واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: اخبار ويژه كيهان// دفاع فرزندان هيتلر از قتل عام ملت فلسطين// نگرانى از بلاتكليفى خاتمى و جدى تر شدن نامزدى ميرحسين// چرا به خودمان گل مى زنيد؟// دعواى سير و پياز در ميان اپوزيسيون
خبرگزاري آريا- كيهان در شماره امروز خود (12 دي)، اخبار ويژه زير را درج كرده است.
دفاع فرزندان هيتلر از قتل عام ملت فلسطين (خبر ويژه)
اظهارات مغرضانه آنجلا مركل صدراعظم آلمان در تبرئه رژيم جنايتكار صهيونيستي و متهم كردن دولت حماس با اعتراض سياستمداران آلماني مواجه شد. مركل مدعي شده بود بحران اخير به دليل تحريكات حماس به وجود آمده و اسرائيل حق دارد از مرزهاي خود دفاع كند!
اعضاي حزب سوسيال دموكرات در مجلس (بوندس تاگ) موضع مركل را تخطئه كرده و باعث حمايت از بمباران پيوسته اسرائيل دانستند.
موتسه ينش يك عضو حزب مذكور گفت: صدراعظم با اين اقدام، شانس اينكه آلمان بتواند در بحران خاورميانه نقشي بازي كند را از بين برده است. جنگ لبنان به ما نشان داد كه از راه نظامي نمي توان بر حماس و حزب الله غلبه كرد.
سايت دويچه وله كه اين خبر را منتشر مي كرد، در موضعي احمقانه و مضحك مدعي شد: پشتيباني از كشور اسرائيل و منافع شهروندان آن از جانب سياستمداران آلماني امر تازه اي نيست. همه دولت هاي آلمان غربي در 60 سال گذشته در اين زمينه بي پرده سخن گفته اند و تاكيد نموده اند كه بي چون و چرا از كشور اسرائيل دفاع خواهند كرد. علت اصلي اين وفاداري، كشتار يهوديان توسط رژيم ناسيونال سوسياليسم ]نازي[ است كه در دهه هاي 1930 و 1940 صورت گرفت. ايجاد كشور اسرائيل در سال 1948 نيز يكي از پيامدهاي اين جنايت نازي ها بود.
نويسنده احمق اين گزارش توضيح نداد كه چرا تاوان وحشي گري و جنايت پدران نازي آنها در آلمان هيتلري را مردم بي گناه فلسطين با واگذاري سرزمين خود به اشغالگران، براي ايجاد كشور!؟ اسرائيل و سپس زورگويي و جنايت عليه صاحبخانه در پوشش «دفاع از خود» بدهند
نگرانى از بلاتكليفى خاتمى و جدى تر شدن نامزدى ميرحسين (خبر ويژه)
قطعي شدن نامزدي كروبي وتقويت احتمال نامزدي ميرحسين موسوي در كنار تمايل برخي از چهره هاي مدعي اصلاح طلبي به نامزدي باعث گسترش انتقادها از بلاتكليفي خاتمي شده است.
اگرچه پيش از اين نامزدها و احزاب گوناگون از تأخير خاتمي ابراز انتقاد مي كردند اما اكنون با وارد شدن نامزدهاي متعدد به صحنه، انتقاد ياد شده از سوي حاميان حزبي خاتمي به ويژه سازمان مجاهدين (انقلاب) هم شنيده مي شود.
در اين زمينه محسن آرمين سخنگوي سازمان به ايلنا گفت: خاتمي با تأخير در اعلام تصميم خود براي حضور يا عدم حضور در انتخابات، عملاً فرصت تصميم گيري را از اصلاح طلبان براي اتخاذ تصميمي ديگر مي گيرد.
وي با اشاره بر اينكه اصلاح طلبان كانديداهاي ديگري هم براي حضور در انتخابات آينده دارند، اظهار داشت: با توجه به اينكه درجريان اصلاح طلب افرادي براي حضور در انتخابات اعلام آمادگي كرده و يا به نحو غيرمستقيم تمايل خود را براي كانديداتوري ابراز كرده اند و همچنين برخي از اين افراد اعلام حضور خود را منوط به تصميم گيري خاتمي دانسته اند، به همين دليل به نظر مي رسد خاتمي نمي تواند، اعلام نظر خود را به تاخير بياندازد.
گفتني است خاتمي كه هنوز بعد از 8 سال تعريف درستي از اصلاح طلبي ارائه نداده، اخيراً در ديدار شماري از حاميان حزبي، به تعريف اصولگرايي پرداخت و خود را اصولگرا معرفي كرد. وي در آن ديدار تأكيد كرده بود: روي شخص خاصي اصرار نكنيد.
در همين حال منابع نزديك به ميرحسين موسوي، شايعه اخير مبني بر انصراف ميرحسين موسوي از حضور در انتخابات به دنبال رايزني با برخي بزرگان نظام را تكذيب كردند. به گزارش خبرگزاري كار اين منابع نزديك به ميرحسين گفتند «ميرحسين موسوي هيچ ديداري با چهره هاي نظام نداشته و در هيچ ديداري هم به عدم حضور در انتخابات تشويق نشده است.» شايعه مذكور ادعا مي كرد به موسوي گفته شده كه در صورت نامزدي باعث درگيري در كشور مي شود.
در اين ميان مرعشي سخنگوي كارگزاران به سايت آينده گفت: نقش آفريني چهره هايي چون موسوي زماني مثبت و موثر مي شود كه به نظام و انقلاب كمك كنند نه اينكه باعث تشتت در يكي از جبهه هاي اصلي انقلاب شوند.
چرا به خودمان گل مى زنيد؟ (خبر ويژه)
«غضنفرهاي اصلاحات تاكي قرار است به دروازه خاتمي و جبهه اصلاحات گل بزنند». سايت «اصلاحات» با درج اين مطلب نوشت: گروهي از اصلاح طلبان به حاميان خود اعلام كردند كه ساعت فلان آقاي خاتمي با رهبري ديدار دارد. اين در حالي است كه آقايان خود نيز مي دانند اساساً رهبري نه به كسي مي گويد بيا و نه به كسي مي گويد نيا. مقام معظم رهبري به آقايان كروبي و روحاني هم همين را گفته اند... بنابراين عين ناجوانمردي است كه بخواهند بگويند اگر خاتمي نيامد به اين دليل است كه آقا نگذاشته است.
اين پايگاه خبري نزديك به طيفي از اصلاح طلبان منتقد افراطيون مي افزايد: عده اي از حاميان نامزدي آقاي خاتمي دچار يك پارادوكس شده اند. اين پارادوكس ناشي از اين است كه از يك طرف با اركان قدرت درگير مي شوند و از سوي ديگر مي خواهند كرسي هاي دولت را به دست آورند... رفتار اين گروه ها نتيجه اي جز تنازع و درگيري در كشور ندارد و به بي اعتمادي با حاكميت منجر مي شود. برخي گروه هاي اصلاح طلب به جاي ملي كردن آرامش و اميد، يأس و افسردگي را ملي كردند. آيا با حامياني مأيوس و مضطرب و نا اميد مي توان كاري از پيش برد؟ اين خيلي بد است كه هنوز نفهميده باشند حرف هايشان به رغم همه تندي كه دارد در جامعه طنين پيدا نمي كند و خريداري ندارد.
اصلاحات مي افزايد: مشكل آقاي خاتمي دقيقاً همين موضوع است. بدون ترديد اگر اين افراد دور او را نمي گرفتند و سعي نمي كردند يك انحصار درست كنند بي ترديد آقاي خاتمي با ترديد كمتري وارد ميدان مي شد. بهترين حمايت آنها از آقاي خاتمي سكوت بود و باعث ورود طيف هاي گسترده به عرصه مي شد كه متأسفانه چنين نشد. لذا اگر خاتمي نيايد به جاي فرافكني و پرداختن به ديگران بايد غضنفرهاي اصلاحات را متهم كنيم و بپرسيم تا كي قرار است گل به خودي بزنند
سخن منافقانه در سرزنش مقاومت فلسطين (خبر ويژه)
رئيس گروهك آمريكايي «نهضت آزادي» دولت مردمي حماس را به خاطر مقاومت در برابر رژيم صهيونيستي سرزنش كرد. ابراهيم يزدي در مصاحبه اي با ادعاي اينكه «مهم ترين مشكل در مسئله غزه اين است كه اسرائيل آمادگي پذيرش صلح را ندارد» گفت:« حماس پيش از آن كه فرايند مذاكرات فلسطين ]!؟[ و اسرائيل را بپذيرد و بتواند در آن مسير حركت كند در انتخابات پيروز شد به همين خاطر ]!؟[ نبايد از موضع يك دولت انقلابي عمل كند بلكه از موضع يك دولت مردمي بايد تعهد خود را عملي كند».
وي اظهار داشت: برخي سياست هاي واقع بينانه]![ دولت هاي عربي موجب شد كه امروز همه دنيا تشكيل كشور مستقل فلسطيني را به رسميت بشناسد اما اين كافي نيست و عرب ها توان كار بيشتري در اين زمينه را دارند و به دليل موقعيتي كه از آن برخوردار هستند مي توانند با اهرم هاي سياسي و اقتصادي خود فشارهاي زيادي به آمريكايي ها وارد نمايند تا آنها نيز رژيم صهيونيستي را مجبور به تغيير و اصلاح سياست هاي خود كنند.
رئيس گروهك نهضت آزادي توضيح نداد كه چرا اقدام انقلابي و تعهد به مردم را در مقابل هم قرار مي دهد و دفاع از مرزهاي فلسطين را تخطئه مي كند. نهضت آزادي در جريان جنگ تحميلي صدام عليه ملت ايران هم با سرزنش مقاومت عملاً به ستون پنجم مهاجمان تبديل شده بود
دعواى سير و پياز در ميان اپوزيسيون (خبر ويژه)
طيف هاي افراطي مدعي حمايت از خاتمي و عبداله نوري به جاي تلاش براي جلب نظر مردم به رقابت بر سر جلب عنايت گروهك هاي ورشكسته روي آورده اند.
پس از آن كه در كنگره انتخاباتي 3 حزب مشاركت، سازمان مجاهدين و كارگزاران از اعضاي گروهك هاي نهضت آزادي و جبهه آزادي براي همكاري و ائتلاف دعوت به عمل آمد و ابراهيم يزدي به طور مشروط از نامزدي خاتمي (به شرط ايجاد جبهه مشترك با اپوزيسيون) حمايت كرد، سايت خرداد (حاميان عبداله نوري) به نكوهش اقدام رئيس گروهك نهضت آزادي پرداخته و از وي به خاطر عدم همراهي با نوري انتقاد كرد.
«خرداد» توجيهات گروه هاي منتقد و اپوزيسيون درباره حمايت از خاتمي و عدم حمايت از عبداله نوري به ويژه مصاحبه اخير يزدي با روزنت را «كليشه اي» و «برداشت ناصواب از 5 سال سكوت نوري» توصيف كرده و مي نويسد: سكوت اعتراض آميز نوري در اين سال ها و شريك نشدن در غافله ] قافله![ تفريطي ها خود يكي از دلايل محبوبيت وي است. او در ماه هاي اخير كوشيده هر چه بيشتر سخن بگويد.كساني كه از نوري به خاطر سخن نگفتن گله دارند مي توانند روشن كنند كانديداي آنها چه سخن مهمي به زبان آورده و كدام برنامه را ارائه داده كه از برنامه سخن مي گويند.؟!
اين سايت نزديك به نوري آنگاه با التماس بيشتر نوشت: به دوستان عزيز و گرامي نهضت آزادي كه پير دير سياست هستند و ديگر گروه هاي منتقد ]اپوزيسيون[ مي گوييم كه عبداله نوري مانند برخي كانديداهاي ديگر نيست كه حتي فرصت ملاقات به اين دوستان ندهد و آنها را از خطوط قرمز هميشگي و خطرناك خود بداند. اگر مي خواهيد از برنامه هاي نوري مطلع شويد به ديدار او برويد. در دفتر او مانند ديگران به روي هيچ يك از نيروهاي سياسي مسالمت جو بسته نيست!
بى بى سى از شنيدن نام تاريخ كهير مى زند! (خبر ويژه)
مرور تاريخ ايران و درس ها و عبرت هاي آن به مذاق بي بي سي انگليس خوش نيامد. سايت بي بي سي با اشاره به بحث هايي كه در طول سال ها درباره تاريخ مشروطه و عبرت هاي آن و همچنين تاريخ صفويه و اقتدار و انحطاط آن صورت گرفته، مدعي شد تاريخ هرگز تكرار نمي شود و هر حادثه تنها يك بار در گذر تاريخ رخ مي دهد.
اين رسانه سياسي- اطلاعاتي كه در سوابق خود همكاري در انجام كودتاي 28 مرداد 1332 عليه نهضت ملي شدن صنعت نفت را هم دارد، با گرفتن ژستي معرفت شناسانه و فيلسوف مآبانه ادعا كرد: اگر در روايتي رسمي، حكومتي بكوشد دوره اي تاريخي را الگوي خود قرار دهد يا با استناد به موفقيت آن دوره تاريخي، راه برگزيده كنوني خود را موجه و مشروع بينگارد، دچار خطايي معرفت شناختي شده كه ممكن است پيامدهاي عملي سهمگيني داشته باشد.
بي بي سي نوشت: دوره صفويه و مشروطيت وراي نيك و بد آن (!) زماني از دست رفته و سپري شده اند. منطق معادلات سياسي كنوني با ارجاع هاي تاريخي قابل توضيح نيست.
اين رسانه انگليسي مدعي تمايل رهبران ايران براي ايجاد امپراتوري در خاورميانه شد و آن را تخطئه كرد بي آن كه توضيح دهد فارغ از دروغ بودن اين ادعا، چرا انگليسي ها در طول چند قرن دنبال ايجاد امپراتوري آن هم در منطقه اي خارج از اروپا (خاورميانه) بوده اند. نگراني انگليسي ها از مرور تاريخ توسط ملت ايران در حالي است كه همين رژيم خيانتكار تجربه كودتاي سوم اسفند 1299 و روي كار آوردن رضاخان را 33 سال بعد (1332) با كودتاي 28 مرداد 1332 تكرار كرد بي آنكه به لحاظ معرفت شناسي برايش فرقي كند كه حوادث تاريخي -به قول بي بي سي- قابل تكرار است يا نه!
احياي خرافه گري در پوشش دروغين تاريخ باستان و در تقابل قرار دادن آن با اعتقادات ديني ملت ايران، شيوه اي بود كه كارگزاران فرهنگي-سياسي انگليس در ايران در نيم قرن سلطنت پهلوي در دستوركار قرار دادند و البته به قباي معرفت شناسان انگليس هم برنخورد!
ائتلاف با مشاركت و مجاهدين كاملاً به هم خورده است (خبر ويژه)
ادعاي بدون سند يك خبرگزاري مبني بر اينكه «در صورت حضور خاتمي، كروبي فعاليت انتخاباتي خود را متوقف كند» با تكذيب و مخالفت اعضاي حزب اعتماد ملي مواجه شد. خبرگزاري ايلنا ادعاي مذكور را به نقل از «يك عضو شوراي عالي بنياد باران» مطرح كرده اما هويت وي را مشخص ننموده بود.
در واكنش به اين اقدام تبليغاتي، منتجب نيا قائم مقام اعتماد ملي به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: كروبي به هيچ عنوان و تحت هيچ شرايطي صحنه انتخابات را ترك نخواهد كرد. وي اضافه كرد: ما تنها با گروه هايي كه نامزدي كروبي را قبول دارند ائتلاف مي كنيم.
منتجب نيا گزارش ايلنا به نقل از يك عضو بنياد باران را كذب محض خواند.
در همين حال اسماعيل گرامي مقدم سخنگوي اعتماد ملي به «فردا»گفت: همه گروه هاي اصلاح طلب به موعد 20آذر براي معرفي كانديداي خود راي داده بودند حتي سازمان مجاهدين انقلاب و مشاركت. اما به يكباره بعد از جلسه سوم اعلام كردند ما 20 آذر را قبول نداريم. كروبي پيشنهاد شوراي حكميت را داد اما آنها به هم زدند. آنها ائتلاف را شكستند و مقصر اصلي در به بن بست رسيدن ائتلاف بودند.
وي اضافه كرد: ائتلاف كاملاً به هم خورده است. گرامي مقدم همچنين گفت: خاتمي چهره اي كاريزماتيك نيست.
گزارش ديگري در اين باره حاكي است محسن رهامي، عباس عبدي، جميله كديور، محمد قوچاني و محمدرضا راه چمني به تيم انتخاباتي كروبي پيوسته اند.
پنجشنبه 12 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آریا نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]