تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 15 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بدانيد كه بدترين بدها، علماى بدند و بهترين خوبان علماى خوبند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1838019097




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ندادن تسهيلات بانكي ركود توسعه صنايع تبديلي استان مركزي را درپي دارد


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: ندادن تسهيلات بانكي ركود توسعه صنايع تبديلي استان مركزي را درپي دارد
جمعي از صاحبان صنايع تبديلي و تكميلي استان مركزي ندادن به موقع تسهيلات بانكي را از جمله مشكلات اين بخش و ركود توسعه صنايع تبديلي عنوان كردند.


مدير كارخانه "خزرا" توليد كننده مواد لبني گفت: وامهاي سرمايه در گردش از جمله بزرگترين و مهمترين مشكل صاحبان صنايع تبديلي است كه ناخواسته در تمامي بخشهاي توليد مشكلات ديگري ازجمله اخراج كاركنان رادرپي دارد.
وي افزود نبود شركتها و واحدهاي مشاور فني و اجرايي توانمند و بانكهاي اطلاعاتي مناسب در زمينه احداث طرحهاي صنايع تبديلي و تكميلي در استان از ديگر مشكلات اين بخش است.
مدير كارخانه"عسل سالار خمين" گفت: به علت مشكلات مالي تبديل دستگاههاي سنتي به اتوماتيك در بخش بسته بندي از توان ما خارج است.
وي افزود: وجود رابطه بازي در بخش اخذ وام در بانكها ، كمبود زير ساختهاي لازم جهت استقرار واحدهاي صنايع تبديلي در كانونهاي توليد و بالابودن قيمت زمين در شهركهاي صنعتي يكي ديگر از مشكلات اين بخش است.
مديركارخانه"سبزينه طلوع اراك" كه در بخش بسته بندي خشكبار فعال است نيز گفت: نبود امكان دستيابي به تكنولوژي صنايع بسته بندي و وجود دستگاههاي فرسوده ،كار بسته بندي محصولات در كشورهاي ديگر و بنام آنها انجام مي شود در صورتي كه مواد اوليه در ايران تامين مي شود.
"محمد چگيني" افزود: به عنوان مثال بسته بندي كشمش توليدي كشور مان در بسته هاي 10كيلويي تهيه و به كشورهايي مانند تركيه صادر مي شود و آنان نيز با استفاده از دستگاههاي مدرن و بسته بندي مشتري پسند و زيبا بنام كشور خود در بازار هاي داخلي و خارجي بفروش مي رسانند.
وي گفت: با ايجاد شرايط مساعد در زمينه به روز كردن ماشين آلات بسته بندي و دادن تسهيلات به موقع به صاحبان صنايع تبديلي ، محصولات خام توليدي بخش كشاورزي كشورمان بنام ديگر كشورهاي تمام نمي شود.
مدير كارخانه" نورجمع" توليد كننده انواع سس گفت: مهمترين مشكل اين بخش عدم هماهنگي دستگاههاي دولتي با صاحبان صنايع تبديلي غير بومي است .
"اميررضا ثابتي" افزود: اين درحالي است كه سرمايه گذاري افراد غير بومي در اين استان كمك بزرگي به اشتغالزايي براي جوانان دارد ولي بانكها و مسوولان مربوطه از دادن تسهيلات با شرايط مناسب خودداري مي كنند.
وي گفت: واحدهاي توليدي دوسال بعد از اخذ تسهيلات بانكي به سوددهي و بازدهي مي رسند و با وجود اين بانكها قبل از اين موعد اقساط خود را طلب مي كنند و اين خارج از توان توليد كننده است.
وي درخصوص مواد اوليه نيز گفت: 60درصد مواد اوليه سس توليدي ، در داخل كشور تامين شده و مابقي وارداتي است و در اين بخش مشكل خاصي وجود ندارد.
مدير شركت "مهيا" توليدكننده پسته نيز گفت: ناكافي بودن تسهيلات بانكي، تعدد برندهاي تجاري در بازار محصولات صنايع تبديلي و عدم وجود تشكلهاي صنعتي متناسب و توانمند و عدم آشنايي صاحبان اكثريت واحدهاي صنايع تبديلي با بازارهاي صادراتي و قوانين و مقرارت صادرات از مشكلات صنايع تبديلي است.
"محمد صفري "افزود: كمك به افزايش كيفيت و استاندارد نمودن محصولات توليدي واحدها جهت حضور در بازارهاي جهاني از طريق اموزشهاي لازم و پرداخت تسهيلات و ارايه مشاوره هاي فني در توسعه اين صنعت بسيار موثر است.
مدير صنايع كشاورزي و مكانيزاسيون سازمان جهاد كشاورزي استان مركزي گفت: در حال حاضر 105واحد فرآوري محصولات كشاورزي در بخشهاي مختلف استان فعاليت دارد.
"علي اصغر حيدري" افزود: اين واحدها در زمينه فرآوري محصولات باغي، دامي، زراعي و شيلات درنقاط مختلف استان مستقر است.
وي ، مجموع سرمايه گذاري صنايع تبديلي استان مركزي را 716ميليارد و 953ميليون ريال با ظرفيت يك ميليون و 773هزار و 439تن و اشتغالزايي سه هزار و 120نفراعلام كرد.
وي افزود: 47واحد از اين صنايع تبديلي زير پوشش سازمان جهاد كشاورزي با سرمايه گذاري 96ميليارد و 290ميليون ريال با ظرفيت فرآوري 407هزار و 439تناست. وي گفت: فعاليت واحدهاي مذكور براي 647نفر در استان اشتغال ايجاد كرده است.
وي، همچنين گفت: سه سردخانه با ظرفيت 10هزار تن در شهرستانهاي ساوه ، اراك و خمين اكنون در استان فعاليت دارد.
وي افزود: با انجام مطالعات و نياز سنجي صورت گرفته دراستان قابليت ايجاد سرد خانه هايي با ظرفيت 20هزار تن در شهرستان ساوه، خمين و سه راهي خنداب در دست بررسي است.
وي گفت: از سال 83 تاكنون ، مديريت صنايع كشاورزي و روستايي استان 268فقره جواز تاسيس با سرمايه گذاري يك ميليارد و 667ميليون و 167هزار ريال و اشتغالزايي چهار هزار و 593و فراوري دوهزار و625هزار تن محصولات خام كشاورزي، صادر كرده است.
وي ، نبود متولي قوي براي برنامه ريزي صحيح در ايجاد و توسعه صنايع تبديلي ونامشخص بودن تنوع نياز استان به صنايع فرآوري را از جمله مشكلات استان عنوان كرد.
وي ادامه داد: تحويل مواد اوليه نامرغوب به كارخانجات صنايع تبديلي ، نبود اطلاعات دقيقي از پتانسيل استان در زمينه ايجاد صنايع تبديلي ، ضعف در زير ساختها، فرسودگي ماشين آلات واحدهاي توليدي و نبود معافيتها از ديگر مشكلات اين بخش است .
رحيمي گفت: روند طولاني بررسي طرحهاي متقاضيان سرمايه گذاري صنايع تبديلي و تكميلي در بانكهاي عامل اكنون بسيار طولاني است كه اين امر افزايش هزينه هاي اجرايي و در نهايت عدم توجيه اقتصادي طرحها را در پي دارد.
وي، كمبود نيروهاي متخصص و ماهر، بالا بودن قيمت مواد خام ، عدم آشنايي صاحبان واحدها با بازارهاي صادراتي و قوانين آن و نبود تشكلهاي صنعتي متناسب را از مشكلات بخش صنايع تبديلي و تكميل عنوان كرد.
وي افزود: پشتيباني از فعاليتهاي بخش كشاورزي، زمينه سازي براي بهره برداري از امكانات موجود، ايجاد اشتغال مولد و پايدار ، توليد و تامين بخشي از كالاهاي مورد نياز كشور، استاندارد نمودن محصولات و افزايش ضريب مكانيزاسيون از جمله اهداف اين بخش است.ك/4
7109/557
 شنبه 14 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 156]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن