تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زبان مؤمن در پس دل اوست، هرگاه بخواهد سخن بگويد درباره آن مى‏انديشد و سپس آن را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813007718




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ميزان گرايش به مصرف مواد مخدر در سنين نوجواني تهديد كننده است


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: ميزان گرايش به مصرف مواد مخدر در سنين نوجواني تهديد كننده است
عضو هيئت علمي جهاد دانشگاهي واحد تربيت معلم گفت: براساس بررسي هاي و تحقيقات علمي ميزان گرايش نوجوانان به مصرف مواد مخدر در جامعه به يك عامل تهديد كننده تبديل شده است.


‌به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار اجتماعي ايرنا، "ايرج فيضي" در نشست علمي و پژوهشي ستاد مبارزه با مواد مخدر در مجموعه فرهنگي شقايق تهران افزود: در اين تحقيقات كه در يك جامعه آماري در استان مركزي انجام شده مشخص شد هشت درصد معتادان در كمتر از 14 سالگي مصرف مواد را آغاز كرده اند.
وي با تاكيد بر نتايج اين تحقيق كه سن مصرف كنندگان مواد مخدر را در بين معتادان نشان مي دهد، تصريح كرد: جمهوري اسلامي سالهاست با اين معضل دست و پنجه نرم مي‌كند و مسئله سوء مصرف مواد مخدر يكي از مسائل مبتلا به جوامع امروزي است كه هر روز بر ابعاد و پيچيدگي آن افزوده مي‌شود.
فيضي با اشاره به انجام اين تحقيق در شهرهاي "آشتيان، اراك، تفرش، خمين، دليجان، ساوه، سربند، محلات، زرند و كميجان" اظهار داشت: در اين تحقيق سعي شده تا با روش علمي ميزان شيوع مصرف مواد مخدر در بين نوجوانان و جوانان اين استان مشخص شود، هرچند علاوه بر شيوع شناسي سعي شد با استفاده از تئوري حوزه آسيب‌ شناسي اجتماعي برخي ديگر از عوامل موثر بر مصرف مواد مخدر را نيز مورد بررسي قرار داد.
به گفته وي، براي اين تحقيق اطلاعات سه هزار و 999 نفر مورد از جامعه هدف را از طريق دريافت پرسشنامه و مصاحبه با پاسخگويان جمع آوري شد.
فيضي اظهار داشت: از اين تعداد 7/46 درصد پاسخ گويان مرد و 3/53 درصد زن بودند، 5/63 درصد اين تعداد را افراد مجرد و 5/36 درصد نيز متاهل بودند، 9/26 درصد پاسخگويان 15 تا 18 سال، 6/42 درصد 19 تا 25 سال و 5/35 درصد 26 تا 29 سال و ميانگين سني افراد نيز 4/22 سال بوده است.
وي گفت: در اين يافته‌هامشخص شد بالاترين درصد تجربه مصرف (حداقل يك‌بار) مربوط به مصرف مواد مخدر از نوع ترياك 5 درصد، حشيش 1/2 درصد، شيره 8/1 درصد، سوخته ترياك 2/1، هروئين يك درصد، كراك 8/0 درصد، متادون 6/0 درصد و اكستازي 5/0 درصد قرار دارند.
فيضي يادآور شد: شش درصد از پاسخگويان در اين تحقيق تجربه حداقل يك‌بار مصرف يكي از انواع مواد مخدر را داشته و حدود دو درصد آنان نيز معتاد به مواد مخدر بودند.
به گفته وي، نتايج اين تحقيق نشان مي‌دهد كه آلودگي محيط " مصرف تفريحي يا اعتياد دوستان و بستگان به مواد مخدر و مشروبات الكلي" در گرايش آنان به سمت مواد مخدر و مشروبات الكلي تاثير داشته بطوري كه تجربه مصرف مواد مخدر در بين افرادي كه آلودگي محيط هاي دوستانه كم بوده 2/6 درصد و در مقابل گروهي كه آلودگي محيط زياد بوده 3/37 درصد بوده است.
 چهارشنبه 4 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 135]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن