تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):برترین ایمان آن است که معتقد باشی هر کجا هستی خداوند با توست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831138332




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

«حوزه‌نت» دانشنامه «امام حسين(ع) و نقش‌آفرينان حماسه كربلا» را ارائه كرد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: «حوزه‌نت» دانشنامه «امام حسين(ع) و نقش‌آفرينان حماسه كربلا» را ارائه كرد
گروه فضاي مجازي: سايت «حوزه‌نت» دانشنامه «امام حسين(ع) و نقش‌آفرينان حماسه كربلا» را با بخش‌هاي متنوعي مرتبط با اين موضوع ارائه كرده است.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا)، حضرت امام زين‌العابدين(ع)؛ تداوم‏بخش عزت و افتخار حسيني، جلوه‏هايي از سخنان امام سجاد(ع)، على‌اكبر(ع)، علي‏اكبر(ع) الگوي جوانان، قاسم‌بن‌حسن(ع)، زندگي‌نامه حضرت مسلم‌بن‌عقيل، قاسم‌بن‌حسن(ع) اسوه نوجوانان، نقش اهل‌بيت‏ سيد‌الشهداء در تبليغ نهضت‏حسينى، تلاش تبليغاتي اهل‌بيت امام حسين(ع)، امام حسين(ع) چند خواهر در كربلا داشت؟، نقش كودكان در بالندگي حماسه عاشورا، محمد‌بن‌حنفيه و قيام كربلا از بخش‌هاي اصلي اين دانشنامه است.

در بخش‌هايي از «حضرت زين‌العابدين(ع)؛ تداوم‏بخش عزت و افتخار حسيني» مي‌خوانيم: «پيشواي چهارم شيعيان(ع) بعد از حضور در حماسه افتخار آفرين و عزت‌بخش عاشوراي حسيني، از لحظه‏اي كه در غروب عاشورا با شهادت پدر بزرگوار و ساير عزيزان خود مواجه شد، براي ادامه راه آنان مسئوليت‏ سنگيني را به دوش كشيد. امامت امت، سرپرستي اطفال و بانوان، رساندن پيام عاشورا به گوش جهانيان، تداوم مبارزه با طاغوت و طاغوتيان و از همه مهم‌تر پاسداري از اهداف متعالي امام حسين(ع) كه موجب عزت و افتخار عالم اسلام شد، از جمله مسئوليت‌هاي آن امام به شمار مي‏آيد.»

«امام سجاد(ع) كه در دوران امامت در محدوديت ‏شديدي به سر مي‏برد و حاكمان مستبد اموي سايه شوم خود را بر شهرهاي اسلامي گسترده بودند و اهل ايمان از ترس مال و جان خود مخفي مي‏شدند، با اتخاذ صحيح‌ترين تصميم‌ها و موضعگيري‌هاي مناسب و به‌جا و با استفاده از موثرترين شيوه‏ها توانست از فرهنگ عاشورا و دستاوردهاي ارزشمند آن، كه همان عزت و افتخار ابدي براي اسلام و مسلمانان و بلكه براي جهان بشريت ‏بود، به صورت شايسته‏اي پاسداري كرده و راه حماسه‌آفرينان كربلا را تداوم بخشد و ياد و نام و خاطره سالار شهيدان حضرت حسين‌بن‌علي(ع) را جاودانه ساخته و بر بلنداي تاريخ ابدي كند.»

در بخش‌ «علي‏اكبر(ع)» آمده است: «روز عاشورا پس از شهادت ياران امام(ع)، اولين كسى كه اجازه ميدان طلبيد تا جان را فداى دين كند علي‏اكبر(ع) بود. گر چه به ميدان رفتن او بر اهل‌بيت و بر امام(ع) بسيار سخت بود، ولى از ايثار و روحيه جانبازى او جز اين انتظار نبود. وقتى به ميدان مى‏رفت، امام حسين(ع) در سخنانى سوزناك به آستان الهى، آن قوم ناجوانمرد را كه دعوت كردند ولى تيغ به روي امام و يارانش كشيدند، نفرين كرد. على‌اكبر(ع) چندين بار به ميدان رفت و رزم‌هاى شجاعانه‏اى با انبوه سپاه دشمن كرد. پيكار سخت، او را تشنه‏تر كرد. به خيمه آمد، بى‌آنكه بتواند آبي بنوشد، با همان تشنگى و جراحت دوباره به ميدان رفت و جنگيد تا به شهادت رسيد. قاتل او مره‌بن‌منقذ‌ عبدى بود. پيكر على‌اكبر(ع) با شمشيرهاى دشمن قطعه قطعه شد. وقتى امام(ع) بر بالين او رسيد كه جان باخته بود. صورت بر چهره خونين على‌اكبر(ع) گذاشت و دشمن را باز هم نفرين كرد.»

در قسمت «محمد‌بن‌حنفيه و قيام كربلا» مي‌خوانيم: «او از شخصيت‏هاي علوي است كه ابهامات و اشكالاتي در تاريخ زندگي وي به چشم مي‏خورد. از جمله، علت ‏شركت نكردن او در قيام كربلا و همراهي نكردن او با امام حسين(ع). علما و رجال‏شناسان شيعه براي روشن ساختن اين ابهام و در مقام دفاع از محمد‌بن‌حنفيه دلايلي را مطرح كرده‏اند. به اعتقاد آنها شركت نكردن ابن‏حنفيه از سر نافرماني و مخالفت‏با امام(ع) نبوده و او دلايل موجهي براي اين كار داشته است.»

«بيماري محمدبن‌حنفيه در موقع حركت امام(ع) از مدينه و مكه، مامور بودن محمدبن‌حنفيه از جانب امام(ع) براي ماندن در مدينه و مكلف نشدن محمدبن‌حنفيه از جانب امام حسين(ع) به شركت در قيام و همراهي با آن حضرت(ع) از جمله اين دلايل است.»

همچنين در اين دانشنامه امكان دسترسي كاربران به نمايه‌هاي فرعي حضرت عباس(ع)؛ علمدار كربلا، حضرت زينب(س)؛ پيام‌رسان كربلا، اصحاب و ياران امام حسين(ع) در كربلا فراهم شده است.

دانشنامه «امام حسين(ع) و نقش‌آفرينان حماسه كربلا» را اينجا كليك كنيد!
 جمعه 13 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن