واضح آرشیو وب فارسی:مهر: ورود خرافات به فرهنگ عاشورايي دستاويزي براي دشمنان اسلام شده است
رشت - خبرگزاري مهر: نماينده ولي فقيه در سپاه قدس گيلان گفت: ورود خرافات به فرهنگ عاشورايي دستاويزي براي دشمنان اسلام شده است كه بايد براي آن چاره انديشي شود.
به گزارش خبرنگار مهر در رشت، حجت الاسلام عزت الله معتمد عصر سه شنبه در بيست و هفتمين دوره مسابقات قرآن و اذان كاركنان سپاه قدس گيلان در رشت اظهار داشت: كساني كه نسبت به امام حسين(ع) معرفت دارند بايد نسبت به تحريفات در زمينه عاشورا حساس باشند و در زدودن اين تحريفات از عاشورا تلاش كنند.
معتمد همچنين جذب جوانان كارآمد و متعهد براي ترويج روحيه ايثارگري، ظلم ستيزي و شهادت طلبي در ميان مسلمانان را از ضروريات هيئت هاي حسيني دانست و افزود: عاشورا بهترين الگوي زندگي توام با عزت و افتخار است كه مي تواند زندگي افراد را متحول كرده آنان را به سرمنزل سعادت رهنمون شود.
وي برپايي حكومت اسلامي، شهادت طلبي، امر به معروف و نهي از منكر و الگو سازي را از جمله اهداف اين نهضت برشمرد و گفت: برپايي حكومت اسلامي بخشي از رسالت امام حسين و ادامه راه رسول خدا و اميرالمومنين است و شهادت طلبي نيز به عنوان ارزشمندترين آرمان بشري و هدف بي بديل امام حسين در قيام عاشورا محسوب مي شود.
اين دوره از مسابقات قرآن و اذان كاركنان سپاه گيلان كه در رشته هاي ترتيل، تحقيق، حفظ كل، 20 جزء، پنج جزء، يك جزء، مفاهيم و اذان برگزار شد، 175 برادر و خواهر پاسدار گيلاني مشاركت داشتند.
در رشته مفاهيم خواهران "اكرم قرباني"، "كبري فلاح زاده" و "كوكب نصرت پور" و در رشته مفاهيم برادران "رمضانعلي يزداني"، "مسعود كفاش" و "مرتضي گلناز" و "عليرضا ملكي" به طور مشترك به ترتيب نفرات اول تا سوم شدند.
در رشته ترتيل برادران "قربان حق شنو"، "مرتضي چاپچي" و "عليرضا ملكي" و در رشته ترتيل خواهران "سيده زهرا ميرنادم"، "زري جمالي" و "كوكب نصرت پور" به ترتيب برتر شدند.
همچنين در رشته تحقيق خواهران "اعظم هشتجين تبريزي"، در رشته تحقيق برادران، "يوسف ايزدي"، "رضا عدل مژدهي" و "محمدرضا پورتراب زاده" و در رشته اذان "حجعلي آقا بزرگي" ، "جاويد فلاح" و "رضا يگانه نژاد" و در رشته حفظ يك جزء "مير محمد علي حسيني" و "ويدا معافي" نفرات برتر شدند.
سه شنبه 10 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 947]