واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: مسائل اولويت دار فاروج بررسي شد
مهربان دومين جلسه هم انديشي و تبادل نظر پيرامون مسائل اولويت دار فاروج با حضور نمايندگان و اقشار مختلف اين شهرستان برگزار شد.
فرماندار فاروج در اين جلسه گفت: شهرستان مستعد توسعه است و تشكيل كميته ها و پي گيري هدفمند مسائل مي تواند روند توسعه را تسريع كند.
علي باقرزاده فلاح با اشاره به بازگشايي معابر شهر و همكاري مناسب آجيل فروشان افزود: براي حمايت از اين صنف و از سويي معرفي بيشتر سوغات شهرستان با تبليغات، در ورودي و خروجي فاروج اقدام خواهد شد.
وي تشكيل كار گروه تخصصي، تجميع اراضي و شركت هاي سهامي زراعي، استقرار اداره ها، بالا بردن كيفيت آموزش، تجميع دامداري ها و ايجاد مراكز فرهنگي را از مهم ترين پيشنهادات اين جلسه عنوان كرد.
دكتر اميدوار از دندان پزشكان شهر هم گفت: تشكيل شوراي اصناف يكي از مهم ترين كارهايي است كه براي برنامه ريزي بهتر و سرعت در روند توسعه شهرستان بايد انجام شود.
وي افزود: بايد كانال هاي درآمدي مردم شناسايي و در جهت افزايش آن تلاش شود و نيز با شناسايي افراد بيكار و طبقه بندي آن ها براي اشتغال با ايجاد كارخانه و كارگاه هاي مختلف تلاش شود.
رهنما عضو شوراي اسلامي بخش مركزي هم با بيان اين كه راه هاي روستايي زمينه توسعه بيشتر را فراهم مي كند گفت: با آسفالت و بهسازي مسير باغ محله به باش محله مسير 60 كيلومتري اين 2 روستا به 28 كيلومتر كاهش مي يابد و زمينه تحول اقتصادي را فراهم مي كند.
وي راه اندازي شركت اتوبوس راني در شهر و روستاها، ايجاد ايستگاه آتش نشاني و سايت مخابرات را از ضروريات توسعه دهستان سنگر ذكر كرد.
زراعتكار از كارخانه داران فاروج هم تسريع در آماده سازي و واگذاري زمين هاي شهرك صنعتي و حمايت از تاكداران با توجه به خشكسالي سرما و قيمت كم كشمش كه موجب دلسردي آنان شده است را از موارد اولويت دار فاروج عنوان كرد.
رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي فاروج هم گفت: رعايت فاكتورهاي مديريت صحيح، الگوبرداري آسيب شناسي و شناسايي پتانسيل ها و از همه مهم تر انجام كار فرهنگي براي توسعه لازم است.
توحيدي افزود: ايجاد آموزشكده هاي كشاورزي، تعاوني توليد و مجتمع دامپروري براي توسعه شهرستان مؤثر خواهد بود و بايد مهاجرت روستاييان جدي گرفته شود.
سرپرست دانشگاه پيام نور فاروج گفت: ايجاد بازارهاي هفتگي در روزهاي خاص، فراهم كردن بستر ايجاد آموزشكده هاي مختلف به ويژه كشاورزي براي تربيت نيروهاي متخصص براي توسعه شهرستان نياز است.
دربان آستانه با اشاره به توجه ويژه دولت به شهرهاي كوچك و روستاها افزود: اين امر با هدف كاهش مهاجرت به شهرهاست تا آنان با فعاليت هاي مناسب امرار معاش كرده و انگيزه زندگي در روستا را از دست ندهند.
بخشدار مركزي فاروج هم نبود نيروي ماهر در شهرستان را از معضلات آن ذكر كرد و گفت: با ايجاد آموزشگاه هاي فني و حرفه اي و ارائه آموزش هاي لازم به جوانان مي توان فعاليت را كاربردي تر انجام داد.
ايزدجو افزود: تقويت سرمايه گذاران و حمايت از آنان، بستر سازي براي توسعه گردشگري، توسعه ناوگان حمل و نقل و مسكن شهري و روستايي از اولويت هايي است كه بايد در آن تدبر و تأمل شود.
افتخاري از جوانان فاروج هم با اشاره به افزايش مهاجرت جوانان از شهرستان گفت: بايد شرايط شغلي و تحصيلي با كيفيت مناسب ايجاد شود و استخدام نيروهاي بومي در اولويت باشد تا از روند مهاجرت كاسته شود.
وي بر لزوم بهسازي مبلمان شهري در فاروج تأكيد كرد.
فرهادي عضو شوراي اسلامي فاروج هم گفت: تخصيص امكانات براساس شاخص هاي جمعيتي است و با جدا كردن چند روستا از فاروج، جمعيت آن كاهش يافته و به همين دليل اين شهرستان نماينده مستقل ندارد.
جمعه 6 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خراسان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 223]