واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: ايپز انتخاب كرد: بولت و ايسينبايوا، بهترين ورزشكاران سال ۲۰۰۸
ورزش. خارجي. ايپز
اتحاديه بينالمللي مطبوعات ورزشي (ايپز)، پس از يك نظرسنجي اينترنتي اوساين بولت سريعترين دونده جهان و يلنا ايسينبايوا قهرمان پرش با نيزه زنان از روسيه را به عنوان بهترين ورزشكاران سال ۲۰۰۸انتخاب كرد.
اين دو ورزشكار كه در بازيهاي المپيك ۲۰۰۸پكن درخشيدند، آراي ۵۷۱ روزنامه نگار از ۹۶كشور جهان را به خود اختصاص دادند.
بولت در پكن ركورد دوي ۱۰۰متر جهان را شكست و چهار روز بعد ركورد ۲۰۰ متر مايكل جانسون را نيز پشت سر گذاشت.
اين دونده ۲۲ساله سپس با ثبت يك ركورد ديگر در مسابقات دوي ۴در ۱۰۰متر اين بازي ها، سومين مدال طلايش را هم گرفت.
ايسينبايوا كه در سال ۲۰۰۸طعم شكست را نچشيد، در پكن از قهرماني المپيك خود در پرش با نيزه دفاع كرد و براي دومين دوره پياپي مدال طلا گرفت.
ايپز در انتخاب بهترينهاي سال خود تيم ملي فوتبال اسپانيا قهرمان مسابقات يورو ۲۰۰۸را هم به عنوان بهترين تيم سال انتخاب كرده است، تيم ملي اسپانيا كه از سال ۱۹۶۴موفق به قهرماني در اروپا نشده بود بعد از شكست يك بر صفر آلمان در يك بازي نفس گير با گل دقيقه ۳۳فرناندو تورس، قهرمان شد.
بازيهاي المپيك پكن بيشترين آرا را از نظر امكانات خبري در سال ۲۰۰۸به خود اختصاص داد. مركز اصلي خبري اين بازي ها، مكان مركزي فعاليت ۲۴ساعته ۵۶۰۰خبرنگار و عكاس بود كه براي پوشش خبري المپيك به پكن رفته بودند، اين مركز در سه طبقه و در زميني به مساحت ۶۰هزار متر مربع كه براي بازي هاي پارالمپيك پكن هم مورد استفاده قرار گرفت، بزرگترين مركز خبري در تاريخ بازيهاي المپيك بود.
نتايج به دست آمده در نظرسنجي ايپز براي انتخاب بهترينهاي سال ۲۰۰۸به شرح زير است:
** بهترين ورزشكاران مرد
.۱اوساين بولت
.۲مايكل فلپس
.۳رافائل نادار
.۴لوييس هميلتون
** بهترين ورزشكاران زن
.۱يلنا ايسينبايوا
.۲پاملا جليمو
.۳يلنا يانكوويچ
.۴تيرونيش ديبابا
.۵استفاني رايس
** بهترين تيم
.۱تيم ملي فوتبال اسپانيا
.۲تيم دوي ۴در ۱۰۰متر جاماييكا
.۳تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس
.۴تيم بسكتبال المپيك آمريكا
.۵تيم فراري
** بهترين امكانات خبري
.۱بازيهاي المپيك پكن
.۲مسابقات فوتبال يورو ۲۰۰۸
.۳مسابقات تنيس ويمبلدون
.۴مسابقات دوچرخه سواري توردوفرانس
شنبه 14 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]