تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): کسی که از چیزی طرفداری مصرّانه و نابجا کند یا اینکه از جانب دیگران به نفع او طرفداری ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840501513




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

علي سليماني شايسته درگفتگو با ايلنا خبر داد:مذاكرات بانك پارسيان براي خريد يك بانك اروپاييشوراي عالي بيمه دست شركت‌هاي بيمه را براي تعيين نرخ سود باز بگذارد


واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: علي سليماني شايسته درگفتگو با ايلنا خبر داد:مذاكرات بانك پارسيان براي خريد يك بانك اروپاييشوراي عالي بيمه دست شركت‌هاي بيمه را براي تعيين نرخ سود باز بگذارد


تهران- خبرگزاري كار ايران
در نيمه سال 81، تاسيس بانك پارسيان تشكيل گروه مالي پارسيان را پايه‌ريزي كرد كه به تدريج در عرصه اقتصاد طرفداراني يافت و بعدها همين موضوع موجب ورود ساير شبكه‌هاي مشابه به عرصه اقتصاد كشورمان شد. در ذهن گروه‌هاي پيشرو منظور از ايجاد يك گروه مالي برقراري تشكيلاتي بود كه بتواند براساس يك قرارداد نانوشته اما لازم‌الاجرا نيازهاي ساير اعضاي گروه را تامين و موجب درآمدزايي در مقابل يكديگر شوند.

بانك و بيمه پارسيان نيز در اين گروه نقش بسزايي در توسعه سهم گروه پارسيان از بازار ايفا كردند به‌طوري كه بانك‌ و بيمه پارسيان در بازار خصوصي‌ها داراي رتبه اول و به ترتيب در ميان كل سيستم بانكي رتبه چهارم و صنعت بيمه رتبه سوم را در پايان سال مالي 86 به خود اختصاص دادند.
در خصوص فعاليت‌هاي بيمه پارسيان و هماهنگي بانك و بيمه در اقتصاد گفت‌وگويي را با علي سليماني شايسته، رييس هيات‌مديره بيمه و مديرعامل بانك پارسيان انجام داده‌ايم كه در ادامه مي‌آيد:
آقاي شايسته! به عنوان اولين سؤال، عملكرد صنعت بيمه كشورمان را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟
صنعت بيمه در كشورمان متناسب با توانمندي‌هايي كه دارد، حضور نداشته و مردم از آن شناخت كافي ندارند. اگر بانك و بيمه را كه هردو بر مبناي اعداد بزرگ فعاليت داشته و با افزايش تعداد مشتريان ريسك آنان كاهش مي‌يابد را با يكديگر مقايسه كنيم، سيستم بانكي در ارائه خدمات و جلب رضايت مشتري موفق‌تر است.
در واقع صنعت بيمه در ايران سال‌ها است كه به داشتن همان بازار بسته رضايت داده و به دنبال گسترش بازار و استفاده از ظرفيت‌هاي بالقوه نبوده است.
رشد ساير بازارها از جمله افزايش تعداد خودروهاي توليدي و كالاهاي وارداتي حجم پرتفوي كل بازار بيمه كشور را در رشته اتومبيل افزايش داده است اما حتي بيمه‌گران در ارائه خدمات جديد در رشته خودرو نيز تلاشي نداشتند و هنوز همان خدمات سنتي ارائه مي‌شود.
آيا اين مسأله به خاطر نبود فرهنگ بيمه‌اي در كشور نيست؟ توليد حق بيمه فعلي جايي بر ارائه خدمات جديد نمي‌گذارد؟
نبود فرهنگ بيمه‌اي در كشور بيمه‌هاي اجباري را گسترش داده است. در واقع مردم تا مجبور نباشند سراغ بيمه‌گران نمي‌روند. بيمه اجباري شخص ثالث و حتي بيمه‌نامه‌هاي آتش‌سوزي و باربري كه به خاطر استفاده از تسهيلات بانكي صادر مي‌شود، دليلي بر اين ادعا است. البته صنعت بيمه طي سال‌هاي اخير گام‌هايي در جهت توسعه بيمه برداشت، اما كافي نبود.
سياست بيمه پارسيان در گسترش بيمه چيست؟
بيمه پارسيان پس از تجهيز، بر ارائه خدمات و سرويس مطلوب به بيمه‌گذاران اتومبيل در مسير توسعه بيمه‌هاي اشخاص با محوريت بيمه‌هاي عمر و سرمايه‌گذاري حركت كرد.
براي تحقق اين امر نيز بيمه پارسيان نمايندگاني تربيت و آموزش داد تا در جهت ترويج بيمه در كشور تلاش كنند و با مراجعه به آحاد جامعه ضمن فروش بيمه موجب گسترش فرهنگ بيمه و آشنايي مردم با مزاياي آن شوند.
شركت بيمه پارسيان نيز بيمه‌نامه‌هاي جديدي كه بتواند رضايت خانواده‌ها را جلب كند، طراحي و براي عرضه در اختيار شبكه فروش خود گذاشت.
بيمه پارسيان اينك داراي 700 نماينده فعال در اقصي نقاط كشور است كه تعداد آنها تا پايان سال به 2هزار نفر مي‌رسد.
درخواست شركت از نمايندگان، معرفي بيمه به عنوان كالاي مورد نياز به خانواده‌ها است و خود نيز با تبليغات مناسب و به موقع از آنها حمايت مي‌كند.
شما به گسترش بيمه‌هاي عمر و سرمايه‌گذاري در جامعه اشاره كرديد اما مردم ما همواره سود بيمه‌هاي عمر را با سپرده‌هاي بانكي مقايسه كرده و ترجيح مي‌دهند به جاي خريد يك بيمه عمر و پس‌انداز، حساب بانكي داشته باشند. نظر شما در اين خصوص چيست؟
شايد در يك دوره كوتاه‌‏مدت سپرده بانكي داراي سود بيشتري نسبت به بيمه‌نامه عمر و سرمايه‌گذاري باشد اما قطعاً در يك دوره بلندمدت مزاياي بيمه‌هاي عمر به مراتب بيشتر است. ضمن آنكه سپرده‌هاي بانكي ابزاري براي جذب نقدينگي و وجوه در دست مردم است كه نسبتاً رقم قابل توجهي است اما بيمه‌هاي عمر با پرداخت اقساط خريداري مي‌شود كه به سپردن آن اقساط در بانك‌ها سود قابل ملاحظه‌اي پرداخت نمي‌شود.
همچنين مهم‌تر از همه اين نكات اينكه، در بيمه‌هاي عمر و سرمايه‌گذاري تمام خطراتي كه بيمه‌گذار را تهديد مي‌كند تحت پوشش قراردارد و تمام آسيب‌هاي پس از آن براي خانواده بيمه‌گذار توسط بيمه جبران مي‌شود كه هيچ‌يك از سپرده‌هاي بانكي چنين ويژگي‌هايي ندارند.
همان‌طور كه گفتم، در يك ديد كلي شايد سپرده‌هاي بانكي زير يك سال در مقايسه با بيمه‌هاي عمر سود بيشتري داشته باشند اما در بلند مدت كفه ترازو به نفع بيمه‌گذاران عمر سنگين‌تر است. در دنيا نيز مدت سپرده‌هاي بانكي به ندرت بيش از يك سال است و اكثر افراد به جاي سپرده‌هاي بلندمدت بانكي اقدام به خريد بيمه‌هاي عمر مي‌كنند.
جا دارد از بيمه مركزي به ويژه شوراي عالي بيمه درخواست كنم تا دست شركت‌هاي بيمه را براي تعيين نرخ سود بيمه‌هاي عمر و سرمايه‌گذاري باز گذارد تا آنها با توجه به ظرفيت‌هاي خود اين نرخ را تعيين كنند. قطعاً نرخ رقابتي بيمه‌هاي عمر انگيزه بيشتري در خريداران ايجاد خواهد كرد.
شما به عنوان مديرعامل بانك پارسيان چه خدماتي به بيمه پارسيان مي‌دهيد؟
بانك و بيمه مجموعه‌اي درهم تنيده هستند و در بازار پول و سرمايه ارتباط نزديكي با يكديگر دارند.
هميشه سهامدار عمده شركت بيمه، يك بانك و بالعكس آن است، بخش عمده‌اي از سپرده‌گذاران بانكي نيازمند استفاده از خدمات بيمه هستند و در كنار بانك‌ها همواره يك شركت بيمه وجود دارد. در گروه مالي پارسيان هم وقتي طرح تجاري بانك پارسيان تدوين مي‌شد، حضور يك شركت بيمه قدر نيز ديده شد. بانك پارسيان نيز طي سال‌هايي كه بيمه پارسيان تاسيس و شروع به فعاليت كرد، از خدمات بيمه‌اي آن استفاده كرد و خواستار خدمات مناسب‌تر از سوي اين شركت بود.
بيمه پارسيان نيز با راه‌اندازي باجه در شعب بانك، خدمات خود را به سپرده‌گذاران و مراجعين شعب بانك ارائه كرد و بانك پارسيان به منظور گسترش فروش بيمه در شعب طرح فروش بيمه در تمامي باجه‌هاي بانكي پارسيان را در دست بررسي دارد كه به زودي اجرا مي‌شود.
در اين طرح تمامي باجه‌داران بانك پارسيان اقدام به فروش بيمه در صورت درخواست مشتري خواهند كرد كه نيازمند برنامه‌ريزي و آموزش است و به زودي اجرايي خواهد شد.
در صحبت‌هاي خود به خدمات مناسب‌تر از بيمه پارسيان اشاره كرديد. آيا منظور شما ارائه نرخ و شرايط پايين‌تر نسبت به ساير بيمه‌گران بود؟
خير، به هيچ‌وجه به دنبال نرخ پايين‌تر نيستيم. منظور خدمات مناسب‌تر و سرعت عمل در سرويس‌دهي بود. نرخ و شرايط بيمه براساس آيين‌نامه‌هاي شوراي عالي بيمه تعيين مي‌شود و بانك تحت هيچ شرايطي توقع نرخ‌شكني از سوي بيمه پارسيان را ندارد.
بانك پارسيان تنها به دنبال سرعت عمل در پرداخت خسارات و كيفيت خدمات از سوي بيمه پارسيان است.
آيا داشتن سهامداري چون بانك پارسيان براي بيمه پارسيان مزيت است؟
بانك پارسيان با داشتن 50 درصد بازار بانك‌هاي خصوصي بزرگ‌ترين بانك خصوصي كشور و پس از بانك‌هاي ملي، ملت و صادرات در رتبه چهارمين بانك كشور قرار دارد. بيش از 3ميليون مشتري و 181 شعبه دارد و سرانه جذب سپرده در شعب به 95 ميليارد تومان مي‌رسد كه نشانه اطمينان مردم به بانك پارسيان است. مشترياني كه رنج تحمل صف‌هاي طولاني اين بانك را مي‌پذيرند و بانك پارسيان به خاطر رفاه آنان در راستاي راه‌اندازي شعب بيشتر و خدمات نوين تلاش مي‌كند و تعداد شعب خود را تا پايان سال 87 به 200 شعبه افزايش مي‌دهد.
اين بانك بيش از 4ميليون و 200هزار كارت الكترونيكي صادر و ضمن دارا بودن رتبه اول ميان شش بانك خصوصي در كل سيستم بانكي در رتبه پنجم قرار دارد. 11ميليون تراكنش در خودپردازهاي بانك پارسيان طي سال 86 نشان‌دهنده اعتماد مشتريان به بانك و سرويس‌دهي مطلوب پارسيان به مردم است. راه‌اندازي مركز تماس شبانه‌روزي بانك براي شنيدن نقطه‌نظرات و نصب يك خط مستقيم با مديرعامل براي بررسي پيشنهادات و انتقادات مشتريان همگي حكايت از نگاه مشتري‌مدارانه گروه مالي پارسيان كه شامل بانك، بيمه، ليزينگ، كارگزاري و شركت سرمايه‌گذاري است دارد.
قطعا بانك پارسيان با تمام ويژگي‌هايي كه دارد ريسك‌هاي خود را نزديك شركت توانگر، بيمه مي‌كند و حضور بانك پارسيان در جمع سهامداران و بيمه‌گذاران بيمه پارسيان براي اين شركت يك مزيت به حساب مي‌آيد.
لطفا از عملكرد بانك پارسيان در سال گذشته و برنامه‌هاي آتي آن بگوييد و چه شد كه اين بانك در ميان 500 بانك اسلامي دنيا در رتبه يازدهم قرار گرفت؟
حجم منابع بانك پارسيان در سال 86 معادل 168هزار ميليارد ريال، تسهيلات پرداختي آن 112 هزار ميليارد ريال، سرمايه 750ميليارد تومان و نسبت كفايت سرمايه 8 درصد است.
همچنين مجمع فوق‌العاده صاحبان سهام بانك پارسيان با دستورجلسه افزايش سرمايه تا 1500ميليارد تومان ظرف 3سال در نيمه اول دي‌ماه امسال برگزار مي‌شود كه اين افزايش سرمايه از محل سود سهام انجام مي‌گيرد و نيازي به آورده نقدي نخواهد بود، افزايش سرمايه مطلوبيت نسبت كفايت سرمايه را بيشتر خواهد كرد.
مطالبات معوق بانك پارسيان در مقايسه با كل حجم مطالبات معوق در سيستم بانكي رقم معقولي است. هرچند برخي از مشتريان در پرداخت اقساط مشكل داشتند و بانك در اعتبارات محدوديت داشت اما رقم ذخيره مطالبات بيش از حجم موردنياز است.
آقاي شايسته! سرانه جذب منابع شعب بانك پارسيان را 95ميليارد تومان اعلام كرديد، آيا يكسان‌سازي سود سپرده‌ها كه توسط بانك مركزي ابلاغ شد در بانك پارسيان اجرا شد؟ و آيا اين يكسان‌سازي سرانه جذب سپرده‌ها را كاهش داد؟
همان طور كه مي‌دانيد بانك مركزي يك حداقل و حداكثري را از 9 تا 19 درصد براي انواع سپرده‌هاي بانكي در دو گروه دولتي و خصوصي اعلام كرد كه البته بيشترين حساسيت بر روي سپرده‌هاي كوتاه‌مدت كمتر از يك سال بود. يكسان‌سازي نرخ سود سپرده شايد در شرايطي كه فضاي رقابت در بانك‌هاي دولتي و خصوصي يكسان بود توجيه داشته باشد. اما، آيا فضاي رقابت بانك‌هاي دولتي و خصوصي در كشور ما يكسان است؟
مبناي كار بانك‌هاي خصوصي براساس سودآوري است و حجم بانك پارسيان هر ساله شاهد حضور بيش از 3هزار صاحب سهم است كه توقع سودآوري دارند. اما دولتي‌ها، بانك‌هاي برنامه‌محور هستند و دولت به جاي سودآوري توقع اجراي درست برنامه‌ها را دارد و قطعا دو بانك خصوصي و دولتي با اين تغيير رويكرد صاحبان سهام فعاليت‌هاي متفاوتي داشته و نيازمند فضاي كسب‌و‌كار متناسب با اين فعاليت‌ها هستند. در اكثر نقاط دنيا نيز يك نرخ مبادله بين بانكي تعيين و براساس آن هم تسهيلات اعطا مي‌شود و بانك‌ها براساس تركيب پرتفوي تسهيلات و سپرده نرخ سود را تعيين مي‌كنند. همان طور كه قبلا اشاره شد بانك‌ها براساس قانون اعداد بزرگ فعاليت مي‌كنند و با استفاده از ابزاري مانند نرخ سود تسهيلات، نرخ سود سپرده‌ها را تعيين مي‌كنند.
اين يكسان‌سازي سود به گفته برخي از كارشناسان بانك مركزي به‌خاطر فاصله زياد نرخ سود تسهيلات با نرخ سود سپرده‌ها بوده در واقع بانك مركزي معتقد بود كه بانك‌هاي خصوصي در قبال نرخ سود تسهيلاتي كه تا مرز تك‌رقمي كاهش مي‌يابد، سودهاي قابل‌ملاحظه‌اي به سپرده‌گذاران مي‌دهند.
بايد ديد با اجراي سياست‌يكسان‌سازي سود سپرده‌ها آيا تركيب پرتفوي بانك‌ها تغيير كرده است؟ دولت با تعيين نرخ، سود تسهيلات مبادله‌اي را مشخص كرد و بانك‌ها مي‌توانستند با اعطاي تسهيلات مشاركتي و مضاربه نرخ بهتري تعيين كنند و به اين ترتيب هر بانك سهم خود را در بازار تعيين كند. سهم تسهيلات مبادله‌اي در پرتفوي بانك پارسيان 30 و سهم عقود مشاركتي 70 درصد است. بنابراين اين ادعا كه نرخ سود سپرده در بانك‌هاي خصوصي خيلي بيش از نرخ سود تسهيلات بود چندان منطقي نيست، چراكه بانك پارسيان به سپرده‌هاي 5ساله 25/17درصد سود پرداخت مي‌كرد كه پس از ابلاغيه يكسان‌سازي به 19درصد افزايش يافت. در واقع بانك مركزي براساس اعتراض بانك‌هاي دولتي به رشد منابع در بانك‌هاي خصوصي اين تصميم را گرفت. اما آنچه مسلم است بازاري كه روزي ميان 9 بانك تقسيم شده بود امروز ميان 15 بانك تقسيم شده و اين اتفاق سهم هر يك از قديمي‌ها را كاهش و بانك‌هاي تازه‌وارد به اندازه فضايي كه اشغال مي‌كنند سهمي را به تصاحب خود در مي‌آورند.
اين در حالي است كه ترازنامه بانك‌ها هر ساله در مجمع عمومي بررسي و به تصويب مجمع صاحبان سهام مي‌رسد و اطلاعات مالي بانك‌ها به بورس اوراق بهادار و بانك مركزي ارائه و بخش نظارت بانك مركزي با كوچك‌ترين مشكلي برخورد مي‌كند.
در نتيجه اين گفته كه بانك‌هاي خصوصي بي‌مهابا سود سپرده‌ها را افزايش مي‌دادند توجيه ندارد و بانك‌هاي خصوصي به دنبال تعيين EPS در مجامع كاري جز تحقق آن را ندارند.
لطفاً از برنامه‌هاي بانك پارسيان براي فعاليت در خارج از كشور هم بگوييد؟
ايجاد دفتر نمايندگي بانك پارسيان در چين و عراق با جديت دنبال مي‌شود و درخواست راه‌اندازي دفتر به بانك‌هاي مركزي چين و عراق تقديم شده است كه راه‌اندازي دفتر بانك پارسيان در چين با توجه به حجم واردات كالا از اين كشور داراي توجيه اقتصادي است. همچنين وكيل بانك پارسيان در عراق در حال رايزني با بانك مركزي اين كشور است و سفارت ايران نيز او را ياري مي‌كند و اميد زيادي مي‌رود اولين شعبه بانك تا پايان امسال در بغداد راه‌اندازي شود.
همچنين طرح تاسيس يك بانك مستقل در عراق و ايجاد شعب در هندوستان در دستور كار قرار دارد كه در سال 88 عملياتي خواهند شد.
براي خريد يك بانك اروپايي نيز مذاكراتي انجام گرفته و شرايط آنان در دست مطالعه است كه پس از نتيجه نهايي به اطلاع مي‌رسد.
آقاي شايسته! در مجمع عمومي سال 86 بيمه پارسيان مقرر شد سهام اين شركت تا پايان سال‌مالي 87 در بورس عرضه شود. آيا اين اتفاق مي‌افتد؟
صورت‌هاي مالي بيمه پارسيان به بورس عرضه شده و اين مساله را با جديت دنبال مي‌كنيم و كارگزار بانك پارسيان مسؤول عرضه اين سهام خواهد بود، اما همان طور كه ملاحظه مي‌كنيد اينك بورس اوراق بهادار شرايط عادي ندارد و چنانچه احساس شود شرايط براي عرضه سهام بيمه پارسيان مساعد نيست،‌ عرضه آن را با تاخير انجام مي‌دهيم؛ در غير اين صورت سهام بيمه پارسيان در لحظه‌اي به بورس عرضه مي‌شود كه بتواند بيشترين منافع را ايجاد كند.
آقاي شايسته! به عنوان آخرين سؤال آيا حضور شركت‌هاي زيرمجموعه گروه مالي پارسيان در تركيب سهامدار،‌ سپرده‌گذار و بيمه‌گذار يكديگر به منزله قرار دادن تمام تخم‌مرغ‌ها در يك ظرف نيست؟ ريسك در گروه مالي پارسيان چگونه مديريت مي‌شود؟
اتفاقاً به خاطر جلوگيري از قرار گرفتن تمام تخم‌مرغ‌ها در يك ظرف، شبكه پارسيان ايجاد شده است. گروه مالي پارسيان در كنار يكديگر هم‌‏افزايي دارند و نه تنها ريسك‌هاي يكديگر را افزايش نداده بلكه موجب كاهش آن نيز مي‌شوند. حضور ليزينگ پارسيان در ساير بازارها مانند صنايع دريايي، اعطاي تسهيلات بانكي به بخش‌هاي مختلف اقتصادي و تحت‌پوشش قرار گرفتن انواع خطرات پروژه‌هاي متنوع ملي در نهايت موجب هم‌افزايي و رشد درآمد در گروه مالي پارسيان شده است.
ضمن آنكه گروه مالي پارسيان براساس كميته بال يك كميته مديريت ريسك را در بانك پارسيان تشكيل داده كه زيرنظر مديرعامل نيست و عمليات ريسك را داخل گروه كنترل مي‌كند و مسؤوليت اجرايي ندارد. نرم‌افزار قوي مديريت ريسك در بانك پارسيان نيز به زودي راه‌اندازي مي‌شود، تا گروه به دور از هر گونه نگراني به فعاليت‌هاي خود ادامه دهد. ضمن آنكه شركت بيمه پارسيان تنها شركت بيمه‌اي است كه داراي مديريت ريسك است و بخش‌هاي فني و سرمايه‌گذاري اين شركت با همكاري مديريت ريسك فعاليت مي‌كند.
پايان پيام

كد خبر: 465354
 يکشنبه 8 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 900]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن