو نهاد را داراي رسالتي مشترك و بسيار مهم توصيف و با تشريح روند تشكيل اين ستاد و آغاز اجراي برنامه‌هاي مشترك حوزه علميه و آموزش و پرورش پس از تشكيل منشور همكاري‌هاي اين دو نهاد، اظهار كرد: اولين تفاهمنامه‌ها بين دو اين نهاد در زمان دولت هفتم و وزارت آقاي مظفر منعقد شد، اما اين قراردادها تا زمان روي كارآمدن دولت نهم بروز چنداني در عمل نداشت كه از اين رو مي‌توان يكي از اقدامات اساسي فرهنگي در دولت نهم را فعال‌ترشدن دو نهاد حوزه و آموزش و پرورش دانست.

وي با بيان اين كه ستاد همكاري‌هاي حوزه و آموزش و پرورش در تير ماه سال 85 با نام سال پيامبر اعظم و با الهام از اين نام، با ساختاري انعطاف‌پذير، فعال و بدون هزينه تشكيل شد، بيان كرد: هم‌اكنون در سطح بخش‌هاي مختلف حوزه و آموزش و پرورش، كميته‌هاي همكاري متشكل از كارشناسان و صاحب‌نظران با هدف امكان‌سنجي و ظرفيت‌سازي شكل گرفته است؛ آن گونه كه در حال حاضر در 12 موسسه و دستگاه حوزوي معتبر و همچنين معاونت‌هاي آموزش و پرورش و سازمان‌هاي تابع، اين كميته‌ها به طور كاملا مستقل فعال هستند.

وي همچنين با يادآوري اين كه با انعقاد تفاهم‌نامه بين حوزه و آموزش و پرورش، نوع همكاري اين بخش‌ها به صورت كيفي‌تر و دقيق‌تر تعريف مي‌شود، كميته‌هاي همكاري آموزش و پرورش و حوزه را در سطح مناطق و نواحي استاني آموزش و پرورش نيز گسترده ذكر و اعلام كرد: كميته‌هاي استاني با مسووليت نماينده ولي فقيه در استان و با رياست رييس سازمان آموزش و پرورش استان مربوطه اداره مي‌شود.

وي در عين حال به برخي اقدامات انجام شده در سطح همكاري‌هاي مشترك دو نهاد حوزه و آموزش و پرورش نيز اشاره كرد و تدوين و تاليف كتب درسي به ويژه در حوزه علوم انساني، ديني، قرآني عربي، تاريخ، دروس رشته علوم و معارف اسلامي، گسترش حضور فضلاي حوزه علميه به صورت علمي و كيفي در آموزش و پرورش و مدارس، برگزاري دوره‌هاي آموزشي و همايش‌ها و هم‌انديشي‌ها با حضور مشترك متخصصان حوزه و آموزش و پرورش، برگزاري دوره‌هاي تخصصي آموزشي براي معلمان ديني و علوم انساني مقاطع متوسطه و راهنمايي در طول سال گذشته و سال جاري كه در آينده نيز توسعه پيدا مي‌كند، برگزاري كارگاه‌هاي تخصصي علوم ديني با گرايش اقتصاد، فيزيك، زيست و ادبيات در سطح مناطق آموزشي، تاسيس مدارس وابسته به حوزه، تدوين طرح تاسيس رشته تعليم و تربيت اسلامي در حوزه‌هاي علميه و همچنين نهادينه‌سازي همكاري‌هاي حوزه و آموزش و پرورش را از جمله اين اقدامات ذكر كرد.

ذوعلم با تاكيد بر اين كه فعاليت‌هاي مشترك حوزه علميه و آموزش و پرورش نبايد سطحي باشد، اين همكاري‌ها را نمودي از مهندسي فرهنگي كشور، توصيف و عنوان كرد: قطعا حوزويان در حوزه تبليغ دين در مدارس، نقش بسزايي دارند كه در اين راستا، حضور طلاب جوان در اردوهاي تربيتي و پرورشي براي غني‌سازي اوقات فراغت دانش‌آموزان و همچنين آموزش فرهنگيان و آشناسازي آن‌ها با نگاه‌ها و منابع ديني در دستور كار قرار دارد.

وي ادامه داد: در عرصه پژوهشي نيز كمك به برنامه‌ريزي‌ و توليد كتب درسي به ويژه‌ برنامه‌ريزي‌هاي درسي در رشته علوم انساني و به خصوص در دروسي مانند درس ديني و معارف اسلامي از سوي حوزويان قابل توجه است كه به طور ويژه‌ در دستور كار آموزش و پرورش قرار گرفته است؛ چرا كه حوزه‌هاي علميه در كنار دانشگاه‌ها و ساير موسسات علمي مي‌توانند كمك بزرگي به آموزش و پرورش باشند.

ذوعلم ستاد همكاري‌هاي حوزه و آموزش و پرورش را بسيار موثرتر و فعال‌تر از ستاد مشابه در ساير دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها خواند.

انتهاي پيام
 جمعه 20 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن