تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه خداوند خير بنده اى را بخواهد، واعظى از درون او برايش قرار مى دهد كه او را به ك...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835797844




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

خاتمي:اصلاحات ما به امام حسين(ع) تأسي داردسند چشم انداز بايد مبناي وحدت ملي باشدبايد از راي مردم صيانت شود


واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: خاتمي:اصلاحات ما به امام حسين(ع) تأسي داردسند چشم انداز بايد مبناي وحدت ملي باشدبايد از راي مردم صيانت شود


تهران- خبرگزاري كار ايران
رئيس‌‏ دولت اصلاحات با‌‏ تاكيد بر اينكه نمي‌‏توان شاهد تقويت ريشه‌‏هاي فقر و عقب ماندگي در جامعه باشيم و فقط شعار خدمت به مردم را بشنويم، بر برگزاري آزاد انتخابات آينده تاكيد كرد و گفت:مصلحت اين است، مردم راهي را انتخاب كنند‌‏كه اين مملكت به لحاظ اقتصادي، سياسي، علمي و بين المللي جايگاه بالاتري داشته باشد.

به گزارش"ايلنا"به نقل‌‏ از دفتر سيد محمدخاتمي، وي‌‏ در ديدار با اقشار مختلف استان‌‏هاي خراسان شمالي، جنوبي و رضوي با اشاره به فرارسيدن ماه محرم گفت: ماه محرم در‌‏تاريخ و در سرنوشت جوامع اسلامي و به خصوص ايران جايگاه والايي دارد و حضرت ابا عبدالله الحسين (ع) هدفش از قيام را اصلاح در امت جدش معرفي مي‌‏كند.
خاتمي تصريح كرد: اصلاحات ما هم اين افتخار را دارد كه به ابا عبدالله(ع) تأسي دارد و درجهتي حركت مي‌‏كند كه صاحب جامعه‌‏اي شويم كه در آن معنويت، اخلاق و عدالت حكومت كند و در آن انسان داراي حرمت باشد.
رئيس بنياد باران با تاكيد بر اينكه امام حسين (ع)در ايجاد انگيزه و تقويت اراده مردم براي رسيدن به هدفي كه داشتند موثر بوده است، اظهار داشت: مقاطع بلندي كه در‌‏ اصلاحات ما از مشروطيت تا انقلاب اسلامي بوده است در بسياري از موارد متاثر از عاشورا بوده است.
وي ابراز‌‏ اميدواري كرد: خداوند اين لطف را به ما بكند كه بهتر و بيشتر اباعبدالله الحسين (ع) و اهداف او را بشناسيم و در مسيري كه انتخاب كرده‌‏ايم، بخصوص اصلاحات ثابت قدم باشيم.
رئيس‌‏موسسه بين المللي گفتگوي فرهنگ‌‏ها و تمدن‌‏ها با اشاره به فجايع غزه گفت: انسان در نگاهي به اين فجايع، به انسان و مظلوميت انسان فكر مي‌‏كند،كه چگونه انسان در دنيايي كه مدار و مدعاي تمدن غالب آن انسان مداري است، مظلوم واقع مي‌‏شود.
رئيس‌‏جمهور سابق كشورمان‌‏تصريح كرد: متاسفانه در‌‏ دنيايي‌‏كه دم از حقوق بشر مي‌‏زنند، در عمل مي‌‏بينيم كه چگونه انسان مورد تجاوز قرار مي‌‏گيرد و چگونه از ظلم و جور حمايت مي‌‏شود و قطعه‌‏اي از سرزمين خدا با اين همه جنايت و ظلم بزرگ روبرو مي شود.
وي با بيان اينكه‌‏«قدرت‌‏هاي بزرگ همواره پشت جنايتكاران را مي‌‏گيرند و مجامع بين المللي نيز حساسيت لازم را ندارند»، افزود: به عنوان نمونه شما مقايسه كنيد عكس العملي كه سازمان ملل و شوراي امنيت نسبت به اين قضيه نشان مي‌‏دهد، با قضاياي كوچك ديگري كه رخ مي‌‏دهد!
خاتمي‌‏خاطر نشان كرد: اينكه امروز، صدها انسان با وحشيانه‌‏ترين وضع، مثل برگ خزان به زمين مي‌‏ريزند و ملت مظلومي كه صاحبخانه نيز هست، مورد تهاجم قرار مي‌‏گيرد، خود نشانه‌‏اي است كه جهان نياز به اصلاحات ‌‏دارد و اصلاحات امري جهاني است كه نگاهش به نجات انسان و حرمت انسان است.
وي با ابراز خشنودي از اينكه در سرزميني هستيم‌‏‌‏، كه مفتخريم انتساب به اسلام واهل بيت داريم، گفت: معتقديم اصلاحات نگاه به انسان دارد و ايجاد تحول‌‏ انساني در جامعه، ريشه محكمي در آموزه‌‏هاي ديني و اسلامي ما دارد.
رئيس بنياد باران تصريح كرد:ما معتقديم به اسلام هم ستم شده است؛برداشت‌‏ها و گرايش‌‏هايي از اسلام وجود دارد يا از اسلام ابزاري ساخته شده براي توجيه نوعي زندگي كه هيچ مناسبتي با اهداف پيامبران و حرمتي كه خداي هستي براي انسان قائل است ندارد و متاسفانه اين برداشت‌‏ها و گرايش‌‏ها سبب مي‌‏شود از اسلامي كه همه توجه آن به اعتلاي زندگي انسان و كرامت ذاتي انسان است، بهانه‌‏اي بسازند براي حمله به اسلام و مسلمانان.
رئيس جمهور سابق كشورمان تاكيد كرد: بايد فرياد اصلاحات را چه در داخل،چه در خارج و چه در عرصه جهاني در برابر وضعيتي كه جهان به آن مبتلا شده بلند‌‏كنيم و به آن سمت گام برداريم و مطمئنا وجدان‌‏هاي بيداري نيز در دنيا هستند كه به اين ندا گوش مي‌‏دهند.
خاتمي ادامه داد:امروز وظيفه ماست كه سعي‌‏كنيم معيارهاي واقعي اصلاحات نه تنها در ايران محقق شود، بلكه از اسلامي دفاع كنيم كه براي انسان حق و حرمت قائل است،ظلم و تبعيض نمي‌‏پذيرد و حاكميت انسان را با هر‌‏گرايش و بينشي بر سرنوشت خود به رسميت مي‌‏شناسد.
وي با اشاره به اصل 56 قانون اساسي كه از آن به عنوان اصل طلايي قانون اساسي ياد كرد، گفت: در اين اصل آمده است كه حاكميت مطلق بر همه هستي و عالم از آن خداست و اوست كه انسان را بر سرنوشت اجتماعي خود حاكم گردانيده است.
رئيس‌‏موسسه بين المللي گفتگوي فرهنگ‌‏ها و تمدن‌‏ها همچنين اظهار داشت:اگر مي‌‏گوييم مردم سالاري، مصداق مهم و لازمة مردم سالاري حاكميت مردم بر سرنوشت خودشان است، اگر مي‌‏گوييم با استبداد مخالفيم براي اين است كه بر خلاف اصلي است كه در انقلاب ما بوده و اصلاحات هم بر آن تكيه مي‌‏كند و بايد در اين مسير حركت كنيم.
خاتمي به تعريف صحيح از اصولگرايي و تعابير نادرستي كه از اصولگرايي مي شود اشاره كرد و افزود: اگر اصولگرايي طوري تعريف شود كه ‌‏توام با عقب ماندگي و تبعيض و قيموميت يك فكر، يك گروه و يك سليقه بر همة مردم باشد انحراف از اصول و اصول گرايي است.
وي تصريح كرد:اصول دين مورد توجه همه بوده است و هست و بايد سعي كرد توحيد،معاد و نبوت در جامعه جا بيفتد، ولي وقتي مي‌‏گوييم اصول، از انقلابي صحبت مي‌‏كنيم كه در عرصه حيات اجتماعي به وجود آمد.
رئيس‌‏جمهور سابق كشورمان يادآور شد:‌‏ اين اصول در عرصه‌‏حيات اجتماعي ميزان بودن راي مردم،حاكميت عدالت به معناي عام كلمه در عرصه اجتماعي،سياسي و اقتصادي بر جامعه است،اينجا اصل دفاع كردن از حق مردم است، دفاع از آزادي انديشه و بيان است، دفاع از اين اصل است كه حكومت ارباب مردم نيست و خدمتگزار مردم است و بايد در مقابل آنها پاسخگو باشد و از اسلامي كه امام نماينده آن بود و در انقلاب تجلّي كرد، آن اصول را آموخته ايم.
خاتمي اظهار داشت: پس ما اصولگراييم؛معتقديم امام خميني(ره) نيز بزرگترين اصولگرا در اين زمينه‌‏ها بود. ما مي‌‏گوييم كه در چارچوب همين قانون اساسي و ضوابطي كه به تصويب مردم رسيده است و مورد تاييد امام نيز بوده است و حد نصاب‌‏هاي لازم براي پاسخگويي به خواست تاريخي ملت براي آزادي، استقلال و اخلاق و پيشرفت دارد و اينها اصول ماست.
رئيس بنياد باران در ادامه اظهار داشت:ما بر مصلحت جامعه تأكيد مي‌‏كنيم و مصلحت جامعه اين است كه ايران را طوري بسازيم كه هم مردم در آن برخوردار باشند و هم از فقر و فساد و تبعيض در آن اثري نباشد.
وي با بيان اينكه‌‏«مصلحت جامعه و ارزش والاي انقلاب، ساختن الگوست و اينكه اين انديشه انگيزه‌‏‌‏‌‏‌‏اي براي ديگران‌‏بشود كه حركت كنند»، گفت: بايد از سرمايه‌‏هاي كشور در مسير رشد جامعه،ارتقاي علمي جامعه و برخورداري جامعه استفاده كنيم، نمي‌‏توانيم روز به روز شاهد اين باشيم كه ريشه‌‏هاي فقر وعقب ماندگي در جامعه تقويت شود و فقط شعار خدمت به مردم را بشنويم.
خاتمي تصريح كرد:مصلحت اين است كه در مسير قانون اساسي،آرمانهاي انقلاب و سند چشم انداز حركت كنيم.
وي همچنين‌‏گفت: من مطمئنم اگر انتخابات در فضاي درست و سالم باشد، مردم با انتخاب خود به سوي تحقق چنين مصلحتي در جامعه حركت خواهند كرد.
رئيس‌‏جمهور سابق كشورمان سپس با طرح اين پرسش‌‏ها كه «آيا ما نبايد امروز از ظرفيت‌‏هاي ايران براي تامين مصالح خود و اثرگذاري در دنيا استفاده كنيم؟آيا اصولگرايي اين است كه كاري كنيم تا بدون داشتن فايده،هزينه‌‏ها را افزايش دهيم؟»، اظهار داشت:چه كسي مي‌‏گويد بايد در مقابل دشمن كوتاه آمد!صحبت بر سر اين است كه چگونه مي‌‏توان دشمن را به حالت انفعال درآورد، نه اينكه با يك سخن با موضع نسنجيده زمينه‌‏اي فراهم شود كه دشمن فعال شود و فشارش را بيشتر كند.
خاتمي افزود: بايد اعتبار،حرمت و منزلت مردم را در دنيا زياد كنيم، ما بايد با تعامل با جهان با حفظ منافع و اصول تهديدها را دفع كنيم، ملت همين‌‏ها را مي‌‏خواهد ونياز به نظر سنجي نيست،آن هم نظر سنجي كه در تيپ‌‏هاي خاص مي‌‏شود و با ذهنيت‌‏هايي كه ايجاد مي‌‏شود تازه نتايج آنها هم نشان داده است كه گرايش قابل توجه قشرهاي خاص ملت هم به همين مسائل است.
رئيس بنياد باران هشدار داد كه «متاسفانه عده‌‏اي در سطح جامعه مي خواهند مردم را از جمهوري اسلامي و اصلاح امور مايوس كنند» و گفت:اگر آنها بيدار شوند و در كنار اكثريت جامعه به صحنه بيايند معلوم است نتيجه چه خواهد شد.
رئيس‌‏جمهور سابق كشورمان همچنين تاكيد كرد: انتخابات آينده بايد آزاد باشد و نبايد اينگونه القا شود كه مصلحت اين است چه كسي بيايد و چه كسي نيايد، مصلحت اين است كه مردم تشخيص دهند، مصلحت اين است كه مردم راهي را انتخاب كنند كه اين مملكت به لحاظ اقتصادي،سياسي،علمي و بين المللي جايگاه بالاتري داشته باشند.
وي با اشاره به نزديكي زمان انتخابات تاكيد‌‏كرد: در اين ايام بايد يك اصل را به عنوان مبناي وحدت ملي قرار دهيم و آن ‌‏«سند چشم انداز» و رسيدن به اهداف آن توسط‌‏‌‏كسي باشد‌‏ كه مي‌‏خواهد بيايد.
خاتمي در ادامه گفت: ما افتخار مي‌‏كنيم كه سند چشم انداز با ساعت‌‏ها كا‌‏ركارشناسي و بحث در مجمع تشخيص مصلحت و بالاخره استفاده از نظرات رهبري‌‏تدوين شد و نقشه راهي براي كشور ترسيم شد، معلوم شده است چه كساني چشم انداز را تدوين كردند و برنامه چهارم را براساس چشم انداز نوشتند و در مدت كوتاه در آن مسير حركت كردند، اما آيا امروز هم در‌‏آن مسير حركت مي‌‏كنيم؟اگر مي‌‏گوييم تغيير، يعني كساني بيايند كه در مسير چشم انداز حركت كنند نه در جهت خلاف آن.
وي با تاكيد مجدد بر اينكه ، بايد بگذاريم مردم آزادانه انتخاب كنند و راي بدهند نه اينكه از پيش القا شود وظيفه شرعي و انقلابي شان چيست، اظهار داشت: اتفاقاً مردم خيلي خوب مي‌‏توانند وظيفه انقلابي و شرعي خود را تشخيص دهند، فقط بايد زمينه را فراهم كنيم.اگر مردم اطمينان داشته باشند از راي آنها صيانت خواهد شد،خواهيد ديد چه اتفاقي خواهد افتاد؛ در آن صورت هيچ كس نمي‌‏تواند به نتيجه آن اعتراض كند.
خاتمي با ابراز تاسف از اينكه در برخي دوره‌‏ها همين القائات و جنگ‌‏هاي رواني ايجاد شده، گفت: با اين حال ديديم كه اين تبليغات نتيجه عكس داد.
رئيس‌‏جمهور سابق‌‏كشورمان، بزرگترين وجه اقتدار و امنيت در جامعه را احترام و اعتماد متقابل حكومت و مردم با يكديگر عنوان‌‏كرد و افزود: اگر حكومتي بيايد و اعتماد مردم را به هر دليلي به همراه نداشته باشد، هر چه امكانات امنيتي، قضايي و نظامي نيز بيشتر باشد اين جامعه امن نيست و در چنين جامعه‌‏اي زمينه كارگر افتادن توطئه‌‏هاي ضد انقلاب و دشمن بيشتر فراهم مي شود.
رئيس بنياد باران تصريح كرد:ما مي‌‏خواهيم دست اندركاران انتخابات زمينه‌‏اي را فراهم كنند كه مردم در فضاي آزاد و مطمئن راي بدهند، چرا كه ‌‏در اينصورت است كه ما شاهد حضور گسترده مردم در انتخابات خواهيم بود.
خاتمي‌‏خاطر‌‏نشان‌‏كرد: ما خودمان را در مقابل مردم و انقلاب مسوول مي دانيم، البته اين بدان معني نيست كه فرد خاصي بايد در صحنه بيايد، بلكه معتقديم روش و منش اصلاح طلبي‌‏ بايد مطرح شود، چون اين روش مورد قبول مردم است و البته اگر در اين فضا نظر مردم چيز ديگري بود و به تفكر ديگري راي دادند ، به آن احترام مي‌‏گذاريم.
پايان‌‏پيام

كد خبر: 466321
 چهارشنبه 11 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن