واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: الهام:/2/دولت بناي ورود به مسايل سياسي و انتخاباتي را نداردرژيم صهيونيستي فلسفه وجودي ندارد
تهران- خبرگزاري كار ايران
سخنگوي دولت گفت: دولت بنا ندارد، وارد مسايل سياسي و انتخاباتي شود و مهمترين مسووليت دولت كار براي مردم است. دولت وقت خود را صرف ماموريتهايي ميكند كه از جانب مردم و قانون بر دوشش گذاشته ميشود.
به گزارش خبرنگار"ايلنا"، الهام درباره استيضاح اسكندري گفت: در مورد استيضاح فكر ميكنم كه موضوع منتفي و فرصت تلاش و خدمت در اين زمان براي دولت، قويتر فراهم شود.ما بارها گفتهايم كه استيضاح حق مجلس است و نمايندگان محترم مجلس ميتوانند از اين حق خود به هر شكل استفاده كنند.
الهام در عين حال اظهار كرد: فكر ميكنم كاركرد وزارت كشاورزي كاركرد قابل دفاعي است و وزرا با اعتماد به نفس تلاش ميكنند .
وي ادامه داد: كاركرد وزارت كشاورزي قابل دفاع است و وزرا با اعتماد به نفس بيشتر، از هر طريق ممكن بيشتر و بيشتر به مردم خدمت كنند و با همكاريهاي متقابل دولت و مجلس ، دولت بتواند بيشتر و بهتر به مردم خدمت كند.
الهام سپس به ارايه آماري از فعاليتهاي دولت در راستاي كاهش ترافيك و آلودگي هوا پرداخت و افزود: دولت از تمام ظرفيت خود براي حل مشكلات شهري استفاده خواهد كرد و بخشي از مصوبات سفرهاي استاني كه پنجاهمين آن در هفته گذشته انجام شد مربوط به بازسازي ، تردد و رفع مشكلات شهري و كمك به شهرداريها است.
در سال 85 اعتبارات عمراني مترو در تهران 192 ميليارد تومان بود كه اين مبلغ در سال87 به 290 ميليارد تومان رسيد؛ بودجه جاري مترو نيز از 13/3 ميليارد تومان در سال85 به 23/8 ميليارد تومان رسيد؛ همچنين دولت 120 ميليارد تومان براي طرح تكميل مطالعات جامع حمل و نقل و توسعه حمل و نقل عمومي كلانشهرها اختصاص داد كه نزديك 40 ميليارد تومان فقط به تهران اختصاص يافت.
الهام ادامه داد:: در سال 85 مصوبه بود كه دولت 2500 اتوبوس به تهران تحويل دهد كه در اين تعداد اگر بخواهيم درصد را مشخص كنيم نسبت آن به كل كشور 29 درصد است. درحالي كه جمعيت شهري تهران 16 درصد جمعيت كل كشور را تشكيل ميدهد؛ در اين زمينه فقط 264 دستگاه تحويل نشده بود كه اكنون آماده تحويل است و همه اين 2500 دستگاه را دولت به صورت اقساطي واگذار كرده است.
وي همچنين آمارهايي درباره توسعه حمل و نقل مينيبوسراني، تاكسيراني و مترو نيز ارائه كرد و گفت: مشروح اين آمارها در پايگاه اطلاعرساني دولت منتشر ميشود.
الهام توجه به حمل و نقل عمومي را يكي از سياستها و رويكردهاي اصلي دولت دانست و گفت: دولت نهم همه ظرفيت خود را براي حل مشكلات شهري متمركز كرده و از هيچ كوششي در اين زمينه دريغ نكرده است.
سخنگوي دولت در پاسخ به سوال خبرنگاري كه از وي ميزان رضايت دولت از بررسي طرح هدفمند كردن يارانه ها در مجلس را پرسيد گفت: مجلس همكاري خوبي با دولت داشت و اين لايحه با يك فوريت تصويب شد البته مجلس آزاد است و توقع طبيعي و از مجلس اظهار نظر ، ابراز عقيده و راي دادن به صورت آزادانه است كه در تمام عرصه ها شاهد آن بوديم و راي مجلس به اين لايحه اقتصادي هم راي خوبي بود .
وي افزود: محتواي لايحه در دستور كارشناسي است البته فوريت به معناي انجام كار عجولانه نيست زيرا تعامل ما با مجلس مثبت است و با بيش از يك سال بر روي اين لايحه كار و نظرات كارشناسي اخذ شد. مجلس هم به صورت غيررسمي كار كرد كه اميدواريم اين لايحه در مجلس نهايي شود زيرا مورد قبول عموم كارشناسان از جهت اثرگذاري مثبت بر اقتصاد است.
الهام در مورد اظهارات اخير باهنر مبني بر عدم اجماع صددرصدي اصولگرايان در صورت كانديداتوري احمدينژاد توضيح داد: من در اينجا نظر شخصي خود را ابراز نميكنم اما دولت هم بنا ندارد وارد مسايل سياسي و انتخاباتي شود و مهمترين مسووليت دولت كار براي مردم است . دولت وقت خود را صرف ماموريتهايي ميكند كه از جانب مردم و قانون بر دوشش گذاشته ميشود.
وي افزود: گروههاي سياسي هم كار خود را ميكنند. دولت وارد مقولههاي سياسي و انتخاباتي نميشود؛ چون علاوه بر آنكه زمان فعاليت رسمي انتخاباتي نيست، تمام وقت دولت براي خدمت به مردم بر اساس قانون و مطالبات رهبري است.
سخنگوي دولت در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه تاكنون چه كمكهايي به مردم غزه صورت گرفته است، اظهارداشت: كمكهاي مردمي از طريق دريايي و هوايي وكمكهاي درماني براي كمك به مصدومان و مجروحان و همچنين كمكهايي از سوي هلال احمر كه مسووليت بينالمللي و انساني دارد، صورت گرفته است اما در جهت ارسال مشكلاتي وجود دارد اميدواريم اين كمكها فراگير و از سوي همه كشورها صورت گيرد.
وي ادامه داد: بايد مشكل مرزهاي دريايي و خشكي حل شود و محدود كردن نوع كمكها و ايجاد انواع محدوديتها اقدامي خلاف قواعد انساني و بينالمللي است. اگر اين منطقه نظامي و جنگي هم باشد، بايد تلاش كرد تا خدمات بشردوستانه به آنجا برسد.
الهام با بيان اينكه ايران آمادگي كمك در زمينه خدمات درماني را دارد، اظهار داشت: از همه ظرفيتها براي كمكرساني استفاده ميشود اما تلاش عمده بايد براي از بين رفتن محاصره صورت گيرد.
سخنگوي دولت در مورد خواست دانشجويان به ويژه تعدادي از دانشجويان دانشگاه علم و صنعت مبني بر تحريم كردن كالاهاي صهونيستي و عدم ادامه ارتباط با كشورهاي حاميان رژيم اسرائيل گفت: كالاهاي صهيونيستي كه ممنوعيت قانوني دارند و تحريم هستند بنابراين نيازي به قانون نيست؛ از سويي روح فرهنگي مردم نيز حمايت از مظلوم و ايستادگي در برابر ظالم است لذا خودشان مسايل را تنظيم ميكنند و همراهي با رژيم صهيونيستي را بر خود حرام ميداند كه دولت هم با مردم همراه است يعني حمايت و ياري از مظلوم، مقابله با سلطه ومخالفت با ظلم، مبناي مشترك بين دولت و ملت است.
الهام گفت: مسووليت امروز ما افشاي وقايع و حمايت معنوي و تلاش ديپلماتيك و انساندوستانه براي رفع فشار از مردم مظلوم منطقه است و انشاءالله با حمايت افكار عمومي جهاني، مردم غزه احساس ميكنند كه در خانه خود تنها نيستند .از جوانان ميخواهيم جوانان جهان و افكار عمومي دنيا را بسيج كنند و پرده از سانسور ناصحيح رسانه اي بردارند و به افشاي ماهيت اين رژيم بپردازند زيرا رژيم صهيونيستي فلسفه وجودي ندارد و دروغ هايش برملا شده است .
سخنگوي دولت در مورد وعده دولت مبني بر تشكيل دادگاه براي محاكمه رژيم صهيونيستي گفت: در بحث جنايت عليه بشريت واقعيت روشن است و جرم عليه بشريت طبق ضوابط بينالمللي نسلكشي و عملي مجرمانه است. اگر هولوكاستي واقعيت دارد، در غزه اتفاق مي افتد .
الهام گفت: بايد دادگاه بينالمللي جرايم بينالمللي به اين مسايل پايان دهد و در غير اين صورت، مشوقي براي جنايتكاران خواهد بود و دولت هم وظيفه خود ميداند تا در حد خود به ايفاي نقش بپردازد؛ البته اين مساله تنها متوجه دولت نيست و نهادهاي حقوقي و مردمي نيز بايد فعال شوند و دولت نيز تلاش ديپلماتيك خود را انجام ميدهد .
وي با تاكيد بر نقش افكار عمومي در كاهش بحرانهاي جهاني گفت: اگر در آينده مجامع بينالمللي تحركي نكنند افكار عمومي چنين دادگاهي را تشكيل ميدهند.ايران نيز تلاش كرده تا اجلاس كنفرانس اسلامي تشكيل شود و همچنين تلاشها و ارتباطاتي براي به صحنه آوردن مجامع بينالمللي و جوامع اسلامي براي كمك به مردم غزه انجام داده است كه اميدواريم اين اجلاس تشكيل شود و به مسووليت خطير كنفرانس اسلامي عمل گردد.
سخنگوي دولت از سفر وزير نفت به پاكستان اظهار بياطلاعي كرد و افزود: نوذري در نشست پنجشنبه هيات دولت حاضر بود و فكر نميكنم برنامه سفر به پاكستان داشت لذا اگر بحثي است، در مورد كاركرد عمومي آن وزارتخانه است.
الهام در پاسخ به خبرنگاري كه در مورد ممنوعيت حضور خبرنگاران در غزه پرسيده بود، گفت: بايد تلاش كنيد و در چارچوب روابط بين المللي از اصول آزادي اطلاعرساني استفاده شود كه وظيفه جامعه خبري است.
سخنگوي دولت در واكنش به اظهارات خبرنگاري كه گفت چرا تنها بحث هدفمند كردن يارانهها در مجلس مطرح شد، اظهار داشت: اين اهداف به صورت مجموعه دنبال ميشود و بررسي ساير نظامات مانند نظامات مالياتي وگمركي در دستور كار دولت است كه تمام آنها نياز به قانون ندارد يعني بخشي نياز به اصلاح قانون و بخشي نياز به تغيير رفتارها و ساير مسايل دارد. البته اگر قسمتي از كار انجام شود بخشهاي ديگر روان خواهد شد.
الهام با اشاره به اينكه برررسي نظامات ماليات ، گمرك ، مالي ، پولي و غيره از دستوركار خارج نشده است، ضروريترين بخش را يارانهها عنوان كرد و افزود: با انجام اين بخش از لايحه، مسير پيگيري موارد ديگر هموار ميشود البته بايد توجه داشت كه نبايد ظرفيتهاي دولت را معطل نگه داشت.
سخنگوي دولت در پاسخ به آخرين سوال مبني بر اتمام قرارداد گاز ايران و تركمنستان خاطرنشان كرد: اين قرارداد و مذاكرات ادامه دارد و قرارداد و همچنين مذاكرات ادامه دارد اما اين قرارداد اكنون جاري است.
وي ادامه داد: طبق اظهارات شركت گاز و وزارت نفت، در مذاكرات به جمع بندي خوبي رسيدهايم.
پايانپيام
كد خبر: 466657
شنبه 14 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 198]