واضح آرشیو وب فارسی:مهر: وزير بهداشت خبر داد:سهم 400 ميليارد توماني وزارت بهداشت از اصلاحيه بودجه 87
وزير بهداشت از تعيين سهم اين وزارتخانه در اصلاحيه بودجه 87 خبر داد و گفت: در اين لايحه 6 هزار و 250 ميليارد تومان اعتبار پيش بيني شده است كه سهم وزارت بهداشت از اصلاحيه بودجه 400 ميليارد تومان است.
به گزارش خبرنگار مهر، دكتر كامران باقري لنكراني امروز در شصتمين اجلاس روساي دانشگاههاي علوم پزشكي در دانشگاه علوم پزشكي تهران افزود: در اين لايحه 6 هزار و 250 ميليارد تومان اعتبار پيش بيني شده است كه بخشي از آن نيز به دستگاههاي داراي كسري بودجه از جمله وزارت بهداشت اختصاص دارد كه ما براي افزايش سهم وزارت بهداشت نيز تلاش خواهيم كرد.
وزير بهداشت از ابلاغ تخصيص اعتبارات هزينه اي وزارت بهداشت به ميزان 92 درصد براي سه ماه سوم خبر داد و گفت: اين مصوبه به وزارت بهداشت ابلاغ شده و فرصتي براي وزارتخانه ايجاد مي كند كه تا زمان تصويب اصلاحيه بودجه بتوانيم كارهاي اجرايي را ساماندهي كنيم.
وي اضافه كرد: علاوه بر اين امر موافقت شد كه 150 ميليارد توماني كه به عنوان پيش پرداخت، پيش از اين به وزارت بهداشت داده شده بود از اعتبارات هزينه اي كه اختصاص مي يابد، كسر نشود.
وزير بهداشت با اشاره به همكاري هاي بين بخشي از روساي دانشگاهها خواست كه مسائل مربوط به ارتباط با سازمان بازنشستگي، معاونت نظارت راهبردي رياست جمهوري، قوه قضائيه، وزارت بازرگاني را در نشست مشترك با روساي دانشگاهها مطرح كنند.
وي در خصوص لايحه جامع نظام سلامت و تغييرات اين لايحه گفت: براي اصلاح پاره اي از قوانين نظام سلامت اين لايحه به صورت جامع ارائه مي شود اما براي پيشرفت سريع كار 100 مورد به 35 مورد در اين لايحه كاهش يافت و اين 35 مورد عمده ترين مباحثي هستند كه نظام سلامت با آن مواجه است كه با مباحثي همچون طرح نيروي انساني، توليد، بيمه، منابع مالي و غيره مي پردازد
لنكراني اضافه كرد: تصويب لايحه جامع نظام سلامت يكي از نقاط عطف قانونگذاري نظام سلامت خواهد بود. چرا كه در حال حاضر برخي از قوانين تناقض زيادي با هم دارند و از سوي ديگر به دليل اينكه در سال هاي اوليه دهه 80 وزارت بهداشت بخش زيادي از اختيارات خود را از دست داده، اقتدار در جنبه توليت به اين وزارتخانه باز مي گردد.
وي با بيان اينكه تغييرات شگرفي در سيماي سلامت در سه سال اخير در كشور رخ داده، به پيشرفت هاي حوزه هاي آموزشي، پژوهشي، غذا و دارو، سلامت و اداره دانشگاههاي علوم پزشكي اشاره كرد و گفت: ميزان دوره هاي تحصيلات تكميلي و دكتري تخصصي از سال 83 به اين سو در كشور 4 برابر افزايش داشته است.
وزير بهداشت اضافه كرد: ظرفيت پذيرش دانشجوي كارشناسي ارشد در سه سال اخير 40 درصد رشد داشته و افزايش ظرفيت دستياري نيز منطقي و هدفمند طراحي شده است. در برخي از رشته ها مانند جراحي مغز و اعصاب پس از 20 سال افزايش ظرفيت پذيرش داشته ايم.
وي خاطرنشان كرد: توليدات علمي حوزه علوم پزشكي ايران در سه سال اخير 14 رتبه ارتقا يافته به گونه اي كه در سال 83 رتبه ايران در بخش توليد مقالات علمي در نمايه هاي بين المللي ISI و PubMed رتبه 41 بوده كه در سال 86 به رتبه 27 ارتقا يافته و پيش بيني مي شود كه تا آخر سال به رتبه 25 برسيم.
لنكراني با اشاره به ثبت 203 مورد ثبت پتنت، نوآوري و اختراع در معاونت تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت يادآور شد: ثبت اختراع و ابداع در وزارت بهداشت بر خلاف نظام اعلامي ثبت اختراعات در سازمان ثبت ، به صورت كاملاً كيفي و تخصصي انجام مي گيرد و تعداد آن نيز به اندازه 8 سال گذشته بوده است.
وي در ادامه در خصوص افزايش شاخص هاي بهداشتي، مرگ و مير مادران باردار و اهداف هزاره سوم براي ايران در اين زمينه گفت: ايران توانسته است با افزايش شاخصهاي بهداشتي، اين اهداف را محقق كند و 73 درصد مرگ و مير را نسبت به چشم اندازي كه تعريف شده در سه سال اول اين چشم انداز محقق كند.
وزير بهداشت در خصوص اورژانس پيش بيمارستاني و افزايش تخت هاي بستري گفت: اورژانس پيش بيمارستاني 3 برابر خدمت رساني را افزايش داده است و 11 هزار تخت بيمارستاني نيز در سال 86 به مجموعه تختهاي بيمارستاني اضافه شد.
وي در خصوص آمار هزينه هاي خانوار در بخش بهداشت و درمان كه از سوي مركز آمار ايران اعلام شده گفت: هزينه خانوار روستايي در اين بخش 7 درصد و هزينه خانوار شهري در اين بخش 27 درصد نسبت به سال 85 رشد داشته كه اين نشان دهنده موثر بودن نظام سلامت و طرح پزشك خانواده و هزينه ثمربخشي آن است.
لنكراني همچنين از برگزاري جشنواره فرهنگي دانشجويان به عنوان بخشي از موفقيت هاي معاونت دانشجويي و از كاهش مصرف روغن نباتي جامد نيز به عنوان بخشي موفقيت هاي وزارت بهداشت در بخش غذا و دارو نام برد.
جمعه 6 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 137]