تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1838063616
پورمحمدي: يارانه دهكي ضد عدالت است
واضح آرشیو وب فارسی:الف: پورمحمدي: يارانه دهكي ضد عدالت است
رئيس سازمان بازرسي كل كشور با تاكيد بر اينكه اختصاصي طبقاتي يا دهكي يارانه ها باعث شكاف اجتماعي و بي عدالتي است ، گفت: مدل مورد نظر من كه تجربه بسياري از كشورها هم هست ، توزيع "كارت اعتباري يارانه" براي هدفمند كردن مصارف آن است.
حجت الاسلام مصطفي پورمحمدي رئيس سازمان بازرسي كل كشور در گفتگوي مشروح خود با مهر، در پاسخ به سئوالي درباره بحث بنگاه هاي زودبازده و اينكه آيا گزارشي دقيق از ميزان انحرافات اين طرح ارائه شده يا خير ، اظهار داشت: گزارشي از همه استانها در اين خصوص رسيده؛ اما هنوز جمع بندي نشده است.
وي ابراز اميدواري كرد كه هرچه سريعتر اين جمع بندي آماده شود؛ چرا كه اين موضوع مورد توجه سازمان بازرسي است و در اولويت كار قرار دارد.
پورمحمدي در پاسخ به اين سئوال كه آيا گزارش 40 درصدي بانك مركزي و يا گزارش 4 درصدي وزارت كار را در خصوص ميزان انحراف بنگاه هاي زودبازده تائيد مي كنيد، گفت: تلقي ما اين است كه ميزان انحراف بيش از آن چيزي است كه وزارت كار مي گويد.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور همچنين در پاسخ به سئوالي مبني بر اينكه آيا در انتخابات رياست جمهوري دهم كانديدا مي شويد يا خير، تصريح كرد: احتمالش هست اما به دو موضوع بستگي دارد.
تعدادي از اصولگرايان و گروههاي اصولگرا به من پيشنهاد حضور در انتخابات آتي را داده اند و اكنون به شكل بالقوه در اين حوزه حضور پيدا كرده و فعال هستم.
وي در پاسخ به سئوال ديگري مبني بر اينكه آيا ناطق نوري به شما پيشنهاد شركت در انتخابات رياست جمهوري دهم را داده و در غير اينصورت كداميك از تشكل ها از شما براي حضور در انتخابات دعوت كرده است، افزود: زمان اين سخن گذشته است. به هر حال تعدادي از اصولگرايان و گروههاي اصولگرا به من پيشنهاد حضور در انتخابات آتي را داده اند و اكنون به شكل بالقوه در اين حوزه حضور پيدا كرده و فعال هستم.
پورمحمدي با بيان اينكه براي حضور در انتخابات آتي هنوز تصميم قطعي نگرفته ام ، خاطرنشان كرد: چنانچه حضورم در انتخابات به ارتقاء اصولگرايي در كشور بينجامد و همچنين به ارتقاء مديريت اجرايي منجر شود ، مي توانم درباره اين موضوع تصميم قطعي اتخاذ كنم.
وزير سابق كشور در پاسخ به اين سئوال كه آيا اين دو مورد، شعار شما در انتخابات آتي محسوب مي شود، گفت: اين موارد شعارهاي انتخاباتي من نيستند؛ بلكه تنها به عنوان يكي از اهداف اصلي من از حضور در انتخابات رياست جمهوري دهم است.
وي در ادامه در پاسخ به سئوالي ديگر مبني بر اينكه آيا براي حضور در انتخابات به تصميم جمعي يا فردي قائل هستيد، افزود: به مكانيزم فرآيند جمعي اعتقاد دارم و چنانچه اين اتفاق نيفتد، ناچار مي شوم به نظر شخصي براي حضور در انتخابات تكيه كنم.
پورمحمدي همچنين در پاسخ به سئوالي درباره طرح وحدت ملي، گفت: طرح وحدت ملي به حركت جمعي ارتباطي ندارد و بنده قبلا هم گفته ام كه اجراي اين طرح به دليل اينكه تجميع گرايش هاي سياسي براي حمايت از نامزدهاي انتخاباتي انجام نمي گيرد، عملي نيست.
وزير سابق كشور خاطرنشان كرد: اين مدل چندان زمينه و بستر اجرايي ندارد و بنده نيز از نظر سياسي مدل متكامل و متعالي را نمي شناسم.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور همچنين در پاسخ به سئوالي درباره طرح دولت ائتلافي كه از سوي محسن رضايي مطرح شده، افزود: اين پيشنهاد درون جناحي است و هر ايده اي كه به سمت ساماندهي فعاليتهاي سياسي به خصوص در جناح ها باشد را مثبت مي دانم؛ البته شايد اين ايده كامل و نهايي نباشد؛ اما يك قدم به جلو است و ارزيابي من از اين پيشنهاد مثبت است.
وي در پاسخ به سئوال ديگري مبني بر اينكه آيا مي توانيد مصداقي براي اعتلاي اصولگرايي ارائه كنيد، ادامه داد: حركتي كه بتواند اهداف و آرمانهاي اصولگرايي را در جامعه عملي تر و تثبيت كند موجب اعتلاي اصولگرايي خواهد شد.
پورمحمدي همچنين تصريح كرد: اگر بتوان مبتني بر خرد جمعي و هماهنگي در مجموعه اصولگرايان به نظر مشتركي رسيد طبعا يك گام به جلو برداشته ايم.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور در پاسخ به سئوالي مبني بر اينكه آيا كسي از شما براي حضور در انتخابات آتي حمايت كرده يا خير، گفت: صحبتهايي شده است اما نه آنان و نه بنده هنوز به تصميم نهايي نرسيده ايم به دليل اينكه همه درگير و دار مطالعه و ارزيابي هستند.
وي در ادامه در پاسخ به سئوال ديگري مبني بر اينكه حضور خاتمي در انتخابات رياست جمهوري دهم تا چه اندازه در تصميم شما موثر است، افزود: شايد ديدگاه بنده در اين جهت با ديدگاه خيلي از دوستانم در جناح همگرا نباشد ؛ اما حضور خاتمي در ديدگاه جناح اصولگرايان خيلي تاثيرگذار است.
وزير سابق كشور همچنين در پاسخ به اين سئوال كه شما در چه شرايطي در انتخابات آتي حضور نمي يابيد، ادامه داد: اگر مطالباتي كه تصور مي كنم به مصلحت كشور است،توسط ديگران محقق شود، اصراري به حضور در انتخابات رياست جمهوري ندارم ، البته به برخي پيشنهاد داده ام كه اگر حضوري فعال داشته باشند، بنده به آنان كمك خواهم كرد.
پورمحمدي در پاسخ به اين سئوال كه آيا در انتخابات آتي از چهره هاي بارز حمايت مي كنيد، گفت: بحث چهره هاي بارز مطرح نيست؛ بلكه به دوستاني كه بتوانند ايده هاي مرا عملي كنند، كمك مي كنم.
وي در ادامه گفتگو با مهر، در پاسخ به اين سئوال كه دولت نهم در عملكردهاي خود چگونه بوده است، گفت: دولت نهم در بخش هايي موفق و در بخش هايي ديگر ناموفق بوده است.
رقابت با رئيس جمهور مستقر شانس توفيق را كم مي كند
رئيس سازمان بازرسي كل كشور در پاسخ به سئوالي مبني بر اينكه با حضور احمدي نژاد در انتخابات آتي، آيا شانسي براي خودتان مي بينيد، افزود: به هر حال با حضور يك رئيس جمهور مستقر كه همه ابزار در اختيار او قرار دارد ، شانس توفيق در انتخابات براي هر كسي پائين است.
با حضور يك رئيس جمهور مستقر كه همه ابزار در اختيار او قرار دارد ، شانس توفيق در انتخابات براي هر كسي پائين است.
وي ادامه داد: دوربين، تريبون، رسانه و ابزار مالي بالا جزو امكانات موجود براي رئيس جمهور مستقر است؛ به گونه اي كه اعضاي دولت مي توانند روند اجرايي پروژه ها را تسريع كرده و افتتاح طرح ها را از لحاظ زماني تا قبل از انتخابات جلو بيندازند.
پورمحمدي همچنين گفت: اين موارد صرفا تبليغاتي نبوده، بلكه ابزار خدمتي است كه طبعا در اختيار يك رئيس جمهور مستقر بيشتر از ديگران قرار دارد.
وزير اسبق كشور به روند متداول موجود در دنيا مبني بر حضور يك رئيس جمهور در دو دوره 4 ساله اشاره كرد و اظهار داشت: تا كنون در كشور ما دو دوره 4 ساله رياست جمهوري از آن يك رئيس جمهور بوده است و لذا طبيعي است كه دور دوم در اختيار كسي باشد كه در دور اول رئيس جمهور بوده است و لذا هر نامزدي كه مي خواهد در اين عرصه وارد شود بايد به اين نكته توجه كند.
وي در پاسخ به اين سئوال كه در اين صورت حضور شما چه وجهي دارد، افزود: به هر حال در اين صحنه مي توان محاسبات ديگري را نيز درنظر گرفت و زمانيكه تصميم بنده براي حضور در انتخابات آتي قطعي شد، اين محاسبات را تشريح مي كنم.
پورمحمدي در پاسخ به سئوال ديگري مبني بر اينكه آيا خود را منتقد دولت مي دانيد ، گفت: بنده معتقدم كه روند كشور رو به جلو است و بايد رو به جلو هم باشد چراكه ظرفيت هاي كشور بسيار زياد است و اگر بتوانيم در هر مرحله چند گام به جلو برداريم ، اين يك نياز براي كشور است و نبايد از آن ابا كنيم و البته معناي اين سخن انتقاد نيست بلكه ارتقاء است.
اگر اصلاح طلبان به يك نامزد واحد برسند ، اصولگرايان هم به يك نامزد خواهند رسيد اما اين موضوع در اصلاح طلبان شكسته شده و آنان چند قطبي شده اند.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور همچنين در پاسخ به اين سئوال كه آيا خروج شما از دولت براي ارتقاء بوده يا خير، خاطرنشان كرد: من از دولت خارج نشدم بلكه از دولت كنار گذاشته شدم و اين موضوع را بارها و بارها گفته ام.
وي در پاسخ به سئوال ديگري مبني بر اينكه آيا مدل انتخابات آتي را شامل دو قطب كلي متشكل از اصولگرايان و اصلاح طلبان مي دانيد يا خير، تصريح كرد: اگر اصلاح طلبان به يك نامزد واحد برسند ، اصولگرايان هم به يك نامزد خواهند رسيد اما اين موضوع در اصلاح طلبان شكسته شده و آنان چند قطبي شده اند.
پورمحمدي همچنين در پاسخ به اين سئوال كه در صورت وجود كانديداهاي متعدد شما نيز يكي از گزينه ها خواهيد بود يا خير، گفت: بنده به حركت جمعي پايبندم و معتقدم بايد به سمت مدلهاي جمعي سامان يافته سياسي حركت كنيم و از حركتهاي انفرادي فاصله بگيريم.
وزير سابق كشور ادامه داد: تلقي هر كسي كه در صحنه انتخابات آتي حضور مي يابد اين است كه مي تواند بهتر از ديگران كار كند و اگر غير از اين باشد ظاهرا منطقي براي حضورش نيست.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور در ادامه در پاسخ به اين سئوال كه اگر سه كانديدا از اصولگرايان و سه كانديدا از اصلاح طلبان در انتخابات رياست جمهوري دهم حضور يابند ، احتمال دارد شما نيز يكي از آن سه كانديدا باشيد، گفت: احتمالش هست اما بستگي دارد فضاي انتخابات چگونه به پيش برود.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور در خصوص فرمايشات مقام معظم رهبري در مورد دولت و ضرورت استمرار رويكرد برنامه ها ، گفت: رهبر معظم انقلاب هميشه از دولتها حمايت و نسبت به مردم سالاري ديني كاملا وفادارانه عمل كرده اند و به انتخابات و آراء مردم بيش از ديگران احترام گذاشته اند و بر مشاركت بيشتر تاكيد داشته اند . هنگاميكه ايشان به مشاركت بيشتر مردم در صحنه انتخابات دعوت مي كنند، به اين معناست كه احتمال همه چيز وجود دارد و طبعا جامعه ما بر اساس انتخابات آزاد شكل گرفته است.
پورمحمدي همچنين در پاسخ به سئوالي درباره برگزاري انتخابات رايانه اي ، تصريح كرد: اگر سيستم اخذ رايانه اي آرا كه ما در گذشته آن را به طور آزمايشي انجام داده ايم، عملي شود، بنده بيش از 99 درصد اطمينان به صحت عملكرد آن دارم.
وي در بخش ديگري از گفتگوي مشروح خود با خبرنگار مهر، در پاسخ به سئوالي درباره طرح تحول اقتصادي و اجراي آن در آستانه انتخابات رياست جمهوري دهم ، خاطرنشان كرد: اين طرح سياسي نيست و به هر حال نياز كشور است و اكنون بحث درباره چگونگي پرداخت يارانه هاست.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور چگونگي پرداخت يارانه ها به طور نقدي يا غير نقدي به مردم را موضوعي فني دانست و افزود: ظاهرا زمان اجراي اين طرح گذشته است و اجراي آن قبل از انتخابات آتي عملي نيست و اين طرح نمي تواند به عنوان يك ابزار انتخاباتي هم تلقي شود.
پورمحمدي همچنين در پاسخ به اين سئوال كه در صورت پيروزي در انتخابات رياست جمهوري دهم آيا طرح تحول اقتصادي را با اين شيوه ادامه مي دهيد و در غير اينصورت مدل جايگزين شما چه خواهد بود، ادامه داد: بحث يارانه ها يكي از معضلات و مشكلات اقتصاد ايران است و مادامي كه اتكاي سيستم اقتصادي كشور به يارانه هاست، به طور حتم ما با اين مشكلات مواجه هستيم.
وي با بيان اينكه نفس يارانه ها اقتصاد را غيرواقعي و غير شفاف مي كند، خاطرنشان كرد: در حال حاضر رقم ها و محاسبات رقابتي نيست؛ به دليل اينكه ما در حال استفاده از ظرفيت يارانه ها هستيم.
وزير سابق كشور همچنين گفت: نظام يارانه ها عملا گاهي بستر بي عدالتي تلقي مي شود به دليل اينكه توزيع آن بسيار سخت است و گاه چاله چوله هايي پيدا مي شود كه بخش بيشتري را به خود جذب مي كند.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور با تاكيد بر اينكه اگر بخواهيم سيستم اقتصادي را اصلاح كنيم ، حذف يارانه ها يكي از موضوعات مهم محسوب مي شود، افزود: بيشترين يارانه پرداختي دولت اكنون در بخش سوخت و انرژي است و اگر بخواهيم يارانه ها را حذف كنيم، قيمت سوخت به شدت بالا مي رود.
وجوهي كه اكنون قرار است در قالب طرح تحول اقتصادي به شهروندان پرداخت شود ، بر اساس حذف يارانه هاست نه كمك به شهروندان و ما بايد اين موضوع را به طور شفاف و صادقانه با مردم در ميان بگذاريم.
وي با بيان اينكه همين موضوع موجب فشار بسياري به هزينه خانوارها مي شود، ادامه داد: هر دولتي ناچار است براي اينكه يارانه را از سيستم اقتصادي و درآمدي شهروندان خارج كرده و در عين حال فشار كمتري به شهروندان وارد شود، آن را به نحوي جبران كند؛ لذا وجوهي كه اكنون قرار است در قالب طرح تحول اقتصادي به شهروندان پرداخت شود ، بر اساس حذف يارانه هاست نه كمك به شهروندان و ما بايد اين موضوع را به طور شفاف و صادقانه با مردم در ميان بگذاريم.
پورمحمدي همچنين گفت : پرداخت يارانه بر مبناي كمك به شهروندان براي گستردگي امور رفاهي آنان نيست؛ بلكه اصل موضوع از اين قرار است كه به دليل حذف يارانه از انرژي و مصارف ديگر ، هزينه ها به شدت افزايش مي يابد و مبلغ پرداختي در قالب طرح تحول اقتصادي در راستاي كمك به مردم براي جلوگيري از مختل شدن زندگي آنان است.
اختصاص يارانه ها به مردم مي تواند به صورت پرداخت پول ، كارت اعتباري يا مواردي مشابه باشد به گونه اي كه اين وجوه فقط براي مصارفي خاص مثلا در خصوص انرژي قابل برداشت باشد. به عبارتي من طرفدار مدل توزيع يارانه با كارت اعتباري هوشمند و هدفمند هستم.
وزير سابق كشور در پاسخ به اين سئوال كه آيا مدل مد نظر شما هم پرداخت پول است يا خير، افزود: اختصاص يارانه ها به مردم مي تواند به صورت پرداخت پول ، كارت اعتباري يا مواردي مشابه باشد به گونه اي كه اين وجوه فقط براي مصارفي خاص مثلا در خصوص انرژي قابل برداشت باشد. به عبارتي من طرفدار مدل توزيع يارانه با كارت اعتباري هوشمند و هدفمند هستم.
وي با بيان اينكه تعريف فوق، ذهنيت شهروندان را بسيار شفاف خواهد كرد، گفت: تلقي مردم نبايد اين باشد كه فكر كنند مي توانند با اين پول كمبودهاي خود را خريداري كنند چراكه چنين امري دركار نيست.
پورمحمدي تاكيد كرد: واقعيت اين است كه ميزان مصرف ما به خصوص در انرژي بسيار بالاتر از نرم هاي متعارف بوده و عملا بايد در كاهش آنها بكوشيم و لذا افرادي كه مصرف خود را كاهش ندهند با هزينه بسياري مواجه مي شوند.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور خاطرنشان كرد: كاهش آگاهانه مصرف انرژي توسط شهروندان براي جبران ميزان مصرف به دولت كمك مي كند.
وي در ادامه در پاسخ به اين سئوال كه شايد مصرف انرژي كاهش يابد اما هزينه هاي سربار و يا هزينه هاي حمل و نقل بازهم فشارهايي را بر شهروندان وارد مي كند، در اين خصوص راهكار چيست؟ گفت: احتمال اين امر هم وجود دارد؛ لذا از اين زاويه به محاسبات بسيار دقيقي نياز داريم و اقتصاد دانان بايد با انجام محاسبات دقيق ميزان واقعي كمك به خانوارها را مشخص كنند.
گردش پول اساسا درست نيست و بايد خريدها و كارهايمان را با كارت انجام دهيم به دليل اينكه با كارتهاي هوشمند مي توانيم مصارف مردم را هدايت كنيم و حتي روي آنها عمليات انجام دهيم تا مردم از اين پول در مصارف خاص برداشت كنند.
پورمحمدي در پاسخ به اين سئوال كه آيا شكل پرداخت نقدي يارانه مثلا ماهي 50 هزار تومان به هر عضوي از خانوارها را مي پسنديد يا خير، افزود: به نظر من اگر تورم دقيق محاسبه شود و ميزان كمك نيز متناسب با ميزان تورم باشد ، مدل آن خيلي فرقي نمي كند ، چه بسا اگر ماهيانه مبلغ 50 هزار تومان به هر عضو يك خانواده 4 نفره ارائه شود شايد آن خانواده بتوانند با صرفه جويي علاوه بر پرداخت مصارف انرژي خود مانند آب ، گاز و برق ، حتي مازادي را نيز پس انداز كرده و يا مصارف مورد نياز خود را خريداري كنند.
وي اضافه كرد: اگر بتوانيم محاسبه تورم را دقيق انجام دهيم و جبران آن هم دقيق باشد ، نوع پرداخت يارانه ها فرقي نمي كند اما سخن من اين است كه گردش پول اساسا درست نيست و بايد خريدها و كارهايمان را با كارت انجام دهيم به دليل اينكه با كارتهاي هوشمند مي توانيم مصارف مردم را هدايت كنيم و حتي روي آنها عمليات انجام دهيم تا مردم از اين پول در مصارف خاص برداشت كنند.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور با بيان اينكه استفاده از كارت هاي اعتباري به ما قابليتهاي زياي مي بخشد، خاطرنشان كرد: با اين روش مي توانيد هدايت شده عمل كنيد؛ چرا كه منطق كارت هاي اعتباري تفاوت در مكانيزم را به همراه دارد.
پورمحمدي در ادامه گفتگو با مهر، مدل يارانه شهروندي به صورت همسان را در مباحث يارانه هدفدار بسيار مهم ارزيابي كرد و افزود: پرداخت يارانه طبقاتي يا دهكي در اجرا بسيار مشكل و عملا به بي عدالتي منجر مي شود به گونه اي كه عوارض بسياري برجاي مي گذارد.
وي موضوع بي عدالتي در پرداخت يارانه ها را مربوط به اختصاص نيافتن يارانه ها به سه دهك جامعه دانست و ادامه داد: به عنوان نمونه شايد مرز بين دو دهك بسيار ظريف بوده و زندگي ها خيلي به هم شبيه باشند و افرادي كه يارانه به آنان تعلق نمي گيرد، در برخي امور توليد فساد كنند.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور همچنين تصريح كرد: با محروم كردن يكسري از طبقات از دريافت يارانه ، براي آنان آزردگي رواني ايجاد مي شود و حرفشان هم اين است كه وقتي كسي به حقوق ما احترام نمي گذارد، چرا ما بايد حريم جامعه را حفظ كنيم.
با محروم كردن يكسري از طبقات از دريافت يارانه ، براي آنان آزردگي رواني ايجاد مي شود و حرفشان هم اين است كه وقتي كسي به حقوق ما احترام نمي گذارد، چرا ما بايد حريم جامعه را حفظ كنيم.
وزير سابق كشور خاطرنشان كرد: اين مسائل مانند استنشاق هواست لذا مگر مي شود به افرادي كه براي زندگي طبيعي خود نيازمند اكسيژن هستند ، گفت، فقط يك عده مي توانند از هوا استفاده كنند! بنابراين ما مي توانيم مثلا بگوئيم ، سهم يك فرد روزي يك ليتر است و دو ليتر مابقي را به دليل مصرف زياد بايد از جيب خود خريداري كند و كسي هم كه روزي نيم ليتر مصرف مي كند، مي تواند نيم ليتر هم سود ببرد.
پورمحمدي در ادامه اين مدل را مدل تعريف شده اي در بسياري از كشورها ارزيابي كرد و گفت: در حال حاضر جديدترين مدل پرداخت يارانه ها در چند كشور ، "مدل يارانه همسان شهروندي" است.
وي با تاكيد بر اينكه اين مدل هيچ طبقه اي از جامعه را از دريافت يارانه محروم نكرده، بلكه يارانه متناسب با طبقه اجتماعي به آنان تعلق مي گيرد، گفت: مدل "يارانه شهروندي" اجرايي تر بوده و آثار اجتماعي بهتري را دربردارد؛ چراكه هم به انصاف و عدالت نزديكتر است و هم اشكالات و تعارضات طبقاتي توليد نمي كند و استدلال هاي قوي در اين خصوص وجود دارد.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور خاطرنشان كرد: به هنگام بررسي طرح تحول اقتصادي در مجلس شوراي اسلامي مدلي كه به اجرا نزديكتر است را تشريح كرده و اين سخن را با مجلسي ها در ميان خواهيم گذاشت.
چهارشنبه 4 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 222]
-
گوناگون
پربازدیدترینها