واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: نايب رييس اتاق بازرگاني مازندران: صادرات مازندران 18 درصد رشد ارزشي داشت
خبرگزاري دانشجويان ايران - ساري
سرويس: شهرستانها
نايب رييس اتاق بازرگاني استان مازندران گفت: صادرات هوايي بايد در استان به عنوان يك فرهنگ، نهادينه شود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، منطقه مازندران، احمد اصغري در جلسه اجراي حمل كالاهاي فاسد شدني كه امروز در اتاق بازرگاني تشكيل شده بود با بيان مطلب فوق اظهار كرد: در 9 ماهه گذشته حدود 90 هزار و 233 تن كالا از گمركات استان مازندران به ارزش 58 ميليون و 564 هزار دلار به قصد كشورهاي آسياي ميانه، روسيه، عراق، افغانستان، امارات، تركمنستان، تاجيكستان و كشورهاي اروپايي صادر شد كه در مقايسه با مدت مشابه در سال 86 از نظر ارزشي از رشد 18 درصدي برخوردار شد.
وي به واردات دو ميليون و 188 هزار و 988 تن كالاي وارداتي به استان اشاره كرد و افزود: در اين مدت كالاهايي شامل آهن آلات، تخته، كاغذ، بنزين و ... به ارزش يك ميليارد و 565 ميليون و 342 هزار دلار وارد گمركات استان مازندران شد كه در مقايسه با هشت ماهه سال گذشته از لحاظ ارزشي با رشد 18 درصدي مواجه شده است .
اصغري خاطرنشان كرد: در 9 ماهه سال 87 گمركات استان مازندران بيش از 33 هزار و 100 نفر مسافر را بدرقه كرده و همچنين پذيراي بيش از 34 هزار و 968 نفر مسافر بوده است.
نايب رييس اتاق بازرگاني استان درخصوص كشورهايي كه عاملان اقتصادي استان مازندران با آنان مراوده تجاري دارند، گفت: تركمنستان، ارمنستان، عراق، امارات، فرانسه، هنگ كنگ، تايوان، چين، افغانستان، روسيه، قزاقستان، ازبكستان، آلمان، تركيه، تونس و تاجيكستان كشورهايي هستند كه با استان مازندران درخصوص صادرات و واردات همكاري ميكنند.
وي خاطرنشان كرد: هزينه جا به جايي صادرات 40 تن از كالا از دمشق به ساري و بلعكس 52 هزار دلار و مسكو به ساري 85 هزار دلار برآورد شده است كه 50 درصد از آن توسط سازمان بازرگاني پرداخت خواهد شد.
به گزارش ايسنا، فرهاد صفايي مديركل دفتر منابع انساني استانداري مازندران در اين جلسه با بيان اينكه هدف ما اين است كه بازار را گسترش دهيم، گفت: اگر بخواهيم با كشورهاي خارجي در بخش صادرات رقابت كنيم بايد در خيلي از روشهاي موجود تجديد نظر كنيم و براي خود يك هدف و چشم انداز مشخصي به وجود بياوريم.
وي به مشتري مداري در بخش توسعه بازار اشاره كرد و افزود: براي افزايش رضايت مشتريان بايد درخصوص كيفيت محصول توجه ويژهاي صورت گيرد و همچنين قيمتها را كاهش داد.
به گزارش ايسنا، محسن كاكوئي، معاون توسعه تجارت خارجي سازمان بازرگاني استان مازندران نيز گفت: تمام صادركنندگان استان به صورت انفرادي كار ميكنند و متأسفانه از امكانات استان به بهترين نحو استفاده نميكنند.
وي خاطرنشان كرد: اگر حمل و نقل هوايي همين روند را داشته باشد، صادرات هوايي هرگز پا نمي گيرد.
معاون توسعه تجارت خارجي سازمان بازرگاني استان درخصوص پرداخت 50 درصدي يارانه صادرات هوايي كالا گفت: در صورتي كه بين تشكلهاي صادراتي و شركت هواپيمايي قراردادي درخصوص صادرات كالا بسته شود و اگر مقدار كالا و كشور مقصد مشخص شده باشد و قيمت تعيين شده با قيمت كشور متعارف باشد، سازمان بازرگاني حاضر است 50 درصد از مبلغ كل را به شركت هواپيمايي پرداخت كند.
انتهاي پيام
شنبه 7 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 208]